Endoskopik yüz germe - Facelift

Merhaba,Özhan Bekir Çelebiler kendisimi yaptı öğrencilerimi yaptı?Tam olarak neler yaptırdınız?

yüz germemi yapıldı (kesi kulak önünde olan)
endoskopik yüz germe mi ( kesi saçlı dereden olan)

Meraba
Özelden yazdım ama gormediniz sanirim bana fotoğraflarınızı atar mısınız

Merhaba, daha önce gıdı bölgeme yapılan smart-lipo sarkmaya yol açtı. Şimdi boyun ya da yuz germe yaptırmak istiyorum. Birçok doktorla görüştüm ama karar veremiyorum. Yüz germede kimi tavsiye edersiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben Dr buldum Eylül ayında olmayı düşünüyorum memnun kalırsam tavsiye ederim için çok rahat

Ben 1 yıldır genel anestezi korkumdan doktoru da hastaneyi de bulmama rağmen yapamadım. Gittim fransız askısı yaptırdım. Tüm yüz. Sonuç çok gergin mükemmel. Buldog suratım Üçgen yüze dönüştü. Ameliyattan korkanlar hiç durmayın derim.

peki bu Fransız askı ne kadar kalıcı?

peki doktor beye nasıl ulaştınız?

Sevgili arkadaşlar sizlere birkaç soru
1-35 yaşındayım kilo al ver yanaklarım sarktı. bu ara en tercih edilesi yöntem bu mu yoksa asma yöntemini de mi gözardı etmemeli
2-çok aleni bir farklılık oluyor mu? Anlaşılmasını istemeyenlerdenim
3-ne kadar sürede çalışmaya dönüşebilir şişliklerin inmesi vs.
4-en iyi dr nerededir. Yeterki iyi dr olsun heryere giderim:)

peki bu Fransız askı ne kadar kalıcı?
5-10 yıl kalıcı deniliyor. Doktorun söylediğini söylüyorum; "o telleri biz çıkartmadıkça bir şey olmaz". Gerçekten de iplere dokunduğumda şakaklarımdan hissedebiliyorum tel gibi. Ayrıca çok basit bir şey değil ameliyat gibi; yorgan gibi dikiyorlar suratını. 1 ayı geçti hala ben iyileşemedim, şişlikler inmedi, . Endoskopik orta yüz germede askılamayı içten en alttan yapıyorlar, bunda üstten. Genel anesteziden korkmasam ben de endoskopik orta yüz germe yaptıracaktım. Ama hiç te aklım kalmadı, Fransız askısı daha da yaptırırım. Zaten iyileşeyim biraz daha yaptıracağım.

Canım bem bu başka bir doktora sordum. İsmini değişik değişik koyuyorlar dedi. İple yapılan işlemler aynı dedi. Hatta doktorun videosunu actı ve kendindeki ipleri gösterdi,aynı ipler dedi. Mantıgını anlattı ve asla 5-7yıl kalıcı olamaz dedi.

Merhaba yeni uyeyim. Defne Samyeli ortayuz mu yaptirmis? Sahane olmus, n’aptirmis gorusu olan bar mi?

kızlar bu endoskopik yüz germe, facelift orta yüz germe bunların hepsi aynı şeyler mi? ve kalıcılığı askı gibi gecici değil dimi?
bu operasyonda yüz kulak sac bitimi vb yerlerden kesilmiyor mu?
bahsettiğim bu kesilen operasyona tam yüz germemi deniyor?
bir de şey duymuştum bu kulak kenarlari sac dipleri vb yerlerden kesilerek yapilan germe sadece bir kez yapılabilirmiş.

Arkadaşlar kas kaldırma olacağım sadece hala karar veremedim karaca başaran da karar kılmışken şimdi birde erdem tezel takıldı aklıma

Merhaba kimbilir üyeliğim bir yıla yakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…