Endoskopik yüz germe - Facelift

Ben Ercan Karacaoğlu na yaptırıcam Allah kısmet kısmet ederse.Karın oldum henüz bir ay oldu.Toparlanmayı bekliyorum.Ercan beye yüz ameliyatı olan birini görmüş siteden bir arkadaş.10 gün olmasına karşın süperdi şişlik yoktu yüz ameliyatı olduğunu bile anlamadım dedi. Ben sadece resim gördüm.Bu topiği okumaya çalışıyorum bilgi edinme adına.Doğrusunu isterseniz iyileşme süreçlerini okudukça korkuya kapılmıyor değilim.Bazen vaz mı geçsem ertelesem mi düşünüyorum.Doktoruma çok güveniyorum.Oda ödemi en aza indirmek için makineye bağlıyoruz bu yüzden bir gece kalınıyor dedi.En fazla bir hafta sonraya şişlik ödem yok olur diyor.Burayı okuyorum şişlik süreci iyileşme uzun bir zaman deniyor.Ne diyim Allah olacaklara kolaylık versin.

Bir arkadaş mı? Bak sen öylemi bir arkadaş olduk yazsana tanıştık kahvaltı yaptık diye evet gören benim aynen ben bile yaptırmayı düşündüm o an,tabi yaştan kaybediyorum.10 sene sonra artık,ama gerçekten çok başarılıydı,ve şiş ve iz yoktu galiba asma yönteminde iz ve şişlik çok oluyor..yanlış biliyor olabilirim bu konuda bilgim yok.

Canım korkma karın çok zor diyorlardı yaptıran bazı arkadaşlar 1 ay eğik gezmişler,sen maşallah hemen toparlandın doktor ve teknik çok önemli tabi kişinin iyileşme süreci farklılık gösterebilir.Sen çok takılma herşey iyi olacak öyle düşün.

merhaba, ve allah kolaylık versin... En zoru doktor seçimi ondan sonrası inanın çok kolay...benim merak ettiğim size özelden dönenler,gerçek yani forumda olmayanlar size özelden yazamaz(gerçek değiller demişsiniz,neye dayanarak bunu yazdınız merak ettim) verdikleri doktor ismini yazarmısınız ...kim merak ettim.yasak değil açıktan yazabilirsiniz...teşekkürler

SİZE ÖZELDEN YAZANLARI DA YAZARSANIZ SEVİNİRİM

Son düzenleme:
Çok yaşa emi.Bir arkadaş diyerek ayıp ettim dimi.Özür arkadaşım tamam bundan sonra kim nerde ne görmüş aynen aktarılacak ha ha oldumu.

Ben 2 yıl önce endoskopik oldum ama memnun kalmadığım için sana Dr. adı vermiyorum maliyeti 5000tl tutmuştu, şişlerin inmesi ayları buldu hatta yüzün oturması 1 yıl sürdü bende asimetri de oldu, dudakta sinir hasarı ama doktor cok önemli. Bu ameliyatı olan başka arkadaşlar arasında memnun kalanlar var. Gerilere gidip okursan hepsini bulursun

Çok üzüldüm gerçekten.Bizler bu ameliyatları ne zorluk ne özverilerle oluyoruz.Acıları ve iyileşme süreçlerini üstüne para verip çekiyoruz.Sonuç doktor hatası.Hakkınızı aramadınız mı? Sizden ricam doktorun adını vermeniz. Bu yasak değil.Sonuçta hakaret etmiyorsunuz.Hiç değilse benim gibi ameliyat olacaklara örnek ve önder olursunuz.Burda iyiyi kötüyü paylaşıyoruz saygı çerçevesi dahilinde.Sizin olayın düzeltilme ihtimali yok mu?Ben göbek fıtık karın oldum.Bir ay oldu olalı Ercan Karacaoğlu na.Çok araştırdım 4-5 doktorla görüştüm öyle karar verdim.Ercan beyin yaptığı ameliyatları da gördüm.Yüz ile ilgili bu siteden arkadaş jelesece görmüş.Ben resim gördüm..İnan bana o kadar rahat gittim ki hataneye güle oynaya.Tam iyileşme olmadığı halde çok çok memnunum iyiki yaptırmışım diyorum.Yüz olayında ne olduysa korkuya kapıldım çok istediğim halde.Nedenini bilmiyorum.Olumsuz düşünmüyorum.Ya şu olursa ya bu olursa diye aklıma bir şeyde gelmiyor.Bu korkuyu çok istediğim halde atamadım.Ameliyat günümü bile aldım oysa.Ay arkadaşım lütfen doktorun kim olduğunu yaz.

Son düzenleme:
herkese geçmiş olsun..iyileşme süreci uzun anladığım kadarıyla...benim gıdı sorunum var sadece bunun için yapılmaz sanırım..

herkese geçmiş olsun..iyileşme süreci uzun anladığım kadarıyla...benim gıdı sorunum var sadece bunun için yapılmaz sanırım..

Okuduklarımdan çıkardığım sonuç iyileşme süreci değişik.Bu yapılan işleme göremi kişiye göremi bende anlamadım.Yaptırınca anlayacağım inşallah.Burda paylaşırım sürecide.Gıdı gerdirme yapılıyor neden yapılmasın ki?

Konuyu tum okudum.. ve burdan herkezin kurban bayramini en icten dilerimle kutluyorum.
tum yuz gerdirme amaliyati olacagim cin hergun bayramda bile yazilari okuyorum..ama daha arkadas olarak eklediklerim beni eklemediler. resimlerinide gormedgim icin de belkide kafam karisik. ama karar verdim olucam ama su anda bu amaliyati olacak biri varsa yazismak bilgilenmek isterim nelere dikat edicez..herkeze hayirli bayramlarr

Uzun süre forumdan uzak kalinca sizlere cevap yazamadim..Sanirim diger arkadaslarda öyle baya bi uzun zaman olmus aylar gecmis..Kendi adima sizlere hak veriyorum ameliyat öncesi sürecte cikmasken forumdan sonra hayat telasi is güc normale dönünce hersey bosluyoruz sanirim Kusura bakmayin bu anlamda firsat buldukca yine girmeye calisicam umarim elimden geldigincede yardmci olurum sizlere ben 7.000 tl ödedim. Erhan Eryilmaza ameliyat oldum.

Ben ekledim sizi..

Valla cnm tuaf baki$lar di$inda hic bi tepki gormedim duymadim ama daha tam olarak yuzumdeki $i$lik gecmedi tam geciyor derken bide yag enjeksiyonu yapilinca tekrar $i$ti gun gectikce $i$likler iniyor ama....

madem yanaklarında belirgin bir zayıflık ya da gevşeklik sarkma hissediyorsan merak ettim kimse sana kalıcı dolgu yüz silikonu önermedi mi? sonuçta yağ dolgusu eriyecek aklıma bu seçenek geldi... çünkü ilerde zaman geçtikçe sen yine kafana takacaksın demiş doktor... takıntılı bir yapın varsa bu yöntemi niye uygulamadılar acaba ?? geçmiş olsun..

Son düzenleme:
bayanlar merhaba

ben 27 yasındayım ve cok cabuk kilo alıp verebilen yapım yüzünden sizin gibi burun kenarımda yüz sarkması var. bunu çok kafaya takıyorum. bugün bursa estetic international a Dr. Selçuk Aytaç a muayeneye gittim dr ameliyattaydı sekreteri bilgi verdi fiyatlar hakkında filan. aslında silikon ve yüz sarkması için gittim sarkmayla ilgili fiyat alamadım tabi doktorla görüşmeden. bugün gittiğimde çok kararlı gitmiştim ama Allah'ın işi herhalde doktoru bulamayınca bi daha araştırayım yarın için derken burda yazılanlara denk geldim ve iyice korkmaya başladım. operasyon geçirmiş arkadaşların resimlerini görebilirsem karar vermeme yardımcı olur yıllardır bu siteye üyeyim bis süredir kullanmıyorum bazı değişiklikler olmus sanırım mesaj gönderemiyorum 100 msj atmalıısnız diyo eskiden yoktu boyle şeyler. ameliyat sonrası fotografları olanlar varsa beni ekler misiniz lütfen

Yüz germe ameliyatı olan arkadaslar nerdeyiniz. Epey zaman gecmis. Bilgi verseniz. Yeni halinizden memnunnmusunuz.
Ne kadar sürede iyileşiniz. 1 yıl sonra yüz nasıl oldu

2 yıl öncesini oku benimle birlikte bu ameliyatı olan bir kaç kişi var herkes farklı seyler yasadi, cok uzun ve zor zamanlar geciriyorsun ama bu ameliyatın oturmasi 6 ay sürüyor 1 yil sonra tam olarak oturmus oluyor sonrasi güzel ama o ilk aylari atlatmak bir kabus gibi. Ben depresyona girmistim , ama herkes ayni seyleri yasamadi doktor secimi burdada cok önemli.2010 yilinda olmustum geriye dönük neler yasadiklarimizi okuyabilirsin.

Ben ekledim sizi..

Merhaba siz ameliyatınızdan memnundunuz diymi? Kime olmuştunuz ameliyatınızı ? Ameliyat olduğunuz anlaşıldı mı? Ne kadar zaman sonra anlaşılmaz? Çok değişiklik oldu mu? Eğer benide eklerseniz iyileşme sürecinizi görmek isterim bir mahsuru yoksa.Lamia arkadaşın gördüm bir tek sağolsun.Teşekkürler

Merhaba siz daha önce memnun olmadığınızı yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.Doktorunuzu sormuştum size cvp alamadım.Özelden de yazabilirsin ismini.Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…