Endoskopik yüz germe - Facelift

Doktor a guvenmiyordun ameliattan bir gun once gel demis sana nasil olacagi hakkinda bilgi bile vermememis di sana bnm merak ettigim seni nasil ikna etti de sen oldun bu ameliyati cunku hic bir fotoda gostermedi demistin o uc kisiyle nasil iletisim kurdun??

Mersinlimi yazmıştı bunları valla ben karıştırıyorum kim kime nasıl oldu diye :) ne yazacak açıklayacak merak ettim

Evet çok endişeliydim o sıra buraya da yazdım ve
Evet çok endişeliydim o sıra buraya da yazdım arkadaşlardan yardım istedim fakat baktım orada kilerde çok bu konuda bana destek olamadı üç doktordan daha randevu aldım ameliyat olmadan önce gittim onlarla görüştüm onlardan bir tanesi benim daha önce göz kapağı ameliyatımı yapıp gözümü bozan bir doktorda hatta şu anda şikayetler çok fazla ondan sonra ben bu doktorun oraya gittiğimde bir ameliyat olmuş hasta görmüştüm on günde bayağı düzgündü acaba dedim başka bir teknikmi bu aman dedim bundada bi hayır vardır yaptır figen geçenlerde de yaz dım şans diye

Ve getçekten çok guzel geçti ameliyat burda anlatılan korktuğum hiç bişey olmadı asimetri kısa sûrede insan içine çıkmam göz altı kesiği olmadan deformasyonun giderilmesi ondan dolayıa herkesin bu tekniği araştırıp öyle yaptırması için çokça yazdım

merhaba. yaşım 25. bende kaş düşüklüpü var genetik. göz kapağı estetiğinin sorunumu çözemeyeceğini farkettim çünkü asıl sıkıntı kaş kaynaklı bir düşüklük ve göz kaş arası mesafe darlığı. fotoğrafımı ekledim sizlerden yorum ve ameliyat olanlardan doktor önerisi istiyorum :/

Eklentiler

• image.jpeg
    10,1 KB · Görüntüleme: 258

En son kim ne yaptırdı bilmiyorum. Güzel sonuçlar var sanırım bilgilenmek isterim

Iyilesmem uzun sürmedi 1.5 ayda tamamen iyileştim.fazla sislik ve morluk olmadi ve dogal bir genclesme ve güzelleşme oldu.siz beni izlemeye alin bende sizi alayim resimlerimi görebilirsiniz

Merhaba,doktorunuz ile ilgili bilgi vermeniz mümkün mü acaba?

Sgk dan faydalanabiliyomuyuz peki. Özelde olmaz da devlet hastanesinde belki ise yarar :/

Merhaba fotoğraf görebiliemiyim ben sizi izliyorum sizde beni izleyip foto göndetiisiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…