O arkadasinizin yaptırdıgi dra yaptırin memnunsa.hatta bize de soyleyin kimmiş o drYüz germe amaliytaı 3 sene önce bir arkadasim yaptirmisti 2500€icinde göz alti yanaklari doldurma alin cizgisi botoxs da var o niye az ödedi ..
Sen memunsan resmimlerine baka bilirmiyim..
Biraz emri bakili bir ifade his etim miş li muşlu konuşmayalım ( Sizede selam)O arkadasim istanbulda oldu evet elbete o doktoru düşünüyorum ama arastirma yapiyorum arkadasimin yaptirdigi yeri beyenmeyen insanlarda olabilir ..O arkadasinizin yaptırdıgi dra yaptırin memnunsa.hatta bize de soyleyin kimmiş o dr
Gecmiste yasanan olaylar icin miş eki kullanilir bunun neyine dellendiniz.ben doğrudan sordum fiyati iyiymiş hangi doktorsa biz de bilelim dedim nevar bunda kizacak anlamadim?birsey ortaya atiyorsan ya tam bileceksin yada hic ortaya atip şaibe yaratmayacaksinBiraz emri bakili bir ifade his etim miş li muşlu konuşmayalım ( Sizede selam)O arkadasim istanbulda oldu evet elbete o doktoru düşünüyorum ama arastirma yapiyorum arkadasimin yaptirdigi yeri beyenmeyen insanlarda olabilir ..
Çok argolu konuşuyorsun konuşmaların yazıların hiç samimiyeti yok şaibe ile ne alası var ben vakti zamanda o resimleride paylaştım bilen bilir sen bilmesende olur bana yorum yazmayin cevap verilmiyecek ben saygılı ve iy niyetli kişlerin sorularına cevap veririm 2inci cevabınız 1inci yazdığım nekatif konuşmanızı destekliyorGecmiste yasanan olaylar icin miş eki kullanilir bunun neyine dellendiniz.ben doğrudan sordum fiyati iyiymiş hangi doktorsa biz de bilelim dedim nevar bunda kizacak anlamadim?birsey ortaya atiyorsan ya tam bileceksin yada hic ortaya atip şaibe yaratmayacaksin
Evet aynen öyle kulak önü ve arkadında kesi varMerhaba gecmis olsun derin plan yuz germe kulak onu ve arkasindan mi yapilan germe ? Bende endoyu druma sordugumda bana endoyu onermemisti ilerde alt yuz germe yapariz demisti..
Evet evet öyleMerhaba gecmis olsun derin plan yuz germe kulak onu ve arkasindan mi yapilan germe ? Bende endoyu druma sordugumda bana endoyu onermemisti ilerde alt yuz germe yapariz demisti..
Resimleriniz varmi oncesi sonrasi olarak ? Doktorunuz kimdiEvet evet öyle
Ben gayet kibar ve duzeyli konusuyorum. kendine koydugun adindan da belli ediyorsun zaten kendini.argolu konusan biri varsa o sensin DAMARCIKIZ.senin gibilerin kendine faydasi yok burdakilere mi olacak.sen ne biliyorsunki ben sana bisey sorayim. sen sadece ortalığı karistirirsinÇok argolu konuşuyorsun konuşmaların yazıların hiç samimiyeti yok şaibe ile ne alası var ben vakti zamanda o resimleride paylaştım bilen bilir sen bilmesende olur bana yorum yazmayin cevap verilmiyecek ben saygılı ve iy niyetli kişlerin sorularına cevap veririm 2inci cevabınız 1inci yazdığım nekatif konuşmanızı destekliyor
Ben takip ediyorum ama sende etmen lazim gormemiz icinresimleri buldum beni takip edenler resimleri göre bilecek endoskopi..Bu ben degilim arkadasim ..Vakti zamanında arkadaşım bana rica etmişti bende bunları paylaşmıştim sene 2014..
Izliyorum seni de canım baka bilirsin bakınca yorumunu paylaş sence nasıl olmuş öptümBen takip ediyorum ama sende etmen lazim gormemiz icin
Canim album ayarlarini iyi yap izlediklerim ve beni izleyenler olarak sanirim sorun var resim yok yaziyorIzliyorum seni de canım baka bilirsin bakınca yorumunu paylaş sence nasıl olmuş öptüm
TamamCanim album ayarlarini iyi yap izlediklerim ve beni izleyenler olarak sanirim sorun var resim yok yaziyor
Endoskopik germe ile birlikte kombine yuz estetigi ameliyatlarimi haftalik periyotlarla albümümde paylastim.önceki ve sonraki resimlerim , endoskopik ameliyat düşünenleri fikir sahibi yapmasi açısından faydali olur dusuncesindeyim