Canım resimlerine şimdi baktım.Kuzum nasıl istediğin sonuç yok .Sonuç muhteşem ötesi daha istiyorsun .İnanılmaz bir fark harika olmuş.Resimlerine kızımda baktı ve bayıldı .(kızım 24 yaşında) Dudağın inşallah inmez)) Senin aksine bir temenni oldu ama .....Canım dudağın çok yakışmış.Sen alışkın değilsin sana o nedenle garip geliyordur.Hatta çok daha fazla dolgu yapılabilir.Bu arada gözlerinin çekikliği inanılmaz güzel duruyor.Keyfini çıkar.
Çok merak ettim senin istediğin sonuç neydi ve beklentini karşılamayan ne ? .İnan bana böyle bir sonuç için insanlar neler feda etmez .Kocaman öptüm.
ilknurcum harika gorunuyosun nasil hala halinden memnun deilsin sonuc istedigin gibi deil anlamadim gitti dudaginda cok dogal cok tatli gorunuyor dolgunlugu inmesin bence zaten kalin deilki hatta biraz daha dolgun olsa fena olmazdi ke$ke bizim sonuclarda senin gibi olsa kendine haksizlik ediyosun bence fisfisfis
ustelikte boyle kisa bir zamanda boylesine bir sonuc mukemmel diyorum ba$kada bi$ey demiyorum alkisalkisalkis
ilknur hani ilk resimlerini gördüğümüzde diyorduk ya sırf göz altı için keşke yaptırmasaydın diye yani sende bile yüz ovalinde bu kadar değişim yaptıysa artık bizde ne kadar fark olur şimdiden meraklanmaya başladım :)
gözaltlarıda süper toparlamış morluk yok olmuş yüz ovalide 18 yaşındaymışsın gibi
erhan bey süper iş çıkartmış inşallah bizimkilerde bu kadar olumlu geçer.
merhabalar geçmiş olsun ben sitede yeniyim.Resimlerinizi nasıl görebilirim.bu ameliyatla ilgili görüşlerini,z nedir? doktorunuz kimdi?
bi de izler ne oldu geçti mi? gözaltı filan? hisler geri geldi mi? artık benim dua etceksiniz kızlar.
ewet cnm gercekten süper bi doktor erhan bey aldigim karardan pisman olmadim ilk günden beri sadece göz alti cöküklügünden sikayetim vardi ama dedigin gibi mor örüntüde gitti ben önceden fondoten sürmeden rahat edemiodum göz alti kapaticisi ayri simdi cildim bile farketti daha parlak canli cilt bisey kullanmama gerek yok ayrica birsey daha farkettm nefes alis verisim bile rahatladi bunu sordum hatta erhan beye ameliyattan dolayi oda dedi yani bir sürü artisi oldu bana bu ameliyatin cizgiler kalir dios ama oda farkedio birasda olsa
Merhaba kızlar benim durumum her geçen gün iyiye gidiyor ama önmüzdeki hafta resim ekliycem nasipse bu hafta bayağ yoğun geçiyo fazla kalamıyorum bilgisayar başında ama ara yazışmalara bakıyorum. benim hala zamana ihtyacım va rşişlikler büyük ölçüde indi ama hala tam oturdu diyemem. ama mutluyum artık yorgun ifadem yok. ilknurcum senin de haberlerini almak çok mutlu etti beni merak etmem iyiyim ben hergeçen gün daha iyi oluyor çok şükür:)))
Selamlar, ben de Erhan beyden fiyat aldim ve bana ameliyat oncesi ve sonrasi bir kac fotograf gonderdim. Senin oldugun ameliyatlar tam olarak neydi, kombine eklemeler de yapildi mi? Bu arada mumkunse fotograflarini bana da gonderir misin lutfen? Bir de Erhan bey hakkinda ben de nette pozitif seyler duydum, senin tecrubelerin nelerdir, tesekkurler
Nasil cnm nefes alip vermekle bu operasyonun ne ilgisi varki anlayamadim niye ameliyattan sonra nefes ali$ veri$lerin rahatladi :uhm: