- 12 Mart 2018
- 142
- 83
DoktorumMerhaba. Sonuç şimdiden çok güzel.Doktorunuz kim,paylaşabilir misiniz lütfen.
Ben alın,çene konturu,boyun,alt üst göz kapakları,ağız çevresi peeling (komple)25bin dedi,22bin ödedim.Sadece göz kapaklarına 50bin diyen oldu üstelik uzman plastik cerrah.Prof olmasına rağmen gayet uygun fiyat verdi.Ve en önemlisi sizi riske atacak hiç bir şey yapmaz.Çok naif biri.Teşekkür ederim . Ne kadar ödediniz acaba? Bende ufak bir germe yaptırmak istiyorum.
Ben boyun ve yuz germe dusunuyorudüşünüyorum. Dr arayışı iceAranızda boyun germe ameliyatı olan var mı ? Fiyat ve süreci paylaşır mısınız ?
Aranızda boyun germe ameliyatı olan var mı ? Fiyat ve süreci paylaşır mısınız ?[/QUO
Bende boyun ve yüz düşünüyorum henüz kesin karar veremedim olursam süreci sizinle paylaşırım sizde paylaşırsanız cook sevinirim...
Merhaba. Nasılsınız? Çok merak ediyorum şimdi nasıl görünüyorsunuz. Memnunmusunuz?Doktorum
Ben alın,çene konturu,boyun,alt üst göz kapakları,ağız çevresi peeling (komple)25bin dedi,22bin ödedim.Sadece göz kapaklarına 50bin diyen oldu üstelik uzman plastik cerrah.Prof olmasına rağmen gayet uygun fiyat verdi.Ve en önemlisi sizi riske atacak hiç bir şey yapmaz.Çok naif biri.
Doktorun telefon numarasını yazabilirmisiniz rica etsem. İnternetten bir sürü doktor çıkıyor ayni adıyla.Doktorum
Ben alın,çene konturu,boyun,alt üst göz kapakları,ağız çevresi peeling (komple)25bin dedi,22bin ödedim.Sadece göz kapaklarına 50bin diyen oldu üstelik uzman plastik cerrah.Prof olmasına rağmen gayet uygun fiyat verdi.Ve en önemlisi sizi riske atacak hiç bir şey yapmaz.Çok naif biri.
Evet çok şükür memnunumMerhaba. Nasılsınız? Çok merak ediyorum şimdi nasıl görünüyorsunuz. Memnunmusunuz?
Aslında plastik rekonstrüktif estetik cerrahi prof.dr Gürhan Özcan diye aratırsanız çıkar,reklam yapan bir doktor değil.05322413304 watshApp no sı.Doktorun telefon numarasını yazabilirmisiniz rica etsem. İnternetten bir sürü doktor çıkıyor ayni adıyla.
Eski halinizi görmedim o yüzden kıyaslayamam ama şü an çok güzel görünüyorsunuz. MaşallahEvet çok şükür memnunum
Teşekkür ederim.Aslında plastik rekonstrüktif estetik cerrahi prof.dr Gürhan Özcan diye aratırsanız çıkar,reklam yapan bir doktor değil.05322413304 watshApp no sı.
Eski halinizi görmedim o yüzden kıyaslayamam ama şü an çok güzel görünüyorsunuz. Maşallah
Yukarıdaki 3 fotoğraf eski hallerim.Benim açtığım nihayet total facelift adlı konu var orda anlatmaya çalıştım herşeyi düşünenlere yardımcı olmak adına.Bunlar eski hallerim.
Teşekkür ederim,hemen bakıyorumYukarıdaki 3 fotoğraf eski hallerim.Benim açtığım nihayet total facelift adlı konu var orda anlatmaya çalıştım herşeyi düşünenlere yardımcı olmak adına.
Siz İstanbul’da mı oturuyorsunuz?Yukarıdaki 3 fotoğraf eski hallerim.Benim açtığım nihayet total facelift adlı konu var orda anlatmaya çalıştım herşeyi düşünenlere yardımcı olmak adına.
Hayır KayseriSiz İstanbul’da mı oturuyorsunuz?
hayır Izmirdeyim. Aralık ayında yüzüne operasyon yapılacak. Hayırlısı olsunSiz İstanbul’da mı oturuyorsunuz?