- 2 Eylül 2010
- 142
- 42
çok şükür canm benim ya merak ettim. dedim bi terslik oldu, bizim hevesimi kaçmasın diye yazmıyor. çok çok sevindim iyi olmana. resim eksik kalsın, arada iyiyim de yeter :) merak ediyorum.
yeni resimler ekledim cnm biras gec oldu ama
Canım resimlerine şimdi baktım.Kuzum nasıl istediğin sonuç yok .Sonuç muhteşem ötesi daha istiyorsun .İnanılmaz bir fark harika olmuş.Resimlerine kızımda baktı ve bayıldı .(kızım 24 yaşında) Dudağın inşallah inmeztsk ederim ablacim allaha sükür daha iyiye gidio durumum ama hala istedigim sonucyok(( üst dudagimi pek begenmedim ins iner hemen
ilknur hani ilk resimlerini gördüğümüzde diyorduk ya sırf göz altı için keşke yaptırmasaydın diye yani sende bile yüz ovalinde bu kadar değişim yaptıysa artık bizde ne kadar fark olur şimdiden meraklanmaya başladım :)
gözaltlarıda süper toparlamış morluk yok olmuş yüz ovalide 18 yaşındaymışsın gibi
erhan bey süper iş çıkartmış inşallah bizimkilerde bu kadar olumlu geçer.
ilknur hani ilk resimlerini gördüğümüzde diyorduk ya sırf göz altı için keşke yaptırmasaydın diye yani sende bile yüz ovalinde bu kadar değişim yaptıysa artık bizde ne kadar fark olur şimdiden meraklanmaya başladım :)
gözaltlarıda süper toparlamış morluk yok olmuş yüz ovalide 18 yaşındaymışsın gibi
erhan bey süper iş çıkartmış inşallah bizimkilerde bu kadar olumlu geçer.
ilknura arkadaşlık teklifi yaparsan kabul ettikden sonra albümünü görürsün canımkizlar ben en cok burun kenari cizgiler icin istiyorum bu ameliyati, birde yanaklarimda zayifladiktan sonra hafif bir cökme meydana geldi. sanirim bu yüzden zaten belirginlesti o cizgiler. dolgu bana cazip gelmiyor, yani dolgu ile o cizgilerin yok olacagini sanmiyorum. germek daha mantikli geliyor.
of ya merak ettim gercekten ilknurun ameliyat sonuclarini:)
pozitif sonuc görünce insan cesaretleniyor. birde yurtdisindayim malesef, ha deyince atlayip gidemiyorki insan. iyice arastirip öyle gitmem lazim. hem resimleri nasil görebiliyorsunuz kizlar?
ben bakiyorum profile olmuyor. Allah hepimizi istegine kavustursun:1rolleyes:
gözaltların ve elmacık kemiklerin olabilecek en iyi kıvama gelirde burundan inen çizgiler yüzü gersen bile tamamen yok olmaz canım ama enjeksiyon takviyesiyle oldukca hafif bir kıvama getirilir ve o bile çok fark ediyor inan.ilknurun zaten onceki halide bize gore cok iyiydi yanaklardada du$ukluk olmayinca bu operasyon guzelligine guzellik katti ben sanmiyorum bizim ilknur gibi muhte$em sonuclar alabilecegimizi hic deilse kendi adima boyle du$unuyorum burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler bu operasyonla yok olabilirmi goz altlarim vede elmacik kemiklerim istedigim gibi dolgunluk hacim kazanabilirmi butun bu beklentilerimi bu operasyon kar$ilayabilecekmi hic bilmiyorum ama in$allah dedigin gibi olur cnm boshayallersmile
canım öncedende dediğim gibi benim birikim devam ediyor aslında borca giripde hemen yaptırabilirim ama yarını bilemeyizsen ne zaman olacaksın şaşkıncım?
bu arada İLKNURCUM nasıl şişliklerin durumu geçti mi? His kaybı azaldı mı? Keyifler nasıl?
5000-7000 TL civarı yanlız bu işlem germe değil kaldırma canım düşen yağ dokusunu düşmeden önceki bölgeye kaldırıp yüz ovalini toparlıyor.teskr saskincim, ilknura arkadaslik teklifi göndereyim öyleyse, insallah kabul eder:)
asagi yukari ne kadar tutuyor bu ameliyat, bileniniz varmi?
Bu ameliyat genelde 30 yaş civarı hastalara yapılıyor zaten canım.eh güzelligin de bir bedeli var demisler...
Valla canim aslinda söyle bir düsündügümde diyorumki, daha yas 31 bu yasta estetige ihtiyac duyuyorsam, 45 alan olunca napicam?:)
insan genc iken faydalanmak istiyor güzel görünmekten iste...
Tr de fiyatlar gayet iyi. Burda, yani almanyada cok pahalli, nerdeyse iki üc kati. birde burdaki doktorlar nedense basarili degil estetikte, bizim türk doktorlarimiz daha iyi. bunu burun ameliyatlarinda daha net görebiliyorsun. hep hokka burun yapma egilimi var. ama her yüze de yakismiyorki. Türkiyede daha naturel yapiyorlar bence.
bir an evvel iyi bir doktora gidip görüsmeliyim bu endoskopik isi:) senin doktorun kim saskincim?