Endoskopik yüz germe - Facelift

merhaba
Ameliyatinizi kime oldunuz? bende dusunuyorumda endoskopik orta yuz,

Merrhaba
Oncelikle butun bilgilendirme icin cok cok tesekkur ederim, cok yardimci ve umit verici yazmissin
cok uzun zaman olmus bunlari yazali biliorum ama hic resim gormem mumkun mu?
uzun zamandir takip ediyorum kadinlar kulubunu ama yeni uye oldum
Erhan bey banada endoskopik yuz germe onerdi ki ihtiyacim oldugunu daha iyi anladim
ancak fiyat cok cok yuksek, butcemde yok ama bakicam bir caresine

hic resim gorme imkanim var mi hala tutuyormusun resimlerini?

Ben istanbulda 2 doktora telden mesaj cektim benim gögsümde emzirdikten sonra deri sarkmasi bezi dokusu zedelenmesi olmuş..Ben 10 yil önce ankarada bir doktora gitim duruma bakti tak silikon dedi ama dedim ben dikleşin ve toparlansın istiyorum dedim T Iz olur dedi..En azinda silikonda gögsünün altinda olur görünmez ve biraz daha toparlı durur ..Tamam dedim pişmanim cünki asla istedigim görüntü olmasi..Şimdi çikartirip diklestirip gerekiyorsa eger kücük durur silikon gene takalim denirse taktiririm cünki görselik benim icin önemli . .Yaninda yüz germe de yaptirim dedim ..2 doktorun verdigi fiyat 18bin ytle bu nedir kizlar yok görmeleride gerekiyormus yok bakmalarida gerekiyormuş ..yüz estetigi ve meme diklestirme hadi silikonda girsin bukadar edermi lütfen cevap yazin .Herkezden neden bukadar farkli rakamlar istiyorlar...

Merhaba oncelikle gecmis olsun size evet 18 000 eder ve az bile ben sirf goz kapagi ve karin germe oldum 3000€ verdim
Yuz estetigi cok pahali sanirim iki bucuk sene oncede doktorum bana diklestirme onermisti o zaman sadece silikon taktirmistim 2500€ ya ama baktim cok buyuk ve sarkik duruyor sonra bir daha 1000€ vererek diklestirme yaptirdim.
Toplam 6500€ yapiyor bunu uce carpinca Tl olarak sen hesapla ..
bazi doktorlar daha az aliyor tabi ismi duyulan doktorlarin fiyati tavan yapti ..

Size tavsiyem derin plan yüz germe işlemi de kesin %100 çözüm.Ben oldum 10 yaş farketti birde bu tekniği araştırın derim
Merhaba gecmis olsun derin plan yuz germe kulak onu ve arkasindan mi yapilan germe ? Bende endoyu druma sordugumda bana endoyu onermemisti ilerde alt yuz germe yapariz demisti..

Gayet uygun fiyat vermişler.kombine olduğu içindir. sadecce germe 12-15 civarindan aşağı yok zaten.tabi ozelde.devlette fiyatlar daha dusukmus

Yüz germe amaliytaı 3 sene önce bir arkadasim yaptirmisti 2500€icinde göz alti yanaklari doldurma alin cizgisi botoxs da var o niye az ödedi ..
Size tavsiyem derin plan yüz germe işlemi de kesin %100 çözüm.Ben oldum 10 yaş farketti birde bu tekniği araştırın derim
Sen memunsan resmimlerine baka bilirmiyim..

Seninki gibi olacak benimkide ayni gögüs den muzderipim banada silikon takti ve sarkiklik fazla gitmedi o yüzden toplatirmak istiyorum peki sende iz oldumu T gibimi yoksa farklimi iz resim varmi cok kafam takiliyor iz olacak diye..

Seninki gibi olacak benimkide ayni gögüs den muzderipim banada silikon takti ve sarkiklik fazla gitmedi o yüzden toplatirmak istiyorum peki sende iz oldumu T gibimi yoksa farklimi iz resim varmi cok kafam takiliyor iz olacak diye..
T izi oldu bana inan izler beyazladi cok iyi iyilesti sigara kullandigim halde resimlerim var izliyorum sizi bakabilirsiniz

Arkadaslar bişeysoracagım cevbı biliyorum fakat genede bilgi almak tavsiye almak iydir kışınmı yazınmı amaliyat daha iydir..

Arkadaslar bişeysoracagım cevbı biliyorum fakat genede bilgi almak tavsiye almak iydir kışınmı yazınmı amaliyat daha iydir..
Tabiki kisin daha iyi hem izler gunes gormez hem deniz havuz felan olmayinca enfeksiyon riski azalir dikislerde..

Tabiki kisin daha iyi hem izler gunes gormez hem deniz havuz felan olmayinca enfeksiyon riski azalir dikislerde..
Resimlerine baktim cok tesekkür ederim dikis izin baya kaybolmuş peki bu meme diklestirmeden sonra iç camasırı giymedende dimdik duruyormu yoksa biraz pürüz varmı atiyorum südyensiz dar bir tshört penye giydim südyenin verdigi diklestirme gibi dik dururmu pürüzlümü durur..

Bana silikon takan doktor südyen giymek zorundasin dik durmuycak dedi..Diklestirirsem südyen siz de dik dursun ve pürüsüz dursun istiyorum çokmu şey istiyorum ..Eski gögpslerime milet silikon diye diye nazar degdirdi sonunda silikon gercek oldu iymi..

Yeri geldigi zaman sutyensiz dolasiyorum disari bile ciktigim oluyor ve bana gore dik duruyor meme uclari karsiya baktigi icin sarkik bir goruntu olmuyor tabiki genc kiz memesi kadar da dik degil malesef .. ama bana yetiyor

Yeri geldigi zaman sutyensiz dolasiyorum disari bile ciktigim oluyor ve bana gore dik duruyor meme uclari karsiya baktigi icin sarkik bir goruntu olmuyor tabiki genc kiz memesi kadar da dik degil malesef .. ama bana yetiyor
Yanıt için çok sağol soru işaretlerini kaldırdın kafamdan ..ben de meme diklestirme yüz germe yanında eger olursa göz kapagı kaldirma bide badem göz diyolar onu bir arada çıkartim diyorum ama işte doktorlar ücretlerde sabit degil biri bisey diyo biri bisey sence bu dediklerim kaca patlar kac lira gözden cikarmaliyim..

Arkadaş lar lütfen bir anket yapsanız hangi doktor size ağır basar hangisine git dersiniz uygun fiyaata içinde..

Yapmisken hepsini yaptie bence kombin hem daha uygun hemde bir tasla iki kus yani fiyat olarak hic danismadim yuz germe nz kadar diye kafandaki doktorlara resim at sor pazarlik yap ve icine sinen doktora ameliyat ol .. benim mesela uyguna doktor buldugum oluyor ama gel gor ki hemen guvenemiyorum mutlaka hastalarin yorumlarini okuyorum
Turkiyede olma sansin varsa yuz yuze gorusme sansin da var ben yurt disinda oldugum icin o konuda sansim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…