Selam arkadaşım. Sonucun nasıl oldu. Daha çok yeni ama genede bilgi verirsen sevinirim. Memnunmusun. ödem çok oldu mu.Merhabalar bende ozcan beye ameliyat oldum klasik yuz germe burun ve goz daha once trafik kazasi gecirmistim ve bir kac yalnis yuz ameliyati yapilmisti ozcan bey yuzumu ozellikle deforme olmus goz kapagimi inanilmaz sekilde duzeltti fakat ameliyat yaklasik 8 saat surdu ve sonra biraz sikintili gecti sonuc ise muhtesem burada yazma ihtiyaci duydum ondan bundan duyarak gittigi doktorlar yuzunu mahvetmis biri olaraktan gercekten dedigini yapti bana gore guzel yorumlari hakediyor
Slm.geçen yil endo yaptirmistiniz.memnunmusunuz sonuctan tavsiye edermisinizBen varim iste, sahtede degilim isterseniz facebook dan izleyin.. Hicte bir terslik yok ki korkmayin
Son durumunuzu merak ettim yüzünüz tam oturdumuMerhabalar bende ozcan beye ameliyat oldum klasik yuz germe burun ve goz daha once trafik kazasi gecirmistim ve bir kac yalnis yuz ameliyati yapilmisti ozcan bey yuzumu ozellikle deforme olmus goz kapagimi inanilmaz sekilde duzeltti fakat ameliyat yaklasik 8 saat surdu ve sonra biraz sikintili gecti sonuc ise muhtesem burada yazma ihtiyaci duydum ondan bundan duyarak gittigi doktorlar yuzunu mahvetmis biri olaraktan gercekten dedigini yapti bana gore guzel yorumlari hakediyor
Benim arkadaşım bu ameliyatı oldu..işe yaradımı yaradı ..Çökük performansı düşük olan yerlerede botox yaptı doktor..Amaliyatan 1 hafta sonra yüzü morardı çünki doktor onu uyarmış kesinlikle bir şey kaldırma ve hiç bir şeye uzanma ..O bu hatayı yaptığı için morarma oldu suratında fakat sonra yavaş yavaş geçti..Bu amaliyatı yaptıktan sonra doktor 6 ay sonra seni tekrar çagriyor gene botoxs yapnak için suratın tam otursun diye..Sonuçtan memun mu!Evet ....Son durumunuzu merak ettim yüzünüz tam oturdumu
Ben gerdirdim.Bir ay önce derin plan yüz gerdirme ameliyatı oldum.gıdım gitti yanaklarımdaki sarkma gitti 10 yaş geriye gittim.çok memnunum.Dr.Tevfik Sözen bana anlattığında açık söyleyeyim bu denli net sonuç çıkacağını tahmin etmemiştim.3 Kadımda ameliyat oldum.İsteyenlerle foto da paylaşabilirim.yorgun ve yaşlı ifade yok artık.Mutluyum.pöfffffff hicmi kimse yüz gerdirmiyooorrrrrrrrrrr...
evet benim zaten burnumda sorunlu kötü bir ameliyat geçirmiştim.ikisi bir olsun istiyordum. hem gerek yok dedi yanak kaldırma için. hem de 2 amliyat aynı anda zor olurmuş..1 kaç sene sonra düşünürsün dedi.ama benim en büyük sorunum yanaklarla ilgili ((
ay ewet yaaa!!!!!1
ben niye 40ımda gerdireyimki, allam yarabbim, 40ımda 25 gibi olmak istemiyorum
çok komik, ben 30umda 25 gibi olmak istiyorum....
ama gittiğim hiçbir dr, asla ameliyat etmem seni dedi durdu
bide ürküttüleri bak olursan ve bi tuhaf olursan
seni düzeltemeyiz dediler
iyice tırstım... ya hepsimi aynı şeyi der
altı üstü yanağımı kaldırtmak istedim
artık bunuda yaptıramıyosam yazık
:umursamaz:
Merhaba ben yeni üye oldum.Burada bir çok konuda tecrübeye dayalı yorumlar buluyorum bu da hoşuma gidiyor.Ben bir ay önce derin plan yüzgerme ve burun ameliyatı oldum.yanaklarımdaki sarkıklık gitti yüzümdeki o yorgun ifade gitti.Öyle çok paralara da mal olmadı.Dr.Tevfik Sözen i hiç duydunuz mu? Bence bi araştırın bakın.ben inanılmaz memnunum yakınlığından işini takip edişinden ve ameliyat sonuçlarımdan.Şöyle söyleyeyim 12 doktor görüşmesi yaptım ilk görüştüğüm Dr.Tevfik beydi ve onda karar kıldım.o kadar güven verdiki yaklaşımı ile açıklamalarıyla şimdi ise ne kadar doğru karar verdiğimi bizzat yaşıyorum.ve çok şanslı hissediyorum kendimi 10 yaş fark etti sonuç çok mutluyum.Bu konuda kesinlikle Dr.Tevfik Sözen doğru adres diyorum.( dileyenlerle fotolarımı da paylaşabilirim)
Ben derin plan yüz gerdirme ameliyatı oldum.o denli ağrılarım olmadı evet ilk bir hafta sıkıntılıydı sonra ağrı filan kalmadı şişlik evet var şimdi bir ayımı doldurdum çok hafif bir şişliğim var.ben çok memnunum süreçten.Dr.Tevfik Sözenin dediği süreci aynen yaşıyorum.Mutluyum 10 yaş farketti foto görmek isteyenle paylaşabilirimbende endoskopik ortayüz germe islemi yaptirdim bugün 11.gün hala agrilarim var yanaklarda siddetli dis agrisi gibi agrikesici almadan uyuyamiyorum suan bakinca sadece sislikleri gôrüyorm birde sipsivri sis yanaklarimiyerimseniben
Ben bir ay önce ameliyat oldum sonuç muhteşem 10 yaş genç sıkı parlak bir cilt.yanak sarkıklarım gitti gıdı kalmadı yüz ovalim daha belirgin... İyi bi doktor soruyorsan benim doktorum DrTevfik Sözen...sonuç beni bile şaşırttı çünkü..dilersen foto paylaşırım.. çok mutluyum çünküDOKTORLAR SıTESıNDEN ALINTI
(KIZLAR MUTLAKA ıYı BıR DOKTOR BULMAK LAZIM YOKSA SONUÇ OKUYUNCA ıY,ıCE KORKTUM((
314370 | Soran : dmr-330858 | Soru Grubu : Yüz Operasyonları
ben 30 yaşındayım.3 yıl önce 15 kilo verdim.neticesinde yüzümde bir sarkma oldu tabi.mayıs 2009 da endoskopik yüz germe oldum.sonuç fena değildi.ama yüzümdeki bollaşmaya faydası olmadı.ekimde bir doktora güvenerek mini bir boyun germe oldum.bu hayatımın hatası oldu.kulak memelerim sarktı.boynumun orta hattındaki ve çene kenarındaki beni rahatsız eden sarkma hala duruyor.30 yaşının gerginliği yok.ameliyat 40lı yaşlara kadar asla düşünmem.endolift benim için uygun mudur.maliyeti nedir?
ben de endo oldum ama cok az bir fark var.belki de yanaklarim zaten sarkik degildi ondandirben cebe ovalimin gerilmesini istiyorum aslinda.birde burnum guzel olmasina ragmen burun ucum biraz yuvarlak ve hafif de kavis istiyorumo sebeple.4-5 ay sonra klasik yuz germe ve burun yaptırmak istiyorum.sizin doktorunuz ne kadara yapiyor .öncesi sonrası resimlerinizi görmek isterimMerhaba ben yeni üye oldum.Burada bir çok konuda tecrübeye dayalı yorumlar buluyorum bu da hoşuma gidiyor.Ben bir ay önce derin plan yüzgerme ve burun ameliyatı oldum.Dr.Tevfik Sözen i hiç duydunuz mu? Bence bi araştırın bakın.ben inanılmaz memnunum yakınlığından işini takip edişinden ve ameliyat sonuçlarımdan.Şöyle söyleyeyim 12 doktor görüşmesi yaptım ilk görüştüğüm Dr.Tevfik beydi ve onda karar kıldım.o kadar güven verdiki yaklaşımı ile açıklamalarıyla şimdi ise ne kadar doğru karar verdiğimi bizzat yaşıyorum.ve çok şanslı hissediyorum kendimi 10 yaş fark etti sonuç çok mutluyum.Bu konuda kesinlikle Dr.Tevfik Sözen doğru adres diyorum.( dileyenlerle fotolarımı da paylaşabilirim)
Şişlik indikçe daha iyi görünüyor ama memnun olup olmama konusunda bir şeyler söylemek için tamamen 2 ay sonrasını beklemem lazım.O zaman yazarım.Bodylift ameliyatımdan çok memnun kaldım ama.O yüzden bu operasyonlarda da doktorumu değiştirmedim.Yüz de şişme morlukla ilgili çok fazla bir sıkıntım olmadığı için yazma gereği duydum.Resimleri görünce siz krar verirsiniz ama henüz erken.Bu arada ben sigara da kullanıyorum.Doktorum sigara kullananlara ameliyat yaptığını söyledi.Ben bir süreliğine bırakabildim.İkinci ameliyatın arkasından ikinci gün tekrar içmeye başladım.Tabi günde 2-3 tane.Bir hafta sonrası normale döndüm maalesef
canım kime oldun ameliyatını@sardunyam16 hemde nasil memnunum. 4 ay oldu. 7gun ise baslamistim. Normale dondu. Sol elmacik kemigi uzerinde hafif bir sislik var. Oda gecicek insallah.
lamia34 merhaba sizin dr kimdiAynen katılıyorum.Ben cok cok memnunum.Eşime amca bana abla diyorlar.Müthiş guzel bir duygu.Ama doktoru iyi secmek lazım
Merhaba bende sizi ozliyorum bende bu okuduklarimdan dolayi nerdeyse vaz geciyorum cok korktum ama yuzumde sarkti ve beni cok rahasis ediyor ne yapacagim aklim karisti sizede cok gecmis olsun unarim cok memnun kalirsinizbeni korkutuyorsun:))) vazgeçicem şimdi ben enfazla 1 hafta izin kullanabilirim işe nasıl öle gelcem. ama senin yankaların zaten ameliyattan önce de dolgunmuş hoşmuş bende yanak denen şey yok belki o kadar şişme olmaz diye düşünüyorum mesela yeşil kelebeğin şişlikleri inmiş büyük ölçüde .tabi her bünye farklı ama morluk falan çok olur. bazen düşünüyorum olmayan bişeyi nasıl yukarı taşıcaklar:)))) bbakalım doktor ne dicek. ama sonuç önemli tam zamanıda olmuşun yaza çok ii girceksin. hergün sıkıntılı yaşamaktansa bölesi daha ii bence kimbilir inşallah mutlu olsursun. ayhak ne yaptı acaba
Bu yazdiginiz kisi bu mesaji 2010 yilinda yazmış dikkatinizi cekerimMerhaba bende sizi ozliyorum bende bu okuduklarimdan dolayi nerdeyse vaz geciyorum cok korktum ama yuzumde sarkti ve beni cok rahasis ediyor ne yapacagim aklim karisti sizede cok gecmis olsun unarim cok memnun kalirsiniz
Merhaba Burun estetiğinde ultrasonic rinoplasti yapıldı. Piezo denen alet ile kemikler kesildi. O yuzden morarma az oldu. Yüzde ise derin plan yüz germe denen yüzdeki sarkmayı tam düzelten işlem yapıldı. Normalde bu işlem daha cok tecrübe gerektiriyor. Türkiye bu isi yapan yok. Dünyada da sayılı. Su an piyasada yüz germe yapanlar cildi veriyor ve doğal görüntü olmuyor. Gergin duruyor. Benim ödem gittiği zmn Zaman içersinde daha da iyi duracak. Hatta şimdi bile çok çok iyi ki.Son durumunuzu merak ettim yüzünüz tam oturdumu