Merhaba bugun tam 1 hafta oldu olalı endo. Şakak germe ve badem göz oldum dr um erhan bey op. Sonrası hiç ağrım olmadı tek mesele yeni yüze alışabilmek ve iyleşme sürecindeki sıkıntılar.mısh sen memnunmusunkı en son bana pek memnun degılım gıbı konustun gercekten bu amelıyattan memnunmusun doktor konusundada benmı yanlıs anladım bırde burda yenı amelıyat olan arkadaslarım bızler bu sureclerı gormek ıstıyoruz doktorları ve resımlerınızı paylasırsanız sevınırım
mısh sen memnunmusunkı en son bana pek memnun degılım gıbı konustun gercekten bu amelıyattan memnunmusun doktor konusundada benmı yanlıs anladım bırde burda yenı amelıyat olan arkadaslarım bızler bu sureclerı gormek ıstıyoruz doktorları ve resımlerınızı paylasırsanız sevınırım
Direk savcılığa gider bu resim olayı da!!!! Bureadan hiç bir üye bir üye arkadaşının albümden resimlerini alıp iizinsiz bir başka birine atamaz bu ciddi suçtur!!!!memnun değilim demedim D demet25 . genel olarak memnunum ama çok büyük bir fark yok dedim .Gözlerimin daha belirgin ve güzel olduğunu ama varolan asimetriyi de artırdığını ve alt yüze etkisi olmadığını yazdım. Resimlerimi kim olduğunu çok iyi bildiğim ve savciliğa verdiğim birisi sana göstermiş zaten, gerçek kimlik bilgilerimle birlikte.Ayrıca albümümü de açtım sana gördün.Buna rağmen hala herkese resimlerimi göstermem konusunda ısrarcı olmanı anlayamıyorum.Doktora da gittin orada resimler gördün zaten.Bundan sonrası senin kararın.
Ben sana demedımkı resımlerını aç dıye burda ınsanlar yaptırdım dıyor tabıkı bende karar aşamasındayım cok zorlu bır dönem resımler konusunda ıse o kızla arandakı bır problem tabıkı burda resımlerımızı paylaşacağız burda forumun amacı budur tabıkı resımlerı ıstedıgımız ınsanlara gosterırız bunu kotu amaçla kullanmak kotu o kısıde kotu nıyetten degıl sadece senı örnek gosterdı kayıtlı olduğu ıcın resmını sen yollamadan ben gördüğümü ılettım zaten sanamemnun değilim demedim D demet25 . genel olarak memnunum ama çok büyük bir fark yok dedim .Gözlerimin daha belirgin ve güzel olduğunu ama varolan asimetriyi de artırdığını ve alt yüze etkisi olmadığını yazdım. Resimlerimi kim olduğunu çok iyi bildiğim ve savciliğa verdiğim birisi sana göstermiş zaten, gerçek kimlik bilgilerimle birlikte.Ayrıca albümümü de açtım sana gördün.Buna rağmen hala herkese resimlerimi göstermem konusunda ısrarcı olmanı anlayamıyorum.Doktora da gittin orada resimler gördün zaten.Bundan sonrası senin kararın.
Cnm nasil ulasabiliyoruz kendisine muayenesini 50 kere aradim acan yok? Iletisimi nasil sagliyacaz peki... Gercekten bayanin goz kapagi cok guzeldi benim en cok korkum izin az da olsa belli olmasi.ama bayanin gercekten hic belli olmuyordu sadece bant oldugu icin anlamistim.Fethi Beye benim 3 arkadaşım ameliyat oldu, hatta biri abonman çıkardı bile diyebilirim, lipodan liftinge .. Çok başarılı bir doktor olmasına rağmen 70-80 yaşına geldi, herhalde. O yüzden gidemiyorum, yoksa bazı doktor arkadaşlarım da çok tavsiye etti.. Zor karar. Google'da doğum tarihini bile bulamadım. Ama gerçekten de iyi ve yaşlı ..
Ben sana demedımkı resımlerını aç dıye burda ınsanlar yaptırdım dıyor tabıkı bende karar aşamasındayım cok zorlu bır dönem resımler konusunda ıse o kızla arandakı bır problem tabıkı burda resımlerımızı paylaşacağız burda forumun amacı budur tabıkı resımlerı ıstedıgımız ınsanlara gosterırız bunu kotu amaçla kullanmak kotu o kısıde kotu nıyetten degıl sadece senı örnek gosterdı kayıtlı olduğu ıcın resmını sen yollamadan ben gördüğümü ılettım zaten sana
Cnm nasil ulasabiliyoruz kendisine muayenesini 50 kere aradim acan yok? Iletisimi nasil sagliyacaz peki... Gercekten bayanin goz kapagi cok guzeldi benim en cok korkum izin az da olsa belli olmasi.ama bayanin gercekten hic belli olmuyordu sadece bant oldugu icin anlamistim.
Ben sana demedımkı resımlerını aç dıye burda ınsanlar yaptırdım dıyor tabıkı bende karar aşamasındayım cok zorlu bır dönem resımler konusunda ıse o kızla arandakı bır problem tabıkı burda resımlerımızı paylaşacağız burda forumun amacı budur tabıkı resımlerı ıstedıgımız ınsanlara gosterırız bunu kotu amaçla kullanmak kotu o kısıde kotu nıyetten degıl sadece senı örnek gosterdı kayıtlı olduğu ıcın resmını sen yollamadan ben gördüğümü ılettım zaten sana
selam D demet25 tabiki foorumun amacı yardımlaşmak bir iki özelden yazıştık sizinlede M misch ilede bildiğim yazıştınız özelden isteyen foto koyar yada güvendiği arkadaşına atar yani illa buaraya foto koyacaığız diye bir kural yok bu kişye kalmış! Şu var sadece elinde resimleri de olsa M misch izni olmadan bu resimleri başkalarına atması suç! Umarım sizde hayırlı kararlar verip dr seçersiniz zor süreç tabi dr seçimi kolay gelsin
Jelesec o şahıs sırf resim değil kimlik bilgilerimi de paylaşmış .adresi belli olmadığı için savcılık araştırıyor tabi cok uzun zaman alıyor bu süreç.
özelden resim isteyen arkadaşlar oluyor gönderemeyeceğimi soyluyorum genelde konu kapanıyor.bazı arkadaşların ısrarcı olmasından rahatsızlık duyuyorum artık.
senı uyaran ben oldum senın resımlerını gordugumu soyledım sende ben degılımdır dedın yolladım resımlerı hala doktor arayısındasın pek bır degısıklık olmadıgını soyledın zaten bunda ne var sen ınsanların yaptıklarını gormedınmı tabıkı gorucegım resımlerı bu forumdakı amac ne bırbırımıze yardımcı olmak degılmı ayrıcana ben örumcek agı yaptırmıstım bende resım paylastım bılgılerımı aktardım kac kısıye anlattım souctan memnun degıldım ınsanlar bosuna para vermesınler dıye bunda bırsey yok ben eskıden modeldım oyuzden burda resımımı acık sekılde bıle yayınladım ve suan pılates studıom var ınsanlar tanıyor benı cekınecegım bırseyım yok yaptırıncada ınsanlara herturlu yardım edıcegımresimlerimi aç demedin mi??özelden yazdıklarına bir bak istersen. şimdi olsa yine olurdum bu ameliyatı da dedim.bunun nesi anlaşılmıyor? bazı uyelere ozelden yazıp gercekte nasıl oldugumu sordugunu da biliyorum.bu kadar ısrarcı olmasan belki sana resimlerimi göndermeyecekti "o arkadaş"..
Kime oldunuz?orta yüz germe olmaz sana yağ enjeksiyonu yapalım dediler tamam dedim demez olaydım karnım delik deşik oldu sanki kazı çalışması gibi bu gün 1 haftayı geçmesine rağmen yüzm de hiç eklenilen yağlar kalmadı gibi kaşlarda ve elmecık kemiklerde belli berirsiz biraz dolgunlk var haftaya onlarda gider yani bu yağ transferide hikaye hm canm yandı hemde paramdan oldum
Ahbeyrul kim soyledi sana ortayuzgerme olmaz diye, bu islemi yapnayan dr lar boyle soyluyorlar. Dogru bir ameliyat planlamasi ve yuzun diger ihtiyaclarininda dogru tesbitiyle herkese uygulanabilir. Sadece çok erken yaslarda yspilmasini gerekli bulmuyorum şahsi görüşüm 40 ki yaşlar sonraki en yüz güldürücü sonuç ameliyatla alinir. Yağ enjeksiyonu sonucun için biraz daha bekle, kotu sonuç demek için erken, geçmiş olsun.