Herkese merhaba, bir konuda sizin ve yakinlarinizin deneyimleri hakkinda bilgi sahibi olmay ihtiyacim var hanimlar. 40 yasindayim ve ust goz kapaklarim dusuk oldugu , yanaklarim da biraz sarkitigi icin endoskopik yuz germe ameliyati olmaya karar verdim. Yuz germe konusunda gittigim uzman doktor kendisinin goz cevresi ile ilgili bir islem yapmadigini soyleyerek benim Erdem Tezel ve Erhan Yilmaz gibi doktorlarla gorusmemin daha uygun oldugunu soyledi. Hem Erdem Bey hem de Erhan Bey endoskopik yuz germe onerdi. Erdem Bey kafamin ve agzimin kenarlarindan endoskopik makinayla girerek germe isleminin gerceklestirilecegini , ust goz kapagimin kesilmesine gerek olmadigini soyledi. Erhan Bey de ayni islemden bahsetti ve ek olarak badem goz ameliyati onerdi.
Youtube'de Dr Amir Karam adli bir doktorun endoskopik yuz germe hakkinda olumsuz yorumlarini dinledim. O, bu yontemin yaslanma sureciyle uyumsuz oldugunu iddia ediyor. Arzu eden olursa Amir Karam in videodaki aciklamasini ozet gecebilirim. Su an kafam iyice karisti ve karar veremiyorum. Su sorunlarin cevaplarini ariyorum.
1- Endoskopik yuz germe yaptirip sorun yasayanlar, sonuctan memnun kalmayanlar var mi? Bu yontemden daha dogal bir gorunum saglayan, daha uygun olan bir teknik var mi?
2- Aranizda veya yakin cevrenizde Erdem Tezel veya Erhan Yazicioglu'na endoscopic yuz germe ameliyati olan var mi? Sonuclar hakkinda bilgi paylasabilirseniz cok sevinirim.
Ameliyati onumuzdeki birkac a icinde yaptirmak istiyorum. Daha fazla beklemek istemiyorum ama tabii ki denenmis ve cogunlugun memnun kaldigi bir yontemle ilerlemek istiyorum.
Cevaplariniz icin simdiden hepinize cok tesekkur ederim :)
Youtube'de Dr Amir Karam adli bir doktorun endoskopik yuz germe hakkinda olumsuz yorumlarini dinledim. O, bu yontemin yaslanma sureciyle uyumsuz oldugunu iddia ediyor. Arzu eden olursa Amir Karam in videodaki aciklamasini ozet gecebilirim. Su an kafam iyice karisti ve karar veremiyorum. Su sorunlarin cevaplarini ariyorum.
1- Endoskopik yuz germe yaptirip sorun yasayanlar, sonuctan memnun kalmayanlar var mi? Bu yontemden daha dogal bir gorunum saglayan, daha uygun olan bir teknik var mi?
2- Aranizda veya yakin cevrenizde Erdem Tezel veya Erhan Yazicioglu'na endoscopic yuz germe ameliyati olan var mi? Sonuclar hakkinda bilgi paylasabilirseniz cok sevinirim.
Ameliyati onumuzdeki birkac a icinde yaptirmak istiyorum. Daha fazla beklemek istemiyorum ama tabii ki denenmis ve cogunlugun memnun kaldigi bir yontemle ilerlemek istiyorum.
Cevaplariniz icin simdiden hepinize cok tesekkur ederim :)