Arkadaşlar ben endoskopik orta yzü germe amelyatımın resimlerimi gün gün ekledim.Doktorumda Erhan Eryılmaz.Doktorum gerçekten çok profodyonel ve işinin ehli birisi.Evet bende çok ama çok fark etti.Blkide hemen hemen 15 yıl geriye gittim.Ama bu amelyattı olduktan sonra şu anda yine ihtiyacınız var deseler yaptırırmıyım asla.Bunuda söylemek istiyorum.Arkadaşlara bilgi açısından bazı açıklamalar yapayım dedim.Öncelikle bu amelyatı yeğenim lamia yaptırmak istedi ancak çok genç olduğu için ben olmasına taraftar değildim.Neyse konuşurkne neden ben olmayayım dedim.İlk eşimle Erhan beyin muayanehanesine gittim.Ve yüzümü incaledikten sonra sizde başarılı sonuç elde ederiz.Ancak zor bir operasyon ve sonuçlarını 3 aydan önce almazsın dedi.6 aya yakın bir düşünmeden sonra 28 hazıranda bu amelyatı oldum.İlk hastanede kan damaramı açtılar.Ama öncelikle şunu diyeyim kesinlikle yanınızda bir kişi olmalı amelyattan sonra size bakacak.Kendi başınıza olacak bir amelyat değil.Zaten yeğenim gün gün amelyatımla ilgili gelişneleri foruma yazmış.Neyse amelyatta 4 saat 15 dakika kaldım.Yegenim beni görünce çok üzülmüş yüzüm şiş ve bandajlı.Ancak ağrılı bir amelyat değil.Hemen hemen hiç ağrı yok diyebilirim.Yanlız sonuçta amelyat kendi başına lavobaya gidemiyor yemek yiyemiyorsunuz.İlk gün biraz zorlandım.Neyse 4.gün hastaneden çıktık.Ve 10 güne yakın asla aynaya bakmadım.Cünkü yüzümün ne halde olacağını tahmin ediyordum.Aynı zamanda yüzümdeki o şişlikler beni çok rahatsız ediyordu.En sonunda 10 uncu gün baktım yüzüme ya bir insan bu kadar mı değişir.Bir insanın yüzü kafası bu kadar mı büyür şişer.İnanamadım.Ama düzelecek diye kendimi telkin ediyordum.Allah yeğenim lamiadan razı olsun hemn hastanede bana çok iyi baktı hemde evde iken bana çok moral verdi.Aynen bir çinliye benziyordum.Üstelikte yüzümün bir tarafındaki ödemler daha önce inmiş bu nedenle yüzüm yamuk gibi duruyordu.Zaman zaman kendimi travestilere benzetiyordum.
Hatta bundan dolayı çok moralim bozuldu zaman zaman keşke yaptırmasa idim dediğim oldu.Çünkü uzun bir süre insanlardan uzak yaşadım.Bu durumdan dolayı zaman zaman eşime çatıyordum.Hatta yazlığa gittik iki yeğenim ve eşim orda onların canını okudum.Cünkü bu durum acayip moralimi bozuyordu.Ancak bu amelyatı olan arkadaşların forumdaki yazılarını okudukça onlarında aynı süreçten geçtiklerini gördüm ve biraz moralim yerine geldi.Bir buçuk aydan sonra yüzümü tanımaya başladım.Mimiklerimi tanımaya başladım.Ve çevremdeki kişiler sende acayip bir güzellik ve acayip bir gençleşme var ya ne yaptın demeye başladılar.Aynada kendime baktıkça bende bunu fark etmeye başladım.Ve bu durum beni çok mutlu etti.Asıl yüzün oturması arkadaşlar 3 aydan sonra olacak ve asıl güzelleşme ve yüzdeki o gençleşme ozaman ortaya çıkacak.Ben haftalık resimler koyuyorum ve koymaya devam edecem.
Ama yeğenim şayet bu amelyatı olmaya kalksa asla izin vermem.Hem yaşı çok genç hemde çok zahmetli bir süreç asla onun bunları yaşamasını istemem.Çünkü ven belli yaştayım evliyim yanımda eşim var.Sonuçta o genç kız o burumdan daha çok etkilenir pisikolojısı bozulur.Tabi burada doktor faktörünüde düşünün arkadaşlar.Doktor çok çok önemli Erhan bey bu konuda çok iyi ve tecrübeli.Öyle televizyondaki medyatik doktorlara sakın inanmayın.Çünkü onlara inanıp çok zor durumda kalan arkadaşlarda var bu forumda
Bu yazdıklarım umarım sizlere yardımcı olur.
Zaten guzelmissin ama amelyattan sonra cok cok cok guzellesmissin, degisimin inanilmaz
Son düzenleme: