çok anlamadım çünkü benim araştırdığım kadarıyla ve kendisinin söylediği kadarıyla tam tersi idi
ama demek ki senin hiç deri fazlan yok?
e o zaman dolguyla bu işi hallederdin zaten? çünkü sarkma olması için deri fazlalığının olması şart.
deri fazlası yoksa dolguyla yüz toparlanıyıor bildiğim kadarıyla.
ya da daha başka bi şey var. belki gözaltında yok da başkar yerde deri sarkması vardır. neticede doktordan daha iyi bilemem.
ama moral olsun diye demiyorum gerçekten yaptıran herkes sonraki günlerde pişman olmuştu. çok zor, çok şiştim diye.
bi de bi taraf daha fazla şişiyor asimetri oldu diye korkuyorlardı ama bi ay sonrası yüz oturunca hepsi beğenmişti.
bi melodi beğenmemişti çünkü onda sarkma yoktu. oldukça diri ve dolgun bi yüzü vardı hatta. o yanak çizgilerinden kurtulmak için yaptırmıştı bu ameliyatta onun istediği sonucu vermemişti.
hepsinin resimleri var. eğer arkadaş olarak eklersen görürsün.
ilknurun da, kimbilirin de, lamianın da, melodinin de resimleri var.
yeşilkelebek ben en çok onu merak ediyordum çünkü gözlerim küçülmemiş demişti. bi onun yok
o da oytun idile yaptırmıştı ve çok memnundu. ama ameliyat sonrası senin gibi "nasıl cesaret ettim" demişti o da.
anlaşılan cidden zor bi ameliyat ama sonra o kadar hoş oluyorsunuz ki biz de burda "acaba yaptırsak mı" diye doktor doktor geziyoruz :)
yani biraz zaman tanı kendine. zaten ameliyatın ödemi var. bi de yağ transferi zor bi şey. çok şişiriyor. ama bi hafta sonra yağın şişliği geçer.
ameliyatın şişliğinin tam olarak oturması anladığım kadarıyla 3 ayı buluyor. ama 1 aydan sonra rahatsız etmeyecek hale iniyor.
başını mümkün olduğunca dik yatmak ve ödem artırıcı şeyler içmek gerek bi de.
çok çok geçmiş olsun. inşallah çok çok güzel olursun.
sende biraz toparladıktan sonra öncesi sonrası resimlerini koyarsan çok seviniriz.