Endoskopik yüz germe - Facelift

Hayır yüzüme dolgu yaptırılmadı.Ancak şunu diyeyim çok zor süreç evet.Amelyat 7 milyar civarı ancak 4 işlem birden yapıldı

Merhabalar sonunda ben de üye oldum ilk mesajımı yazıyorum umarım doğru yazıyorumdur.Lamia34 bende aynı işlemi düşümüyorum dört işlem derken neler yapıldı,bildiğim kadarı ile yanak göz altı var bilgi verirsen sevinirim .Resimlerini nasıl görebilirm yardımmm:)))

Merhabalar sonunda ben de üye oldum ilk mesajımı yazıyorum umarım doğru yazıyorumdur.Lamia34 bende aynı işlemi düşümüyorum dört işlem derken neler yapıldı,bildiğim kadarı ile yanak göz altı var bilgi verirsen sevinirim .Resimlerini nasıl görebilirm yardımmm:)))

Dört işlem derken endoskopik orta yüz germe kaşı kaldırma üst ve alt göz kapağı operasyonları.Resimlerimi görmen için size arkadaşlı talebi gönderiyorum.Kabul ederseniz görebilirsiniz

arkadaşlar, ameliyat öncesi aylarca bu siteyi takip ettiğim için, ameliyat olmak isteyen arkadaşları ve çekincelerini çok iyi anlayabiliyorum. Ben ameliyat olalı 2 ay oldu. Yalnız benimki endoskopik değil mini facelift diye başladık ama sonradan kaşlara kadar çıktık. Yani alın hariç normal yüz germe oldu sanırım. Aynı zamanda burnumuda yaptırdım. Hala şişler olmasına rağmen artık memnun sayılırım sonuçtan. hemen herkes te gördüğünde beğenmeye başladı artık. Lamia biliyor biraz ameliyat sonrası yaşadıklarımı, o zaman sonuç belli olmadan yazmak istemedim ama çok beklenmedik birşey olmadıkça sanırım sonuçtan memnun olacağım, o nedenle yazmak istedim. Doktorum İsmail KURAN.

Endoskopik yüz germede farklı mı oluyor bilmiyorum ayrıca elbette herkesin ağrı/acı eşiği farklıdır ama ben hem burun hemde yüzgerme ameliyatını birlikte olduğum halde ilk gece hariç fazla bir acım/ağrım /sıkıntım olmadı.Ağrı kesicileri atıp uyuyorsunuz, yani öyle korkulacak büyütülecek birşey yok kızlar, biraz cesaret o kadar.

Hepinize sevgiler,

Arkadaslar karar verdim endoskopik face lift ve yuze yag enjeksiyonu yaptiracagim ama,kime?? Lamia"nin resimlerini cok gormek istiyorum.rica etsem lamia benide kabul edermisin:KK66: Doktor olarak Oytun Idil var aklimda. oytun beye ameliyat olan varmi?? cok bunaldim bennnnnnnnn biri kurtarsin beni bu derten:44:

Lamiacigim, oncelikle cok tesekur ederim beni listene kabul etigin icin. resimlerini gorebildim ve inanilmaz bir degisim olmus ozellikle goz kapagi ameliyati cok etkili olmus bu degisime.beni korkutan goz alti dikisleri idi ama sende hic belli olmuyor.. suratin sismis ama bence gayet guzel gorunuyor.. benim oyle olmasi icin yag enjeksiyonu gerekli:KK14: cok guzel olmussun lamiacigim hep boyle guzel kal.

Lamiacigim, oncelikle cok tesekur ederim beni listene kabul etigin icin. resimlerini gorebildim ve inanilmaz bir degisim olmus ozellikle goz kapagi ameliyati cok etkili olmus bu degisime.beni korkutan goz alti dikisleri idi ama sende hic belli olmuyor.. suratin sismis ama bence gayet guzel gorunuyor.. benim oyle olmasi icin yag enjeksiyonu gerekli:KK14: cok guzel olmussun lamiacigim hep boyle guzel kal.

şişlikler baya geçti.Evet göz kapağı operasyonu bu amelyatın etkili olmasında en önemli etken oldu.Diğerleride eklenince baya bir geriye dittim.Bu arada doktorun rolünü unutmamalı.Bazı forumdaki arkadaşların yazılarını okursan görürsün.Geröekten çok zor durumda kalanlar oldu.Öyle medyatik doktorlara pek güvenme.Ben doktorumdan memnunum.Zaten sonuçta ortada.Oytun beyinde bu konuda başarılı olduğunu duymuştım

şişlikler baya geçti.Evet göz kapağı operasyonu bu amelyatın etkili olmasında en önemli etken oldu.Diğerleride eklenince baya bir geriye dittim.Bu arada doktorun rolünü unutmamalı.Bazı forumdaki arkadaşların yazılarını okursan görürsün.Geröekten çok zor durumda kalanlar oldu.Öyle medyatik doktorlara pek güvenme.Ben doktorumdan memnunum.Zaten sonuçta ortada.Oytun beyinde bu konuda başarılı olduğunu duymuştım

yeşilkelebek oytun beye ameliyat olmuştu ve memnundu, onunda bu forumda yazıları var ama 2 yıl öncesinde benim ameliyat olduğum zamanlarda

yeşilkelebek oytun beye ameliyat olmuştu ve memnundu, onunda bu forumda yazıları var ama 2 yıl öncesinde benim ameliyat olduğum zamanlarda

Tesekur ederim yesilkelebek! Oytun bey,ile irtibata gectim.bir kac resim yolladi bana.Resimlerden gordugum kadariyla bencede cok basarili ..bir cok arastirmadan sonra gordumki ,endoskopic face lift goz alti ve elmacik kemiklerinde bi toparlanma yapiyor.Burundan agiz kismina inen nasolabial a pek faydasi yok..yabanci sayfalara girdigimde ,doktorla irtibata girmeden oncesi ve sonrasi fotograflarini gorebiliyorum . .turkiyede bu yasak ve cok sacma. Ben razisysam buna, kime ne kardesim :KK20: Reklama giriyormus guya ,her kes yapsin reklamini ben hangisini begenirsem o na giderim .sonucta her gun ameliyat olmuyoruzki ,onemli seyler bunlar. Her ne yasasiysa degisir umarim:KK20:

Bu gune kadar 3 doktorla yuz yuze gorustum ve 3 ayri doktora resimlerimi yolladim. Ilk mail yolladigim doktor,yuzumde gercekten yag erimesi oldugunu soyledi,ikinci doktor yag enjeksiyonu ve endoskopic lifti onerdi,ucuncu doktor ise ,benim burun ameliyatinada ihtiyacim oldugunu soyleyip yag enjeksiyon ve endoskopic yapariz dedi :KK66:) ilk gorustugum doktorda ,ben sadece yag enjeksiyonu yapmak istedigimde,goz altlarin git gede dusecek dedi endoskopicte yapalim dedi..ikinci doktor, yasim daha cok genc oldugunu soyledi ama cok istersem kulak onunde kesiler yapilarak mid face uygulanabilir dedi. ucundu doktorda ,ENDOSKOPIC YUZ AMELIYATININ ,DIGER AMELIYATLAR GIBIol OLMADIGINI ve bu ameliyatin 1 KERE YAPILABILECEGINI ilerde bir daha yaptiramayacagimi soyleyip 3,4 sene sonrasi icin dusunmemi ve, simdilik yag enjeksiyonuyla idare etmemi soyledi..:44:

sonunda endoskopik face lift ve yag takviyesi yaptirdim ama,iyimi,kotumu yaptim bilmiyorum..kendime geldigimde aglamya basladim ne yaptim ben diye... bandajlar,goz altindaki kesi cok rahatsiz edici.suratim gerildi gozlerimi kirparken bile korkuyorum dikisler patlayacak diye.bu gun ikinci gunu,davul gibi sistim.inanin cok fena:KK43: doktorum goz altimda fazla birikme olmadigindan ayrica bir kesi yapmadigini soyledi..kasimda,gozumde bir olay olmadi niye yaptirdimki ben bunu? tek umidimin yaglarin kalici olmasi..bugune kadar yaptigim en fena ameliyat ve kaliciligindan emin de olamiyor insan.. goz alti olayi cok fena bu aciya degmez arkadaslar :KK43:insallar cektigime deger

sonunda endoskopik face lift ve yag takviyesi yaptirdim ama,iyimi,kotumu yaptim bilmiyorum..kendime geldigimde aglamya basladim ne yaptim ben diye... bandajlar,goz altindaki kesi cok rahatsiz edici.suratim gerildi gozlerimi kirparken bile korkuyorum dikisler patlayacak diye.bu gun ikinci gunu,davul gibi sistim.inanin cok fena:KK43: doktorum goz altimda fazla birikme olmadigindan ayrica bir kesi yapmadigini soyledi..kasimda,gozumde bir olay olmadi niye yaptirdimki ben bunu? tek umidimin yaglarin kalici olmasi..bugune kadar yaptigim en fena ameliyat ve kaliciligindan emin de olamiyor insan.. goz alti olayi cok fena bu aciya degmez arkadaslar :KK43:insallar cektigime deger

Çok geçmiş olsun. Yaptıran bi çok kişi aynı şeyleri söylüyor ama bi süre geçince "iyi ki yaptırmışım" diyor.
Kime yaptırdın?

Çok geçmiş olsun. Yaptıran bi çok kişi aynı şeyleri söylüyor ama bi süre geçince "iyi ki yaptırmışım" diyor.
Kime yaptırdın?

Tesekur ederim Petit!! Doktorum IDIL OYTUN! cok, cok ilgili bir doktor . insallah bende, iyiki yaptirmisim derim..

Tesekur ederim Petit!! Doktorum IDIL OYTUN! cok, cok ilgili bir doktor . insallah bende, iyiki yaptirmisim derim..

sakın üzülme.Çünkü aynı şeyleri bende yaşadım.Olduğum anda öyle pişman oldum ki.Bu arada asıl sonucu 3 ay sonra alacaksın.Bence benim resimlerimi incele gün gün koydum.Zaman geçtikçe yüzün güzelleştiğini gördükçe moralin yerine gelecektir
çok çok geçmiş olsun.

sakın üzülme.Çünkü aynı şeyleri bende yaşadım.Olduğum anda öyle pişman oldum ki.Bu arada asıl sonucu 3 ay sonra alacaksın.Bence benim resimlerimi incele gün gün koydum.Zaman geçtikçe yüzün güzelleştiğini gördükçe moralin yerine gelecektir
çok çok geçmiş olsun.
tek istetigim, suratimin biraz dolgun olmasi..isin komik yani, cok spor yaptigimdan vucudum kasli ve yag orani dusuk.. bu yuzudende doktorda bayagi bir zorlanmis yag bulmaktan. gobegimden,iki bacak iciniden ve disindan toplamda 25cc alabilmis istedigi kadar alamadigini ama,yaglarin cok saglikli katiksiz oldugunu soyledi:KK52:

merhaba öncelikle geçmiş olsun bende sana iyi dileklerimle umarım şişlerin inince yüzün hep gülsün diyorum ne kadara yapıldı ameliyatın bende istiyorum bir türlü cesaret edemiyorum biraz daha bilgilendirirsen sevinirim

kızlar cildi dolgunlastırmak sarkmaları tedavi etmek için neden önce daha hafif operasyonlara yönelmiyorsunuz?
somon dna, prp gibi yöntemler var

ayrıca onur erol un yağla kök hücreyi karıstırıp cilde mezoterapi gibi enjekte ettigini okumustum
fiyatı bilmiyorum ama imkanı olan sorabilir

merhaba öncelikle geçmiş olsun bende sana iyi dileklerimle umarım şişlerin inince yüzün hep gülsün diyorum ne kadara yapıldı ameliyatın bende istiyorum bir türlü cesaret edemiyorum biraz daha bilgilendirirsen sevinirim

tesekur ederim beyaz! Eger gozlerinde torbalanma,kaslarda dusme ve,elmacik kemigindeki dolguda dusme varsa, dusunulebilir..Ama, onemli olan sizdeki problemi cozup ,hangi ameliyatin daha iyi sonuc verecegini bulabilmektir.. endoskopic face lift ve yag takviyesi dahil 6 500 ytl. 1 gun hastanede kaldim.ilk gun heryerimde,yanagimda,gozlerimde ,basimdan boynuma inen siki bir bandas vard.ikinci gun basimdan boynuma inen o rahatsiz eden bandas acildi.4uncu gun yanagimdaki 7nci gunde goz altlarimdaki bandaslar acilacak ..ameliyatin 2nci gunu disari cikip dolastim.tek rahatsizligim insanlarin garip bakislariydi ..Doktorum IDIL OYTUN.. insallah iyi sonuc cikar ve cektiklerime deger. kesinlikle cesaretlendirilecek bir ameliyat degil,sislikleri birak,goz altindaki dikis olayi cok rahatsiz edici ..daha once ameliyat olan biri olarak,10 burun ameliyati 10 gogus ameliyati daha olurum ama endoskopic face lift asla:KK50:

inşallah öyle olur canım benim. daha önce yazılanları baştan okuma şansın var mı bilmiyorum ama burdan 5 kişi yaptırdı.
Birisi o oytun beye yaptırdı.
üç kişi erhan beye yaptırdı.
kimbilir de adını hatırlamadığım bi doktora yaptırdı.

genelde hepsi de başlarda korkunç gözüktüğünden, kaslarını tam hissedemediğinden şikayetçi ama galina bir aydan sonra memnun olmaya başlamışlardı.
inşallah senin de öyle olur.
bu ameliyatta gözaltından da kesi yapıldığından gözler çekiliyor. benim gözlerim çekik olduğundan iyice küçülür diye bu ameliyattan çekiniyorum açıkcası.
erhan beyin yaptrıanların gözleri çekilmişti ve küçülmüştü benim gördüğüm kadarıyla
ama yeşilkelebek benim küçülmedi demişti. o yüzden ben de oytun beye gitmiştim görüşmeye lamia ile birlikte
ama gözlaltı kesesi yapmak zorundayız demişti.
ama sende çok fazla deri toplanmadığı için gerek göremedim demiş. bi onu anlamadım.
e kesmediyse neden gözlerinin aldında dikiş var?

X