yuz germede aman aman cok memnun olan pek gormedım bu topıcte acaba turkıyede doktormu yok yada yaptıranlar yazmıyormu burda gordugum 3 kısının fotosu oda erhan beyın hastaları ercan beyın hastaları veya dıgerlerı koymuyor resım bende suan zorlu surecten gecıyorum doktor konusunda yanılmak ıstemıyorum yardımlarınızı beklıyorum
Aynen bende gerekli bilgiye ulasamiyorum tek ebiyin gordum o yardımcı oldu.o yuzden karar verilmiyoryuz germede aman aman cok memnun olan pek gormedım bu topıcte acaba turkıyede doktormu yok yada yaptıranlar yazmıyormu burda gordugum 3 kısının fotosu oda erhan beyın hastaları ercan beyın hastaları veya dıgerlerı koymuyor resım bende suan zorlu surecten gecıyorum doktor konusunda yanılmak ıstemıyorum yardımlarınızı beklıyorum
Merhaba arkadaslar carsamba gunu erhan beye orta yuz sakak germe ve gozu distan kaldirma operasyonu oldum agrim hic olmadi diyebilirim ama sislikler rahatsiz ediyor insani suanlik hic birsey anlayamiyorum baya sisim cunku.
Palmiraxyz tesekkurler. Dr una soracaktin ne dedi duzelir demedimiM misch nerhaba.. Geçmiş yorumları okuduğumda sol gözünde problem yaşadığını gördüm. sorun alt göz kapağında mıydı, üsttr miydi. Benim de şu an sağ alt göz kapağımaşağıya sarkıyor. Hiç hoş bir görüntü değil ve düzelmiyecekmiş gibi geliyorBugün 48. günüm .. Senin kaç gün sonra geçti (yorumların hepsini okuyamadım)
Palmiraxyz tesekkurler. Dr una soracaktin ne dedi duzelir demedimi
Anladim haberlerini bekliyorum umarim gecici bir durumdur bende cok korkuyorum asimetri yasamaktanYarın gideceğim canım. Ne diyeceğini merak ediyorum .
Anladim haberlerini bekliyorum umarim gecici bir durumdur bende cok korkuyorum asimetri yasamaktan
M misch nerhaba.. Geçmiş yorumları okuduğumda sol gözünde problem yaşadığını gördüm. sorun alt göz kapağında mıydı, üsttr miydi. Benim de şu an sağ alt göz kapağımaşağıya sarkıyor. Hiç hoş bir görüntü değil ve düzelmiyecekmiş gibi geliyorBugün 48. günüm .. Senin kaç gün sonra geçti (yorumların hepsini okuyamadım)
Cevap için teşekkür ederimJelesec . Dün doktora 1.5 ay kontrolüne gittim. Önemli bir şey yok, 2 hafta süre masaj yap geçer dedi.