slm arkadaşlar
46 yaşındayım yüz germe ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.bu ameliyatı yaptıran arkadaşların tavsiye edeceği doktorları isim olarak yazmalarını rica ediyorum. şimdiden tşk ediyorum
Ben Ercan Karacaoğlu na yaptırıcam Allah kısmet kısmet ederse.Karın oldum henüz bir ay oldu.Toparlanmayı bekliyorum.Ercan beye yüz ameliyatı olan birini görmüş siteden bir arkadaş.10 gün olmasına karşın süperdi şişlik yoktu yüz ameliyatı olduğunu bile anlamadım dedi. Ben sadece resim gördüm.Bu topiği okumaya çalışıyorum bilgi edinme adına.Doğrusunu isterseniz iyileşme süreçlerini okudukça korkuya kapılmıyor değilim.Bazen vaz mı geçsem ertelesem mi düşünüyorum.Doktoruma çok güveniyorum.Oda ödemi en aza indirmek için makineye bağlıyoruz bu yüzden bir gece kalınıyor dedi.En fazla bir hafta sonraya şişlik ödem yok olur diyor.Burayı okuyorum şişlik süreci iyileşme uzun bir zaman deniyor.Ne diyim Allah olacaklara kolaylık versin.
kendime kendi cevap vereyim.:) ameliyat yaptıran hiç kimse bana yanıt vermedi.bir kac kişi özel msj gönderdi o kadar. Onların da gercek olduklarını düşünmüyorum:) sorularıma şaibeli yanıtlar verdiler.örneğin ameliyatın maliyeti ne kadar oldu diye sorduğun her kişi buna yanıt vermedi.ama herkes aynı doktorun ismini verdi .
Ben 2 yıl önce endoskopik oldum ama memnun kalmadığım için sana Dr. adı vermiyorum maliyeti 5000tl tutmuştu, şişlerin inmesi ayları buldu hatta yüzün oturması 1 yıl sürdü bende asimetri de oldu, dudakta sinir hasarı ama doktor cok önemli. Bu ameliyatı olan başka arkadaşlar arasında memnun kalanlar var. Gerilere gidip okursan hepsini bulursun
herkese geçmiş olsun..iyileşme süreci uzun anladığım kadarıyla...benim gıdı sorunum var sadece bunun için yapılmaz sanırım..
kendime kendi cevap vereyim.:) ameliyat yaptıran hiç kimse bana yanıt vermedi.bir kac kişi özel msj gönderdi o kadar. onların da gercek olduklarını düşünmüyorum:) sorularıma şaibeli yanıtlar verdiler.örneğin ameliyatın maliyeti ne kadar oldu diye sorduğun her kişi buna yanıt vermedi.ama herkes aynı doktorun ismini verdi .
Konuyu tum okudum.. ve burdan herkezin kurban bayramini en icten dilerimle kutluyorum.
tum yuz gerdirme amaliyati olacagim cin hergun bayramda bile yazilari okuyorum..ama daha arkadas olarak eklediklerim beni eklemediler. resimlerinide gormedgim icin de belkide kafam karisik. ama karar verdim olucam ama su anda bu amaliyati olacak biri varsa yazismak bilgilenmek isterim nelere dikat edicez..herkeze hayirli bayramlarr
Valla cnm tuaf baki$lar di$inda hic bi tepki gormedim duymadim ama daha tam olarak yuzumdeki $i$lik gecmedi tam geciyor derken bide yag enjeksiyonu yapilinca tekrar $i$ti gun gectikce $i$likler iniyor ama....
Ben ekledim sizi..
2 yıl öncesini oku benimle birlikte bu ameliyatı olan bir kaç kişi var herkes farklı seyler yasadi, cok uzun ve zor zamanlar geciriyorsun ama bu ameliyatın oturmasi 6 ay sürüyor 1 yil sonra tam olarak oturmus oluyor sonrasi güzel ama o ilk aylari atlatmak bir kabus gibi. Ben depresyona girmistim , ama herkes ayni seyleri yasamadi doktor secimi burdada cok önemli.2010 yilinda olmustum geriye dönük neler yasadiklarimizi okuyabilirsin.
sana arkadaşlık daveti gönderdim kabul edersen resimleri görebilirsin
mrb bu konuda bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama biraz çekincelerim var.hala tam cesaretimi toplayanadım.izninizle öncesi ve sonrası resimlerinizi görebilirmiyim.sağlıcakla kalın..