Merhaba ben yüz germe yaptırdım hemde aynı zamanda burun ameliyatı da oldu. Çok mutlu ve memnunum.Merhaba bende sizi ozliyorum bende bu okuduklarimdan dolayi nerdeyse vaz geciyorum cok korktum ama yuzumde sarkti ve beni cok rahasis ediyor ne yapacagim aklim karisti sizede cok gecmis olsun unarim cok memnun kalirsiniz
Ozelden resimlerinizi gonderirmisiniz.yada nasil gorebilirim.resim görmeden kimse anlayamıyorMerhaba Burun estetiğinde ultrasonic rinoplasti yapıldı. Piezo denen alet ile kemikler kesildi. O yuzden morarma az oldu. Yüzde ise derin plan yüz germe denen yüzdeki sarkmayı tam düzelten işlem yapıldı. Normalde bu işlem daha cok tecrübe gerektiriyor. Türkiye bu isi yapan yok. Dünyada da sayılı. Su an piyasada yüz germe yapanlar cildi veriyor ve doğal görüntü olmuyor. Gergin duruyor. Benim ödem gittiği zmn Zaman içersinde daha da iyi duracak. Hatta şimdi bile çok çok iyi ki.
ben de endo oldum ama cok az bir fark var.belki de yanaklarim zaten sarkik degildi ondandirben cebe ovalimin gerilmesini istiyorum aslinda.birde burnum guzel olmasina ragmen burun ucum biraz yuvarlak ve hafif de kavis istiyorumo sebeple.4-5 ay sonra klasik yuz germe ve burun yaptırmak istiyorum.sizin doktorunuz ne kadara yapiyor .öncesi sonrası resimlerinizi görmek isterim
Tabiiki atarım resimlerimiOzelden resimlerinizi gonderirmisiniz.yada nasil gorebilirim.resim görmeden kimse anlayamıyor
Merhaba ben derin plan yüz gerdirme ameliyatı oldum Dr.Tevfik Sözen e.Evet ilk günlerde hissislik yaşadım yani tam hissizlikte denemez böyle hafif uyuşuk gibi sonra geçti şuan gayet iyim kalıcı bir şey değil bence.Umarım düzelirMerhabalar, ben de yaklaşık bir ay kadar önce yüzgerme, alt ve üst gözkapakçığı ameliyatı oldum, uzun iyileşme süreci yüzün oturması vs benim tek problemim his kaybı ve bazı bölümlerle hissislik aşırı psikolojimi etkiliyor, böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar?
uyuşuk
Merhaba banada fotolarinizi atarmisiniz tesekkurlerMerhaba ben derin plan yüz gerdirme ameliyatı oldum Dr.Tevfik Sözen e.Evet ilk günlerde hissislik yaşadım yani tam hissizlikte denemez böyle hafif uyuşuk gibi sonra geçti şuan gayet iyim kalıcı bir şey değil bence.Umarım düzelir
Geçmiş olsun umarım iyilesirsinz duydum bazılarından hissizlik zamanla geçiyormuş hangi doktora ameliyat oldunuzMerhabalar, ben de yaklaşık bir ay kadar önce yüzgerme, alt ve üst gözkapakçığı ameliyatı oldum, uzun iyileşme süreci yüzün oturması vs benim tek problemim his kaybı ve bazı bölümlerle hissislik aşırı psikolojimi etkiliyor, böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar?
Geçmiş olsun.benim de 2 ay oldu.endo oldum.benim yuzumde hissizlik kaybi olmadi.sadece alin germe sebebebiyle kafamin üst kismi donmus gibi.elledigimde tarif edemedigim bir his var.ustte bir tabaka var sanki kasindiginda kasiyorum ama kasinan yer o tabakanin altinda oldugu icin etki etmiyor.resimlerinizi gorebilirmiyim özelden.birde dr unuz kimMerhabalar, ben de yaklaşık bir ay kadar önce yüzgerme, alt ve üst gözkapakçığı ameliyatı oldum, uzun iyileşme süreci yüzün oturması vs benim tek problemim his kaybı ve bazı bölümlerle hissislik aşırı psikolojimi etkiliyor, böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar?
Merhaba banada fotolarinizi atarmisiniz tesekkurler
Merhaba banada fotolarinizi atarmisiniz tesekkurler
Şişi taktir ediyorum saklanıp gucenmeden bizlerle bilgi ve foto paylaştığınız icin ben çok begendim doğal ve güzel olmusBen gerdirdim.Bir ay önce derin plan yüz gerdirme ameliyatı oldum.gıdım gitti yanaklarımdaki sarkma gitti 10 yaş geriye gittim.çok memnunum.Dr.Tevfik Sözen bana anlattığında açık söyleyeyim bu denli net sonuç çıkacağını tahmin etmemiştim.3 Kadımda ameliyat oldum.İsteyenlerle foto da paylaşabilirim.yorgun ve yaşlı ifade yok artık.Mutluyum.
Resimlerinizi gördüm ccok basarili.bir kbb drunun yuz germeyi böyle yapabilecegini hic tahmin edemezdim açıkçası.kutluyorum kendisiniTabiiki atarım resimlerimi
çok teşekkür ederim, dr um Ozan BalıkGeçmiş olsun umarım iyilesirsinz duydum bazılarından hissizlik zamanla geçiyormuş hangi doktora ameliyat oldunuz
Merhaba, Tarif ettiğiniz durumdan bahsediorum aslında tam olarak his kaybı derken, benimde burnumun sağ yarısı ve dudağımın dörtte birinde bahsettiğiniz durum sözkonusuGeçmiş olsun.benim de 2 ay oldu.endo oldum.benim yuzumde hissizlik kaybi olmadi.sadece alin germe sebebebiyle kafamin üst kismi donmus gibi.elledigimde tarif edemedigim bir his var.ustte bir tabaka var sanki kasindiginda kasiyorum ama kasinan yer o tabakanin altinda oldugu icin etki etmiyor.resimlerinizi gorebilirmiyim özelden.birde dr unuz kim
Merhaba, Sizin nekadar sürdü bahsettiğiniz uyuşukluk? ne kadar sürede iyileşti? hani dişçi uyuştururda o bölge çook şiş gibi gelirya mesela kaşınıyor ama bişi hissetmiorum dokunduumda bu durum beni ürkütüyorMerhaba ben derin plan yüz gerdirme ameliyatı oldum Dr.Tevfik Sözen e.Evet ilk günlerde hissislik yaşadım yani tam hissizlikte denemez böyle hafif uyuşuk gibi sonra geçti şuan gayet iyim kalıcı bir şey değil bence.Umarım düzelir
Geçmiş olsun.benim de 2 ay oldu.endo oldum.benim yuzumde hissizlik kaybi olmadi.sadece alin germe sebebebiyle kafamin üst kismi donmus gibi.elledigimde tarif edemedigim bir his var.ustte bir tabaka var sanki kasindiginda kasiyorum ama kasinan yer o tabakanin altinda oldugu icin etki etmiyor.resimlerinizi gorebilirmiyim özelden.birde dr unuz kim
Benim bir ay oluyor yarın hala ilk günkü gibi sizinki ne kadar sürede geçti? bu nedenle bilmek istiyorumMerhaba ben derin plan yüz gerdirme ameliyatı oldum Dr.Tevfik Sözen e.Evet ilk günlerde hissislik yaşadım yani tam hissizlikte denemez böyle hafif uyuşuk gibi sonra geçti şuan gayet iyim kalıcı bir şey değil bence.Umarım düzelir
Herkeste farkli etki gosteriyor.benim iki ay oldu.yüzümde his kaybi yok.ilk bir ay bir gozaltimda oldu.drum oraya islak pamukla tampon yap dedi.ben de yaptim o cok işe yaradi.benim kafam cok kasiniyor ama kasintiya ulasamiyorum arada bir tabaka var sankiBenim bir ay oluyor yarın hala ilk günkü gibi sizinki ne kadar sürede geçti? bu nedenle bilmek istiyorum
Ozelden yazisabiliriz istersenizHerkeste farkli etki gosteriyor.benim iki ay oldu.yüzümde his kaybi yok.ilk bir ay bir gozaltimda oldu.drum oraya islak pamukla tampon yap dedi.ben de yaptim o cok işe yaradi.benim kafam cok kasiniyor ama kasintiya ulasamiyorum arada bir tabaka var sanki
Selam tekrar:) ozelden bana yazarmisiniz ben direkt cevaplayayim zira ben bulamadim:) cok yeniyim burda...Herkeste farkli etki gosteriyor.benim iki ay oldu.yüzümde his kaybi yok.ilk bir ay bir gozaltimda oldu.drum oraya islak pamukla tampon yap dedi.ben de yaptim o cok işe yaradi.benim kafam cok kasiniyor ama kasintiya ulasamiyorum arada bir tabaka var sanki