Endoskopik yüz germe - Facelift

ilknuuuuuuuuuuuuuuuuur duy sesimi. nerdesin. yarın gidiyoruz doktara lamiayla beraber.

ilknuuuuuuuuuuuuuuuuur duy sesimi. nerdesin. yarın gidiyoruz doktara lamiayla beraber.

cnim benim dün yazmissn büyük ihtimal gittiniz bugün cok merak ettim haber verirsen sevinirim :) birkac resim yüklemeye calisiom bende bakabilirsiniz

ilknurcugum ama sen bu operasyonu gecirdikten 3 gun sonramiydi 1 hafta sonramiydi ben ne kadar odedigini sormu$tum sende 7 kusur demi$tin $imdi 7 bin diyosun kafam kari$ti ama benim :KK36:
Bu arada yanaklarinadami yag enjeksiyonu yapildi dudagina yapildigini yazmi$tin ama yanagina yapildigini ilk kez duyuyorum :KK28: bende burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler icin yaptircam buyuk ihtimal ......

yanlislik olmasin bitanem soruyu anlamayip baska arkadaslarda tüm masraflari sordugu icin öle demis olabilirim ama ben 7 bin ödedim diger masraflarmla 7 bin küsür evet yapilabilio yanaga... bir tarafim digerine göre biras cukur geliodu gösüme ameliyattan sonra dengeledik dedi doktor bey yag enjeksiyonu yada doku bilemicem ama yanaga yapildi evet ve üst dudagima az bisey yag enjeksiyonu yapildi

arkadaslar, bu yağ enjeksiyonu sanirim kalici. Benim göz altlarim ameliyat sonrasi dolu doluydu ama simdi gene çöküklük var eskiye nazaran daha iyi ama ilk zamanlardaki gibi dolu degil, herhalde bana gecici dolgu falan koyuldu, doktorum bu konuyla ilgili bilgilendirme yapmadigi için bende tam olarak bilmiyorum ama gözaltindan 2cm asagi dogru yani yanagin basladıgı yerde bir dikis izi vardi tek dikis muhtemelen oradan girip gözaltina birseyler yapilmiş.

hmm bencede gecici bende farkediyorum göz altlarini eskisi gibi kötü degil ama o ameliyat sonrasi dolulukta azalio gün gectikce tabi o kötü görüntü yok yinede belkide cok sistigimis icin öle gelio gözümüze :) bende bilmiom

ben resim ekledim ama daha tam şişlikler inmedi kızlar... bayrama kadar inşallah iyice oturur.... inşallah herşey gönlünüzce olur arkdaşlar haberlerini bekliyoruz :))))

tatlim mükemmel olmussss ben sislik göremiom gercekten harika tabiki dahada oturcak o yüz harika görünüosun maasallah diyimm cok gecmisolsun bak nasil olcak ne olcak derken atlattik bitti bileee söle keyifli bi bayram yaparsin artik :)

Siz atlattiniz ama sira bize geldi ben gecen gun bilet aldim ayin 25'inde tr'ye gidiyorum nasip olursa En Büyük TÜRKİYE
Bugun 12 gibi Dr. beyi aradim assistan bayanla konu$tuk Dr. $uanda operasyonda, saat 5' den itibaren ara dedi ama o saatlerdede di$arda i$lerim vardi arayamadim yarin tekrar arayip randevu alicam zaten 1 ay once falan Dr. beye mail yazmi$tim gelmezden 1 hafta kadar once arayip randevu alabilirsin demi$ti $imdide heyecan korku sirasi bizde dua edin bakalim kizlar in$allah umdugumuzdan kolay atlatiriz :110:

ilknurcum çok güzel olmuşsun cidden. biz gittik bu gün doktora (senin doktoruna) iç rahatlatıcı bi adam. bize bi saate yakın zaman harcadı her sorduğumuz soruya cevap verdi.
ama ameliyat korkutuyor tabi, narkoz korkutuyor bi de felç melç. ööff
seninki gibi olacağı garanti olsa hiç düşünmiicem zaten

bi de senin yanağına dolgu mu kondu?

cnim benim dün yazmissn büyük ihtimal gittiniz bugün cok merak ettim haber verirsen sevinirim :) birkac resim yüklemeye calisiom bende bakabilirsiniz

Ma$allah cnm artik tamamen iyile$mi$ sayilirsin nerdeyse iyile$men icin 1 ay bile yetti ne guzel darisi ba$imiza in$allah :97:

ilknurcum çok güzel olmuşsun cidden. biz gittik bu gün doktora (senin doktoruna) iç rahatlatıcı bi adam. bize bi saate yakın zaman harcadı her sorduğumuz soruya cevap verdi.

Nasil yani Dr. mu soyledi felc olma riskidemi varmi$ Allah korusun yaa :105:
Ama bildigim kadariyla bu operasyonda oyle bi risk yokmu$ :26:

Son düzenleme:

canim benim cok sevindim gidip bilgi aldigina hic korkma allahin izniyle hersey yolunda gidicek bende senin gibydim telas endise cok iyi anliom izleri simdi ama oan oraya yattigin an hastane psikolojisine giriosun o havaya girene kadarmis hersey korku diye bisey kalmio gün aldiginda yaklastikca zaman kafani baska seylerle mesgul et erhan bey gercekten hassas bu konuda cok ilgili icin rahat olsun ona güven ben yanilmadim iykide oldum bitti diyorum bu ameliyati

Siz atlattiniz ama sira bize geldi ben gecen gun bilet aldim ayin 25'inde tr'ye gidiyorum nasip olursa En Büyük TÜRKİYE
Bugun 12 gibi Dr. beyi aradim assistan bayanla konu$tuk Dr. $uanda operasyonda, saat 5' den itibaren ara dedi ama o saatlerdede di$arda i$lerim vardi arayamadim yarin tekrar arayip randevu alicam zaten 1 ay once falan Dr. beye mail yazmi$tim gelmezden 1 hafta kadar once arayip randevu alabilirsin demi$ti $imdide heyecan korku sirasi bizde dua edin bakalim kizlar in$allah umdugumuzdan kolay atlatiriz :110:

ins hersey yolunda gider canim benim duam sizle hayirlisi olsun olucan biticekkkkkkk yeni yila yeni yüzle girceksin gör bak hersey güselolucak buarada sevgili pepit son yazina cvp vermemsm pardon yeni gördüm yanagima dolgumu yagmi bende bilmiom inan sadece sordum biraz koyduk dedi doktor bey tabi ben narkozdan yeni ayildigim icin kafayi toplayip detayli sormadim bunu

ins hersey yolunda gider canim benim duam sizle hayirlisi olsun olucan biticekkkkkkk yeni yila yeni yüzle girceksin gör bak hersey güselolucak buarada sevgili pepit son yazina cvp vermemsm pardon yeni gördüm yanagima dolgumu yagmi bende bilmiom inan sadece sordum biraz koyduk dedi doktor bey tabi ben narkozdan yeni ayildigim icin kafayi toplayip detayli sormadim bunu

canımmmmmm süper olmuşsun :)))) çok sevindim senin adına çok yakıştı sana... ben de artık yprgun bi yüzle uyanmamanın güzelliğini yaşıyorum Allah a şükür kendimi şuan çok ii hissediyorum . burun yanı çizgiler 20 yaşında da vardı yine olcak ama yorgunluk vericek tarzdan olan kısmı gitti. amliyattan sonra 15 gün çok kötüydü çok ağladım şuan 1 ay geçti ve çok mutluyum inşallah hiç bozulmaz bu mutluluk kızlar .... sizlerde olun kutrulun eski halinize dönüyosunuz bi değişiklik olmuyo sinirlerin zararı yok bu amliyatlarda ama yine de riskleri anlatıyo doktorlar narkozda da neler neler yazıo ama Allahın izniyle bişey olmuyo. hadi bakalım sizlerin de haberlerini bekliyoruz burun yanı çzgisinde şikayetçi olan var ise benim gibi benim amliyat mantıklı iyileşme de kısa. ama gözaltı ve yüzde dolgunluk isteyenler için ilknur çok güzel bi örnek. bu arada yağ injeksiyonu çok hoşuma gitti diğer dolgular gibi değilderinin altında sertlik falan yapmıyo yumuşacık:))))):21:

ilknuuurr benim için umut ışığı oldunn :)) gözlatı gibi hassas bi bölgeye müdahale ettirip memnun olduğunu gördüğüm ilk kişisinn:) beni de ekler misiinnnnn nası olmuşun tam görem :)

ay foruma şoole bi baktm da memnun olan başkaları da varmışş :)))

ilknuuurr benim için umut ışığı oldunn :)) gözlatı gibi hassas bi bölgeye müdahale ettirip memnun olduğunu gördüğüm ilk kişisinn:) beni de ekler misiinnnnn nası olmuşun tam görem :)

ekledim cnm benim tek sorunum zaten göz altlarimdaydi yani cok asiri olmasada taktigim oydu..simdilk bir ay olmasina ragmen görüntü hosuma gidio fakat yüsüm hala oturmus durumda degil sislikte var benim gösümün alistigi söle bir ay daha gecince net sonucu daha iyi alicam gibime gelio

canımmmmmm süper olmuşsun :)))) çok sevindim senin adına çok yakıştı sana... ben de artık yprgun bi yüzle uyanmamanın güzelliğini yaşıyorum Allah a şükür kendimi şuan çok ii hissediyorum . burun yanı çizgiler 20 yaşında da vardı yine olcak ama yorgunluk vericek tarzdan olan kısmı gitti. amliyattan sonra 15 gün çok kötüydü çok ağladım şuan 1 ay geçti ve çok mutluyum inşallah hiç bozulmaz bu mutluluk kızlar .... sizlerde olun kutrulun eski halinize dönüyosunuz bi değişiklik olmuyo sinirlerin zararı yok bu amliyatlarda ama yine de riskleri anlatıyo doktorlar narkozda da neler neler yazıo ama Allahın izniyle bişey olmuyo. hadi bakalım sizlerin de haberlerini bekliyoruz burun yanı çzgisinde şikayetçi olan var ise benim gibi benim amliyat mantıklı iyileşme de kısa. ama gözaltı ve yüzde dolgunluk isteyenler için ilknur çok güzel bi örnek. bu arada yağ injeksiyonu çok hoşuma gitti diğer dolgular gibi değilderinin altında sertlik falan yapmıyo yumuşacık:))))):21:

cok tsk ederm cnm senin adinada inan sevindm bir yandan kendi ameliyat telasimi yasarken bir yandanda aklim hep sendeydi napio yattimi hastaneye nasil gecti cok mrk ettm ikimis ayni anda yasadik atlattk bu dönemi ayrica ben cok memnun oldum sizleri tanidigima bunuda icimden geldi yazmak istedm :) ay pek bi duygusal oldum :KK70: hersey biyana seninde istedigin sonucu alman sevindirdi beni narkoz falan bunlara gelince arkadaslar biliyor en cok korktugum benim narkozdu herkes baska seylerden korkarken ben narkozdan korkuodm ama bunun azi cogu yok en ufak bir dis operasyonunun bile riski var bu riskleri doktorlar bastan anlatmali korkulucak birsey oldugundan degil hastanin bilmesi gerekttiginden o aciklamalar gercekten hersey o hastanenin havasina girdiginde degisiyor anlamiosun bileee nezaman oldu bitti die

ekledim cnm benim tek sorunum zaten göz altlarimdaydi yani cok asiri olmasada taktigim oydu..simdilk bir ay olmasina ragmen görüntü hosuma gidio fakat yüsüm hala oturmus durumda degil sislikte var benim gösümün alistigi söle bir ay daha gecince net sonucu daha iyi alicam gibime gelio

benimkiler seninkiler gibi olsa ameliyata yanaşmazdım :) cidden pek çöküklük yokmuş ama sonuç da cidden mükemmeellllllll olmuşşş:) :nazar: ben de yaş biraz geçsin erhan beye koşacamm :KK64: en azından 25 i geçeyim bi :) 30 a akadar bekleyemeyeceğim sanırımmm :89:

Nasil yani Dr. mu soyledi felc olma riskidemi varmi$ Allah korusun yaa :105:
Ama bildigim kadariyla bu operasyonda oyle bi risk yokmu$ :26:

sonuçta sinir hasarı yazıyor ya canım benim. ööf bilmiyorum korkuyorum biraz ama herhalde ocak gibi yaptırcam. bana da iknurla aynı fiyatı verdi.
sen ne zaman gelceksin randevuna beraber gidebiliriz. Biz lamiayla gittik ama hala kafama takılan ve sormak istediğim bazı sorular var. istersen senle gelir, gelmişken de onları sorarım. hem de seni oraya götürmüş olurum
Hoş kliiğin yeri çok rahat bulunabilecek bi yerde. TÜm sorularına da çok güzel cevap alıyorsun. Ben erhan beyi sevdim açıkcası.
Çok heyacanlıyım o kadar.:18:

İlknurun da hastasıyım. harika bi insan. ordan geldi bi kere de karar verdi yaptı gitti ve çok güzel oldu. Tebrike diyorum seni hayatım. Dua et nooolur

Ya kızlar ben de sizin fotoğraflarınıza baktıkça, yorumlarınızı okudukça yaptırmayı çok istiyorum.

Ama ben burun ameliyatı olalı 2.5 ay falan oldu ve yüzüm hala şiş. Ameliyattan hemen önce gören bir arkadaşımla karşılaştım "yüzün çok şiş ne oldu" falan dedi. O derece yani. Bir de düşünün burnum dışında yüzüme hiç dokunulmadı. Yine de yüzüm burnum kadar şişti. İlk bir ay doktor kontrolleri dışında hiç dışarı çıkamadım.

Şimdi benim korktuğum şey ben bir burun ameliyatıyla bile bu kadar şişiyorsam kimbilir yüzüme birşey yaptırınca ne kadar çok şişerim. İnmesi çok uzun sürer gibi geliyor.

Böyle bir tecrübesi olan var mı? Yani değişik zamanlarda burun ameliyatı ve endoskopik yüz gerdirme yaptırıp ikisi arasındaki yüz şişme oranlarını ve ne kadar da geri indiğini karşılaştırabilecek biri var mı? Aslında yaptırmayı çok istiyorum. Hem burun kenarından ağız kenarlarına inen çizgiler için, hem aşağı inen yanaklarım için, hem de boşalan gözaltlarım için. Bir de bu burun ameliyatından sonra gözaltlarım daha da bir boşaldı gibi geliyor.

X