Doktor a guvenmiyordun ameliattan bir gun once gel demis sana nasil olacagi hakkinda bilgi bile vermememis di sana bnm merak ettigim seni nasil ikna etti de sen oldun bu ameliyati cunku hic bir fotoda gostermedi demistin o uc kisiyle nasil iletisim kurdun??Ben 19 aralıkta ameliyat oldum doktorum özel bi teknikle yaptı endoskopik orta yuz germeyi şyileşmeside çok kısa oldu 15 gun sonra rahat İnsan içine çıkıp iltifatlar aldım benim göz altından girmedi doktor ilerde bunun sakıncaları var dedi göz aşağıya sarkabilir dedi az içinden ve Şakaklardan girdi kaçta gelir diye göz kaş arası açıldı gözaltı gerildi yanak yukarıya çekildi burun kenarı az kenarı çizgileri halledildi çok harika flash 100 oldu yüzüm on için eğer doktorası yaptıracaksınız özellikle bunu az içinden gelerek olmasını isteyin benden sonra bu kulüpte tanıştığım iki kişi daha ameliyat oldu onların da beğendiği resimleri var onları da paylaşırız dediler zaten üç ameliyat olduk biz toplam 1:30 ay içinde üç kişi ameliyat olduk üçümüzde çok memnunuz istersen resimleri gönderirşz Sana öyle Asimetri şu bu falan riski olmayacak bir şekilde bir teknikle yaptı doktor çok çabuk da iyileştik çokta mutluyuz hepimizDoktorumuzun ismi de ibrahim Karaca başaran
Doktor a guvenmiyordun ameliattan bir gun once gel demis sana nasil olacagi hakkinda bilgi bile vermememis di sana bnm merak ettigim seni nasil ikna etti de sen oldun bu ameliyati cunku hic bir fotoda gostermedi demistin o uc kisiyle nasil iletisim kurdun??
Evet çok endişeliydim o sıra buraya da yazdım arkadaşlardan yardım istedim fakat baktım orada kilerde çok bu konuda bana destek olamadı üç doktordan daha randevu aldım ameliyat olmadan önce gittim onlarla görüştüm onlardan bir tanesi benim daha önce göz kapağı ameliyatımı yapıp gözümü bozan bir doktorda hatta şu anda şikayetler çok fazla ondan sonra ben bu doktorun oraya gittiğimde bir ameliyat olmuş hasta görmüştüm on günde bayağı düzgündü acaba dedim başka bir teknikmi bu aman dedim bundada bi hayır vardır yaptır figen geçenlerde de yaz dım şans diyeDoktor a guvenmiyordun ameliattan bir gun once gel demis sana nasil olacagi hakkinda bilgi bile vermememis di sana bnm merak ettigim seni nasil ikna etti de sen oldun bu ameliyati cunku hic bir fotoda gostermedi demistin o uc kisiyle nasil iletisim kurdun??
Ve getçekten çok guzel geçti ameliyat burda anlatılan korktuğum hiç bişey olmadı asimetri kısa sûrede insan içine çıkmam göz altı kesiği olmadan deformasyonun giderilmesi ondan dolayıa herkesin bu tekniği araştırıp öyle yaptırması için çokça yazdımEvet çok endişeliydim o sıra buraya da yazdım ve
Evet çok endişeliydim o sıra buraya da yazdım arkadaşlardan yardım istedim fakat baktım orada kilerde çok bu konuda bana destek olamadı üç doktordan daha randevu aldım ameliyat olmadan önce gittim onlarla görüştüm onlardan bir tanesi benim daha önce göz kapağı ameliyatımı yapıp gözümü bozan bir doktorda hatta şu anda şikayetler çok fazla ondan sonra ben bu doktorun oraya gittiğimde bir ameliyat olmuş hasta görmüştüm on günde bayağı düzgündü acaba dedim başka bir teknikmi bu aman dedim bundada bi hayır vardır yaptır figen geçenlerde de yaz dım şans diye
merhaba. yaşım 25. bende kaş düşüklüpü var genetik. göz kapağı estetiğinin sorunumu çözemeyeceğini farkettim çünkü asıl sıkıntı kaş kaynaklı bir düşüklük ve göz kaş arası mesafe darlığı. fotoğrafımı ekledim sizlerden yorum ve ameliyat olanlardan do
ktor önerisi istiyorum :/[/QUOTE
Gayet guzel siz bnce kuruntu yapmissiniz bnce hic orjinalligini bozmayin goz yapinizn
Ben yaptırdımEn son kim ne yaptırdı bilmiyorum. Güzel sonuçlar var sanırım bilgilenmek isterim
Iyilesmem uzun sürmedi 1.5 ayda tamamen iyileştim.fazla sislik ve morluk olmadi ve dogal bir genclesme ve güzelleşme oldu.siz beni izlemeye alin bende sizi alayim resimlerimi görebilirsiniz
Merhaba teyzeniziz Erdem Tezel e kaç TL ye amaliyat oldu?Teyzem Erdem Tezele ameliyat oldu 45 yaşında çok memnun Erdem Tezele hatta birlikte gitmistik.Gozu çok iyi çok doğru tespitler yapıyor.Cok da başarılı bence
Merhaba fotoğraf görebiliemiyim ben sizi izliyorum sizde beni izleyip foto göndetiisiniz lütfenEvet çok endişeliydim o sıra buraya da yazdım ve
Evet çok endişeliydim o sıra buraya da yazdım arkadaşlardan yardım istedim fakat baktım orada kilerde çok bu konuda bana destek olamadı üç doktordan daha randevu aldım ameliyat olmadan önce gittim onlarla görüştüm onlardan bir tanesi benim daha önce göz kapağı ameliyatımı yapıp gözümü bozan bir doktorda hatta şu anda şikayetler çok fazla ondan sonra ben bu doktorun oraya gittiğimde bir ameliyat olmuş hasta görmüştüm on günde bayağı düzgündü acaba dedim başka bir teknikmi bu aman dedim bundada bi hayır vardır yaptır figen geçenlerde de yaz dım şans diye
Dikişler kaçıncı gün aliniyoBir gün
Dikişler alınmıyor zaten ağız içi ve şakaklardaDikişler kaçıncı gün aliniyo