Endoskopik yüz germe - Facelift

sen ne zaman düsünüyorsun canim ameliyati? ben anca yazda olabiliyorum. Yaz tatiline denk getirmem lazim, o sicakta ameliyat olmak ne kadar dogru olur bilemiyorum gerci:umursamaz:

Arkadaşlar merhaba.Yüzümü merak edenler olmuş.Uzun süredir girmiyodum.Ödemler çok uzun sürmüştü bende.yaklaşık 7-8 ayda ancak geçti.gerçekten göz altlarım çok güzel oldu.benim daha çok takıntım sağ yanağımın çökük olmasıydı.orayada yağ enjeksiyonu yaptırdım o sorunumda halloldu. zaten erhan bey çok çok beğendi.şu anda halimden memnunum.Çok fazla internete giremiyorum artık kusura bakmayın.

Canım resimlerine şimdi baktım.Kuzum nasıl istediğin sonuç yok .Sonuç muhteşem ötesi daha istiyorsun .İnanılmaz bir fark harika olmuş.Resimlerine kızımda baktı ve bayıldı .(kızım 24 yaşında) Dudağın inşallah inmez:KK66:)) Senin aksine bir temenni oldu ama .....Canım dudağın çok yakışmış.Sen alışkın değilsin sana o nedenle garip geliyordur.Hatta çok daha fazla dolgu yapılabilir.Bu arada gözlerinin çekikliği inanılmaz güzel duruyor.Keyfini çıkar.
Çok merak ettim senin istediğin sonuç neydi ve beklentini karşılamayan ne ? .İnan bana böyle bir sonuç için insanlar neler feda etmez .Kocaman öptüm.

tskler ablacim bir hafta daha gecti evime döndüm artk istedigim sonuc yok derken biras daha cinli gibi görünüodum sisikler hala vardi tuaf geliodu simdi tam anlamiyla oturdu bir hafta daha baya bi farketti yani suan hersey mükemmel yeni resimde ekliycem yarin..benimde hosuma gidio suan:)

ilknurcum harika gorunuyosun nasil hala halinden memnun deilsin sonuc istedigin gibi deil anlamadim gitti dudaginda cok dogal cok tatli gorunuyor dolgunlugu inmesin bence zaten kalin deilki hatta biraz daha dolgun olsa fena olmazdi ke$ke bizim sonuclarda senin gibi olsa kendine haksizlik ediyosun bence fisfisfis
ustelikte boyle kisa bir zamanda boylesine bir sonuc mukemmel diyorum ba$kada bi$ey demiyorum alkisalkisalkis

saol cnm simdi daha iyi gelior gözüme görüntü o resimlerde yine tuafti ya sirf sizler icin ekledim hepsini yoksa memnun degildm resimlerden :)

ilknur hani ilk resimlerini gördüğümüzde diyorduk ya sırf göz altı için keşke yaptırmasaydın diye yani sende bile yüz ovalinde bu kadar değişim yaptıysa artık bizde ne kadar fark olur şimdiden meraklanmaya başladım :)
gözaltlarıda süper toparlamış morluk yok olmuş yüz ovalide 18 yaşındaymışsın gibi
erhan bey süper iş çıkartmış inşallah bizimkilerde bu kadar olumlu geçer.

ewet cnm gercekten süper bi doktor erhan bey aldigim karardan pisman olmadim ilk günden beri sadece göz alti cöküklügünden sikayetim vardi ama dedigin gibi mor örüntüde gitti ben önceden fondoten sürmeden rahat edemiodum göz alti kapaticisi ayri simdi cildim bile farketti daha parlak canli cilt bisey kullanmama gerek yok ayrica birsey daha farkettm nefes alis verisim bile rahatladi bunu sordum hatta erhan beye ameliyattan dolayi oda dedi yani bir sürü artisi oldu bana bu ameliyatin cizgiler kalir dios ama oda farkedio birasda olsa

merhabalar geçmiş olsun ben sitede yeniyim.Resimlerinizi nasıl görebilirim.bu ameliyatla ilgili görüşlerini,z nedir? doktorunuz kimdi?

tsk ederim ayfer arkadaslik listeme ekliyorum resmleri arkadaslar icin ekledim sizler görmek istiorsunus diye resimler yaniltmas umarim cünkü cok cok yeni ameliyat sonrasi resimler bunlar suan daha iyiye gidio sonuc nekadar iyide görünse resim yüz tam oturmus degil...sisikler morluklar falan var resimlerde

Buarada pasaport kontrolundede baya sorun yasadim ama cokta güldüm onlar sorun yaratio bende korku yok icimden diomki demek ameliyat iyi gecmis :KK70::KK70::KK70: hahaha
bu resimdeki sizmisinis kac yillk dio rsim sölüom hadi cnm dio :KK70: genclstn mi yani :))) bunu duymak güsel demekki hersey yolunda basarili gecmis die sevinio insan bunlari duyunca daha bi emin oluo :)

harika ya. süper. biz de haftaya cuma gidicez bakalım doktora. çook heyecanlıyım.

bi de izler ne oldu geçti mi? gözaltı filan? hisler geri geldi mi? artık benim dua etceksiniz kızlar.

bi de izler ne oldu geçti mi? gözaltı filan? hisler geri geldi mi? artık benim dua etceksiniz kızlar.

gözümün altinda dikis alindigindan itibaren hic iz yoktuki canim 3. gün dikisleri aldi ozaman bile bisey yoktu bi resim ekledim gözleri hani o iste dikisler alindiktan sonra dikkatli bak bi ona göz altinda bende ummuodum öle olcagini ilginc hic iz yok yine resim eklerim ama yarin dahada yakin hayirlisi olsun canim benim duam senle

sağol canım benim. inşallah bende senin kadar çabuk toparlanırım. Merakla bekliyorum resimlerini delikafadulden

ewet cnm gercekten süper bi doktor erhan bey aldigim karardan pisman olmadim ilk günden beri sadece göz alti cöküklügünden sikayetim vardi ama dedigin gibi mor örüntüde gitti ben önceden fondoten sürmeden rahat edemiodum göz alti kapaticisi ayri simdi cildim bile farketti daha parlak canli cilt bisey kullanmama gerek yok ayrica birsey daha farkettm nefes alis verisim bile rahatladi bunu sordum hatta erhan beye ameliyattan dolayi oda dedi yani bir sürü artisi oldu bana bu ameliyatin cizgiler kalir dios ama oda farkedio birasda olsa

Nasil cnm nefes alip vermekle bu operasyonun ne ilgisi varki anlayamadim niye ameliyattan sonra nefes ali$ veri$lerin rahatladi :uhm:

herkese merhabalar, ben de endoskopik yuz germe ameliyati olmak istiyorum ve su anda Turkiye' deki kliniklerden ve doktorlardan bilgi ve fiyat alma asamasindayim. Forumdaki mesajlari okuyunca bir kac tane dokto ismi on plana cikiyor, sanirim arkadaslardan bazilari da ameliyatlarini olmuslar. Siz bana hangi doktoru onerir siniz? Ben Hollanda'da yasiyorum, buradaki fiyatlara da baktim, ozellikler Belcika ve Almanya da ki fiyatlar neredeyse Turkiye de ki ile ayni, bir kac doktordan bilgi aldim, 3000 euro dan baslayan fiyatlardan bahsediyorlar, bunun gidis donusu ek masraflari hotel vs derken 5000 euro yu gozden cikarmak gerekir, halen dusunmekteyim, bu arada ameliyat olup ta fotograflari olanlardan fotograflarini rica edebilir miyim?tesekkurler

Selamlar, ben de Erhan beyden fiyat aldim ve bana ameliyat oncesi ve sonrasi bir kac fotograf gonderdim. Senin oldugun ameliyatlar tam olarak neydi, kombine eklemeler de yapildi mi? Bu arada mumkunse fotograflarini bana da gonderir misin lutfen? Bir de Erhan bey hakkinda ben de nette pozitif seyler duydum, senin tecrubelerin nelerdir, tesekkurler

Merhaba kızlar benim durumum her geçen gün iyiye gidiyor ama önmüzdeki hafta resim ekliycem nasipse bu hafta bayağ yoğun geçiyo fazla kalamıyorum bilgisayar başında ama ara yazışmalara bakıyorum. benim hala zamana ihtyacım va rşişlikler büyük ölçüde indi ama hala tam oturdu diyemem. ama mutluyum artık yorgun ifadem yok. ilknurcum senin de haberlerini almak çok mutlu etti beni merak etmem iyiyim ben hergeçen gün daha iyi oluyor çok şükür:)))

Merhaba kızlar benim durumum her geçen gün iyiye gidiyor ama önmüzdeki hafta resim ekliycem nasipse bu hafta bayağ yoğun geçiyo fazla kalamıyorum bilgisayar başında ama ara yazışmalara bakıyorum. benim hala zamana ihtyacım va rşişlikler büyük ölçüde indi ama hala tam oturdu diyemem. ama mutluyum artık yorgun ifadem yok. ilknurcum senin de haberlerini almak çok mutlu etti beni merak etmem iyiyim ben hergeçen gün daha iyi oluyor çok şükür:)))

cokkk sevindim hayatim ins dahada iyi olucak sabir merakla bekliom resimlerini...kendine cok iyi bak yorma kendini olurmu öptüm

Selamlar, ben de Erhan beyden fiyat aldim ve bana ameliyat oncesi ve sonrasi bir kac fotograf gonderdim. Senin oldugun ameliyatlar tam olarak neydi, kombine eklemeler de yapildi mi? Bu arada mumkunse fotograflarini bana da gonderir misin lutfen? Bir de Erhan bey hakkinda ben de nette pozitif seyler duydum, senin tecrubelerin nelerdir, tesekkurler

merhabalar bana soruosunus sanirim ekleme derken kas kaldirma oldu bende ek olarak sadece fiyatlar yurt disi ile ayni demissinis ama bende almanya da yasiyorum fiyatalr burda daha ucuk ayrica 3000 euroluk bi ameliyat bes bini bulcagini sanmiom trde zaten iyilesme süreci yola cikma geri dönmeyi kastediyorum 9-10 gün hastanede 3 gün kaliyorsunus sonrasi icin otel ayarlanabilir ama o yüzle zaten gezmek imkansis rahatsis oluo insan kendinden yani ek olarak otel masrafi koyablrisins normalde 5. günde dönülebilir yurtdisina tabi ben yüsümden rahatsis oldugum icin cikmadim uzun süre iyilesmeyi bekledm erhan beyi tavsiye ederim cünkü ameliyatimi kendisine oldum..herkez kendi ameliyat oldugu doktoru degerlendirebilir bende ameliyat öncesi cok arastirmistim oytun bey ve erhan bey ile baya yazistim ama erhan beyde karar kilmistm gercekten cok basarili is cikardi kendisi nekadar tsk etsem azdir..tabi diger doktorlardanda memnun olan arkadaslarm var o yüzden forumu önceki sayfalardan itibaren okumanizi öneririm etki altinda birakmak istemem benim ameliyatm sorunsus iyilesme süreci cok hizli gecen bi ameliyat oldu resimlerimi arkadas listenize eklerseniz görebilirsins
bir video eklenmisti daha önceki sayfalarda ona göre kendi iyilesme sürecmi takip ettm o videoda ki bayan 21. gününde hala sisti yüsü 9.gün öle benim ilk on günde indi yüzüm birasda sansli oldugumu dsünüom bu konuda islem ayni islem cünkü herkeze yapilan..birde tavsiyem oturur derecede uyumak bu ameliyat sonrasi ve cay kahveee ödemi hizli aliyor

Nasil cnm nefes alip vermekle bu operasyonun ne ilgisi varki anlayamadim niye ameliyattan sonra nefes ali$ veri$lerin rahatladi :uhm:

bitanem sigaradan mi bilmiom ama sürekli nefes alis verisimde zorlk cekiodum tikaniodm resmen geceleri uyurken sabah kalktigimda falan ameliyat sonrasi bunu hic yasamadim son kontrolüme gittigimde sordum erhanbeye evet dedi etkiler detay ögrenmedim ama ameliyattan dolayi dedi kendiside bu rahatlama yanilmamisim yani...

Canım beni de arkadaş olarak eklemişsin, teşekkür ederim. Resimlerine baktım ama sanırım gözlerinin güzelliğinden öncesi ve sonrası arasında bariz bi fark göremedim. Ama çok hoş bi çekiklik gelmiş. Yine de bu güzellikle ameliyata nasıl cesaret ettin şaşırdım. Demek ki dünyada kendini estetiğe zorunlu görmeyen kadın yokmuş. Angelina Jolie’ye filan yanında sönük kalır valla. Neyse... İz filan görünmüyor, harika görünüyorsun.

Son düzenleme:
X