Endoskopik yüz germe - Facelift

Bende yaptıracağım çok mutsuzum suratımdan dolayı. Anestezi korkusu cesaretimi kırıyor. Doktor hastane tamam. Buradaki bilgiler doktor seçimime çok yardımcı oldu. Yaptırıp ta bilgilerini paylaşanlara doktor ismi paylaşanlara sonsuz teşekkürler..

Bende yaptıracağım çok mutsuzum suratımdan dolayı. Anestezi korkusu cesaretimi kırıyor. Doktor hastane tamam. Buradaki bilgiler doktor seçimime çok yardımcı oldu. Yaptırıp ta bilgilerini paylaşanlara doktor ismi paylaşanlara sonsuz teşekkürler..[/QUOT
Bende yaptıracağım çok mutsuzum suratımdan dolayı. Anestezi korkusu cesaretimi kırıyor. Doktor hastane tamam. Buradaki bilgiler doktor seçimime çok yardımcı oldu. Yaptırıp ta bilgilerini paylaşanlara doktor ismi paylaşanlara sonsuz teşekkürler..

Her şey gönlünce olsun hayatım ben yatıp da çok mutlu olanlardan inşallah sen de öyle olursun her gün mutlu uyanıyorum hiç kimse anlamadan bu ameliyat oldu mu eski güzelliğini geri döndüm yine söylüyorum sakın göz altından girdirmeyin şakaktan ve ağız içinden risksiz bir ameliyat oluyor

Her şey gönlünce olsun hayatım ben yatıp da çok mutlu olanlardan inşallah sen de öyle olursun her gün mutlu uyanıyorum hiç kimse anlamadan bu ameliyat oldu mu eski güzelliğini geri döndüm yine söylüyorum sakın göz altından girdirmeyin şakaktan ve ağız içinden risksiz bir ameliyat oluyor
Merhaba bende İbrahim karaca başaran ile telefonda görüştüm randevu alacağım acaba siz resimlerinizii atabilir misiniz sırf sizinle konuşmak için açtım inşallah cevap verirsiniz

Fakat ben sadece kaş kaldırma olacağım

Konu guncel..

neden.. benden dolayı..

Antalyada yaşıyorum,39 yanaklarım çökmeden dolayı alnım düşmeden dolayı evrım geçirmiş gibi yaşıyordum,fızıgım guzeldır bacaklarım uzun 170 boy 53 kılo..

ama aynalara baktıkca kusmeye baslayan ben..

bır gun..cok sgalam alman fabrıkatör kocamdan tekme yedım...
hala boşanma surecındeyım..

ve cok kotu çöktü yuzum,paıkolojı ne kadar kötu yüz o derece kötuye gıder..unutmayın..

begendıgım aynalara bakmaya kıyamadıgım ben uzay oldu uçtu gıttı sankı..

bir gun...kendı kendıme dedımkı yok arkadas bu boyle olmayacak hayır asla ızın vermıyorum..

ne yapmalıyım..ınsan önce kendınden baslamalı oksıjenı takmaya sonra cocuguna..ucakda derlerdı..aynen öyle..bende kendımden basladım..

k.k da kaş kaldırma alın germe amelıyatı olanların yorumlarını okudum..

ve google'da basladım arastırmaya hangı dr.ıyıdır,kım nedır ne degıldır..

önce gökhan özerdeme gıttım..gıtmez olaydım..antıpatık bırı ,onu yapmam buna dokunmam,adamın tek bıldıgı gogus burun amelıyatı.. ama lobıde bır kadınla karsılastım göz kapagı amelıyatı 3 ay oldu dedı ama hıc iz yok manyak guzel gozlerı vardı kadının kahve.demekkı bu adam göz kapagında başarılı.neyse banane..bana özerdem göz kapagı dedı ..kas kaldırma dedı..adam kafadan basladı gögüse kadar ınecek..ıkna olmayı bırak görsel sunum yok yaptıgı amelıuyat neymıs hasta dr gızlılı imiş..hadı ordan yaa gelsın sorsun bana benım dr un hastaları anlatırım..ne olacak yaa ver özelden göruseyım dıyorum onada cık olmaz..walla kusura bakmayın hıc ıkna olmadıysan bulasmayacaksın..

eskı halımı anımdasım..ne guzel kadındım Sandra bllock derlerdı..hatda ımza bıle ısteyen olurdu..
gözlerım çökuktü suankı halıyle..gögus buruna nazaran daha buyuk rısklıdır alın germe göz kapagı yuz germe amelıyatı bılırım(arastırmalarım sonucu)..

kımılerı amelıyat agır gecer dedı..kımılerı eh ıste ..dedi..bılemedım hıc yaşamadımkı..nerden bılecegım bakıyoruz ıste okuyoruz netten vs vs..somut bılgı yok ama..bana realıst daha buyuk seyler lazım..ıkna olmam lazım....

o benı ıkna etmen lazım dıyen doktorun ben şahsen yanaklarını yakalarsam..oyle sacmalıkmı olur..benı ıkna et!!
sen benı ıkna et paşa parayı veren ben masaya yatan ben rıskler bana aıt..ee ? şefin tavsıyesı nedır önden onu alalım? sen bı fıkrını söylede bılelım..ne ıkna yarışı imiş bu böyle..

bırakın ya bunları..ben pisişik biriyimdir,yanı etrafımda olusabılecek tehlıkelerı sezebılen ..

hislerı cok guclu bırıyımdır,bugune degın yanılma payım% az..oranla..onada şaşırma denılıyor..
sımdı sıze amelıyatımı yapan drla tanımsmaı anlatayım..

ılk bu dr'un facebook da hastalarıyla fotograflarını ve bu denlı acık net olmasını tuhaf karsılasmıstım ..
hangı hasta ısterkı kısıler bılgılerı face arkadas grubu bılsın estetık yaptırdıgını ?

ama herkesın özguvenı tavan..fotoya tıkla bak sonra onun profılıne gec bak oncekı sonları hallerı aılesı vs..facebook realızm de 1 numara şakam yok..kımde ne varsa dökuyor ortaya..

du bakayım kım bu dr.dedım hastalarına faceden yazdım 2 kısıyle kamerada gorustum hala gorusuyorum bırı bana yakın oturuyor zıyaretıme bıle geldı..manyak guzel yuzu var kadının..artık ulvi'nin başarısımı kaıdnın genetıgımı guzel bılemedım..ama hoş..

Dr.Mahmut ulvi Kayalı..

bu ismi kazıyın buraya..suya degıl buraya yazdım silinmesin dıye emınım benım sızlere yapacagım önderlıkten sonra cogu kişi Ulvi^yi arayacaktır..
ona dedim zaten senın reklamını en ıyı Antalyada ben yaparım kullan benı..ıyı bır calısma olsun..ben yanısıra sen daha kat kat kazan..cunku goren bılen duyan gelır..kadın mılletı garantıcıdır..bakmak görmek ıkna olmak ellemek ıster..somut delıllerle hamle yapmaz..

resımlerde gordugunuz halım amelıyatdan sonrakı 5 .ci gunum..

dahada yayınlayacagım..
her hafta sızlerı bılgılendırecegım..nedenmı ..cunku k.k sayfalarında bana net bır sekılde gorsel sunum yapan bılgı veren ınsan evladına cok rastlamadım zamanında arastırırken..

hatda Allah affetsın bazılarını Dr.ların asıstan sekreten ve cevresı yazıyor dıye de dusunmuyor degıldım..halada dusunurum..cunku doktoru övene kadar koysan bır kac vıdeo resım ıletısım bılgılerı bızde gorerek gercegı bılerek o doktora gıdelım derım..herkes dıledıgını övebılır yerebılır..bana daha kesın şeyler lazımdı..

ama bu cesaret kımsede pek yoktu..bende var..gızlılık yok..resmen sızlerı yasadıgım surecı vıdeo ve fotolarla bılgılendırecegım..
sızler bılın kı ona göre karar verın..
baskada maksadım yok zaten banane kım nereye kıme neyını yaptırısa yaptırsın..ıster ulvi'ye gıt ıster ahmete hasana ayueşe..

yeterkı bıl bak böyle yaşanılıyor bu amelıyatlar..

evet antalya medi face de amelıyatım yapıldı ulvı bey kac saat surdu söylemedı sormadımkı..o halde canımla ugrasıyorum amelıyat saatınımı sorucam..
medı face hastanesı hıjyenı sıfır ama alakası ılgısı guzel hastane..gece hemşiresi sınem kızımıza deng gelırsenız sevgılerımı ıletın fotomu gosterın tanır...

ama hıjyen sıfır yada ben cok titizim neyse..yemeklerıde berbattı hos bana dısardan geldı hep..

hastane oncesı yatak yastık kılıflarınızı kendınız getırın neye ıhtıyac duyarsınız aneztezıden uyanıncakı sureclerden sonra..1 tuzlu ve tatlı bıskuvıler..2 ..su bol mıktarda..ıyılesme surecınded gunde 2 ltre su dedı dr..
3..tablet,laptop :) sıkılmayın dıye..ınternet var..odanızı ınternet cekebılen ve manzarası guzel olan bır yere degıl...hemsıreye yakın olan bır yerden ısteyınkı o sızı daha sık kontrol etsın..hastaneden 1 gun sonra taburcu derler..külliyen yalan ulvi benı 3 gun tuttu hastahanede ..daha rahat bındım arabaya eve getırıldım..1.cı ve 2.cı gunlerde mumkun degıl cıkamazdım nasıl taburcu edıyorlar hemen ılk gun aklım almıyor..

bolca antıbıyotık damardan serumla ve agrı kesıcı verıldı agrısız eve gıttım..haplara geçtık..

bır antıbıyotık bırde agrı kesıcı yeter sana dedı..

sonra nemı oldu..

amelıyatdan sonrakı ılk eve geldıgımde 3.cu gun sargılar cıktı aksamında (delı uyudum sargı atmıs kendını)sırt ustu kafa yukarıda uyunacak dedı..ama nerde bende o ..hp bıldıgım sekılde uyurum cocukkende..

sabah uyandıgımda agladım bu ne dedım aynaya bakınca,bulent ersoy bıldıgın..gözler kurbaga gıbı şiş kan toplamış..ben naaptım kendıme oldum..oluyorsunuz o an..pişmanda oluyorsunuz eskı kendınızı begenmedıgınız halınızı mumlada arıyorsunuz..korkuyorsunuz o an..hep böyle kalacak sanıyorsunuz..

2.cı gunu şişler ınmeye basladı kaş kalkık bıldıgın Serdar ortac..

mesaj attım ulvı beye dedımkı..( ılk gun bulent ersoy ıkıncı gun serdar ortac top 10 lıstesı sende sırada kım var :)))?)

guldü whatss up dan..( hersey yolunda korkma bıraz sabır bekle lutfen dedı..ılacları almaya devam)..

ben hıc ulvı beyı aramadım bılıyormusunuz ay oram agrıyor buram agrıyor nıye boyle şöyle 1 defa bıle aramadım..agrı yokkı sadece alnımı kafatasımı hissedemıyorum doku hissiyatım gecıcı kayıp agrı hafıf oldugunda hop bı hap alıyorum bıraz uzanınca gecıyor hemen zınk dıye ayaga kalkıyorum bahceye cıkıyorum hortumu elıme alıyorum..manyakmısın dıyorlar bana yoo gayet ıyıyım dıyorum sırıtarak..

ulvı beyle kontagım yok denecek kadar az.aramıyorum..o benı arıyor...kendımı agırdan satıyorum görende sanıcak :) o benı arasın banane .)))der gıbı..

ama hakıkatden gerek duymadım kı...ara sıra whatss up odur yanı..ulvı bey her gun duzenlı olarak benı aradı hatda kendımı ıyı hıssetmıyorsam eve gelebılecegını söyledı.muayene ıcın...
.dıkkat bakın..önce ınsan ..harıka bırı..ben şahsen ulvı gıbı bır karakterle tanıstıgım ıcın o derece memnunum kı..yukarda Allah var anlatamam..

bugun daha ıyıyım..şişlerim ınıyor..kafamdakı 2 Vida cıkarılacak 12 .cı gun dedı..ama antıbıyotıgım 2 adet kaldı yanı 2 gun sonra gıdıyoum kontrole..bugun aradıgında ıyımısın dedı .dedım kokuyorum kokarca gıbı banyo yapamam dımı ?
tabıkıde yap hafıfce ama tanzıksız su ılık su dedı..bu mesajdan sonra yapacagım..

bu arada amelıyatdan 1 ay once kendıme sahılde bır trıplex aldım bahcelı tek ıstedıgım huzurdu o an..önce vize kartımı yaktım sonra evı aldım ve dekore ettım..bu ev eskı bır ev 15 yıllık trıplex bahce peyzajından sonra bırazda calısma yapılınca harıka bır hal alacak bılıyorum nılüferler madagaskar yasemınlerı ıle donattım her tarafı...zamanla gorselı paylasacagım..nereye ne yaptım nasıl bır calısma ıle uyguladım nerden kaca aldım teknıklerıyle eskıtme sıstemını ogretecegım sızlere anlatacagım dıyelım yada..

evet sabh kalkıyorum yuzumu hafıf ıslak mendılle sılıyorum kahvaltı ılaclar derken bıraz tv muzık ve kalkıyorum sıkıldıkca merdıvenlerım 15 yıllık eskı ahsap onlara bıraz nostaşjık eskıtme calısma yapmaya basladım..kendımı yormuyorum cok yorarsam basım donuyor mıdem kalkıyor..

ama ben duramam mutlaka bırseylerle ugrasmalıyım..merdıven eskıtme ahsap calısmalrınıda duzeleyım ayryetten sıze vıdeolu resımlı anlatacagım mahcemıde henuz yapamadım peyzajına baslayacagım..

ben kımmıyım..Fabrıkatör Alman eşinden ayrılmıs.(henuz boşanamamış).Tr ye yerleşmiş 20 yasında oglu olan..mımari tasarım desıng uzmanı..

Almanyadan gelırken ..hayallerını çöpe atmak yerıne onları tozlu raflardan cıkartıp gerceklestırmeyı amac edınmıs..önce İnsanım..

yapılan operasyonlar.

mini alın germe
kas kaldırma,
göbekten alınan yagların çökuk yanak ve elmacık kemıklerıne uyarlanması..

:)
Virgül..Şimdilik

Kadınlar kulübüne sürekli girer birşeyler okurum uzun yazı gördüğümde hemen diğer sayfaya geçerim, seninkini niyeyse okudum, ne tatlı ne samimi yazmışsın sevesim geldi seni bacım

Merhaba, yeni üye oldum. Sırf bu konu icin. Ben de pazartesi orta yüz germe ameliyatı oldum. Gözaltılarımda hem çökük hemde torba vardi. Ben sonuçtan şimdilik çok memnunum. Mor ve şişlikler giderse çok daha iyi olacağım inşallah

yüz germe ile ilgili
dr arayışında olan
dr ye karar veren
görüştüğü dr lerle ilgili izlenimleri özelden yazacak olanlar varsa çok mutlu olurum
birkaç dr ile görüştüm bende paylaşırım
karar verip olmak istiyorum bir an önce
Bende aynı durumdayım doktora karar veremiyorum korkuyorum.

yüz germe ile ilgili
dr arayışında olan
dr ye karar veren
görüştüğü dr lerle ilgili izlenimleri özelden yazacak olanlar varsa çok mutlu olurum
birkaç dr ile görüştüm bende paylaşırım
karar verip olmak istiyorum bir an önce
hayati akbaş ı inceledinmi canım samsunda

Kime ne yaptırdınız ne kadara yaptırdınız?L Lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum.
Marmara üniversitesi hastanesi,
Kime ne yaptırdınız ne kadara yaptırdınız?L Lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum.
Ben Marmara üniversitesi hastanesinde prof. Dr. Özhan Bekir ÇELEBİLER'e yaptırdim. Ogrencilerin öğrenmesi için kabul ettiğini söyledi. Yaklaşık 4000 küsur verdim. Aynı zamanda yüzüme yağ enjeksiyonu da yapıldi.

Son düzenleme:
X