canim bende bir ay sonra falan düsünüyordum aslinda ama doktorum hemen haftaya olabilir diyince biletide ardina baktim bir ay sonra falan düsünüyorsan bence bilet isini ayarla biletin oldugu zaman doktor herzaman öncelik tanir zaten su zamanda geliyorum ben dersin o güne ayarlar...hayirlisi olsun cnmmm
Anladim cnm bende yarin obur gun bilet i$ini ayarlamaya ba$liycam...
Bu arada sen istanbulda kalacak yeri ayarladinmi veya hastanedemi kalacaksin ba$ka bi yerde kalmana gerek yokmu yada istanbulda kac gun kalman gerekecek :uhm:
hmm ben yarin gece hastanede kaliyorum büyük ihtimal persembe ameliyat olur yada cuma ameliyat sonrasida 2 gün hastanede kalirim sonra istanbuldan ayrilicam hemen buraya dönmem imkansiz o yüzle akrabalara falan gecerim bir iki hafta türkiyede kalirim cnm dönüs biletimi suan almadim zaten orda durumuma göre ayarlama yapicam bence sende sadece gidis al dönüs isi kolay nasil olsa kizlar cok cok heycanliyim endiseliyim bir okadarda korkuyorum dualarinizi esirgemeyin öptüm herbirinizi görüsmek dilegiyleee.....sevgiler....
Cnm ben bilet alirsam gidi$ donu$ almam lazim zaten annemle gitmeyi du$unuyorum istanbulda i$lemleri bitirdikten sonra ordanda konyaya gidicem 1 ay kadar kaliriz sonrada geri doneriz diye du$unuyorum nasip olursa CADIARZU
Dularaimiz seninle cnm in$allah her$ey istedigin gibi hatta istediginden bile daha guzel olur Allah yardimcin olsun bol $anslar dilerim....
ah cnm sana da şimdiden hayırlı operasyonlar ben de senin gibi hep şu ay bu ay dedim 1 senedr çırpınıyom burda ve şimdi kesinleşti ay ya şaka gibi dua edin bol bol lütfen:)))
zezetheone nerdesin girmiyo musun siteye((
ilknur_nrv denizıkızından hızlı çıktın walla
inşallah senin operasyonunda çok başarlılı geçer sende bolbol resim çekinirsen seviniriz :)
kafa karıştırması normal canım ama bu bir strateji.Endoskopik yüz germe hakkında Erhan Eryılmaz, Oytun, Oytun İdil şu an aklıma yatan isimler. Lütfen memnun kaldığınız doktorların ismini yazar mısınız.
Bi de bu doktorların muayne parası almaması beni düşündürüyor. Teoman Doğan, Tunç Tiryaki 200'e yakın alıyor?
kafa karıştırması normal canım ama bu bir strateji.
Örnek Teoman Bey muayene günü 10 muayene yapsa 2000 TL her halukarda zaten kazanır
Erhan Bey yada diğerleri 15-20 muayene yapsa para kazanmaz belki ama 3-5'ini ikna etse ortalama 5 ile 20 arasında kazanır.
Sonuçda bunlar doktorda olsa estetik doktoru sana ilaç yazıp göndermiyor amacı işlem yapıp paranı almak, sende bende onlar için müşteriyiz :ecrin_bebek:
Her muayene ucreti alan doktor tecrubelidir diye bi kuralmi var :S
$ahsen ben muayene ucreti alan doktora gitmek istemem muayene ucreti almayan o kadar doktor dururken buda ba$ta doktor seciminde hastalar icin caydirici bi unsur diye du$unuyorum = )))
Kaldiki muayene ucreti almayan bir cok doktor ameliyatlari oldukcada bahaliya yapiyor :S