Endoskopik yüz germe - Facelift

Cnm ben bu ayin 25'inde gidicem nasip olursa erhan beyi dun aradim 25'inde randevu yaptik direk hastaneye gel dedi banada ilknur gibi geldigin zaman ameliyat icin karar verirsek 26'sinda yapariz dedi araligin 1'inde amerikaya gitmesi gerekiyomu$ cunki dua edin kizlar in$allah her$ey umdugumuz gibi olur :97:

Saol cnm Allah razi olsun in$allah dedigin gibi her$ey guzel olur dualarinizi eksik etmeyin lutfen
ilknurcum sorcam diyorum her seferinde unutuyorum sende his kaybi varmi ??

İlknurun da hastasıyım. harika bi insan. ordan geldi bi kere de karar verdi yaptı gitti ve çok güzel oldu. Tebrike diyorum seni hayatım. Dua et nooolur

saol canim benim sen de öylesn ay dualarm hep sizle hersey güsel olcak...az kaldi..

Saol cnm Allah razi olsun in$allah dedigin gibi her$ey guzel olur dualarinizi eksik etmeyin lutfen

bu ayin 25 i aaa cok az kaldi hadi hayirlisi olsun..Sende yeni yüzle yeni yila girmis olucaksin :) bende his kaybi yok cnm hersey normale döndü hic ameliyat olmamism gibi diyebilirim suan..ilk haftalar dikis yerlerim etrafi falan uyusuktu tabi sislikler var diye yüsümde kismi kismi uyusuk geliodu suan hersey gecmis durumda bir sorun yok yani bu ameliyatta daha öncede okudum sinir zedelenme riski yok gibi klasik yüz germede olabilio ama bunda camera ile iyi scildigi yaziodu ve zedelenme riskinin olmayacagini okumustum o yüsden his kaybi gibi bisey sanmiyorum minumumda o risk sen bunlarla kafani yorma rahat ol eminim hersey güsel istediginis gibi olucak

ay çok merak ediyorum. LAMİA biz geçmiş olsuna geliriz o halde. çünkü ocağın 20 si gibi nasipse biz de oluyoruz. Biz aynı gün olalım dedik ona razı gelmedi ama bi gün arayla olursak birbirimize destek oluruz dedik.Zaten görüşmeye de beraber gittik.

ilknur bizim için bi umut oldu zaten. o olmasa daha söyler söyler dururuduk.

kızlar Erhan Bey endeskopik yüz germe için 7 bin istedi. devlet memurunda o kadar para ne arar Bugün 2 bankaya ihtiyaç kredisi için başvurdum. Gerçi benim zaten kredi borcum vardı ailem için çekmiştim. umarım kabul edilir

hai bakalım inşallah olur. Bende şu kaş arası için soru yazdım teoman beye o, kaş kaldırmayı doğru bulmuyor şakak germe öneriyor. O ne ya? her yerde araştırıyorum.
ay delircem

merhaba lamia ben de kredi çektim şimdi ödemelerimi yapıyorum ama içim rahat pişman olmayacaksın bence ....mutluluk herşeye değer:))))

hai bakalım inşallah olur. Bende şu kaş arası için soru yazdım teoman beye o, kaş kaldırmayı doğru bulmuyor şakak germe öneriyor. O ne ya? her yerde araştırıyorum.
ay delircem

merhaba pepit sanırım senin aklın biraz karışık endolifting falan da araştırıyosun. bende o yollardan geçmiştim kesinlikle tavs,ye etm,iuor hiç bi doktor kalıcı değilmiş ayrıca 1 -2 doktor yapıyo ve ücreti de yüksek bence kesinlikle düşünme bile.... sen en uygun yöntemi seçtin için rahat olsun biraz geç iyileş ama kalıcığı uzun olsun

canım dualarımız seninle hadi bakalım takip edicez burdan herşey güzel olucak emin ollll...

anlıyorum canım seni dokuların sert hala şuan yerine oturmamıştır tahmin ediyorum benimde çok hafif sertlik var ama dıştanbelli olan net bişey yok kendin anlıyosun. şuandan bile çok güzel görünüyosun bi de oturunca hadi bakalım hayırlısı.... herke amliyatını olsun toplanıp kahve içmeye gidelim:))))))

yaza kadar bekermisiniz bende katilirim o zaman insallah

her girisimde ilknurun resimlerini takip ediyorum, muhtesem sonuc diyorum icimden, bir cesaretleniyorumki sormayin. sonra tekrar tirsiyorum . ben calisyorum birde sürekli, yüzüm cok siserse ise nasil giderim. birde demin 7000 bine yapiyor doktor diye duydum. gerci insan memnun kalacaksa deger elbette, ama kredi yolu göründü banada galiba bu durumda

Yesilkelebek yakla$ik 2 ay kadar once son durumunu bizlerle payla$mi$ti hatirliyosan cnm operasyonu gecireli 6 - 7 ay falan oldu his kaybi daha yeni yeni gecti ayni senin dedigin gibi hic ameliyat olmami$ gibiyim diyodu ama tabi operasyondan 6 - 7 ay falan sonra sen daha 1. ayinda bunlari soyluyosun darisi ba$imiza in$allah ma$allah cnm sen gercektende cok cabuk toparladin bunun sirri ne acaba bizlerede tuyo versen diyorum hatta sen o gunmuydu ne erhan beyle randevu yapmi$tiniz yanilmiyosam...

Aslinda memnun olurdum cnm tabi ama ilk bi kac gun buyuk ihtimal cok kotu goruncem insan icine cikacak halde olmayabilirim
Seni gormedigim icin yorum yapamiycam cnm ama lamia icin endoskopik yontemi uygun buldumu Dr. bey onunda o kadar ciddi bi$eyi yoktu yanilmiyosam yuzunde

ay delircem

Her agizdan bi soz yaa bu sekilde kafan cok karisir cnm bence bu gibi konularda en iyi ornek istedigin herhangi bir operasyonu bire bir yasamis olan birisine dani$mak memnun olup olmadigi onun tavsiyeleri diye dusunuyorum mesela endoskopik operasyonu bu forumda ilknur ve daha kac kisi yasadi memnun olmayan birinede rastlamadik cok sukur endoskopik yontemde senin kafana takilan ne guvenemedigin biseymi var niye ba$ka arayislara girdin tekrar ??

Ha ilknurcum sana bisey daha sorcaktim acaba eskiye gore simdi yuzunde yada ka$larda herhangi bi cekilme kasilma varmi hani bazen sacini cok SIKI baglarsinda ka$larin yuzun yukari dogru asliniyomus cekiliyomu$ gibi hissedersinya buna benzer bi$ey hissediyomusun??

ewet cnm ama sirri ne bu isin bende bilmiom gercekten belkide cok olmak istedim oldu hemende iyilesmek istedim budur kendi kendine moral olmak en basta birde ilk hafta hic tuzlu bisey yemedim bilmiyom onunda faýdasi olmusmudur cay kahve falan vardi cok sürekli öle yani ve bol bol yattm gezmedm fasla dinlendm benim randevum oldugu gün evet sabahina ameliyata girdm randevuyu 3-4 gün öncesinden almistm birde sigara olayin vardi bende biliosn ameliyattan sonra bi hafta icemedm ameliyata kadar yine ictm cok kötü bisi ama olmadi ya birakamadm su illeti

yok bitanem öle degilde hani nasil anlatsam yüsünü kasarsn gözlerini sikica yummaya calisirsin ya öle yaparsam sizlio biras gözlerimin kenarlari onun haricinde hic bisi yok sislk ödem indikce o cekilmede gitti ilk günler coktu

canım benim lamia'ya da bana da endoskopi dedi. Biz zaten hastanbeye geliriz seni görmeye. Keşke snde burda olsaydın hep birlikte kafamızdaki herşey, sorardık. Senin aklına gelen soru benim aklıma gelmiyor, Benim aklıma gelen soru senin aklına gelmez belki.

Neden çekiniyorum biliyor musun, gözaltı kesiği beni rahatsız ediyor. Lamia gördü zaten, benim gözlerim zaten çekik daha çekilsin yada küçülsün istemiyoru. Birde gözaltına kesi? İlerde tekrar bu ameliyatı olmak istersem gene mi kesecek? Bilmiyorum.
Bir de kaş arası çizgisinden rahatsızım ben. Onun için de, kaşa rasındaki çizgileri temizlemek için ordaki kasları çıkartıcam dedi? Kas çıkınca oraya dolgu yapılacakmış. E dolgu eriyen bir şey? kas olmazsa hiç kaş çatamam? Uzaylı gibi bakmak istemiyorum dünyaya.

Bir de hep olumlu güzel sonuçlar var. Hiç kötü bi tablo gösterilmedi. O beni ürkütüyor. Ayrıca ben dolgu istemiyorum. Ama ilknur ameliyattan uyandığında dudağında va yanağında dolgu vardı.

Ne biliim. çekiniyorum biraz. ama olmak istediğim ameliyat bu. Ben ameliyat yapıldıktan sonra bariz bi fark istemiyorum. Sadece yorgunluk geçsin istiyorum. Ama doktor bey bana "olmaz öyle" dedi. Kaşlarım havaya kalksın istemiyorum. "Kalkacak" dedi. Yani beni gören herkes ameliyat yaptırdığımı anlamasın istiyorum hafif bi şey. Sadece sarkıklık, yorgunluk gitsin istiyorum.

Sanırım çok şey istiyorum. Öfffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…