ilknuuuuuuuuuuuuuuuuur duy sesimi. nerdesin. yarın gidiyoruz doktara lamiayla beraber.
ilknurcugum ama sen bu operasyonu gecirdikten 3 gun sonramiydi 1 hafta sonramiydi ben ne kadar odedigini sormu$tum sende 7 kusur demi$tin $imdi 7 bin diyosun kafam kari$ti ama benim
Bu arada yanaklarinadami yag enjeksiyonu yapildi dudagina yapildigini yazmi$tin ama yanagina yapildigini ilk kez duyuyorumbende burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler icin yaptircam buyuk ihtimal ......
arkadaslar, bu yağ enjeksiyonu sanirim kalici. Benim göz altlarim ameliyat sonrasi dolu doluydu ama simdi gene çöküklük var eskiye nazaran daha iyi ama ilk zamanlardaki gibi dolu degil, herhalde bana gecici dolgu falan koyuldu, doktorum bu konuyla ilgili bilgilendirme yapmadigi için bende tam olarak bilmiyorum ama gözaltindan 2cm asagi dogru yani yanagin basladıgı yerde bir dikis izi vardi tek dikis muhtemelen oradan girip gözaltina birseyler yapilmiş.
ben resim ekledim ama daha tam şişlikler inmedi kızlar... bayrama kadar inşallah iyice oturur.... inşallah herşey gönlünüzce olur arkdaşlar haberlerini bekliyoruz :))))
cnim benim dün yazmissn büyük ihtimal gittiniz bugün cok merak ettim haber verirsen sevinirim :) birkac resim yüklemeye calisiom bende bakabilirsiniz
ilknurcum çok güzel olmuşsun cidden. biz gittik bu gün doktora (senin doktoruna) iç rahatlatıcı bi adam. bize bi saate yakın zaman harcadı her sorduğumuz soruya cevap verdi.
ama ameliyat korkutuyor tabi, narkoz korkutuyor bi de felç melç. ööff
seninki gibi olacağı garanti olsa hiç düşünmiicem zaten
bi de senin yanağına dolgu mu kondu?
ilknurcum çok güzel olmuşsun cidden. biz gittik bu gün doktora (senin doktoruna) iç rahatlatıcı bi adam. bize bi saate yakın zaman harcadı her sorduğumuz soruya cevap verdi.
ama ameliyat korkutuyor tabi, narkoz korkutuyor bi de felç melç. ööff
seninki gibi olacağı garanti olsa hiç düşünmiicem zaten
bi de senin yanağına dolgu mu kondu?
Siz atlattiniz ama sira bize geldi ben gecen gun bilet aldim ayin 25'inde tr'ye gidiyorum nasip olursa
Bugun 12 gibi Dr. beyi aradim assistan bayanla konu$tuk Dr. $uanda operasyonda, saat 5' den itibaren ara dedi ama o saatlerdede di$arda i$lerim vardi arayamadim yarin tekrar arayip randevu alicam zaten 1 ay once falan Dr. beye mail yazmi$tim gelmezden 1 hafta kadar once arayip randevu alabilirsin demi$ti $imdide heyecan korku sirasi bizde dua edin bakalim kizlar in$allah umdugumuzdan kolay atlatiriz
ins hersey yolunda gider canim benim duam sizle hayirlisi olsun olucan biticekkkkkkk yeni yila yeni yüzle girceksin gör bak hersey güselolucak buarada sevgili pepit son yazina cvp vermemsm pardon yeni gördüm yanagima dolgumu yagmi bende bilmiom inan sadece sordum biraz koyduk dedi doktor bey tabi ben narkozdan yeni ayildigim icin kafayi toplayip detayli sormadim bunu
ilknuuurr benim için umut ışığı oldunn :)) gözlatı gibi hassas bi bölgeye müdahale ettirip memnun olduğunu gördüğüm ilk kişisinn:) beni de ekler misiinnnnn nası olmuşun tam görem :)
canımmmmmm süper olmuşsun :)))) çok sevindim senin adına çok yakıştı sana... ben de artık yprgun bi yüzle uyanmamanın güzelliğini yaşıyorum Allah a şükür kendimi şuan çok ii hissediyorum . burun yanı çizgiler 20 yaşında da vardı yine olcak ama yorgunluk vericek tarzdan olan kısmı gitti. amliyattan sonra 15 gün çok kötüydü çok ağladım şuan 1 ay geçti ve çok mutluyum inşallah hiç bozulmaz bu mutluluk kızlar .... sizlerde olun kutrulun eski halinize dönüyosunuz bi değişiklik olmuyo sinirlerin zararı yok bu amliyatlarda ama yine de riskleri anlatıyo doktorlar narkozda da neler neler yazıo ama Allahın izniyle bişey olmuyo. hadi bakalım sizlerin de haberlerini bekliyoruz burun yanı çzgisinde şikayetçi olan var ise benim gibi benim amliyat mantıklı iyileşme de kısa. ama gözaltı ve yüzde dolgunluk isteyenler için ilknur çok güzel bi örnek. bu arada yağ injeksiyonu çok hoşuma gitti diğer dolgular gibi değilderinin altında sertlik falan yapmıyo yumuşacık:)))))
ekledim cnm benim tek sorunum zaten göz altlarimdaydi yani cok asiri olmasada taktigim oydu..simdilk bir ay olmasina ragmen görüntü hosuma gidio fakat yüsüm hala oturmus durumda degil sislikte var benim gösümün alistigi söle bir ay daha gecince net sonucu daha iyi alicam gibime gelio
Nasil yani Dr. mu soyledi felc olma riskidemi varmi$ Allah korusun yaa :105:
Ama bildigim kadariyla bu operasyonda oyle bi risk yokmu$ :26: