Endoskopik yüz germe - Facelift

Son düzenleme:
goz cevremde kirisiklik ve torbalanma yoktu..normalde yuzum yuvarlak ve dolgundu. son iki senede yuzum inanilmaz derecede coktu,yag orani bayagi bir azaldi ve asagiya dogru bir cokme oldu. asagiya dogru bir sarkma oldugundan endoskopic lift yontemiyle yukariya kaldirildi ve daha bir dolgun olmasi icinde yag enjeksiyonunu yaptirdik..birde su olay var,amerikada gorustugum bir doktor endoskopic face lift ameliyatinin bir kerelik bir ameliyat oldugunu,goz altindan sadece bir kereye mahsus bir kesi yapilabilecegini soyledi :44:

Son düzenleme:
Petitcigim, Amerikadaki bir doktor bana bu ameliyati olursam,ilerde birdaha bu ameliyati yapamayacagimi soyledi. bunun dogrultusunda ben bu konuyu oytun beye sordum onun aciklamasi gayet acikti .extra parca cikartirlarsa olamaz,cikartilmamisa olabilirsin deyip aciklik getirdi.. bencede deri fazlaligi olmaliydi bende. neden olmadi bilemiyorum..tabi takinti yapiyorum bunu kendime, ve korkuyorum gozlerimin altinda deri fazlaligi olup cirkin bir goruntu olacak diye..inan soyle sihirli bir degnek olsaydida ,kurtarsaydim hepimizi bu dertten

canım benim bu amleiyatı ben 3 senedir araştırıyorum. ilk başlarda zaten gözaltından hiç kesi yapılmıormuş. sonra bazı hastalarda deri birikmesi olduğu için gözaltıkesisi yapılmış.
ama demek ki sen de gerek yok. ben de şu an bile gülünce deri birikiyor. senin zaten en başından beri böyle bi sorunun yoktu ki?
sen hiç gözaltı torbası yada kırışıklığından şikeyetçi değildin.
bi de oytun bey deneyimsiz bir değildir bence, yani ihtiyacın olsaydı yapardı. ha deri çıkarmış, ha çıkarmamış? onun için bi şey fark etmez.
bence böyle olması gerektiği için öyle olmuştur. canını hiç sıkma.

benim takıldığım tek şey, deri çıkarılırsa neden bir daha gözlatından ameliyat yapılamıyormuş? çünk ben yaptırırsam çıkartılması gerek. e gene yaşlanıcam ya gene yaptırmak istersem? ama sen de böyle bi sorun da yok. keyfini çıkar bence. ne güzel işte.

oytun beye gittiğinde bi sor ama. açıklaması neymiş? cidden merak ettim. deri fazlasını ameliyatla alsa bile ben yaşlanmaya devam edicem, gene deri birikecek, niye alınamasın ki o deri?
seninkini anlıyorum. senin gözaltında deri birikmemiş, dolayıısyla deri çıkartırsa gözün aşağıya kayardı o yüzden kesmemiş, mantıklı olan o.
bence senin bu durumun avantaj, daha kolay iyileşceksin.

şimdi ki durumun nasıl?

pepitcim selam ben lamianın teyzesi.Hastanede iken amelyattan çıktıktan sonra o güzel halimi görmeye gelmek istediğin teyzesi))).Dediğine katılıyorum.Doktorlar bi daha bu amelyat istenirse olunabilir diyorlar ama.Eet ikincisi yokmuş.Ama ben zaten 41 yaşında olduğum için sorun yok.Siz iyiki lamia ile bu amelyatı olmamışsınız.Yaşınız çok genç çünkü.Bu arada süreç gerçekten zor.Asla yeğenimin bu amelyatı olmasına izin veremem.Ona kıyamam.Ama sonuç gerçekten benimde hoşuma gitti.Heleki eşime amca banada abla demeleri mutluluğumu dahada arttırıyor.))).Be amelyatı olan arkadaşlarımızın resimlerini bekliyorum.e dahada güzel olacak.Zaman geçtikçe yüz oturacak çok daha güzel olacak.Hiç merak etmesinler.Helki bende yapılan işlem çok çok fazla idi.Bu nedenle iyileşme süresi uzun oldu.Sizde daha kısa olur tahmin ediyorum

çoook görmek istemiştim kısmet olmadı. ama siz resimlerinizi paylaştınız ve adım adım güzelleşmenizi gördük. valla gördükçe de çok heveslendim :)
ama bu ameliyatın bi daha yapılamayacak olduğunu bilmiyordum.
doğru söylüyorsunuz bu ameliyat 40 lı yaşlarda yapılmalı gerçekten demek ki.
ama inanın sorduğum doktorların hiçbiri bir daha yaptıramazsın dememişti.

ya evet sonrası biraz çileli. ama çok güzelleştiniz. çok beğendim ben neticeyi. çok hevesleniyorum.

bu gun 22 nci gunum,dunden bugune sisliklerde bayagi bir azalma var..tabi suratimda asimetri olustu.sag tarafim ,sol tarafimdan daha dolgun.su an bayagi bir toparlanma var kesin konusmak icin cok erken ama , sanirim tekrar yag takviyesi yaptirmam gerekecek yag takviyesine bir sey diyemeyecegim ama endescopic face lift tehlikeli bir ameliyat .goz altindan kesi yapiyorlar ,ya doktor biraz fazla bir parca kesip alsa ,omur bilah onun pismanligini ,mutsuzlugunu yasayacaksiniz.tabi ben ameliyat girerken gozum karardi,isin ucunda guzelik oldugu icin hic dusunemedim bu konulari..bunlari yaziyorum cunki,ilk 10 gun sol gozumde bir agirlik vardi ,zorlaniyordum gozlerimi acip kaparken,kirparken. halada tam duzelmis degil..birde goz altindaki cizgide cabasi.tabi su an cok yeni bir kesi ,duzelecegini umuyorum. su an sanki gozumun biri asagiya kaymis gibi.. resimlerimi profilime ekleyecegim bakarsiniz ve ne demek istedigimi anlarsiniz..tek umutum cok yeni bir ameliyat olusu ve duzelmesini :44: duzelse bile hic degmez bunlari cekmeye arkadaslar ..her seyi yaparim ama endeskopic face lift asla.. allah korusun ufacik bir yanlis bile omrunuzun sonuna kadar sizinle olacak:18:

canım benim gözaltından parça alınmadığı için senin gözlerinin aşağıya kayma riski yok. muhtemelen yanaklarını şişkinliği yüzünden öyle hissediyorsundur.
daha 22 gün. ameliyat çok yeni. düşün ta derinin altından kaslarını kesip tekrar dikiyorlar. his kaybı başlarda oluyormuş zamanla geçiyorumuş.
yağ takviyseinin az gelmesine üzüldüm ama bir daha yaptıracaksan yağ yerine dolgu daha güzel sonuçlar veriyor. ama tabi kalıcı olanları değil yıllık olanları.
bi yüzün düzelsin 2 ay sonra inşallah sende çok memnun kalacaksın
resimlerini merak ile bekliyoruz.
bi an önce iyileş

Son düzenleme:
Teselin icin cok Tesekur ederim pepit!! benim,guzelesmek icin ameliyat olmayi dusunen arkadaslara mesajim, ameliyat oldum ertesi gunu guzelestim olmuyor.. aylarca sikintiya giriyorsunuz ,korkulariniz oluyor,ha duzeldi,ha duzelecek diye bunalim yapiyorsunuz..Birde ben doktoruma bozulmustum goz altimdan parca almadigi icin...ama,simdi iyikide almamis diyorum..bu yazdiklarim sakin yanlis anlasilmasin ,doktorumdan sikayetci ,memnuniyetsiz degilim..ama bu ameliyatin getirdii olumlu ve olumsuz yonleride olabiliyor.bir burun ameliyatina benzemiyor,yanlislik olsa duzeltilebilme olanagi var ama,goz alti icin ayni seyi soyleyemeyecegim..sadece bilgilendirmek icin dusuncelerimi ve yasadiklarimi paylasmak istedim..

ben de bu yaz az kalsın yaptırıyordum. hatta lamiayla aynı zamanda yaptıracaktık. ama gözlerimin çekik ve küçük olması beni durdurdu.
daha da çekilir ya da küçülür diye korktum açıkcası.
bazılarının gözleri büyük çekilince güzel oluyor. ama benim öyle olmaz diye korktum.
ama yaptıran herkes daha güzel oldu. bunu moral içn demiyorum. ama herkes aynı şeyi söylüyor. çok zor bi ameliyat diye. gözüm korktu cidden.

pepitcim ben lamianın teyzesiyim.Şu an 6 buçuk ay içindeyim 7 inci aya doğru gidiyorum.Doğrusunu istersen tam oturma yeni yeni olmaya başladı.Karşıdan insanlar anlamıyor ama ben dikkatli baktığım için anlıyorum.Çok ama çok zor süreç.Ama memnunmuyum evet çok çok memnunum.Artık bana teyze değilde abla demeleri mutluluğuma mutluluk katıyor.Eşime amca dedilerinde bu mutluluk bir kat daha artıyor)).Ama Lamiaya dedim sakın sakın sana asla izin vermem.Amelyat harici ne yaparsan yap ama amelyat yasak.
Daha güzel ve mutlu gfünlere inşallah

Oh maşallah. ama sizin bi hafta sonraki görüntülerinizden itibaren belliydi güzel olacağı.
bakalım heves ediyorum ama herhalde 40 yaşına mı bırakmak lazım?
ama çok özeniyorum

slm arkadaşlar

46 yaşındayım yüz germe ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.bu ameliyatı yaptıran arkadaşların tavsiye edeceği doktorları isim olarak yazmalarını rica ediyorum. şimdiden tşk ediyorum

kendime kendi cevap vereyim.:) ameliyat yaptıran hiç kimse bana yanıt vermedi.bir kac kişi özel msj gönderdi o kadar. onların da gercek olduklarını düşünmüyorum:) sorularıma şaibeli yanıtlar verdiler.örneğin ameliyatın maliyeti ne kadar oldu diye sorduğun her kişi buna yanıt vermedi.ama herkes aynı doktorun ismini verdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…