sonuçta sinir hasarı yazıyor ya canım benim. ööf bilmiyorum korkuyorum biraz ama herhalde ocak gibi yaptırcam. bana da iknurla aynı fiyatı verdi.
sen ne zaman gelceksin randevuna beraber gidebiliriz. Biz lamiayla gittik ama hala kafama takılan ve sormak istediğim bazı sorular var. istersen senle gelir, gelmişken de onları sorarım. hem de seni oraya götürmüş olurum
Hoş kliiğin yeri çok rahat bulunabilecek bi yerde. TÜm sorularına da çok güzel cevap alıyorsun. Ben erhan beyi sevdim açıkcası.
Çok heyacanlıyım o kadar.:18:
ins hersey yolunda gider canim benim duam sizle hayirlisi olsun olucan biticekkkkkkk yeni yila yeni yüzle girceksin gör bak hersey güselolucak buarada sevgili pepit son yazina cvp vermemsm pardon yeni gördüm yanagima dolgumu yagmi bende bilmiom inan sadece sordum biraz koyduk dedi doktor bey tabi ben narkozdan yeni ayildigim icin kafayi toplayip detayli sormadim bunu
İlknurun da hastasıyım. harika bi insan. ordan geldi bi kere de karar verdi yaptı gitti ve çok güzel oldu. Tebrike diyorum seni hayatım. Dua et nooolur
Saol cnm Allah razi olsun in$allah dedigin gibi her$ey guzel olur dualarinizi eksik etmeyin lutfen
ilknurcum sorcam diyorum her seferinde unutuyorum sende his kaybi varmi ??
Cnm ben bu ayin 25'inde gidicem nasip olursa erhan beyi dun aradim 25'inde randevu yaptik direk hastaneye gel dedi banada ilknur gibi geldigin zaman ameliyat icin karar verirsek 26'sinda yapariz dedi araligin 1'inde amerikaya gitmesi gerekiyomu$ cunki dua edin kizlar in$allah her$ey umdugumuz gibi olur :97:
kızlar Erhan Bey endeskopik yüz germe için 7 bin istedi. devlet memurunda o kadar para ne ararBugün 2 bankaya ihtiyaç kredisi için başvurdum. Gerçi benim zaten kredi borcum vardı ailem için çekmiştim. umarım kabul edilir
kızlar Erhan Bey endeskopik yüz germe için 7 bin istedi. devlet memurunda o kadar para ne ararBugün 2 bankaya ihtiyaç kredisi için başvurdum. Gerçi benim zaten kredi borcum vardı ailem için çekmiştim. umarım kabul edilir
hai bakalım inşallah olur. Bende şu kaş arası için soru yazdım teoman beye o, kaş kaldırmayı doğru bulmuyor şakak germe öneriyor. O ne ya? her yerde araştırıyorum.
ay delircem
Saol cnm Allah razi olsun in$allah dedigin gibi her$ey guzel olur dualarinizi eksik etmeyin lutfen
ilknurcum sorcam diyorum her seferinde unutuyorum sende his kaybi varmi ??
ekledim cnm benim tek sorunum zaten göz altlarimdaydi yani cok asiri olmasada taktigim oydu..simdilk bir ay olmasina ragmen görüntü hosuma gidio fakat yüsüm hala oturmus durumda degil sislikte var benim gösümün alistigi söle bir ay daha gecince net sonucu daha iyi alicam gibime gelio
anlıyorum canım seni dokuların sert hala şuan yerine oturmamıştır tahmin ediyorum benimde çok hafif sertlik var ama dıştanbelli olan net bişey yok kendin anlıyosun. şuandan bile çok güzel görünüyosun bi de oturunca hadi bakalım hayırlısı.... herke amliyatını olsun toplanıp kahve içmeye gidelim:))))))
bu ayin 25 i aaa cok az kaldi hadi hayirlisi olsun..Sende yeni yüzle yeni yila girmis olucaksin :) bende his kaybi yok cnm hersey normale döndü hic ameliyat olmamism gibi diyebilirim suan..ilk haftalar dikis yerlerim etrafi falan uyusuktu tabi sislikler var diye yüsümde kismi kismi uyusuk geliodu suan hersey gecmis durumda bir sorun yok yani bu ameliyatta daha öncede okudum sinir zedelenme riski yok gibi klasik yüz germede olabilio ama bunda camera ile iyi scildigi yaziodu ve zedelenme riskinin olmayacagini okumustum o yüsden his kaybi gibi bisey sanmiyorum minumumda o risk sen bunlarla kafani yorma rahat ol eminim hersey güsel istediginis gibi olucak
ay çok merak ediyorum. LAMİA biz geçmiş olsuna geliriz o halde. çünkü ocağın 20 si gibi nasipse biz de oluyoruz. Biz aynı gün olalım dedik ona razı gelmedi ama bi gün arayla olursak birbirimize destek oluruz dedik.Zaten görüşmeye de beraber gittik.
ilknur bizim için bi umut oldu zaten. o olmasa daha söyler söyler dururuduk.
canım dualarımız seninle hadi bakalım takip edicez burdan herşey güzel olucak emin ollll...
hai bakalım inşallah olur. Bende şu kaş arası için soru yazdım teoman beye o, kaş kaldırmayı doğru bulmuyor şakak germe öneriyor. O ne ya? her yerde araştırıyorum.
ay delircem
bu ayin 25 i aaa cok az kaldi hadi hayirlisi olsun..Sende yeni yüzle yeni yila girmis olucaksin :) bende his kaybi yok cnm hersey normale döndü hic ameliyat olmamism gibi diyebilirim suan..ilk haftalar dikis yerlerim etrafi falan uyusuktu tabi sislikler var diye yüsümde kismi kismi uyusuk geliodu suan hersey gecmis durumda bir sorun yok yani bu ameliyatta daha öncede okudum sinir zedelenme riski yok gibi klasik yüz germede olabilio ama bunda camera ile iyi scildigi yaziodu ve zedelenme riskinin olmayacagini okumustum o yüsden his kaybi gibi bisey sanmiyorum minumumda o risk sen bunlarla kafani yorma rahat ol eminim hersey güsel istediginis gibi olucak
Yesilkelebek yakla$ik 2 ay kadar once son durumunu bizlerle payla$mi$ti hatirliyosan cnm operasyonu gecireli 6 - 7 ay falan oldu his kaybi daha yeni yeni gecti ayni senin dedigin gibi hic ameliyat olmami$ gibiyim diyodu ama tabi operasyondan 6 - 7 ay falan sonra sen daha 1. ayinda bunlari soyluyosun darisi ba$imiza in$allah ma$allah cnm sen gercektende cok cabuk toparladin bunun sirri ne acaba bizlerede tuyo versen diyorumhatta sen o gunmuydu ne erhan beyle randevu yapmi$tiniz yanilmiyosam...
Ha ilknurcum sana bisey daha sorcaktim acaba eskiye gore simdi yuzunde yada ka$larda herhangi bi cekilme kasilma varmi hani bazen sacini cok SIKI baglarsinda ka$larin yuzun yukari dogru asliniyomus cekiliyomu$ gibi hissedersinya buna benzer bi$ey hissediyomusun??
Her agizdan bi soz yaa bu sekilde kafan cok karisir cnm bence bu gibi konularda en iyi ornek istedigin herhangi bir operasyonu bire bir yasamis olan birisine dani$mak memnun olup olmadigi onun tavsiyeleri diye dusunuyorum mesela endoskopik operasyonu bu forumda ilknur ve daha kac kisi yasadi memnun olmayan birinede rastlamadik cok sukur endoskopik yontemde senin kafana takilan ne guvenemedigin biseymi var niye ba$ka arayislara girdin tekrar ??