Endoskopik yüz germe - Facelift

yasınız kaç

Eylül güneş riski sebebiyle 3ekimde oldum çarşamba dikişlerim alınacak operasyon başarılı çok şükür

çok geçmiş olsun.Bende düşünüyorum ama cook korkuyorum şişlikler... morluklar ..birde dikiş izi belli oluyor diyorlar yüz 6 ayda kendini toparlamıyor diyorlar bunlarida duyunca tedirgin oluyorum süreci yazarsanız cook sevinirim ayrıca cevap verdiğiniz için teşekkür ederim tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederim 1seneden fazla Dr araştırdım bende çok korkuyordum ama yaptırmalıydım inanın doğru kişiyi bulduğunuz da hiç bir zorluğu yok ben çok sabırsız bir kişi olmama rağmen ilk gün hadi 2.gün sonra yavaş yavaş her şey yoluna giriyor öyle mutluyum ki dikişlerimi yeni aldırdım iz miz yok dikişler saçımın içindeydi kulak memesi ile çene birleşiminde 1,2 tane eriyen dikişim var göz alt ve üstü dişlerimin izide şimdi bile belli değil Allahıma bin şükür bende sizin dönemlerinizden geçtim ara ara girip yazacağım

senin adına cook sevindim inşallah bundan sonraki sürecide hiç bir problem olmadan atlatırsınız bu konuda doktor cook önemli. sizi cook merak ediyorum ameliyatan önceki ..sonraki haliniz nerde oldunuz doktorunuz kimdi bunları cook merak ediyorum cook araştırdım ama kimseyle birebir konuşmadım bu siteyede yeni uye oldum ilk size yazdım sizdende olumlu cevap almak inanın beni cook mutlu etti takrar teşekkür ederim...

İnşallah teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_20181002_135508.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 275
Tam 2ayım dolunca inşallah zevkle diğer fotoğrafları mı paylaşırım

Canımsın yaa cook teşekkür ederim cok bi probleminiz yokmuş biraz gözkapakları ve çenede birazcık varmış cilt kaliteniz cook guzelmis kadifemsi bir cildiniz var .. iyileşmiş halinizide düşünemiyorum eminim 25 gösterirsiniz tekrar teşekkür ederim benimle paylaştığınız için...

Son durumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz sonuçtan memnun musunuz yüzünüzde çok dikkat çekecek şekilde ya da doğal olmayan bir durum olmadı değil mi

Son durumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz sonuçtan memnun musunuz yüzünüzde çok dikkat çekecek şekilde ya da doğal olmayan bir durum olmadı değil mi
Çok şükür her şey yolunda.Memnunum.Nihai sonuç 1,5ay sonra belli olacak.ama ben şimdiden çok memnunum.

Eklentiler

• IMG_20181013_172052.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 454
Teşekkür ederim.Doktorum Türkiye'nin en iyilerinden.Allah ondan razı olsun.Prof.dr.Gürhan Özcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…