Endoskopik yüz germe - Facelift

Yüz germe amaliytaı 3 sene önce bir arkadasim yaptirmisti 2500€icinde göz alti yanaklari doldurma alin cizgisi botoxs da var o niye az ödedi ..

Sen memunsan resmimlerine baka bilirmiyim..
O arkadasinizin yaptırdıgi dra yaptırin memnunsa.hatta bize de soyleyin kimmiş o dr

O arkadasinizin yaptırdıgi dra yaptırin memnunsa.hatta bize de soyleyin kimmiş o dr
Biraz emri bakili bir ifade his etim miş li muşlu konuşmayalım ( Sizede selam)O arkadasim istanbulda oldu evet elbete o doktoru düşünüyorum ama arastirma yapiyorum arkadasimin yaptirdigi yeri beyenmeyen insanlarda olabilir ..

Biraz emri bakili bir ifade his etim miş li muşlu konuşmayalım ( Sizede selam)O arkadasim istanbulda oldu evet elbete o doktoru düşünüyorum ama arastirma yapiyorum arkadasimin yaptirdigi yeri beyenmeyen insanlarda olabilir ..
Gecmiste yasanan olaylar icin miş eki kullanilir bunun neyine dellendiniz.ben doğrudan sordum fiyati iyiymiş hangi doktorsa biz de bilelim dedim nevar bunda kizacak anlamadim?birsey ortaya atiyorsan ya tam bileceksin yada hic ortaya atip şaibe yaratmayacaksin

Gecmiste yasanan olaylar icin miş eki kullanilir bunun neyine dellendiniz.ben doğrudan sordum fiyati iyiymiş hangi doktorsa biz de bilelim dedim nevar bunda kizacak anlamadim?birsey ortaya atiyorsan ya tam bileceksin yada hic ortaya atip şaibe yaratmayacaksin
Çok argolu konuşuyorsun konuşmaların yazıların hiç samimiyeti yok şaibe ile ne alası var ben vakti zamanda o resimleride paylaştım bilen bilir sen bilmesende olur bana yorum yazmayin cevap verilmiyecek ben saygılı ve iy niyetli kişlerin sorularına cevap veririm 2inci cevabınız 1inci yazdığım nekatif konuşmanızı destekliyor

Çok argolu konuşuyorsun konuşmaların yazıların hiç samimiyeti yok şaibe ile ne alası var ben vakti zamanda o resimleride paylaştım bilen bilir sen bilmesende olur bana yorum yazmayin cevap verilmiyecek ben saygılı ve iy niyetli kişlerin sorularına cevap veririm 2inci cevabınız 1inci yazdığım nekatif konuşmanızı destekliyor
Ben gayet kibar ve duzeyli konusuyorum. kendine koydugun adindan da belli ediyorsun zaten kendini.argolu konusan biri varsa o sensin DAMARCIKIZ.senin gibilerin kendine faydasi yok burdakilere mi olacak.sen ne biliyorsunki ben sana bisey sorayim. sen sadece ortalığı karistirirsin :bicak:

resimleri buldum beni takip edenler resimleri göre bilecek endoskopi..Bu ben degilim arkadasim ..Vakti zamanında arkadaşım bana rica etmişti bende bunları paylaşmıştim sene 2014..

resimleri buldum beni takip edenler resimleri göre bilecek endoskopi..Bu ben degilim arkadasim ..Vakti zamanında arkadaşım bana rica etmişti bende bunları paylaşmıştim sene 2014..
Ben takip ediyorum ama sende etmen lazim gormemiz icin :KK66:

Resimdeki arkadasım gün ve gün resimlerini bana atmıştı ameliyat tan sonra yüzü şişti ogünün ya akşamı yada sabah taburcu oldu..doktor cuma dikişlerin alinacak pansuman yapilacak demiş yaklasık 1 hafta kaldı bu zarf icinde pansiyonda konakladı türkiyeden gelirken valizleri tasimis doktor agir bisey kaldirma uzanma egilme demiş o yapmiş sonrasında yüzü morarmıştı fakat zamanla geçti..Doktor ona yag da enjekte etmiş botoxs 6 ay sonra gel bidaha botoxs yapacagim demiş hatirladiklarim..Hep resimlerini atiyodu telimdeydi silmisim yada silinmis olan resimleri albümde paylastim.

Endoskopik germe ile birlikte kombine yuz estetigi ameliyatlarimi haftalik periyotlarla albümümde paylastim.önceki ve sonraki resimlerim , endoskopik ameliyat düşünenleri fikir sahibi yapmasi açısından faydali olur dusuncesindeyim

Endoskopik germe ile birlikte kombine yuz estetigi ameliyatlarimi haftalik periyotlarla albümümde paylastim.önceki ve sonraki resimlerim , endoskopik ameliyat düşünenleri fikir sahibi yapmasi açısından faydali olur dusuncesindeyim

daha önceden yazmışım size endo göz kapağı burun korkup iptal ettim ben :)))) ama olan arkadaşlarımın sürecini yakından gördüm çok başarılı resimlerini gördüm beğendiim süreç zor mu ? Doktorumuz bu arada aynı kişi imiş şimdi mesajlarınızı dönük okudum :))) farklı sonuç beklemezdim işini iyi yapan dr lerden

Selam lütfen bilgili olan yazsın silikonları çıkartırsam dikleşip toparlanma yaptırsam nasıl durur fikrin olan varmı küçükmü durur ...Yaptiracagim doktor bana bilgisayardan gösterirmi bak bukadar kücük durur bukadar dik durur gibisinden ...

X