Endoskopik yüz germe - Facelift

yuz germede aman aman cok memnun olan pek gormedım bu topıcte acaba turkıyede doktormu yok yada yaptıranlar yazmıyormu burda gordugum 3 kısının fotosu oda erhan beyın hastaları ercan beyın hastaları veya dıgerlerı koymuyor resım bende suan zorlu surecten gecıyorum doktor konusunda yanılmak ıstemıyorum yardımlarınızı beklıyorum

yuz germede aman aman cok memnun olan pek gormedım bu topıcte acaba turkıyede doktormu yok yada yaptıranlar yazmıyormu burda gordugum 3 kısının fotosu oda erhan beyın hastaları ercan beyın hastaları veya dıgerlerı koymuyor resım bende suan zorlu surecten gecıyorum doktor konusunda yanılmak ıstemıyorum yardımlarınızı beklıyorum

Aynen bende gerekli bilgiye ulasamiyorum tek ebiyin gordum o yardımcı oldu.o yuzden karar verilmiyor

Ebıynın yanakları cok sıs olduğu ıcın o uygulama bana hıtap etmedı malesef başka guzel sonuçlar vardır ama burda paylasan yok

Merhaba arkadaslar carsamba gunu erhan beye orta yuz sakak germe ve gozu distan kaldirma operasyonu oldum agrim hic olmadi diyebilirim ama sislikler rahatsiz ediyor insani suanlik hic birsey anlayamiyorum baya sisim cunku.

Bende dun gittim kizlar trafige takildim internette levent adresi yaziliydi oraya gidip deli gibi tekrar donup nisantasina gittim ama bekledi sağolsun. Kas kaldirma ve goz kapagi için gitmistim kas kaldirmaya gerek yok dedi botoks yapti.goz kapagini yaparız dedi. En kisa zamanda da goz kapagi yaptircam

Merhaba arkadaslar carsamba gunu erhan beye orta yuz sakak germe ve gozu distan kaldirma operasyonu oldum agrim hic olmadi diyebilirim ama sislikler rahatsiz ediyor insani suanlik hic birsey anlayamiyorum baya sisim cunku.

geçmiş olsun Abut. Umarım her şey istediğin gibi olur :)

M misch nerhaba.. Geçmiş yorumları okuduğumda sol gözünde problem yaşadığını gördüm. sorun alt göz kapağında mıydı, üsttr miydi. Benim de şu an sağ alt göz kapağımaşağıya sarkıyor. Hiç hoş bir görüntü değil ve düzelmiyecekmiş gibi geliyor :KK43: Bugün 48. günüm .. Senin kaç gün sonra geçti (yorumların hepsini okuyamadım)

M misch nerhaba.. Geçmiş yorumları okuduğumda sol gözünde problem yaşadığını gördüm. sorun alt göz kapağında mıydı, üsttr miydi. Benim de şu an sağ alt göz kapağımaşağıya sarkıyor. Hiç hoş bir görüntü değil ve düzelmiyecekmiş gibi geliyor :KK43: Bugün 48. günüm .. Senin kaç gün sonra geçti (yorumların hepsini okuyamadım)
Palmiraxyz tesekkurler. Dr una soracaktin ne dedi duzelir demedimi

Reelde gördüğüm arkadaşlardan biliyorum bu endoda iyileşme süreci uzun yani beklemek lazım umarım sorununuz geçer zamanla mutlu olursunuz, M misch pek girmiyor artık belki görürse yazar size

Reelde gördüğüm arkadaşlardan biliyorum bu endoda iyileşme süreci uzun yani beklemek lazım umarım sorununuz geçer zamanla mutlu olursunuz, M misch pek girmiyor artık belki görürse yazar size

Cevap için teşekkür ederim Jelesec Jelesec . Dün doktora 1.5 ay kontrolüne gittim. Önemli bir şey yok, 2 hafta süre masaj yap geçer dedi.

Peganum söyledi bugün bana soru sorulduğunu:pselvinaz'a cevap verdim.. P palmiraxyz 3-4 ay sürmüştü bendeki sorun..göz alt kapağı aşagı çekiyordu..altı zaten çok şişti ve kımıldamiyordu yukarı doğru.su an normale dondu ama 1 mm diğerine gore asağıda kaldı..bu ameliyatta goz kaş asimetrisi olmayanı gormedim..ama yine de sonuctan memnun olunuyor bir şekilde..gecer seninki de üzme kendini..

mısh sen memnunmusunkı en son bana pek memnun degılım gıbı konustun gercekten bu amelıyattan memnunmusun doktor konusundada benmı yanlıs anladım bırde burda yenı amelıyat olan arkadaslarım bızler bu sureclerı gormek ıstıyoruz doktorları ve resımlerınızı paylasırsanız sevınırım

X