Endoskopik yüz germe - Facelift

Merhaba bende sizi ozliyorum bende bu okuduklarimdan dolayi nerdeyse vaz geciyorum cok korktum ama yuzumde sarkti ve beni cok rahasis ediyor ne yapacagim aklim karisti sizede cok gecmis olsun unarim cok memnun kalirsiniz
Merhaba ben yüz germe yaptırdım hemde aynı zamanda burun ameliyatı da oldu. Çok mutlu ve memnunum.
Burun estetiğinde ultrasonic rinoplasti yapıldı. Piezo denen alet ile kemikler kesildi. O yuzden morarma az oldu. Yüzde ise derin plan yüz germe denen yüzdeki sarkmayı tam düzelten işlem yapıldı. Normalde bu işlem daha cok tecrübe gerektiriyor. Türkiye bu isi yapan yok. Dünyada da sayılı. Su an piyasada yüz germe yapanlar cildi veriyor ve doğal görüntü olmuyor. Gergin duruyor. Benim ödem gittiği zmn Zaman içersinde Daha iyi olacak hatta şimdi bile iyi.görmek isteyenlere foto gönderebilirim.Doktor araştırması çok yaptım verdiğim kararın ne kadar isabetli olduğunu yaşıyorum gördüm sonuç ortada.sarkık yanak sarkık gıdık yok 10 yaş fark var.sağlıklı ve mutlu hissediyorum.Hemde hiç öyle çok paralara mal olmadı.çünkü maddi açıdan bi yaklaşımı yok Dr Tevfik Sözenin.teşekkür ederim

Ozelden resimlerinizi gonderirmisiniz.yada nasil gorebilirim.resim görmeden kimse anlayamıyor

Merhabalar, ben de yaklaşık bir ay kadar önce yüzgerme, alt ve üst gözkapakçığı ameliyatı oldum, uzun iyileşme süreci yüzün oturması vs benim tek problemim his kaybı ve bazı bölümlerle hissislik aşırı psikolojimi etkiliyor, böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar?

Merhaba çok beğendim Tevfik hoca yine konuşturmuş her zaman ki gibi ben kesinlikle yaptırıcam umarım randevu alabilirim çok yoğunmuş Kolay Nasıl randevu alırım var mı yakınen tanıyan bana yardımcı olabilecek ...

Merhaba ben derin plan yüz gerdirme ameliyatı oldum Dr.Tevfik Sözen e.Evet ilk günlerde hissislik yaşadım yani tam hissizlikte denemez böyle hafif uyuşuk gibi sonra geçti şuan gayet iyim kalıcı bir şey değil bence.Umarım düzelir

Geçmiş olsun umarım iyilesirsinz duydum bazılarından hissizlik zamanla geçiyormuş hangi doktora ameliyat oldunuz

Geçmiş olsun.benim de 2 ay oldu.endo oldum.benim yuzumde hissizlik kaybi olmadi.sadece alin germe sebebebiyle kafamin üst kismi donmus gibi.elledigimde tarif edemedigim bir his var.ustte bir tabaka var sanki kasindiginda kasiyorum ama kasinan yer o tabakanin altinda oldugu icin etki etmiyor.resimlerinizi gorebilirmiyim özelden.birde dr unuz kim

Şişi taktir ediyorum saklanıp gucenmeden bizlerle bilgi ve foto paylaştığınız icin ben çok begendim doğal ve güzel olmus

Merhaba, Tarif ettiğiniz durumdan bahsediorum aslında tam olarak his kaybı derken, benimde burnumun sağ yarısı ve dudağımın dörtte birinde bahsettiğiniz durum sözkonusu dr um Ozan Balık, peki size geçip geçmeyeceği hakkında ne söylüyor dr unuz ve kim?

Merhaba, Sizin nekadar sürdü bahsettiğiniz uyuşukluk? ne kadar sürede iyileşti? hani dişçi uyuştururda o bölge çook şiş gibi gelirya mesela kaşınıyor ama bişi hissetmiorum dokunduumda bu durum beni ürkütüyor tşk ederim

Benim bir ay oluyor yarın hala ilk günkü gibi sizinki ne kadar sürede geçti? bu nedenle bilmek istiyorum

Benim bir ay oluyor yarın hala ilk günkü gibi sizinki ne kadar sürede geçti? bu nedenle bilmek istiyorum
Herkeste farkli etki gosteriyor.benim iki ay oldu.yüzümde his kaybi yok.ilk bir ay bir gozaltimda oldu.drum oraya islak pamukla tampon yap dedi.ben de yaptim o cok işe yaradi.benim kafam cok kasiniyor ama kasintiya ulasamiyorum arada bir tabaka var sanki

Ozelden yazisabiliriz isterseniz

Selam tekrar:) ozelden bana yazarmisiniz ben direkt cevaplayayim zira ben bulamadim:) cok yeniyim burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…