Kizlarrr benim bi fikrim var neden bi etkinlik yapmiyoruz,,ameliyat olanlar olmayanlar bi yerde bulusalim canli canli gorelim birbirimizi ya,,ben ercan beye karin germe gozalti torbasi ameliyati oldum,,ya burda hersey birbirine giriyo takip edemiyorm valla kim kime ne ameliyati olmus kim hangi doktordan sikayetci
Ben varim :) en guzeli canli görmek dun bende alpaslan beye lipo oldumKizlarrr benim bi fikrim var neden bi etkinlik yapmiyoruz,,ameliyat olanlar olmayanlar bi yerde bulusalim canli canli gorelim birbirimizi ya,,ben ercan beye karin germe gozalti torbasi ameliyati oldum,,ya burda hersey birbirine giriyo takip edemiyorm valla kim kime ne ameliyati olmus kim hangi doktordan sikayetci
Ben varim :) en guzeli canli görmek dun bende alpaslan beye lipo oldum
evt doğru @PEGANUM 40 yaş sonra olsun diyolar ünv. hastanelerindeki doktor genelde geçici çözümler öneriyolar özeldeki doktorlar hmn yapalm diyolar fakat benm anlamadığım konu bu geçici çözümlerde işe yaramıyor şimdiye kdr dolgu vs. ye verdiğim parayla ajda pekkanın doktoruna kendimi yeniletmiştm valla ben ozan bitik e oldum en son ona gittim çünkü ben birebir bir hastasını gördm 55 yaşlarındaki kadını hiç abartısız 40 yaşlarına indirmiş süper bir g3erme işlemi yapmış tam yüz germe yani bana yaşımdan dolayı yağ enjeksiyonunu önerdi çok titiz çalıştı gerçekten onu kötüleyemem öyle anlattkları gibi bende çok morarma şişlk olmadı baya derine yaptı fakat sonuç beni tatmn etmedi eriyo hızla @PEGANUM senin dediğin gibi biraz bekleym teşekkür ederim.
Evet cok zor bir surec gercekten ihtiyaci olan dusunsun ufak tefek seyleri takmayin gunler gecmek bilmiyorBen endodan tırsmasam düşeneceğim de iyileşme süreci çok sıkıntılı ondan yanaşamıyorum o sabır bende yok:) doğru söylüyorsunuz geçici çözümler dolgu,botoks iyide para her 6 ayda bir verince dünya yekün tutar
Aslında bizler karın germede meme başlığında buradanda arkadaşlarla reele geçtik buluşmalarımız var :) ben göz olmadım ama karın meme o bu oldum doktorumuzda aynı göz kapağı olacağım bende yakında hayırlısı bakalım
Sizin gozunuze ne islem yapildi.Bwnim gobek deligimde dikis izleri var ,,gozumde daha cekikti simdi yuvarlak oldular,,goz icin dikkatli ol bence,,,ben bir aya kadar gidicem ercan beye duzeltilcek seyler var cunku
endoda beni çok tatmin etmiyor ne yalan söyleyeyim bir çok doktorla görüştüm öncesi sonrası resimlerine baktım öyle ahım şahım bir değişklk görmedm elmacık kemikleri üzerinden bir germe yapılıyr birasda olsa alttarafta geriyor falan diyorlar fakat sonrası resimlere bakıyorum gıdı bölgesi ağız kenarları aynı ne anladım ben bu işten zaten bnm göz kapağım çok düşük değil kaşları botoksla kaldırıyolar endoya takmış doktorlar kafayı başka bir uygulama bilmiyorlarmıki hayretBen endodan tırsmasam düşeneceğim de iyileşme süreci çok sıkıntılı ondan yanaşamıyorum o sabır bende yok:) doğru söylüyorsunuz geçici çözümler dolgu,botoks iyide para her 6 ayda bir verince dünya yekün tutar
Erhan beye oldunuz sanırım çene bolgesı ıcın ne yapıldı pekıMerhabalar. Epey endise verici bir operasyon yuze yapilan. Benimde herkes gibi endiselerim vardi. Iki hafta once endoskopik yuz germe oldum. Arkadaslar hicbir komplikasyon yasamadim. Morluk hic yoktu. Biraz sis o kadar. Iki haftada gayet rahat makyajsiz bile disari cikilabililir. Suan gerçekten mutluyum. Merak edersiniz diye yazayim. Yasim 50. Sadece deride kolajen kaybiyla beraber sarkma vardi. Tabi ki goz alt ve ust kapagi ile desteklendi. Eger doktorunuza guveniyorsaniz asla korkmayin. Benim endiselerimi ebiy'in paylasimlari ve fotolari aldi. Ben de yasadiklarimi bu nedenle sizlerle paylasmak istedim.Hepinize mutluluk ve guzellik dolu gunler diliyorum.
ameliyatı hangi doktor yaptıMerhabalar. Epey endise verici bir operasyon yuze yapilan. Benimde herkes gibi endiselerim vardi. Iki hafta once endoskopik yuz germe oldum. Arkadaslar hicbir komplikasyon yasamadim. Morluk hic yoktu. Biraz sis o kadar. Iki haftada gayet rahat makyajsiz bile disari cikilabililir. Suan gerçekten mutluyum. Merak edersiniz diye yazayim. Yasim 50. Sadece deride kolajen kaybiyla beraber sarkma vardi. Tabi ki goz alt ve ust kapagi ile desteklendi. Eger doktorunuza guveniyorsaniz asla korkmayin. Benim endiselerimi ebiy'in paylasimlari ve fotolari aldi. Ben de yasadiklarimi bu nedenle sizlerle paylasmak istedim.Hepinize mutluluk ve guzellik dolu gunler diliyorum.
geçmiş olsun :)Merhaba arkadaslar carsamba gunu erhan beye orta yuz sakak germe ve gozu distan kaldirma operasyonu oldum agrim hic olmadi diyebilirim ama sislikler rahatsiz ediyor insani suanlik hic birsey anlayamiyorum baya sisim cunku.
tesekkur ederim ilayse.geçmiş olsun :)