Merhaba kızlar benim durumum her geçen gün iyiye gidiyor ama önmüzdeki hafta resim ekliycem nasipse bu hafta bayağ yoğun geçiyo fazla kalamıyorum bilgisayar başında ama ara yazışmalara bakıyorum. benim hala zamana ihtyacım va rşişlikler büyük ölçüde indi ama hala tam oturdu diyemem. ama mutluyum artık yorgun ifadem yok. ilknurcum senin de haberlerini almak çok mutlu etti beni merak etmem iyiyim ben hergeçen gün daha iyi oluyor çok şükür:)))
bitanem sigaradan mi bilmiom ama sürekli nefes alis verisimde zorlk cekiodum tikaniodm resmen geceleri uyurken sabah kalktigimda falan ameliyat sonrasi bunu hic yasamadim son kontrolüme gittigimde sordum erhanbeye evet dedi etkiler detay ögrenmedim ama ameliyattan dolayi dedi kendiside bu rahatlama yanilmamisim yani...
Canım beni de arkadaş olarak eklemişsin, teşekkür ederim. Resimlerine baktım ama sanırım gözlerinin güzelliğinden öncesi ve sonrası arasında bariz bi fark göremedim. Ama çok hoş bi çekiklik gelmiş. Yine de bu güzellikle ameliyata nasıl cesaret ettin şaşırdım. Demek ki dünyada kendini estetiğe zorunlu görmeyen kadın yokmuş. Angelina Jolie’ye filan yanında sönük kalır valla. Neyse... İz filan görünmüyor, harika görünüyorsun.
Sevgili Ilknur
Fotograflarini gordum gercekten cok guzel bir is cikarmis doktor bey.. Ben dedigim gibi halen arastirma asamasindayim. Ameliyat sonrasi fotograflarinda da sislikler neredeyse tamamen inmis hatta hic belli olmuyor diyebilirim. Ben de Erhan Beyden endoskip yuz germe operasyonu icin fiyat aldim, bana endoskopik orta yuz germe gidi bolgesine etkisi olmaz dedi, benim gidi bolgemde hafif deri fazlaligi var bir de burun cizgisi yani yanaklarimda hafif sarkma var her zaman yorgun bir ifadem var. Senden ricam bana ameliyatin hakkinda daha fazla bilgi verebilir misin? Tam olarak ne tur bir operasyon gecirdin ve ek olarak dolgu vs yapildi mi, eger istersen ozelden peargate hotmail com a yazabilirsin? Bir de fiyat bana yuksek geldi, ameliyati memorial da yapiyormus, tek dusuncem ek masraflarin cikarilmasi, dedigim gibi bura da 3000 euroya yapiyorlar, sen erhan bey e toplam kaca yaptirdin? Cok tesekkur ederim, bir de Allah nazardan saklasin cok guzelsin, benden sana nazar boncugu, sevgiler
tesekkür ilknucugum benide eklemissin, böylelikle resimlerini görme sansim oldu. sonuc gercekten mükemmel olmus, gözlerin de cekik bir hal almis ama abartili da degil, ayrica dudaklarin sanki daha bir dolgun görünüyor öncesine bakarak. Genel olarak 20 gibi gösteriyorsun, nazar degmesin masallah diyelim.
canim sen ama zaten daha öncesinde de cok güzelmissin masallah. benim acikcasi cesaretim kirildi :S senin yanaklarda öyle ciddi bir cöküs yokmus bence daha önceden de. bende böyle iyi sonuc elde edilebilirmi bilemiyorum. sürekli yorgunmusum gibi bir ifadem var. gecekten cok istiyorum bende bu ameliyati. toplam nekadar süre kaldin canim istanbulda? benim izinim sirf 3 hafta. yani ameliyati taa basinda olupta 3 hafta icinde burda olmam gerekiyor tekrar:çok üzgünüm:
Merhaba ilknur
gecmis olsun bu ameliyatı bende arastırıyorum ricaetsem benide ekleyebilir misin
İlknurcum yeni bir resim koyarsan, profilden degilde bir tane önden tüm yüz görüntüsü olacak gibi cekebilirmisin.
saol canim aminn cümlemisi evet sadece yanak bölgesinde orta yüzü düsün yani boyun bölgesinde falan etkisi olmas bu yöntemin onda klasik germe gerekir öle biliom benim oldugum bu yöntem dedigim gibi göz alti cöküklügü yada sisikligi morlugu vs varsa bunu yüzde yüz düzeltir yanaklari elmacik kemiklerine eski yaslardaki gibi tasir germe yok kesinlikle kaslari sakaklardan bir miktar kaldirdigi icin haliyle biras gerilme oluyor elinle denersen onu ben öyle yapmistim erhan beye bir resim yolladim sakak kisimindan yani sacimdan elimle hafif gerdirdim parmagimla bu görüntü olurmu dedimewet dedi dolgu yapildi canim yanaklara göbegimden almislar bi miktarda dolgu yapildi ewet dengelendi yani... mail adresini tam alamadm birlesikmi cnm o özel msjla benimkini yollayabilirim ( msn ) ben bu ameliyata 7bin tl ödedm döviz kuru ne bilmiom suan ama ek bi masrafin hastanede kesinlikle cikmaz yurt disinda yasamama ragmen burda bana ayni fiyati verseydi doktor kesinlikle bu ameliyati almanyada olmasdim yinede neden mi dersen almanyada ki doktorlara estetik konusunda güvenmiyorum bu yüz sonucta cok hassas almanyadaki doktorlarda genelde estetik yaklasmiyor ise sorunlu bölge neresi ise onu kesip düzeltme cabasindalar diger taraf bosulurmu dsüncesi yok...Türkiye de ol ameliyatini benden tavsiye cnm memorialde oldum yaninda birinin olmasina bile gerek yok okadar ilgililerki yalnislk cekmiosun ve cok cok rahat bir hastane o derece güvenebilirsin anlattiklarima gece 11 -12 de bile doktorun kontrole geliyor istedigin her an her saat ulasabiliosun.. hastanede 3 gün kaldm ben senin durumuna bagli kötü hissedersen kendini bi gün dahada kalabilirsn senden ek masraf almiolar kesinlkle hersey icinde bi fiyat bu ben yedibinden fasla vermedm normalde iki gün kalirsin demislerdi üc kaldim hatta
ben resim ekledim ama daha tam şişlikler inmedi kızlar... bayrama kadar inşallah iyice oturur.... inşallah herşey gönlünüzce olur arkdaşlar haberlerini bekliyoruz :))))
ilknurcugum ama sen bu operasyonu gecirdikten 3 gun sonramiydi 1 hafta sonramiydi ben ne kadar odedigini sormu$tum sende 7 kusur demi$tin $imdi 7 bin diyosun kafam kari$ti ama benim
Bu arada yanaklarinadami yag enjeksiyonu yapildi dudagina yapildigini yazmi$tin ama yanagina yapildigini ilk kez duyuyorumbende burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler icin yaptircam buyuk ihtimal ......