- 7 Aralık 2016
- 116
- 34
- 48
Merhaba ben yüz germe yaptırdım hemde aynı zamanda burun ameliyatı da oldu. Çok mutlu ve memnunum.Merhaba bende sizi ozliyorum bende bu okuduklarimdan dolayi nerdeyse vaz geciyorum cok korktum ama yuzumde sarkti ve beni cok rahasis ediyor ne yapacagim aklim karisti sizede cok gecmis olsun unarim cok memnun kalirsiniz
Burun estetiğinde ultrasonic rinoplasti yapıldı. Piezo denen alet ile kemikler kesildi. O yuzden morarma az oldu. Yüzde ise derin plan yüz germe denen yüzdeki sarkmayı tam düzelten işlem yapıldı. Normalde bu işlem daha cok tecrübe gerektiriyor. Türkiye bu isi yapan yok. Dünyada da sayılı. Su an piyasada yüz germe yapanlar cildi veriyor ve doğal görüntü olmuyor. Gergin duruyor. Benim ödem gittiği zmn Zaman içersinde Daha iyi olacak hatta şimdi bile iyi.görmek isteyenlere foto gönderebilirim.Doktor araştırması çok yaptım verdiğim kararın ne kadar isabetli olduğunu yaşıyorum gördüm sonuç ortada.sarkık yanak sarkık gıdık yok 10 yaş fark var.sağlıklı ve mutlu hissediyorum.Hemde hiç öyle çok paralara mal olmadı.çünkü maddi açıdan bi yaklaşımı yok Dr Tevfik Sözenin.teşekkür ederim