Endoskopik yüz germe - Facelift

bir haftadır giremedim. nasılsınız? değişiklik var mı? en son gördüğümde çok güzel görünüyordunuz.

bir haftadır giremedim. nasılsınız? değişiklik var mı? en son gördüğümde çok güzel görünüyordunuz.

resim ekledim. aslında kötüye giden bir durum yok ama şişiliklerin inmesi yavaşladı. bir de mevsim yaz geceleride yüzümde yanmalar oluyor bu da beni bunaltıyor bazen. yaptıracaklara tavsiyem kışın olun

ben cok basarili buldum maleiyatini lamiacim, cok farketmis gercekten. sislikler mutlaka iner, zaten yüzün oturmasi zaman aliyor diyorlar bu ameliyatta

resim ekledim. aslında kötüye giden bir durum yok ama şişiliklerin inmesi yavaşladı. bir de mevsim yaz geceleride yüzümde yanmalar oluyor bu da beni bunaltıyor bazen. yaptıracaklara tavsiyem kışın olun

bir ay sonrası nasıl? indi mi şişler?

Ay ne yaptınız, çok merak ediyorum. Yazmıyorsunuz ne zamandır. Keyifler, şişlikler nasıl?

merhaba arkadaslar,Herkes iydir umarim..Bende Melodiyi cok mrk ettm kizimin rahatsisligindan dolayi nete pek giremedm.. ins cok cok ii gecmistr Su bir kac haftayi atlattiginda cok mutlu olucak eminim buna

siz memnun musunuz sonuçtan?birde bu ameliyatın ücreti nedir?

siz memnun musunuz sonuçtan?birde bu ameliyatın ücreti nedir?

Ben 51 inci gün resmimi ekledim.Biraz daha yakından çektim net görünsün diye.Bu arada moralim daha bir düzelmeye başladı.Sanırım sonuçtan memnun kalacam gibi.Gerçi asış sonuç 3 aydan sonra belli olacak bakalım.Görecez

çok güzel görünüyorsunuz bence. gözlerin çekikliği de düzelmiş :)

3 ay değil canım ancak 6 ay sonra ancak oturur.çok çok memnun kalırsın ama 5 yıl sonra değişim başlar üzülerek söylüyorum şimdi tadını çıkar

3 ay değil canım ancak 6 ay sonra ancak oturur.çok çok memnun kalırsın ama 5 yıl sonra değişim başlar üzülerek söylüyorum şimdi tadını çıkar

sen kime yaptırdın? bi de resimlerini görebilir miyiz?
ve benim en merak ettiğim şey, gözlerinde nasıl bir değişiklik oldu?

sana arkadaşlık daveti gönderdim kabul edersen resimleri görebilirsin

bende istiyorum bu ameliyatı 30 yaşındayım ve sol yüzüm sağa göre aşağıya doğru indi ya ve moralimi çok bozuyo lütfen banada arakadaşlık isteği yollarmısın bende bakabilrmiyim fotolarına

bende anlımı ve yanakalrımın yukarı kalkmasını istiyorum ama ameliyata ailem asla izin vermez napıcam ya medikal estetikle çözülürmü acaba sorunum yankalarımda aşğıya doğru inme var:82:

ben ailemi nasıl ikna edicem buna yaaaaaaaaaa anlatıyorum ......diyorumki yüzümde herhangi bi değişim olmayacak sadece yüzüm eskisi gibi gençleşicek diyorum yok diyo annem hele babam hiç söylemedim bile kesin izin vermez bend egizlice yaptırım diyom ama cesaret edemiyorum yanımda kim olucak sonra nerde kalıcam offf yaaa aynaya bakmayı istemiyorum cnm sıkılıyo dolgu yaptırmıştım ağız kenarlarıma erdi gitti bisürü para verdim değmedi ölece kalakaldım şimdi dermalgcia yok beneve yok diora para yatırıp duruyorum .:96::84:

niçin bu yaşta böyle bir operasyona gerek duydunuz? daha toparlayıcı yöntemler var prp gibi
operasyon sonrası düzelmeniz aylar alır

niçin bu yaşta böyle bir operasyona gerek duydunuz? daha toparlayıcı yöntemler var prp gibi
operasyon sonrası düzelmeniz aylar alır

Arkadaşlar ben endoskopik orta yzü germe amelyatımın resimlerimi gün gün ekledim.Doktorumda Erhan Eryılmaz.Doktorum gerçekten çok profodyonel ve işinin ehli birisi.Evet bende çok ama çok fark etti.Blkide hemen hemen 15 yıl geriye gittim.Ama bu amelyattı olduktan sonra şu anda yine ihtiyacınız var deseler yaptırırmıyım asla.Bunuda söylemek istiyorum.Arkadaşlara bilgi açısından bazı açıklamalar yapayım dedim.Öncelikle bu amelyatı yeğenim lamia yaptırmak istedi ancak çok genç olduğu için ben olmasına taraftar değildim.Neyse konuşurkne neden ben olmayayım dedim.İlk eşimle Erhan beyin muayanehanesine gittim.Ve yüzümü incaledikten sonra sizde başarılı sonuç elde ederiz.Ancak zor bir operasyon ve sonuçlarını 3 aydan önce almazsın dedi.6 aya yakın bir düşünmeden sonra 28 hazıranda bu amelyatı oldum.İlk hastanede kan damaramı açtılar.Ama öncelikle şunu diyeyim kesinlikle yanınızda bir kişi olmalı amelyattan sonra size bakacak.Kendi başınıza olacak bir amelyat değil.Zaten yeğenim gün gün amelyatımla ilgili gelişneleri foruma yazmış.Neyse amelyatta 4 saat 15 dakika kaldım.Yegenim beni görünce çok üzülmüş yüzüm şiş ve bandajlı.Ancak ağrılı bir amelyat değil.Hemen hemen hiç ağrı yok diyebilirim.Yanlız sonuçta amelyat kendi başına lavobaya gidemiyor yemek yiyemiyorsunuz.İlk gün biraz zorlandım.Neyse 4.gün hastaneden çıktık.Ve 10 güne yakın asla aynaya bakmadım.Cünkü yüzümün ne halde olacağını tahmin ediyordum.Aynı zamanda yüzümdeki o şişlikler beni çok rahatsız ediyordu.En sonunda 10 uncu gün baktım yüzüme ya bir insan bu kadar mı değişir.Bir insanın yüzü kafası bu kadar mı büyür şişer.İnanamadım.Ama düzelecek diye kendimi telkin ediyordum.Allah yeğenim lamiadan razı olsun hemn hastanede bana çok iyi baktı hemde evde iken bana çok moral verdi.Aynen bir çinliye benziyordum.Üstelikte yüzümün bir tarafındaki ödemler daha önce inmiş bu nedenle yüzüm yamuk gibi duruyordu.Zaman zaman kendimi travestilere benzetiyordum.
Hatta bundan dolayı çok moralim bozuldu zaman zaman keşke yaptırmasa idim dediğim oldu.Çünkü uzun bir süre insanlardan uzak yaşadım.Bu durumdan dolayı zaman zaman eşime çatıyordum.Hatta yazlığa gittik iki yeğenim ve eşim orda onların canını okudum.Cünkü bu durum acayip moralimi bozuyordu.Ancak bu amelyatı olan arkadaşların forumdaki yazılarını okudukça onlarında aynı süreçten geçtiklerini gördüm ve biraz moralim yerine geldi.Bir buçuk aydan sonra yüzümü tanımaya başladım.Mimiklerimi tanımaya başladım.Ve çevremdeki kişiler sende acayip bir güzellik ve acayip bir gençleşme var ya ne yaptın demeye başladılar.Aynada kendime baktıkça bende bunu fark etmeye başladım.Ve bu durum beni çok mutlu etti.Asıl yüzün oturması arkadaşlar 3 aydan sonra olacak ve asıl güzelleşme ve yüzdeki o gençleşme ozaman ortaya çıkacak.Ben haftalık resimler koyuyorum ve koymaya devam edecem.
Ama yeğenim şayet bu amelyatı olmaya kalksa asla izin vermem.Hem yaşı çok genç hemde çok zahmetli bir süreç asla onun bunları yaşamasını istemem.Çünkü ven belli yaştayım evliyim yanımda eşim var.Sonuçta o genç kız o burumdan daha çok etkilenir pisikolojısı bozulur.Tabi burada doktor faktörünüde düşünün arkadaşlar.Doktor çok çok önemli Erhan bey bu konuda çok iyi ve tecrübeli.Öyle televizyondaki medyatik doktorlara sakın inanmayın.Çünkü onlara inanıp çok zor durumda kalan arkadaşlarda var bu forumda
Bu yazdıklarım umarım sizlere yardımcı olur.

bu konuya yaziyorum cunku nasolabial cizgilerin adi cok gecmis.
ben burun yanlarinda ve dudak koselerinden asagiya dogru olan yerlerde, yani sagli sollu 4 yerde dolgu yaptirdim ve super oldu. o derin oyuklarin 4u de on dakika icinde gecti, cok memnun kaldim. 750 lira verdim.

gözlerdeki çekiklik ameliyatan kaynaklanmıyor.göze ayrı müdehale ediliyor.kenarlarını dikiyorlar.ilk başta kedi gözü gibi duruyor fakat yüz ıturduktan sonra badem şeklini alıyor.benim 5 yıl oldu gözlerim hala aynı ama yüzüm eski haline dönüş yaptı.

bende istiyorum buarada derideki elastikiyet kaybı gideriliyomu yağ dokusu kalkınca deride kalkmıyomu yada azda olsa gerilmiyomu endoskopik yüz germede yağ dokusuyla beraber deride toparlanma oluyormu ben 30 yaşındayım yüzümde sıkılık kaybı var :18:

Merhaba kizlar, benim yasim 39, gozaltlarim felaket halde cokuk ve yanaklarim sarkik. Endoskopik midface lift'i arastiriyorum. Yaptirmayi cok ama cok istiyorum...
Insanin yuzunden memnun olmamasi cok kotu bir his

Lamia ve fukuk, izin verirseniz ben de resimlerinizi gorebilir miyim arkadaslar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…