Endoskopik yüz germe - Facelift

Anladim cnm bende yarin obur gun bilet i$ini ayarlamaya ba$liycam...
Bu arada sen istanbulda kalacak yeri ayarladinmi veya hastanedemi kalacaksin ba$ka bi yerde kalmana gerek yokmu yada istanbulda kac gun kalman gerekecek :uhm:

Anladim cnm bende yarin obur gun bilet i$ini ayarlamaya ba$liycam...
Bu arada sen istanbulda kalacak yeri ayarladinmi veya hastanedemi kalacaksin ba$ka bi yerde kalmana gerek yokmu yada istanbulda kac gun kalman gerekecek :uhm:

hmm ben yarin gece hastanede kaliyorum büyük ihtimal persembe ameliyat olur yada cuma ameliyat sonrasida 2 gün hastanede kalirim sonra istanbuldan ayrilicam hemen buraya dönmem imkansiz o yüzle akrabalara falan gecerim bir iki hafta türkiyede kalirim cnm dönüs biletimi suan almadim zaten orda durumuma göre ayarlama yapicam bence sende sadece gidis al dönüs isi kolay nasil olsa kizlar cok cok heycanliyim endiseliyim bir okadarda korkuyorum dualarinizi esirgemeyin öptüm herbirinizi görüsmek dilegiyleee.....sevgiler....

Cnm ben bilet alirsam gidi$ donu$ almam lazim zaten annemle gitmeyi du$unuyorum istanbulda i$lemleri bitirdikten sonra ordanda konyaya gidicem 1 ay kadar kaliriz sonrada geri doneriz diye du$unuyorum nasip olursa CADIARZU
Dularaimiz seninle cnm in$allah her$ey istedigin gibi hatta istediginden bile daha guzel olur Allah yardimcin olsun bol $anslar dilerim....

canım benim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle ................kendine çok ii bak bizi de haberdar etmeyi unutma:))))herşey çok gzel olacak...

ah cnm sana da şimdiden hayırlı operasyonlar ben de senin gibi hep şu ay bu ay dedim 1 senedr çırpınıyom burda ve şimdi kesinleşti ay ya şaka gibi dua edin bol bol lütfen:)))

ah cnm sana da şimdiden hayırlı operasyonlar ben de senin gibi hep şu ay bu ay dedim 1 senedr çırpınıyom burda ve şimdi kesinleşti ay ya şaka gibi dua edin bol bol lütfen:)))

Etmez olurmuyuz cnm tabiki Allah hepimizin yardimcisi olsun in$allah hepimiz cok guzel memnun olabilecegimiz hayirli sonuclar elde ederiz...

Valla sorma cnm bu gidi$le benimde 1 kac ay ertelenecek gibi ya bakalim gec olsunda guc olmasin hayirlisi artik :1hug:

ilknur_nrv denizıkızından hızlı çıktın walla
inşallah senin operasyonunda çok başarlılı geçer sende bolbol resim çekinirsen seviniriz :)

ilknur_nrv denizıkızından hızlı çıktın walla
inşallah senin operasyonunda çok başarlılı geçer sende bolbol resim çekinirsen seviniriz :)

evet valla para denkleştir uygulatacaqk doktor bul teknik bul derken çok zor bi süreç oldu ... inşallah hayırlı sonuçlar olur da eziyetimize değer kızlar

dualarım sizinle kızlar. güzel haberlerinizi bekliyorum. Bu arada ilknurcum doğum günün kutlu olsun zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Endoskopik yüz germe hakkında Erhan Eryılmaz, Oytun, Oytun İdil şu an aklıma yatan isimler. Lütfen memnun kaldığınız doktorların ismini yazar mısınız.

Bi de bu doktorların muayne parası almaması beni düşündürüyor. Teoman Doğan, Tunç Tiryaki 200'e yakın alıyor?

kafa karıştırması normal canım ama bu bir strateji.
Örnek Teoman Bey muayene günü 10 muayene yapsa 2000 TL her halukarda zaten kazanır
Erhan Bey yada diğerleri 15-20 muayene yapsa para kazanmaz belki ama 3-5'ini ikna etse ortalama 5 ile 20 arasında kazanır.
Sonuçda bunlar doktorda olsa estetik doktoru sana ilaç yazıp göndermiyor amacı işlem yapıp paranı almak, sende bende onlar için müşteriyiz :ecrin_bebek:

valla ben bi doktora gittim izmirde muayene ücreti alıyo karar verip bi daha gitttiğinde gene alıyo muyene olmadan geri çıktım ordan demekki amliyat yapılsa etse gene muayene üctreti alcak paragözlükten başka hiçbirşey değil o kadar kişi varki uayene olan adamın amliyta yaptığını da sanımıyorum muayene ek olrak küçük işlmeler botox dolgu gibi ondan parayı kırıyo zaten işlme yapmasına ne gerek var yağ injeksiyonu bile 4000 5000 lerde geziyo yazık ... zaten doktorla görüşemiyorsun bile sekreterleri yazıo. ben erhan bey oytun beyu tebrik edyiorum.. yeri geldi son param bu dedim mesela kırmadı doktor böle olmalı die düşünüyorum ben . normal haytatta da öle insanları sevmiyorum zaten ben :)) teoman bey de mailde bi kaç doktorla görüşcem uzaktan gelcem dedim ii sizde 100 tl alalım ozaman kırmayalım dedi mesela .. yani alt tarafı bilgi alıyosun muayene mi ediyoki seni kaşına gözüne bakmak muyene mi (( yani alına da bilir ama makul fiyatlar olmalı bence sadece sosyeteye çalışmasınlar :))))))

evt dün ilknuru doğum günüydü dimi (nice yıllara bugün istanbuldadır sanırım amliyatı yarın olabilir ayyy hayırlısıyla çıksın da dualarımız seninle ilknurcum herşey gönlünce olsun ............melodi zezetheone da endoskopi düşünüyordu oytun bey ona da yapmam demiş erhan bey e falan da gitmişti benim gibi kimse yapması zaten onu n sorunu da yoktu ben görmüştüm sadece gözaltlarıydı biraz. yüzü çok güzeldi .... o kutulmuş takıntısından demekki girmiyo:)) ne güsel bu arada pepit sen de mi amliyat düşünüyorsun artık bizi beklede bakalım neler olcak ona göre kararını verirsin sen de :)))

eevet canım benim. teoman bey endoskopik yüz germe dedi. ben kendisine güvendim şahsen 5-7 milyar arasında para istedi (hastaneye göre değişiyor herhalde)
ama kendisine soru sormaya çekindim (muayne ücreti ödediğim halde) çünkü çok otoriter. "işin gelirse" havasında. yani ona ameliyat yaptırmasam, sonrasında soru sormak çin aramaya çekinirim. O yüzden ondan caydım. Tunç tiryaki hakkında güzel şeyler duymuştum ama o da çok ücret alıyor muaynede.
Burada da Oytun ve Erhan beyleri duydum. Bilemiyorum. Kasım ayında sanırım Oytun ve Erhan Beye gitcen hangisi içime sinerse.

Kızların güzel haberlerini alalım bi, gerisi kolay. İnşallah güzel geçer ameliyatları. Onlar kadar olmasına imkan yok ama ionlar için inan çok heyecanlıyım :)

Her muayene ucreti alan doktor tecrubelidir diye bi kuralmi var :S
$ahsen ben muayene ucreti alan doktora gitmek istemem muayene ucreti almayan o kadar doktor dururken buda ba$ta doktor seciminde hastalar icin caydirici bi unsur diye du$unuyorum = )))
Kaldiki muayene ucreti almayan bir cok doktor ameliyatlari oldukcada bahaliya yapiyor :S

Doğru söylüyorsun aslında ama ne biliim işte, o kadar farklı şey duyuyorum ki araştırdıkça, neyi kriter olarak almak gerektiğini bllmiyorum.

Galibe e iyisi bu operasyonu yaptıranların beğenileri ve yorumlarını dikkate almak. Oyun bey hakkında Yeşilkelebekten güzel bi şey duydum. Erhan beye de lknurcum gitcek. Sahi o ne yapıyor şu anda acaba? Olmuş mudur?

ilknur per$embe yada cuma gunu operasyon yapilcak diyodu bilmiyorumki belki dun yapidi belkide daha bugun yapilcak :S
Allah yardimcisi olsun in$allah cok guzel sonuclar alir...

merhaba kızlar erhan bey tez canlı birisi bence dün yapmıştır operasyonu hastanededir şuan bence ( inşallah başarılı geçmiştir ama şuan kendini kötü hissediyor olabilir ağır bi oprasyon sonuçta ama geçince bişeyi kalmıo:)))) Allah sabır versin. ayhak da erhan bey e olmuştu. herkes sonuçtan memunki buralara kötü bişi yazan olmadı artık bu forumlara girmiyolar bile o zor dönemi atlatıncaya kadar 15-30 gün arası evde kalıyolar detayları yazıolar sonra iyileşince de görünmüyoalr bi 10 sene sonra gelirler herhalde :)))))benim de az kaldı dua edin mutlaka giremeyebilirim bi daha ama aklı hep szde kızlar resimlerimle döeneceğim nasipse görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…