Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir yazamadım. Endo olalı ay sonunda 1 sene olacak inşallah. Yüz yeni oturdu. Yeni olan arkadaşlar için söylüyorum sabır lazım:) herşey gönlünüzce olur inşallah. Sevgiler
Hani bende kalcaktınsırada ben varım hahhaha sende kalacam 1 sene evindesüper olmuşsun cidden demek 1 senede tam oturuyor haykoluk kalmamış
Hani bende kalcaktın
selam yasaozturk. senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadım. Ulthera diye ameliyatsız yüz germe yaptırdım. Suratımda asimetri oluştu. bir yanı şişik kaldı. resimlerde dişim şişmiş gibi görünüyordu. yanaklarımın yanında da yaşlanınca oluşan çöküklük olur ya onlardan oluşturdu bu işlem.
Olay başıma geldiğinde beynimden vurulmuşa döndüm. günlerce ağladım. doktor doktor gezdim. aylarım böyle geçti. sonra birden napıyorum ben dedim.
Allaha şükür sakat değilim, çaresiz hasta değilim. O günden sonra birden yüzümü incelemeyi bıraktım. Şimdi arada aklıma geldikçe bakıyorum. Sanki biraz daha asimetri azaldı gibi. Yada bana artık öyle geliyor olayı kabullendiğim için. Botox yaptırmaya gittiğim doktorlar anlıyor ama, suratınızda aşırı asimetri var yağ koyalım diyorlar. Uzak duruyorum. Biliyorum ki yağ koyalım derken daha da mahvedecekler beni. En iyisi biraz daha ilerde yüz germe yaptırmak. Şimdi göz kenarlarına botox, nazabiyallere dolgu yaptırıp idare ediyorum. birde prp yaptırdım. Seneye gene yaptırırım.
Sende kendini üzme. Allah beterinden korusun. bir çaresi olur elbet. olmadı mini yüz germe olursun.
merhaba M misch , gecmis olsun umarim yuzun istedigin gibi olmustur umarim sonuc super olmustur, ben cok yeniyim kk'da, bir hafta sonr gogus Karin ve lipo olucam ve anlimda cok kirisik var belki gerdirme yaparim diye dusunuyorum, lutfen benide izlermisin resimleriniz bana yardimci olacaktir ..tesekurlerteşekkürler marco desteğin için..yüzüm yandan bakınca büyümüş, önden bakınca küçülmüş görünüyor..kaşık kadar denir ya öyle..yüze doku eklenmedi ama alttan alınan üste konuldu.bu da avurtlara çökmüş bir ifade veriyor şu an için..oldukça kısaydı yüzüm şu an uzamış duruyor..yüzü uzun olanları daha fazla etkilemesi lazım.bir sürü parametre var.elmacık kemiklerinin konumu sarkan kısın doku yağ yoğunluğu vb..tahminde bulunmak zor yani.şans işi biraz da..
yapılanın standart işlem olduğunu düşünüyorum.belli noktalardan girilip asılıyor..şişlik alttan başlayarak yukarı doğru indi.öyle ki şu an gözaltlarımda ve 1 cm altında kaldı nerdeyse..hepsi birden aynı oranda inmedi yani..
Arkadaşınız kıme yaptırdı amelıyatını pekıBen hiç cesaret edemedim geçen gün bir rkadaşımı gördüm inanılmaz bir değişim geçirmiş. Kendisine sorduğumda ortayüz germe olduğunu söylemişti. Ben sanırım fraksiyonel laser ile idare edebilirim şimdilik, anlattığına göre epey zorlu bir süreç
merhaba bnde erhan beye orta yüz germe ve burun amelyatı olucam fakat kensi iki amelyatıda tek bir operasyonda yapmak istiyor sizce ne yapmalıyım yaşım 28 birde 4 ay sonra düğünüm var kafam cok karısık yardımcı olur musunuzlütfenSevgili Ebiy moralini bozma sakın.Herkes kendisini bir başkasından daha iyi görür ve analiz eder.Dşarda da gördü beni buradaki arkadaşlar ve beğendiler.Evet dramatik bir fark yok ama daha iyi yine de..NE olgun bi ifade ne de tombul yanaklarım var tam tersi..
Herhangi bir olumsuzluk görmedim fotolarında.Gözdeki çekme geçiyor.Bende hala var ama eskiye göre çok azaldı.Bir de üstüne burun ameliyatı oldum 3 ay sonra.Senin daha da çabuk iyileşir..
Arkadaşlar belki eski halin de çok iyiymiş gerek yok diye düşünmüş olabilirler..
merhaba bnde erhan beye orta yüz germe ve burun amelyatı olucam fakat kensi iki amelyatıda tek bir operasyonda yapmak istiyor sizce ne yapmalıyım yaşım 28 birde 4 ay sonra düğünüm var kafam cok karısık yardımcı olur musunuzlütfen
amelyat olduktan 3ay 15 gün sonra düğüm olucak işte ne biliim gelin olurken düşük şakaklar ve sarkık yanak istemiordum burun için gitmemiştim ama erhan bey burunumunda yapılması gerektiğini sölüyornisan sonu ameliyat olacaksanız ameliyatan 3 ay sonra mı dugununuz? ben olsam dugun sonrasına bırakırdım..
amelyat olduktan 3ay 15 gün sonra düğüm olucak işte ne biliim gelin olurken düşük şakaklar ve sarkık yanak istemiordum burun için gitmemiştim ama erhan bey burunumunda yapılması gerektiğini sölüyor(
keske ama iki hafta sonrada nişanım var neden bu kadar geciktiniz derseniz 1 yıldır doktor arıyordum kişiyle görüstüm ama en son burdan sizin dier bir kac üye ile erhan bey ile ilgili yazılarınızı okuyup gittim kendisine böle son ana kaldı. birde artık yüzünüz oturmustur tamıyla iyiki oldum diyormusunuz suan mesela
ben vakit ayırdıgınız içincok tesekkür ederim düşünücem biraz daha memnun kalmanıza cok sevındım3.5 ay tam sınırda bir süre..ödemler 6 ayda geçiyor yamiyileşme 2 yılı buluyormuş.burun deseniz 1 yılda oturuyor..burnum 3 aylıkken aşırı şişti örneğin..yani zor bir karar..
iyi ki oldum diyorum, memnunum sonuçtan..
merhaba bnde erhan beye orta yüz germe ve burun amelyatı olucam fakat kensi iki amelyatıda tek bir operasyonda yapmak istiyor sizce ne yapmalıyım yaşım 28 birde 4 ay sonra düğünüm var kafam cok karısık yardımcı olur musunuzlütfen
cansın sende kesin kalacağım bölüşüm bu süreyi bari yük olmasın tek kişiye
uygulama ile kaynak yaptım kendimi botoxs dolgu işlemi tamam 1,500 keş para 6 ayda bir bunu vermem endo olum birkerede verim
yaşınız kaç?
40 lı yaşlarda iseniz, ikisini birden olmayın.
ben aynı olayı ercan beye sormuştum... ben yaparım ama sen ameliyattan sonra araba çarpmışa dönersin, o yüzden yapmam demişti.
ameliyata gidersem seni motivasyon koçu olarak yanıma alabilir miyim