Endoskopik yüz germe - Facelift

Bende yaptıracağım çok mutsuzum suratımdan dolayı. Anestezi korkusu cesaretimi kırıyor. Doktor hastane tamam. Buradaki bilgiler doktor seçimime çok yardımcı oldu. Yaptırıp ta bilgilerini paylaşanlara doktor ismi paylaşanlara sonsuz teşekkürler..

Her şey gönlünce olsun hayatım ben yatıp da çok mutlu olanlardan inşallah sen de öyle olursun her gün mutlu uyanıyorum hiç kimse anlamadan bu ameliyat oldu mu eski güzelliğini geri döndüm yine söylüyorum sakın göz altından girdirmeyin şakaktan ve ağız içinden risksiz bir ameliyat oluyor

Merhaba bende İbrahim karaca başaran ile telefonda görüştüm randevu alacağım acaba siz resimlerinizii atabilir misiniz sırf sizinle konuşmak için açtım inşallah cevap verirsiniz

Fakat ben sadece kaş kaldırma olacağım

Kadınlar kulübüne sürekli girer birşeyler okurum uzun yazı gördüğümde hemen diğer sayfaya geçerim, seninkini niyeyse okudum, ne tatlı ne samimi yazmışsın sevesim geldi seni bacım

Merhaba, yeni üye oldum. Sırf bu konu icin. Ben de pazartesi orta yüz germe ameliyatı oldum. Gözaltılarımda hem çökük hemde torba vardi. Ben sonuçtan şimdilik çok memnunum. Mor ve şişlikler giderse çok daha iyi olacağım inşallah

yüz germe ile ilgili
dr arayışında olan
dr ye karar veren
görüştüğü dr lerle ilgili izlenimleri özelden yazacak olanlar varsa çok mutlu olurum
birkaç dr ile görüştüm bende paylaşırım
karar verip olmak istiyorum bir an önce

Bende aynı durumdayım doktora karar veremiyorum korkuyorum.

hayati akbaş ı inceledinmi canım samsunda

Kime ne yaptırdınız ne kadara yaptırdınız?L Lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum.
Marmara üniversitesi hastanesi,
Kime ne yaptırdınız ne kadara yaptırdınız?L Lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum.
Ben Marmara üniversitesi hastanesinde prof. Dr. Özhan Bekir ÇELEBİLER'e yaptırdim. Ogrencilerin öğrenmesi için kabul ettiğini söyledi. Yaklaşık 4000 küsur verdim. Aynı zamanda yüzüme yağ enjeksiyonu da yapıldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…