- 26 Kasım 2017
- 13
- 7
- 61
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mBen Dr buldum Eylül ayında olmayı düşünüyorum memnun kalırsam tavsiye ederim için çok rahat
merhaba eylül ayında ameliyat olacağınızı yazmışsınız oldunuzmu..,Ben Dr buldum Eylül ayında olmayı düşünüyorum memnun kalırsam tavsiye ederim için çok rahat
yasınız kaçBen 1 yıldır genel anestezi korkumdan doktoru da hastaneyi de bulmama rağmen yapamadım. Gittim fransız askısı yaptırdım. Tüm yüz. Sonuç çok gergin mükemmel. Buldog suratım Üçgen yüze dönüştü. Ameliyattan korkanlar hiç durmayın derim.
Eylül güneş riski sebebiyle 3ekimde oldum çarşamba dikişlerim alınacak operasyon başarılı çok şükürm
merhaba eylül ayında ameliyat olacağınızı yazmışsınız oldunuzmu..,
Eylül güneş riski sebebiyle 3ekimde oldum çarşamba dikişlerim alınacak operasyon başarılı çok şükür
Teşekkür ederim 1seneden fazla Dr araştırdım bende çok korkuyordum ama yaptırmalıydım inanın doğru kişiyi bulduğunuz da hiç bir zorluğu yok ben çok sabırsız bir kişi olmama rağmen ilk gün hadi 2.gün sonra yavaş yavaş her şey yoluna giriyor öyle mutluyum ki dikişlerimi yeni aldırdım iz miz yok dikişler saçımın içindeydi kulak memesi ile çene birleşiminde 1,2 tane eriyen dikişim var göz alt ve üstü dişlerimin izide şimdi bile belli değil Allahıma bin şükür bende sizin dönemlerinizden geçtim ara ara girip yazacağımçok geçmiş olsun.Bende düşünüyorum ama cook korkuyorum şişlikler... morluklar ..birde dikiş izi belli oluyor diyorlar yüz 6 ayda kendini toparlamıyor diyorlar bunlarida duyunca tedirgin oluyorum süreci yazarsanız cook sevinirim ayrıca cevap verdiğiniz için teşekkür ederim tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim 1seneden fazla Dr araştırdım bende çok korkuyordum ama yaptırmalıydım inanın doğru kişiyi bulduğunuz da hiç bir zorluğu yok ben çok sabırsız bir kişi olmama rağmen ilk gün hadi 2.gün sonra yavaş yavaş her şey yoluna giriyor öyle mutluyum ki dikişlerimi yeni aldırdım iz miz yok dikişler saçımın içindeydi kulak memesi ile çene birleşiminde 1,2 tane eriyen dikişim var göz alt ve üstü dişlerimin izide şimdi bile belli değil Allahıma bin şükür bende sizin dönemlerinizden geçtim ara ara girip yazacağım
İnşallah teşekkür ederim.senin adına cook sevindim inşallah bundan sonraki sürecide hiç bir problem olmadan atlatırsınız bu konuda doktor cook önemli. sizi cook merak ediyorum ameliyatan önceki ..sonraki haliniz nerde oldunuz doktorunuz kimdi bunları cook merak ediyorum cook araştırdım ama kimseyle birebir konuşmadım bu siteyede yeni uye oldum ilk size yazdım sizdende olumlu cevap almak inanın beni cook mutlu etti takrar teşekkür ederim...
İnşallah teşekkür ederim.
Tam 2ayım dolunca inşallah zevkle diğer fotoğrafları mı paylaşırımBuda hemen çıkınca
Tam 2ayım dolunca inşallah zevkle diğer fotoğrafları mı paylaşırım
Merhaba ben yeni üyeyim Öncelikle geçmiş olsun son haliniz nasıl acaba sonuçtan memnun musunuz yanıtlarsanız çok memnun olurum aynı doktorla görüşmek için ben de randevu alacağımBen İstanbul'da çok iyi bir profesöre yaptırdım. Daha 1 hafta oldu ama şimdi bile çok memnunum
Çok şükür her şey yolunda.Memnunum.Nihai sonuç 1,5ay sonra belli olacak.ama ben şimdiden çok memnunum.Son durumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz sonuçtan memnun musunuz yüzünüzde çok dikkat çekecek şekilde ya da doğal olmayan bir durum olmadı değil mi
Merhaba. Sonuç şimdiden çok güzel.Doktorunuz kim,paylaşabilir misiniz lütfen.Çok şükür her şey yolunda.Memnunum.Nihai sonuç 1,5ay sonra belli olacak.ama ben şimdiden çok memnunum.
Teşekkür ederim . Ne kadar ödediniz acaba? Bende ufak bir germe yaptırmak istiyorum.Teşekkür ederim.Doktorum Türkiye'nin en iyilerinden.Allah ondan razı olsun.Prof.dr.Gürhan Özcan.