Endoskopik yüz germe - Facelift

Kizlarrr benim bi fikrim var neden bi etkinlik yapmiyoruz,,ameliyat olanlar olmayanlar bi yerde bulusalim canli canli gorelim birbirimizi ya,,ben ercan beye karin germe gozalti torbasi ameliyati oldum,,ya burda hersey birbirine giriyo takip edemiyorm valla kim kime ne ameliyati olmus kim hangi doktordan sikayetci

Aslında bizler karın germede meme başlığında buradanda arkadaşlarla reele geçtik buluşmalarımız var :) ben göz olmadım ama karın meme o bu oldum doktorumuzda aynı göz kapağı olacağım bende yakında hayırlısı bakalım

Kizlarrr benim bi fikrim var neden bi etkinlik yapmiyoruz,,ameliyat olanlar olmayanlar bi yerde bulusalim canli canli gorelim birbirimizi ya,,ben ercan beye karin germe gozalti torbasi ameliyati oldum,,ya burda hersey birbirine giriyo takip edemiyorm valla kim kime ne ameliyati olmus kim hangi doktordan sikayetci
Ben varim :) en guzeli canli görmek dun bende alpaslan beye lipo oldum

evt doğru @PEGANUM 40 yaş sonra olsun diyolar ünv. hastanelerindeki doktor genelde geçici çözümler öneriyolar özeldeki doktorlar hmn yapalm diyolar fakat benm anlamadığım konu bu geçici çözümlerde işe yaramıyor şimdiye kdr dolgu vs. ye verdiğim parayla ajda pekkanın doktoruna kendimi yeniletmiştm valla ben ozan bitik e oldum en son ona gittim çünkü ben birebir bir hastasını gördm 55 yaşlarındaki kadını hiç abartısız 40 yaşlarına indirmiş süper bir g3erme işlemi yapmış tam yüz germe yani bana yaşımdan dolayı yağ enjeksiyonunu önerdi çok titiz çalıştı gerçekten onu kötüleyemem öyle anlattkları gibi bende çok morarma şişlk olmadı baya derine yaptı fakat sonuç beni tatmn etmedi eriyo hızla @PEGANUM senin dediğin gibi biraz bekleym teşekkür ederim.

Ben endodan tırsmasam düşeneceğim de iyileşme süreci çok sıkıntılı ondan yanaşamıyorum o sabır bende yok:) doğru söylüyorsunuz geçici çözümler dolgu,botoks iyide para her 6 ayda bir verince dünya yekün tutar

Ben endodan tırsmasam düşeneceğim de iyileşme süreci çok sıkıntılı ondan yanaşamıyorum o sabır bende yok:) doğru söylüyorsunuz geçici çözümler dolgu,botoks iyide para her 6 ayda bir verince dünya yekün tutar
Evet cok zor bir surec gercekten ihtiyaci olan dusunsun ufak tefek seyleri takmayin gunler gecmek bilmiyor

Bwnim gobek deligimde dikis izleri var ,,gozumde daha cekikti simdi yuvarlak oldular,,goz icin dikkatli ol bence,,,ben bir aya kadar gidicem ercan beye duzeltilcek seyler var cunku

endoda beni çok tatmin etmiyor ne yalan söyleyeyim bir çok doktorla görüştüm öncesi sonrası resimlerine baktım öyle ahım şahım bir değişklk görmedm elmacık kemikleri üzerinden bir germe yapılıyr birasda olsa alttarafta geriyor falan diyorlar fakat sonrası resimlere bakıyorum gıdı bölgesi ağız kenarları aynı ne anladım ben bu işten zaten bnm göz kapağım çok düşük değil kaşları botoksla kaldırıyolar endoya takmış doktorlar kafayı başka bir uygulama bilmiyorlarmıki hayret

Arkadaslar gunaydin. Bugun 13. Gunum sabahlari uyandigimda yuzum cok sismis oluyor ozellikle goz altlarim sizinde boyle oluyormuydu yoksa ben yanlis biseymi yapiyorum aslinda birseyde yapmiyorum ama anlamadim.

Merhabalar. Epey endise verici bir operasyon yuze yapilan. Benimde herkes gibi endiselerim vardi. Iki hafta once endoskopik yuz germe oldum. Arkadaslar hicbir komplikasyon yasamadim. Morluk hic yoktu. Biraz sis o kadar. Iki haftada gayet rahat makyajsiz bile disari cikilabililir. Suan gerçekten mutluyum. Merak edersiniz diye yazayim. Yasim 50. Sadece deride kolajen kaybiyla beraber sarkma vardi. Tabi ki goz alt ve ust kapagi ile desteklendi. Eger doktorunuza guveniyorsaniz asla korkmayin. Benim endiselerimi ebiy'in paylasimlari ve fotolari aldi. Ben de yasadiklarimi bu nedenle sizlerle paylasmak istedim.Hepinize mutluluk ve guzellik dolu gunler diliyorum.

Merhabalar. Epey endise verici bir operasyon yuze yapilan. Benimde herkes gibi endiselerim vardi. Iki hafta once endoskopik yuz germe oldum. Arkadaslar hicbir komplikasyon yasamadim. Morluk hic yoktu. Biraz sis o kadar. Iki haftada gayet rahat makyajsiz bile disari cikilabililir. Suan gerçekten mutluyum. Merak edersiniz diye yazayim. Yasim 50. Sadece deride kolajen kaybiyla beraber sarkma vardi. Tabi ki goz alt ve ust kapagi ile desteklendi. Eger doktorunuza guveniyorsaniz asla korkmayin. Benim endiselerimi ebiy'in paylasimlari ve fotolari aldi. Ben de yasadiklarimi bu nedenle sizlerle paylasmak istedim.Hepinize mutluluk ve guzellik dolu gunler diliyorum.
Erhan beye oldunuz sanırım çene bolgesı ıcın ne yapıldı pekı

Endo olan arkadaşlar gözlerinizdeki eşitsizlik ne zaman düzeldi yada dr nuz geçmesi için ne önerdi.

ameliyatı hangi doktor yaptı

Serdar Eren e orta yüz gerdirme yaptıran var mı aranızda? Bende Cuneyt Ozek diye bir doktora göz çevresi yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. Yaptırmaz olaydım. Gözlerim ödemli gibi kaldı. Bir de karnımdan aldığı yağı hiç bir işlemden geçirmeden pat diye göz altıma koydu. Mahvetti gözlerimi. Gözlüksüz çıkamıyorum.Belki orta yüz gerdirmeyle düzelir

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir yazamadım. Endo olalı ay sonunda 1 sene olacak inşallah. Yüz yeni oturdu. Yeni olan arkadaşlar için söylüyorum sabır lazım:) herşey gönlünüzce olur inşallah. Sevgiler

X