Endoskopik yüz germe - Facelift

Prof Özcan Çakmak. Yüz germede daha iyisini duymadım. Çok araştırmıştım. 4-5 kişiyle de randevu alıp görüştüm. Zaten bir görüşseniz farkı hemen anlarsınız. Çok güvenilir. Taleplerinizin hangisi olabilir gibiyse onu söylüyor. Herşeyin olamayacağını anlatıyor. Sen istedin ben yaptım durumu yok. Acıbadem'de çalışıyor, başka özel yer yok. Üniversitesinde de hoca. Ayrıca Amerika'da almış bu yüz estetiği eğitimini. Kesin memnun kalırsın

lamiacım özel mesaj yazmaya çalıştım ama olmadı, sanırım posta kutun doluymuş.burdanda yazsam olur.ameliyatın sonucu gerçekten mükemmel olmuş.bu başlıktaki mesajlarını inceleyip ameliyat sürecini öğrenicem şimdi ,ama şu an sormak istediğim bişey var, sadece yüz germemi yaptırdın ?başka bir işlem varmı yani dolgu falan?çünkü yanakların çok hoş görünüyo ,ben birde ameliyat ücretini öğrenebilirmiyim

Son düzenleme:
Hayır yüzüme dolgu yaptırılmadı.Ancak şunu diyeyim çok zor süreç evet.Amelyat 7 milyar civarı ancak 4 işlem birden yapıldı

mrb bu konuda bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama biraz çekincelerim var.hala tam cesaretimi toplayanadım.izninizle öncesi ve sonrası resimlerinizi görebilirmiyim.sağlıcakla kalın..

mrb bu konuda bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama biraz çekincelerim var.hala tam cesaretimi toplayanadım.izninizle öncesi ve sonrası resimlerinizi görebilirmiyim.sağlıcakla kalın..

geçmiş olsun umarım düzelir durumunuz

çok geçmiş olsun umarım bir an önce dilediğiniz görünüme kavuşursunuz.sağlıcakla kalın.

iyi canım birikime devam
bu aralar tca peelinge merak sardım cildi çok güzelleştiriyor tek seansda 5 yıl öncesine döndürdü cildimi
bir kaç seans daha yapıcam, cilt aradan çıksın en azından.

mrb geçmiş olsun ve gönlünüzce olsun.5 yıl öncesi derken kırşıklar falanda gidiyormu? sağlıcakla kalın

öncelikle çok geçmiş olsun.bende yanak kaldırma operasyonu düşünüyorum.ama biraz korkuyorum.sizin dr unuz kimdi? sağlıcakla kalın

çok haklısınız.umarım istediğiniz görünüme kavuşursunuz

umarım herşey yolunda gider ve dilediğiniz görüntüye kavuşursunuz.

bende bu konuda bilgi topluyorum paylaşırsanız sevirim. sağlıcakla kalın

evet kesinlikle iyi araştırma yapmak lazım bu konuda

maaşşal size ne güzel işte hiçbir midahaleye gerek olmayacak bir haldesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…