Bende olalı 3 hafta oldu.Yüzümün bir tarafı diğer tarafa göre baya şiş.Hala çinliler gibiyim.Aynaya bakınca kendimi tanımakta zorluk çekiyorum.Böyle kalacam diye korkuyorum.Ben amelyatımı Erhan beye oldum.Siz kime oldunuz.Şişliklere gelince gerçi yüzün oturması 3 ayı buluyormuş ama çok sıkıldım
bir haftadır giremedim. nasılsınız? değişiklik var mı? en son gördüğümde çok güzel görünüyordunuz.
resim ekledim. aslında kötüye giden bir durum yok ama şişiliklerin inmesi yavaşladı. bir de mevsim yaz geceleride yüzümde yanmalar oluyor bu da beni bunaltıyor bazen. yaptıracaklara tavsiyem kışın olun
merhaba arkadaslar,Herkes iydir umarim..Bende Melodiyi cok mrk ettm kizimin rahatsisligindan dolayi nete pek giremedm..ins cok cok ii gecmistr Su bir kac haftayi atlattiginda cok mutlu olucak eminim buna
siz memnun musunuz sonuçtan?birde bu ameliyatın ücreti nedir?
Ben 51 inci gün resmimi ekledim.Biraz daha yakından çektim net görünsün diye.Bu arada moralim daha bir düzelmeye başladı.Sanırım sonuçtan memnun kalacam gibi.Gerçi asış sonuç 3 aydan sonra belli olacak bakalım.Görecez
Ben 51 inci gün resmimi ekledim.Biraz daha yakından çektim net görünsün diye.Bu arada moralim daha bir düzelmeye başladı.Sanırım sonuçtan memnun kalacam gibi.Gerçi asış sonuç 3 aydan sonra belli olacak bakalım.Görecez
3 ay değil canım ancak 6 ay sonra ancak oturur.çok çok memnun kalırsın ama 5 yıl sonra değişim başlar üzülerek söylüyorum şimdi tadını çıkar
sana arkadaşlık daveti gönderdim kabul edersen resimleri görebilirsin
niçin bu yaşta böyle bir operasyona gerek duydunuz? daha toparlayıcı yöntemler var prp gibi
operasyon sonrası düzelmeniz aylar alır
Ben daha önce de yazmıştım çok güzel olmuşsun canım:) Hatta 7. gün ve 8. gün bile farklı bugün şişlikler daha da inmiş.Ben en çok burun yanından uzanan çizgilere etkisini merak ediyorum.Endoskopik orta yüz germe buradaki arkadaşlardan gördüğüm kadarı ile , gözlerde güzel sonuç veriyor.Yaptıranlar en çok göz çevresinden memnun.Senin burun yanı çizgilerin şu anda yok olmuş görünüyor.Şişlikler indikçe gerçek görüntü ortaya çıkacaktır.Ben de takipçinim:)) Resimleri çekerken biraz daha ışık olmayan bir ortam olursa sanırım daha gerçek görüntü olacaktır.Ricam , sen de bizi hem nazolabial çizgilerin ne kadar yok olduğu, hemde diğer gördüklerin açısından bizi bilgilendirmen.İyi ki yaptırmışsın diyorum.