Endoskopik yüz germe - Facelift

Prof Özcan Çakmak. Yüz germede daha iyisini duymadım. Çok araştırmıştım. 4-5 kişiyle de randevu alıp görüştüm. Zaten bir görüşseniz farkı hemen anlarsınız. Çok güvenilir. Taleplerinizin hangisi olabilir gibiyse onu söylüyor. Herşeyin olamayacağını anlatıyor. Sen istedin ben yaptım durumu yok. Acıbadem'de çalışıyor, başka özel yer yok. Üniversitesinde de hoca. Ayrıca Amerika'da almış bu yüz estetiği eğitimini. Kesin memnun kalırsın

lamiacım özel mesaj yazmaya çalıştım ama olmadı, sanırım posta kutun doluymuş.burdanda yazsam olur.ameliyatın sonucu gerçekten mükemmel olmuş.bu başlıktaki mesajlarını inceleyip ameliyat sürecini öğrenicem şimdi ,ama şu an sormak istediğim bişey var, sadece yüz germemi yaptırdın ?başka bir işlem varmı yani dolgu falan?çünkü yanakların çok hoş görünüyo ,ben birde ameliyat ücretini öğrenebilirmiyim

Son düzenleme:
Hayır yüzüme dolgu yaptırılmadı.Ancak şunu diyeyim çok zor süreç evet.Amelyat 7 milyar civarı ancak 4 işlem birden yapıldı

Ben ocak ayında ameliyat olmustum, ve ozaman göz altlarım dolgundu ama yüzümde şişdi.
Şişler gidene kadar surat aylarca korkunç görünüyordu tek iyi görünen göz altlarının dolgun olmasıydı. artık şişler indi yüz normale girdi fakat göz altlarındaki çukurlarda eski halini aldı, yani demekki ilk zamanlar şişliklerle alakalı bir dolgunluk varmış.

mrb bu konuda bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama biraz çekincelerim var.hala tam cesaretimi toplayanadım.izninizle öncesi ve sonrası resimlerinizi görebilirmiyim.sağlıcakla kalın..

Öncelikle geçmiş olsun Funda 46.Umarım istediğin sonuca ulaşırsın.Ulaşacağından da eminim.İyileşme sürecin nasıl oldu.Ben endoskopik orta yüz germede baya şişliklerden dolayı sorun yaşadım.Şu an 3.5 aya giriyom.Ama hala tam düzeldi diyemem.6ayda oturacağı söyleniyor.Ama sonuç güzel olacak bundan şüphen olmasın.Yeterki bu süreci atlat.Bazıları bu süreci pisikolojik destekle atlatıyormuş.Tekrardan doktora git deyip beni eski halime çevir diyenler bile oluyormuş.O nedenle zor bir süreç ama sonucu görünce eminim değecek
sevgilerimle(Geçirdiğin süreç hakkında kısaca bilgi verirseniz seviniriz)

mrb bu konuda bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama biraz çekincelerim var.hala tam cesaretimi toplayanadım.izninizle öncesi ve sonrası resimlerinizi görebilirmiyim.sağlıcakla kalın..

ben de botox ve dolgu yaptrdım çok pişmanım herkesi yakışmıyo benim yüzüm minyon yüzüm de zayıf botox çok kötü bi işlem oldu bende dolgu da hem geçiçi hem artıkları dudak kenarımı aşağıya kaydırdı yüz şeklim bozuldu acayip pişmanımtövbeliyim.

geçmiş olsun umarım düzelir durumunuz

Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık bundan 1 sene evvel yüzümün çok toplu olmasından ve çene altımdaki gıdıdan sürekli rahatsızlık duyuyordum. Şu anda o günlerimi arar oldum. TV de gördüğüm bir doktora giderek yeni trend olan lazerlipoliz adı altında ameliyatsız estetik dedikleri bir şeyler yapıldı.
Öncellikle İstanbula gittim doktorla görüştüm bana şöyle bir şey söyledi gıdının dışında yanaklardanda yağ çekelim dedi , ancak benim cildim oldukça gevşekti şu soruyu sordum benim cildim gevşek yağ çektiğinizde deride sarkma oluşabilir dedim, ancak iddiaya göre derinin kendini toparlayacağı vardı böyle bişey asla yok deri hiç bir şekilde toparlamadı orantısız alınan yağlar, fazladan çektiği yağlarla yüzümü tanınmaz hale getirdi. Daha sonrasında düzeltmeye çalıştı, önce lazerle deriyi yakmaya başladı altından daha sıkı ve güzel bir deri geleceğini söyledi buda yalan asla öyle bir şey olmadı, sonrasında tekrar dışarıdan dolgu enjekte etti. ancak yüzümdeki alınan yağlardan dolayı simetri problemi devam ediyor, ayrıca sonradan öğrendiklerim şu oldu lazer lipoliz çene altında başarılıymış ancak yanaklara yapıldığında oluk oluk izler bırakıyormuş ve halen izler devam ediyor
şimdi ise mecburen endoskopik yüz germe yaptırmak zorundayım, ancak çok korkuyorum doktor kendisinden çok emin duruyor yüzümdeki problemi görüyor ne yapması gerektiğini biliyor ama ben yinede çok korkuyorum , ikinci kez ameliyat olanlara soruyorum düzeldiğini farkediyormusunuz yoksa her seferinde dahamı kötüye gidiyor
önerilerinizi bekliyorum

çok geçmiş olsun umarım bir an önce dilediğiniz görünüme kavuşursunuz.sağlıcakla kalın.

iyi canım birikime devam
bu aralar tca peelinge merak sardım cildi çok güzelleştiriyor tek seansda 5 yıl öncesine döndürdü cildimi :KK9:
bir kaç seans daha yapıcam, cilt aradan çıksın en azından.

mrb geçmiş olsun ve gönlünüzce olsun.5 yıl öncesi derken kırşıklar falanda gidiyormu? sağlıcakla kalın

Mrb kızlar ks. bakmayın ancak nete gelebildim oncelıkle şunu soylıyım ben bu operasyondan pek memnun kalmadım Dr. yanakları kaldırmamış yanaklardakı duşukluk oldugu gibi duruyor halıyle burun kenarından agız kenarına uzanan oyuklarda gecmedi daha cok goz cevresıne onem vermış zaten ilk gece gıttıgımızde dr. tutturdu bı 10 sene sonra yaptırmanı tavsıye ederım guzel kızsın boyle bı operasyona ne gerek var benı vaz gecırmek ıcın bır suru dıl doktu halbuki ben hep yanaklardakı düşüklükten bahsetmeme ragmen neden yanakları kaldırmadı anlamış deılım dıkisleri aldıgı gunmuydu ne soyledim yanakları fazla kaldırmamışsınız dıye yuzun zaten guzel fazla oynamanın alemı yok dedi şişliklerde buyuk olcude indi şişlikler indikcede memnunıyetsızlıgım artıyor ustelık ilk gıittigimiz gece burun kenarından agız kenarına uzanan oyuklar icinde yag enjeksıyonu istemiştim onuda reddetti yanakların zaten dolgun bıde yag enjeksiyonu yapılırsa bulent ersoy gibi olursun dedi ama şişlikler indikcede oyuklar belirginleşiyor dönuste hastaneye tekrar ugrıycaz kafamın sol tarafında bı vıda var onu almak icin o zaman bari yapmasını istiycem yag enjeksiyonunu kısacası ben bu operasyondan bışey anlamadım yanarımda verdigim o kadar paraya yanarım :KK14:

öncelikle çok geçmiş olsun.bende yanak kaldırma operasyonu düşünüyorum.ama biraz korkuyorum.sizin dr unuz kimdi? sağlıcakla kalın

Şimdi beklentılerımı karŞılamayan bı operasyon 10 yıl sonra sorunlarım dahada ılerledıgı zaman nasıl karŞılayabılırkı ??
Beni tek memnun etmeyen yanaklarımın ıstedıgım gıbı kaldırılmıs olmaması..
Teşekkur ederım ınŞallah bulunur...

çok haklısınız.umarım istediğiniz görünüme kavuşursunuz

Evet canım benim ya benim de aklım gün geçtikçe karışıyor, bu ameliyata dair. Zira sanırım istenilen gibi olması biraz şans. Mesala ben gözaltımdan çok şikayetçi değilim. Gözlerim zaten çekik. Ama yanaklarım düştü. Onun yukarı kalkması gerekiyor. Bu ameliyatında vaat ettiği gözaltı değil zaten, o ikincil kazanç. Ameliyatın asıl vaat ettiği şey yanakları kaldırma.

MELODİ'nin de tek istediği buydu. Ve bunun için çok araştırdı. Para biriktirdi. Yurtdışından geldi. ve sonuç "bana göre gerek yok" olmamalı.
Belki cidden yoktur. Ve melodi başka bi şeyi kompleks yaptığı içn tatmin olmuyordur onu bilemem. Ama dediğine göre, biraz daha kaldırsaydı sorunu düzelecekmiş. Ve kalkmamış. İşte sorun bu!

Benim de melodiye sormak istediklerim var. Mesela gözlerinin şekli değişti mi? iz kaldı mı? resimlerini bi koysan göresek, sonra istemiyorsan hemen silersin?

İLKNUR son gelişmeler neler. Çünkü Kimbilir 6 ay sonra gözaltlarım eski haline döndü demişti.
YEŞİLKELEBEK nasıl? Bu ameliyatı geçirenlerin bizler gibi düzenli yazmasını beklemiyorum ama en azından ayda bir girerek bizi bilgilendirirlerse çok sevinirim. KİMBİLİR'e bu yüzden çok teşekürler. İnanın sizin bize verdiğiniz bilgiler bizim için çok değerli.

Bu tca ile soyma işinden korukuyorum. Çünkü cildimiz güneşte zarar görünce de soyuluyor ve yenileniyor ama doktorlar güneş zararlı diyor. Bunun da üst derini yakacak kadar bi şeyi cildine sürüyorsan sonrasında ne olacağını bilemeyiz. Hiç bi şey olmayabilir de. onu bilmiyorum. Ama inernet üzerinde bir anda patlayan ve "mucize" sunan şeylere inanmıyorum açıkcası. Umarım yanılıyorumdur.[

yanak kaldırma operasyonu konusunda olanların bizleri bilgirlendirmesi hakikatten çok güzel.bende yeni üyeyim ve bu konuda bilgiye ihtiyacım var.paylaşırsanız sevirim.

abla aslında bu konu açılmadan çok öncesinde bile bu operasyon ile ilgiliydim ama o zaman yaşım daha genç olduğu için cesaret edemedim
4 yıl önce askı tekniğiyle yanaklarımı kaldırmıştım ama yanağın biri yeterli derece çekilemediği için asimetri oluşturmuştu.
Ona rağmen iyi toparlamıştı uzun sürede dayanmıştı bu tekniği yaptırmaya 7-8 ay önce karar verdim fakat benim maddi gücüm ne yazıkki çok iyi sayılmaz.
Bir süredir birikim yapıyorum ve yapmayada devam ediyorum ama az buzda bir para değil o nedenle bir süre daha bu duruma katlanmak zorundayım.
Çok kafaya takmamaya çalışıyorum birgün nasıl olsa yaptıracağımı biliyorum çünkü.
Aslında kredi alıp çokdan yaptırırdım ama en nefret ettiğim şeydir borç yükü altına girmek.

umarım herşey yolunda gider ve dilediğiniz görüntüye kavuşursunuz.

Erhan beyin fotolarına bakarken iyi olmayanları gösterdiğini düsünmüyorsun degilmi, yani her doktor gibi.
Ben bir ara yeni foto cekip koyarım bakarsınız, asla moralinizi bozmak istemem sadece bilgi edinin diye yazıyorum bunları, ve tabiki her ne olursa olsun ameliyat sonrası yanaklar kalktı, ama yas itibariyle ciltteki burun kenarından inen ve cilt gevsemesinden olusan sarkma tamamen kaybolmuyor. Ameliyat sonrası şişler oldugundan yüz daha dolgun görünüyor ve sislerin tamamen inmesi aylar alıyor, yani gercek sonucları ve tam olarak oturmus yüzü aylar sonra görüyorsun. Birde simdi aklıma geldi dr.daki sonrası görüntülerde kadınlar hep makyajlı, öncesi fotolarda makyajsız. Benim burun kenarından inen cizgiler tam yok olmadıgı için dolgu yaptırdım yani sonradan kendim baska bir doktora ve gözlerdeki izlerede lazer yaptırıyorum.

bende bu konuda bilgi topluyorum paylaşırsanız sevirim. sağlıcakla kalın

Bence sen kafandakini duymak istiyorsun biraz :)

Ayrıca 6-7 ay zaten ameliyatın şişlikleri devam ediyor. Gerçek sonuç için galba bi 6 ay sonrası beyanatları gerekiyor. Belki kişiye göre değişiyor olabilir? ya da kullanılan yönteme. o bölgenin yağı tutup tutmamasına. ama sonuçta yeşil kelebeğin dediğini yazdım üste, çıkartılan deri tekrar göz altına konmuş. yani bi şekilde doldurulmuş orasını oytun bey. ööle sadece yanak kaldırmakla göz altı dolmuyor.

ilknurun dudağına dolgu yapılmasının nedeni de, muhtemelen gözaltına konulan yağ dokusunun artmasıydı. artanı da dudağına koydu erhan bey.

Ben yağ koydurulmasına karşı değilim. Sonuçta ilknurun ki de güzel olmuştu. Kimbilir'in de ameliyat sonrası gözaltı çok güzeldi.

Benim sorunum şu, ne yapılıyorsa o kadarı anlatılsın. çünkü ben 7 milyar para vericem. Ve bi yığın eziyet çekicem 15 gün izin alıcam. Benim için önemli olan, gerçekler. NeyNi ne kadar yapılacağını bilmem gerek ve riskleri varsa neler.

Çünkü ameliyat olana kadar çizilen potre süper. ama ameliyat sonrası doktor "bence güzel oldu" deyip seni bırakıyor. Ve tüm doktorlar, bize en güzel en başarılı ameliyatlarını gösteriyorlar.

Sanırım bu konuda hasta yani bizler bilinçli olucaz. Ne istediğimizi çok net anlatıcaz. Beğenmezsek nasıl telafi edeceğini konuşucaz filan falan. Ama şaşkıncın sen çok fazla güveniyorsun gibi geliyor bana?

evet kesinlikle iyi araştırma yapmak lazım bu konuda

Canım beni de düşündüren ilknurda sarkma olmaması.Peki bende de sarkma olmadığı için dr .lar olmaz diyor.Ama ilknurda ve yeşilkelebekte de sarkma yoktu zaten çok gençler.O zaman bir farklılık olmalı.Yani bende sarkma yok ama uygun değilim diğer kızlarda sarkma yok ama endoskopiye uygunlar.Neye göre yapıyorlar anlıyamadım gitti.Canım bu arada ben endoskopi zaten düşünmüyorum benim dr sorum birazda meraktan .Arada bana böyle gelirler gider dr.larla görüşürüm :)))).Ben göz altı için sormuştum dediğim gibi adamlar bir garip bakıyor,sanki tuhaf bir şey sormuşum gibi.Endoskopiyi sormamın nedeni, göz altında fazla deri olmayınca komplikasyonu önlemek için endoskopi ile göz altını yapıyorlar o yüzden sordum.Ama dediğim gibi hiç birşeye uygun değilim.Senin için bugün resim canım koyarım, gece tekrar girerim.Sevgilerimle.Bu arada dediğin dr lara gitmedim.

maaşşal size ne güzel işte hiçbir midahaleye gerek olmayacak bir haldesiniz.

X