Endoskopik Yuz Germe Ameliyati ve gorustugum doktorlar

2wicky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
15
3
34
Herkese merhaba, bir konuda sizin ve yakinlarinizin deneyimleri hakkinda bilgi sahibi olmay ihtiyacim var hanimlar. 40 yasindayim ve ust goz kapaklarim dusuk oldugu , yanaklarim da biraz sarkitigi icin endoskopik yuz germe ameliyati olmaya karar verdim. Yuz germe konusunda gittigim uzman doktor kendisinin goz cevresi ile ilgili bir islem yapmadigini soyleyerek benim Erdem Tezel ve Erhan Yilmaz gibi doktorlarla gorusmemin daha uygun oldugunu soyledi. Hem Erdem Bey hem de Erhan Bey endoskopik yuz germe onerdi. Erdem Bey kafamin ve agzimin kenarlarindan endoskopik makinayla girerek germe isleminin gerceklestirilecegini , ust goz kapagimin kesilmesine gerek olmadigini soyledi. Erhan Bey de ayni islemden bahsetti ve ek olarak badem goz ameliyati onerdi.

Youtube'de Dr Amir Karam adli bir doktorun endoskopik yuz germe hakkinda olumsuz yorumlarini dinledim. O, bu yontemin yaslanma sureciyle uyumsuz oldugunu iddia ediyor. Arzu eden olursa Amir Karam in videodaki aciklamasini ozet gecebilirim. Su an kafam iyice karisti ve karar veremiyorum. Su sorunlarin cevaplarini ariyorum.

1- Endoskopik yuz germe yaptirip sorun yasayanlar, sonuctan memnun kalmayanlar var mi? Bu yontemden daha dogal bir gorunum saglayan, daha uygun olan bir teknik var mi?
2- Aranizda veya yakin cevrenizde Erdem Tezel veya Erhan Yazicioglu'na endoscopic yuz germe ameliyati olan var mi? Sonuclar hakkinda bilgi paylasabilirseniz cok sevinirim.

Ameliyati onumuzdeki birkac a icinde yaptirmak istiyorum. Daha fazla beklemek istemiyorum ama tabii ki denenmis ve cogunlugun memnun kaldigi bir yontemle ilerlemek istiyorum.

Cevaplariniz icin simdiden hepinize cok tesekkur ederim :)

Erdem Tezel’i eleyin demeye geldim yaşadığım sıkıntıları burun estetiği başlığındaki sorumda okuyabilirsiniz. Sorumda bahsetmedim ama aynı anda endoskopik yüz germe de olmuştum kendisine. 2. ve 3.aylarda güzeldi ama şuan kaşlarım düştüğü için göz kapaklarım katlı katlı düşük duruyor oysa bana göz kapaklarını almaya gerek yok kaşlarını kaldırınca göz kapakların da düzelecek demişti. Yanaklarım da düştü asla 2-3.aydaki gerginliğinde değil yüzüm. Daha 9 ay oldu ameliyat olalı siz düşünün ne kadar geçici ve baştan savma iş yaptığını. Yakında bununla ilgili de soru açacağım ama özelden fotoğraf atabilirim isterseniz.

Burnumla zaten hiç uğraşmamış eskisiyle aynı bırakmış hala kemerli ve ucu düşük bir burnum var sorumda fotoğraflarım mevcut bakabilirsiniz dalga geçer gibi hiç dokunmadan bırakmış resmen burnumu. Dünyanın parasını aldığı halde.

Üstelik hiçbir hatasını kabul etmeyen üste çıkan ve hasta empatisinden yoksun birisi azıcık iyi niyetli olsa ücret iadesi yapardı ama yok. Şimdi 2.burun ameliyatı için 1.yılımın dolmasını bekliyorum . Aradan 3-5 yıl geçsin 2.kez de endoskopiği yaptıracağım veya derin plan artık her neyse
Merhaba, oncelikle cok gecmis olsun. Zaman ayirip cevap verdiginiz icin de ayrica tesekkur ederim. Ben Erdem Bey'den cok emin olamamistim ve onu kafamda buyuk olcude elemistim ama sizin bu cevabiniz olmasa belki tekrar degerlendirmeyi dusunebilirdim.O yuzden size gercekten cok tesekkur ederim, beni ve burada yorumlari okuyan diger arkadaslarimizi buyuk bir sikintidan kurtardiniz.

Fotograflarinizi inceledim. Burnunuzda dediginiz gibi cok buyuk bir degisiklik olmamis. Degisikligin olmamasi, burun deliklerindeki simetri oncesi sonrasi fotograflarinda net bir sekilde anlasiliyor. Moralinizin bozuk olmasi normal ama madem bir dava surecine girmeyi dusunuyorsunuz sizin icin nacizane tavsiyem oncelikle psikolojik olarak guclu olmaya calismaniz olacak. O yuzden soyle bakmayi deneyin bence. Burun kemeriniz ameliyattan once de vardi ve simetrinin de gunluk hayatta disaridan farkedilmesi cok kolay degilsurekli gokyuzune bakar poziyonda yurumediginiz surece. Bence iyi bir rinoplasti uzmani tum bu sorunlarinizi ortadan kaldiracaktir. Ben burun estetigi olmadim ama dusunuyordum. Su an hala cok emin degilim. Kardesim Hakan Gence'ye oldu, ben de burun icin muayeneye gitmistim. Hakan Bey hastasiyla ilgilenen ve burun konusunda bildigim kadariyla basariyla bir doktor cunku cok fazla rinoplasti tecrubesi. Bence onun da bir fikrini alin. Icinize sinerse onu dusunebilirsiniz.

Fotograflarinizda gozunuz kapali ama buna ragmen buradan bakinca gayet guzel, cekici bir yuzunuz var bence. Hic moralinizi bozmayin. Bunlar duzeltilebilecek sorunlar.

Ben de Erhan Eryilmaz'la gorusmeyi dusunuyorum ama inanin kime guvenecegimi ben de sasirdim. Cok iyi arastirip, gerekirse doktorlarin hastalariyla gorusmek lazim. Hangi doktorun iyi olup olmadigini bence eski hastalari bilir. Siz de rinopilastiye karar verirken referanslari dikkat almaya calisin bence.

Umarim davanizi kazanirsiniz. Ben de forumda takipcisi olacagim mesajlariniz.

Merhaba, oncelikle cok gecmis olsun. Zaman ayirip cevap verdiginiz icin de ayrica tesekkur ederim. Ben Erdem Bey'den cok emin olamamistim ve onu kafamda buyuk olcude elemistim ama sizin bu cevabiniz olmasa belki tekrar degerlendirmeyi dusunebilirdim.O yuzden size gercekten cok tesekkur ederim, beni ve burada yorumlari okuyan diger arkadaslarimizi buyuk bir sikintidan kurtardiniz.

Fotograflarinizi inceledim. Burnunuzda dediginiz gibi cok buyuk bir degisiklik olmamis. Degisikligin olmamasi, burun deliklerindeki simetri oncesi sonrasi fotograflarinda net bir sekilde anlasiliyor. Moralinizin bozuk olmasi normal ama madem bir dava surecine girmeyi dusunuyorsunuz sizin icin nacizane tavsiyem oncelikle psikolojik olarak guclu olmaya calismaniz olacak. O yuzden soyle bakmayi deneyin bence. Burun kemeriniz ameliyattan once de vardi ve simetrinin de gunluk hayatta disaridan farkedilmesi cok kolay degilsurekli gokyuzune bakar poziyonda yurumediginiz surece. Bence iyi bir rinoplasti uzmani tum bu sorunlarinizi ortadan kaldiracaktir. Ben burun estetigi olmadim ama dusunuyordum. Su an hala cok emin degilim. Kardesim Hakan Gence'ye oldu, ben de burun icin muayeneye gitmistim. Hakan Bey hastasiyla ilgilenen ve burun konusunda bildigim kadariyla basariyla bir doktor cunku cok fazla rinoplasti tecrubesi. Bence onun da bir fikrini alin. Icinize sinerse onu dusunebilirsiniz.

Fotograflarinizda gozunuz kapali ama buna ragmen buradan bakinca gayet guzel, cekici bir yuzunuz var bence. Hic moralinizi bozmayin. Bunlar duzeltilebilecek sorunlar.

Ben de Erhan Eryilmaz'la gorusmeyi dusunuyorum ama inanin kime guvenecegimi ben de sasirdim. Cok iyi arastirip, gerekirse doktorlarin hastalariyla gorusmek lazim. Hangi doktorun iyi olup olmadigini bence eski hastalari bilir. Siz de rinopilastiye karar verirken referanslari dikkat almaya calisin bence.

Umarim davanizi kazanirsiniz. Ben de forumda takipcisi olacagim mesajlariniz.
Ne demek ben teşekkür ederim güzel mesajınız güzel yorumunuz için☺️🙏🏻 1 kişiyi bile bu adama gitmekten kurtarabilirsem ne mutlu bana. Kimsenin benim yaşadığım sıkıntıların yaşamasını istemiyorum. 9 aydır o kadar yıprandım ki. Daha anlatılacak çok şey var ama burada anlatamıyorum isteyen özelden yazabilir.

Evet haklısınız ben de güçlü ve sakin kalmaya çalışıyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum daha kötüsü olabilirdi revizyonu zor bir burun olabilirdi diye. Görüştüğüm doktorlar kolay düzelebileceğini, revizyon sayılmayacağını söylediler. O derece dokunmamış yani :) “kendi tekniğini” kullandığı için 15-30 dk da yapıp çıkıyormuş burun ameliyatlarında. Biz 3 saat boşuna mı uğraşıyoruz boynumuz tutuluyor dedi ünlü bir burun cerrahı :)

Evet söylediğiniz isimleri biliyorum yaptığı işleri beğeniyorum. Benim de aklımda birkaç isim var ama buraya yazamıyorum çünkü Erdem bey doktorları arayıp bu benim eski hastam psikolojik sorunları var şöyle böyle diyip doktorların hastayı ameliyat etmesini engelliyormuş :) böyle vahim iddialar da var kendisi hakkında maalesef... Zaten bana da ısrarla gel ben ücretsiz revizyon yapayım diğer doktorlar burnunu mahveder ben ne yaptığımı biliyorum sadece ben düzeltebilirim ben senin iyiliğini istiyorum burnunu mahvedecekler vs demişti :)

Son düzenleme:
X