Endoskopik yüz germe - Facelift

bende resimleri gorebilir miyim

Hatirliyamadim hangi operasiyon icin bunu yazdigimi ! Ne yapiyorlardi istanbulda ?
:)))) evet her konuya zıplamaktan konular da karıştı. Bichectomia yani yanaktan yağ aldırma. Ben de istanbulda bir doktorun sayfasında tesadüfen gördüm ve ilgimi çekti. Hollywood yanaği deniyormuş google a yaz çıkıyor

Bende nereye yazdigimi unutuyorum evet bende bir doktorun sayfasinda gordum yaptirmak isterim aslinda ama her doktor yapmiyor sanirim

Bazi arkadaşlar açık yüz germe yaptirmak için gün aldığımı okuyunca endoskopik yuz germeden memnun olmadigimi düşünerek özelden sormaktalar.bu sebeple sunu tekrar aciklamak istiyorum.endoskopik yüz germeden çok memnunum ancak sadece yüzün ust kismini genclestiriyor alt kisma etki etmiyor.bunun icin alt yüz germe yaptiracagim.keske dememin sebebi endoskopik yuz germeyi yaptirirken alt yuz germeyi de birlikte yaptirsaydim diyorum.çünkü yüzümün ust tarafi 25li yaslardaki halime döndü.alt taraf ise 35 civarı ondan alt tarafi yaptirmak icin gün aldim.Sayet endoskopik germe yaptirmamis olsaydim o bölgenin gerilmesi icin şakaktan kesi yapilmasi gerekecekti bundan Kurtulmuş oldum kisacasi :))

valla çok iyi oldu bu açıklama bende okuyunca soracaktım resimlerini gördüm fark evet güzel ama seni mi tatmin etmedi dedim anlamadığım içinde endodan tam germeden sağol bilgilendirme için

Iyi olmus aciklaman aman mazallah yanlis anlasilir felan sonra ...ercan bey onermedimi sana hem endo hem alt yuz germeyi birlikte yapmak ?
Neyseki endoyu olmusun bir kere sirada alt germe bundada bir hayir var

Ona kalsa kirisikligin yok 3-5 yil sonra yapariz diyor ama benim ust yüzum bukadar genclesmisken alt tarafim daha da gözüme batmaya basladi açıkçası.bir de artik tecrübe sahibi oldugum icin yuz germe ameliyatinin o kadar da korkulacak birsey olmadigini anladim ya cesaretlendim o sebeple 6 ayim dolar dolmaz ameliyat günümü aldim.kirisikligim yok ama yüzümün ovalligi icin alt germe şart bunun başka bir alternatifi yok.olmusken tam olsun istiyorum

Iyi olmus aciklaman aman mazallah yanlis anlasilir felan sonra ...ercan bey onermedimi sana hem endo hem alt yuz germeyi birlikte yapmak ?
Neyseki endoyu olmusun bir kere sirada alt germe bundada bir hayir var
yok önermemiştir para iki kere almak için maazallah hhahahhahha
ben baştan germe olayım :))))))) sende öyle yap

ctlmbk doktorumuz aynı memnunuzda ama benden hoşlanmadı :)))))))) daha doğrusu onu istemediğimi düşünmüş aslında avukat bana hep lazım yüz konusunda tecrübesi de lazım takip ediyorum

yok önermemiştir para iki kere almak için maazallah hhahahhahha
ben baştan germe olayım :))))))) sende öyle yap
Iki ameliyatin farkli etkileri var.endoskopik germe gercekten olağanüstü bir bulus kapali ameliyat kesi yok iz yok ama sadece ust yuz bu yöntemle gerilebiliyor .alt yuz icin ise endo (yani kapali germe) yapilamiyor.dr um gecen yil gittigimde endo bile yapmak istemedi bu yil cok israr edince endo yapmayi zarzor kabul etti.iki ameliyat parasi alma hesabi yapmayi bir yana bırakın kendisi her isteyeni ameliyat etmeyen bir dr.ben mukemmeliyetci biri olduğumdan aceleci davraniyorum.kisacasi o beni degil ben onu ikna ettim :)

Her ameliyatta korkularimiz var tabiki birde yuz bolgesi olunca daha da cok dusunuyoruz ama sonuclari da gordukten sonra o korkulari yeniyoruz haliyle ve dedigin gibi korkulacak bisey yok
Doktorumuz ayni ama mesela bana endo onermedi gerekmez demisti alt yuz germe icin de erken demisti sadece ceneye protez onermisti ben protez istemiyorum sadece yuzumun eski haline gelmesini istiyorum ovali daha belirgin olsun hollywood yanaklarim olsun
Senin masallahin var yine bana gore yuzunun ovali Iyi ama iste insan takinti yaptimi yapiyor ne kadar gereksiz deselerde etrafimizdakiler o eski yuzumuzu bir an once istiyoruz.
6 ayi beklemen daha iyi vucut anca toparlaniyor

Ben de alnima ve göz cevreme botoks yaptiriyordum o sekilde gidince dr lar yaniliyor ve gerek yok diyorlar diri gozuktugun için.dr a muayene gittiginde yüzünde botoks dolgu olmayacak makyaj olmayacak.yoksa dr ihtiyacin oldugunu anlayamiyor gerek yok diyor.banada öyle demisti gecen yil.bir yil sonra yüzümde hiçbişey yokken gittigimde yapalim dedi.ben de cene implanti taktirdim beni oldukça guzellestirdi ve hic acı agri olmadi

[
benim gittigimde botoxun etkisi gitmisti zaten canim hayatimda iki kere yaptirdim botox .
Dolgu desen bir gram dolgu yok bende hayatimda yaptirmadim ihtiyac duymadim cok sukur
Makyajsiz gordu zaten beni ameliyata girmedendi ..
o cene protezi nerden yerlestiriliyor bir arkadasim oldu cene implanti baya aci cekmisti birde ben yuzumde implant koydurmaktan korkuyorum ne bilim belki ilerde bu fikrim degisir hani hic bir zaman rahatsiz etmedi cenemin boyutu onun icin degistirmek belki beni mutsuz eder diye korkuyorum..
Senin cene implanti ufakmi ? Belki ondan guzel duruyor sende

Cene implanti çene altından yerlestirildi.agiz icerisinden yerlestirilirse cok izdrapli oluyormus.ben hic aci sızı cekmedim.yuz daha bir anlam kazaniyor.benim de cenem cok küçük değildi ama daha belirgin olunca yüz ifadesi daha bir alimli oluyor.

Dişler fazla kucultulmeden yapiliyor zirkonyum.ömürlük tabiiki ücret tanesi 1000 tl civari.deger bence elmas gibi parlamasi da cok güzel

Bana yazacakti ozelden sormustum yanlis yer oldu ama olsun cevap verdigin icin tsk ederim ctlmbk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…