Endoskopik yüz germe - Facelift

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir yazamadım. Endo olalı ay sonunda 1 sene olacak inşallah. Yüz yeni oturdu. Yeni olan arkadaşlar için söylüyorum sabır lazım:) herşey gönlünüzce olur inşallah. Sevgiler

sırada ben varım hahhaha sende kalacam 1 sene evinde süper olmuşsun cidden demek 1 senede tam oturuyor haykoluk kalmamış

mrb naz hanım okurken kendi yaşadığım olayı yeniden yaşadım ve üzüldüm geçmiş olsun ama kötünün kötüsü var bende olduğu gibi geçici dolgu yaptırdım 2009 dr ÖZAY ERCAN mersin okadar kötü biriymişki para için bana güvenliği kanıtlanmamış yüz dolgusu hemde kalıcı yapmış bende saf saf geçici dolgu sanıyordum , bir türlü geçmedi ve yüzümde parcalanıp,gözümün altına geldi günlerce aynaya bakıp ağladım hamile olunca aldıramadım üzüntüden bebeğimi düşürdüm yüzümdekileri aldırmak için ankarada bir çok dr gittim,biri iki fotoğraf çekip yüzümdeki dokulara bile bakadan (dr haldun kamburoğlu)250 tl aldı bu çıkarılmaz deyip beni umutsuzca gönderdi; sonunda ankarada iyi bir doktor buldum ve yüzümdeki kalıcı dolgunun yarısını çıkartım 15 dikişle insanlar helede vicdansız dr para için hiç gözlerini kırpmadan insanların hayatlarını mahvedebiliyorlar ;hiç inanmadıkları uygulamaları hastaların üstünde deniyorlar. keşke bu kötü dr tek tek eliyip meslekten men etseler.

merhaba M misch , gecmis olsun umarim yuzun istedigin gibi olmustur umarim sonuc super olmustur, ben cok yeniyim kk'da, bir hafta sonr gogus Karin ve lipo olucam ve anlimda cok kirisik var belki gerdirme yaparim diye dusunuyorum, lutfen benide izlermisin resimleriniz bana yardimci olacaktir ..tesekurler

Ben hiç cesaret edemedim geçen gün bir rkadaşımı gördüm inanılmaz bir değişim geçirmiş. Kendisine sorduğumda ortayüz germe olduğunu söylemişti. Ben sanırım fraksiyonel laser ile idare edebilirim şimdilik, anlattığına göre epey zorlu bir süreç

Arkadaşınız kıme yaptırdı amelıyatını pekı

merhaba arkadaslar cok uzun süredir bu baslığı okuyorum bnde bu nisan aynının son haftası erhan beye midface ve burun amelyatı olucam ama hala ikisini birlikte nası kaldırıcam bilmiorum üstelik 4 ay sonra düğünüm var cok korkuyorumm yaşım 28 bu yaşlarda bu amelyatları bir arada olan var mı ?

merhaba bnde erhan beye orta yüz germe ve burun amelyatı olucam fakat kensi iki amelyatıda tek bir operasyonda yapmak istiyor sizce ne yapmalıyım yaşım 28 birde 4 ay sonra düğünüm var kafam cok karısık yardımcı olur musunuzlütfen

nisan sonu ameliyat olacaksanız ameliyatan 3 ay sonra mı dugununuz? ben olsam dugun sonrasına bırakırdım..

nisan sonu ameliyat olacaksanız ameliyatan 3 ay sonra mı dugununuz? ben olsam dugun sonrasına bırakırdım..
amelyat olduktan 3ay 15 gün sonra düğüm olucak işte ne biliim gelin olurken düşük şakaklar ve sarkık yanak istemiordum burun için gitmemiştim ama erhan bey burunumunda yapılması gerektiğini sölüyor (

amelyat olduktan 3ay 15 gün sonra düğüm olucak işte ne biliim gelin olurken düşük şakaklar ve sarkık yanak istemiordum burun için gitmemiştim ama erhan bey burunumunda yapılması gerektiğini sölüyor (

nisan sonu değil de hemen olsanız??

keske ama iki hafta sonrada nişanım var neden bu kadar geciktiniz derseniz 1 yıldır doktor arıyordum kişiyle görüstüm ama en son burdan sizin dier bir kac üye ile erhan bey ile ilgili yazılarınızı okuyup gittim kendisine böle son ana kaldı. birde artık yüzünüz oturmustur tamıyla iyiki oldum diyormusunuz suan mesela

3.5 ay tam sınırda bir süre..ödemler 6 ayda geçiyor yamiyileşme 2 yılı buluyormuş.burun deseniz 1 yılda oturuyor..burnum 3 aylıkken aşırı şişti örneğin..yani zor bir karar..

iyi ki oldum diyorum, memnunum sonuçtan..

ben vakit ayırdıgınız içincok tesekkür ederim düşünücem biraz daha memnun kalmanıza cok sevındım

yaşınız kaç?
40 lı yaşlarda iseniz, ikisini birden olmayın.
ben aynı olayı ercan beye sormuştum... ben yaparım ama sen ameliyattan sonra araba çarpmışa dönersin, o yüzden yapmam demişti.

cansın sende kesin kalacağım bölüşüm bu süreyi bari yük olmasın tek kişiye

uygulama ile kaynak yaptım kendimi botoxs dolgu işlemi tamam 1,500 keş para 6 ayda bir bunu vermem endo olum birkerede verim

ameliyata gidersem seni motivasyon koçu olarak yanıma alabilir miyim

yaşınız kaç?
40 lı yaşlarda iseniz, ikisini birden olmayın.
ben aynı olayı ercan beye sormuştum... ben yaparım ama sen ameliyattan sonra araba çarpmışa dönersin, o yüzden yapmam demişti.

yok yok araba çarpmış gibi olmadı yakın zamanda bir arkadaşım oldu ondan sonra bende ok oldum ameliyata hazırım :))))

nasılsın canım ya seni görmek ne güzel geyik başlığına gel arada yahu buralara pek bakmıyorum işlem olmadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…