Merhaba, msj inizi yeni okudum
Ben de göz kapagi yaptirmak istiyordum baskada sorunum yokdu fakat Erhan bey önerdi bende hemen oldum
Yüzümr hic bir dolgu botox yaptirmamistim daha önce .. Zaman kaybi bence o igneler gerek yok kalici cözümler daha mantikli iglesme sürecim fotolarimda gözüküyor bakabilirsiniz ben cabuk iglesenlerdenim 1,5 ay sonrasi bile hersey normal gibiydi simdi ameliyat oldugumu bile unuttum ki 6 yada 7 ay oldu yaptirali
Herkeze bol sans ve güzellikler diliyorum
Cok karamsar ve bizi cigneyici yorum yapmissiniz,,Canim cok uzuldum memmun olmamanagoz kapagin uzerindeki izler nasil simdi benim iki ay oldu hala belli ama erken oldugu icin endise etmiyorum allaha sukur bir asimetri yada baska bir sorun yasamadim..
Cnm gercekten hic dikis izi kalmadi mi cok bakiyorum bazilarinda cok belliCok karamsar ve bizi cigneyici yorum yapmissiniz,,
Ben sahsen Ebru ismim ve Erhan beyde ameliyat oldum sahtede degilim reklamda yapmiyo kimse yasadigimizi paylasiyoruz , sanirim dogru doktora denk gelmemissiniz , bende dikis izimden eser bile yok kendim bile anlamiyorum yaptigimiz cirkinlik ameliyati degilki ,hic bi dr unda yüzü bozacagina inanamiyorum büyük bir taliksizlik olsa gerek bunun ismi
Her operasyon insanin vicudunun yapisina göre farkli tepki verioyor kendi yapisini taniyan bir insan basina neler geleceginide bilir
Tavsiyem, önce kendi yapinizi taniyin ve vicut sisteminizin verecegi tepkilere göre secim yapin yani önce kendi dr unuz kendiniz olmalisiniz
En ufak misal bazi insanda ucuk cikinca kimininki 3 günde kimininki 10 günde geciyor bu etkilere göre davranilirsa ameliyat sonrasi yara izi dikis izi vs gibi seyleri. Sizde ne kadar etkili olcagini bilirsiniz zate
Hep dr lara yüklenmemeli. Diye düsünüyorum ... Hersey sizde baslayip sizde bitiyo hatunlar...
Size cigneyici yorummu yaptim?? Neresi cigneyici anlamadim arkadasimin durumuna uzuldum ayni dr a olduk sonucta ve ben daha erken oldugunu belirttim madem sizin iziniz belli degilCok karamsar ve bizi cigneyici yorum yapmissiniz,,
Ben sahsen Ebru ismim ve Erhan beyde ameliyat oldum sahtede degilim reklamda yapmiyo kimse yasadigimizi paylasiyoruz , sanirim dogru doktora denk gelmemissiniz , bende dikis izimden eser bile yok kendim bile anlamiyorum yaptigimiz cirkinlik ameliyati degilki ,hic bi dr unda yüzü bozacagina inanamiyorum büyük bir taliksizlik olsa gerek bunun ismi
Her operasyon insanin vicudunun yapisina göre farkli tepki verioyor kendi yapisini taniyan bir insan basina neler geleceginide bilir
Tavsiyem, önce kendi yapinizi taniyin ve vicut sisteminizin verecegi tepkilere göre secim yapin yani önce kendi dr unuz kendiniz olmalisiniz
En ufak misal bazi insanda ucuk cikinca kimininki 3 günde kimininki 10 günde geciyor bu etkilere göre davranilirsa ameliyat sonrasi yara izi dikis izi vs gibi seyleri. Sizde ne kadar etkili olcagini bilirsiniz zate
Hep dr lara yüklenmemeli. Diye düsünüyorum ... Hersey sizde baslayip sizde bitiyo hatunlar...
Ben size söylemedim ki niye alindiniz, bir üst yazi yorumlari icin yazdim burda fake profiller var yok yüzüm bozuldu fln diyenlere biz fake diiliz demek istedim, lütfen herseyi sahsi algilamayin, ve dikislerinizden eser kalmicak merak etmeyin daha yeniSize cigneyici yorummu yaptim?? Neresi cigneyici anlamadim arkadasimin durumuna uzuldum ayni dr a olduk sonucta ve ben daha erken oldugunu belirttim madem sizin iziniz belli degil
Hem siz drunuzu iyi secmediniz diyorsunuz hemde hic bir dr yuzu bozmaz diyorsunuz anlam veremedim yaziniza kusura bakmayin yurt disinda yasadigim icin turkcemi guzel kullanamiyor olabilirim .. Ve gercekten anlamadim ne demek istediginizi
Ben kendimden bahsediyorum iki ay oldu izim belli ve gececegini umit ediyorum yazdim bunda ne kotuluk cikardiniz anlamadim
Benimde öyleydi, düzeliyoo sag gözüm daha gec iglesti iki gözümüz birbirinden bagimsiz her biri ayri tepki verio demek, bende öyle kalcam sanip korkmustum okuyun eski yazilarimi ama anöadimki bosa korkmusum, o yuzden size yoldas olmak istemistimHa sunu da ekliyorum ebru hanim sol gozum saga gore belli belirsiz vucudum demekki kolay iyilestiriyor peki bu sag gozum neden dzha belli sizce yani dr'a yuklenmeyin diyosunuz hangi mesajimda yukledim ?
Hicc ince cik bir iz bile yok niye kalsinki estetik dikis sonuctaCnm gercekten hic dikis izi kalmadi mi cok bakiyorum bazilarinda cok belli
Peki benim yazimi alinti yaptiniz da ondan bana dediniz sandim .. Sorun yok o zamanBen size söylemedim ki niye alindiniz, bir üst yazi yorumlari icin yazdim burda fake profiller var yok yüzüm bozuldu fln diyenlere biz fake diiliz demek istedim, lütfen herseyi sahsi algilamayin, ve dikislerinizden eser kalmicak merak etmeyin daha yeni
Bu arada bende yurtdisinda yasiyorum türkcenizde gayet iyi ve bo kötülükte yoktu ortada
Iyi pazarlar dilerim
Rica etsem ebiy son halini yakindan cekermisin lutfennnnCnm gercekten hic dikis izi kalmadi mi cok bakiyorum bazilarinda cok belli
Sitenin sistemini pek cözmüs degilim, sizin cvp verdiginiz yaziya yanlislikla yorum yapmis olabilirimPeki benim yazimi alinti yaptiniz da ondan bana dediniz sandim .. Sorun yok o zamaniyi pazar lar sizede...
Dün koydum yeni fotolarimiRica etsem ebiy son halini yakindan cekermisin lutfennnn
ben 1,5 sene önce endoskopik yaptırdım Ercan Karacaoğluna, evet yenileniyorsunuz ama memnun değilim, alnımda çökükler oluştu, sonuçta bizler birşeylerden rahatsız olup gidip yaptırıyoruz yüzümde alakasız ekstra bir deforme oluşması moral bozucu.dolgu yapacağını söyledi ama bilmem sen beğenir misin dedi şimdi düşünüyorum bu doktor ya kendine güvenmiyor yada onu zahmetten kurtarmam için beni vazgeçirmeye çalışıyor, önce tanıdık bir doktor tavsiyesi alıcam ya dolgu yaptırıcam yada Yasal yolları araştırıcam gerekeni yapıcam.