- 10 Mayıs 2012
- 337
- 56
Selam tekrar:) ozelden bana yazarmisiniz ben direkt cevaplayayim zira ben bulamadim:) cok yeniyim burda...
teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ve şişler iner, bazen acaba nihayi sonuç da banamı şiş gibi geliyor diye endişeleniyorum
iste tam benim yaptigim gibi yapiyorsun:)) bende öle elimle yanaklari biraz yukari iter hatta yatinca yataga düz yastiksiz yüzüme bakar hah bunu istiyorum derdim yatinca yanaklar yayiliyorya yüz daha hos görünüyor iste endoskopik yüz germe bunu yapiyor asagiya düsenleri yukari çekip orda sabitliyorlar çok dogal bir görünüm oluyor ama sade gerdirme olursa iste kulak önünden kesiyle deri gerilirse sarkan yanaklara dokunmuyorlar bi derini geriyorlar oda estetik oldugu belli oluyor isim vermim ama bi dünya ünlü eski sanatçilarin yüzü garip böle saskin bi ifade gerik dudaklar kayan gözler falan o çok yasli kisilere yapiliyor derisi biriken üstüste yigilan kisilere.
Burada dedim gibi dolgu kalici bisey deil sende istemiyorsun zaten sorun yok ama yanaklarin yukari çiksin istiyorsan yani sarkiksa bu operation en iyisi yok sarkma yok ama yanakarinda hacimsizlik o elmacik kemiklerinde belirsizlik varsa ozaman oralara zamanla kemiklesen silikon koydurmanda mümkün olabilir ama yeteri kadar elmacik kemigin varsa yaptirirsanda bukez yüzün iri görünür yani ihtiyaca göre yaptirman lazim endoskopik yüz germe klasik yüz germeden bin kat daha iyi bugün benim 20.gün ödem sadece yanakda biraz var oldum bitti walla yaklasik 4yildir hergün uyaninca aynaya bakar offfff hiç uyumamisim gibi derdim kurtuldumya artik baska bisiy istememolumunekankayizsmile
öncelikle hepinize kocaman selamlar arkadaslar özel mesaj yazan son durumumu soran çok arkadas oldugu için bilgilendirici bir cevap yazacagim benim 7buçuk ay oluyor operasyonumu yaptirali ve suan normale tamamiyla döndüm ne kaslarda gerilme çekilme zorlanma kaldi nede yüzde yeryer batmalar hissizlik olayi hepsi geçti ve hiç ameliyat olmamis gibiyim çekdigim acilari bile unuttum desem ne dersiniz :))hayata dahada bagliyim özellikle dolgun göz altlarima bakmaya doyamiyorum asagidan yukaridan yandan her açidan mükemmeller ve kisinin yasini ele verenin artik göz altlari oldugunu iyice ögrenmis bulunuyorum yanaklarima gelince o ilk asamadaki sislik kalmadi operation öncesiyle ayni görünüs ama tek farkla dudak yanlarimda daha dogrusu agiz çevremde sagdan soldan inen çizgilenme yok oralar dopdolgun. Korkularim ameliyat öncesi hiç yoktu ama sonrasinda birdünya korku çikti ortaya ya hissizlik olayi kalici olursa ya yanaklar böle sis kalirsa ya göz altlarima grefler yerlestirildi onlar öle sis kalirsa (biarkadas göz altindan parça alinirsa çekme oluyor demisti zira bendende 1MM alindiydi ya öle olursa diye burda okuyup okuyup kendimi korkuttugum çok oldu herkesde olmaz ama iste insan genede koruyor)ben bu sorulari artik çok gerimde biraktim bi on yilda aklima gelmice kesin onyil sonra gene gözaltimda dudak çevremde sarkmalar olunca gene gider ayni ameliyati yaptiririm tabi o zamanakadar kimbilir ne teknikler çikar orasida ayri bi konu çikmazsa gene bunu yaptiririm az çok beni merak eden arkadaslara fikir verdim umarim hepnizi sevgiyle kucakliyor um sevgiyle saglikla kalin...
Size tavsiyem derin plan yüz germe işlemi de kesin %100 çözüm.Ben oldum 10 yaş farketti birde bu tekniği araştırın derimmerhaba
Ameliyatinizi kime oldunuz? bende dusunuyorumda endoskopik orta yuz,
Merhaba oncelikle gecmis olsun size evet 18 000 eder ve az bile ben sirf goz kapagi ve karin germe oldum 3000€ verdimBen istanbulda 2 doktora telden mesaj cektim benim gögsümde emzirdikten sonra deri sarkmasi bezi dokusu zedelenmesi olmuş..Ben 10 yil önce ankarada bir doktora gitim duruma bakti tak silikon dedi ama dedim ben dikleşin ve toparlansın istiyorum dedim T Iz olur dedi..En azinda silikonda gögsünün altinda olur görünmez ve biraz daha toparlı durur ..Tamam dedim pişmanim cünki asla istedigim görüntü olmasi..Şimdi çikartirip diklestirip gerekiyorsa eger kücük durur silikon gene takalim denirse taktiririm cünki görselik benim icin önemli . .Yaninda yüz germe de yaptirim dedim ..2 doktorun verdigi fiyat 18bin ytle bu nedir kizlar yok görmeleride gerekiyormus yok bakmalarida gerekiyormuş ..yüz estetigi ve meme diklestirme hadi silikonda girsin bukadar edermi lütfen cevap yazin .Herkezden neden bukadar farkli rakamlar istiyorlar...
Merhaba gecmis olsun derin plan yuz germe kulak onu ve arkasindan mi yapilan germe ? Bende endoyu druma sordugumda bana endoyu onermemisti ilerde alt yuz germe yapariz demisti..Size tavsiyem derin plan yüz germe işlemi de kesin %100 çözüm.Ben oldum 10 yaş farketti birde bu tekniği araştırın derim
Gayet uygun fiyat vermişler.kombine olduğu içindir. sadecce germe 12-15 civarindan aşağı yok zaten.tabi ozelde.devlette fiyatlar daha dusukmusBen istanbulda 2 doktora telden mesaj cektim benim gögsümde emzirdikten sonra deri sarkmasi bezi dokusu zedelenmesi olmuş..Ben 10 yil önce ankarada bir doktora gitim duruma bakti tak silikon dedi ama dedim ben dikleşin ve toparlansın istiyorum dedim T Iz olur dedi..En azinda silikonda gögsünün altinda olur görünmez ve biraz daha toparlı durur ..Tamam dedim pişmanim cünki asla istedigim görüntü olmasi..Şimdi çikartirip diklestirip gerekiyorsa eger kücük durur silikon gene takalim denirse taktiririm cünki görselik benim icin önemli . .Yaninda yüz germe de yaptirim dedim ..2 doktorun verdigi fiyat 18bin ytle bu nedir kizlar yok görmeleride gerekiyormus yok bakmalarida gerekiyormuş ..yüz estetigi ve meme diklestirme hadi silikonda girsin bukadar edermi lütfen cevap yazin .Herkezden neden bukadar farkli rakamlar istiyorlar...
Sen memunsan resmimlerine baka bilirmiyim..Size tavsiyem derin plan yüz germe işlemi de kesin %100 çözüm.Ben oldum 10 yaş farketti birde bu tekniği araştırın derim
Seninki gibi olacak benimkide ayni gögüs den muzderipim banada silikon takti ve sarkiklik fazla gitmedi o yüzden toplatirmak istiyorum peki sende iz oldumu T gibimi yoksa farklimi iz resim varmi cok kafam takiliyor iz olacak diye..Merhaba oncelikle gecmis olsun size evet 18 000 eder ve az bile ben sirf goz kapagi ve karin germe oldum 3000€ verdim
Yuz estetigi cok pahali sanirim iki bucuk sene oncede doktorum bana diklestirme onermisti o zaman sadece silikon taktirmistim 2500€ ya ama baktim cok buyuk ve sarkik duruyor sonra bir daha 1000€ vererek diklestirme yaptirdim.
Toplam 6500€ yapiyor bunu uce carpinca Tl olarak sen hesapla ..
bazi doktorlar daha az aliyor tabi ismi duyulan doktorlarin fiyati tavan yapti ..
T izi oldu bana inan izler beyazladi cok iyi iyilesti sigara kullandigim halde resimlerim var izliyorum sizi bakabilirsinizSeninki gibi olacak benimkide ayni gögüs den muzderipim banada silikon takti ve sarkiklik fazla gitmedi o yüzden toplatirmak istiyorum peki sende iz oldumu T gibimi yoksa farklimi iz resim varmi cok kafam takiliyor iz olacak diye..
Tabiki kisin daha iyi hem izler gunes gormez hem deniz havuz felan olmayinca enfeksiyon riski azalir dikislerde..Arkadaslar bişeysoracagım cevbı biliyorum fakat genede bilgi almak tavsiye almak iydir kışınmı yazınmı amaliyat daha iydir..
Resimlerine baktim cok tesekkür ederim dikis izin baya kaybolmuş peki bu meme diklestirmeden sonra iç camasırı giymedende dimdik duruyormu yoksa biraz pürüz varmı atiyorum südyensiz dar bir tshört penye giydim südyenin verdigi diklestirme gibi dik dururmu pürüzlümü durur..Tabiki kisin daha iyi hem izler gunes gormez hem deniz havuz felan olmayinca enfeksiyon riski azalir dikislerde..
Yeri geldigi zaman sutyensiz dolasiyorum disari bile ciktigim oluyor ve bana gore dik duruyor meme uclari karsiya baktigi icin sarkik bir goruntu olmuyor tabiki genc kiz memesi kadar da dik degil malesef .. ama bana yetiyorResimlerine baktim cok tesekkür ederim dikis izin baya kaybolmuş peki bu meme diklestirmeden sonra iç camasırı giymedende dimdik duruyormu yoksa biraz pürüz varmı atiyorum südyensiz dar bir tshört penye giydim südyenin verdigi diklestirme gibi dik dururmu pürüzlümü durur..
Yanıt için çok sağol soru işaretlerini kaldırdın kafamdan ..ben de meme diklestirme yüz germe yanında eger olursa göz kapagı kaldirma bide badem göz diyolar onu bir arada çıkartim diyorum ama işte doktorlar ücretlerde sabit degil biri bisey diyo biri bisey sence bu dediklerim kaca patlar kac lira gözden cikarmaliyim..Yeri geldigi zaman sutyensiz dolasiyorum disari bile ciktigim oluyor ve bana gore dik duruyor meme uclari karsiya baktigi icin sarkik bir goruntu olmuyor tabiki genc kiz memesi kadar da dik degil malesef .. ama bana yetiyor
Yapmisken hepsini yaptie bence kombin hem daha uygun hemde bir tasla iki kusYanıt için çok sağol soru işaretlerini kaldırdın kafamdan ..ben de meme diklestirme yüz germe yanında eger olursa göz kapagı kaldirma bide badem göz diyolar onu bir arada çıkartim diyorum ama işte doktorlar ücretlerde sabit degil biri bisey diyo biri bisey sence bu dediklerim kaca patlar kac lira gözden cikarmaliyim..