Memorial cnm ewet direk hastaneye gel dedi muayene orda olucak sanirim persembe yada cuma nasil istersen dedi ogün yapalim..hastaneye yerlesirsin dedi...carsamba günüde ayrica dogumgünüm :))))))) böle denk geldi
:)))) canım evet haklısın bakalım nasıl olcak önünüzde iki farklı örnek olcak nasipse ilknur endoskopi ben macs lift:)))
Tabi biz bilemeyiz nereye asacaklar dedigin gibi belki kulak zarina asarlar daha izsiz sonuc elde etmek icin belki bir alternatif olabilir diye du$unmu$tum ama :bbo:
Benimde oyuklar belirgin baya banadami uygun olmayacakki ama benim oyuklarin belirgin olmasinin en onemli nedeni yanaklardaki du$ukluk sanirim, benim oyuklar eskiden beri belirgin ama eskiden gayet ho$ ve dogal bi gorunumu vardi $imdi kaba bi goruntu olu$tu benneyaptımki
Canım benim uzun bir maratondan sonra kararını verdin demek, inşallah herşey arzuladığın gibi olur. Bu arada hangi doktora kaça yaptırıyorsun, ve kendini iyi hisseder hissetmez bizlerede durumunu bildir. Bende 1 veya 2 yıl sonra bunu yaptıra bilirim, çünkü nede olsa yaş 48 alt yanaklardaki sarkma endoskopi ile bende tamamen toplamadı. Eğer iyileşme dönemin çabuk olursa bende düşünmeye başlayacagım.
Ne zaman ameliyat oluyorsun, seni kocaman öpüyorum.
aslında orta yüze endoskopi yaptırdıkdan sonra alt yüzede macs lifti yaptırıp tüm problemleri kökden çözmek lazım ama işde doktorlara kalsa peşin hükümlüler 50 olmadan kimseye ikisini birden yapmıyorlar.
Değil ikisini yapmak macs lift deyince senin yaşın daha çooook geeenç diyorlar
denizkızı ne diller dökmüşde kabul ettirmiş.
cilt yaşına bakan yok tabi hepsi direk yaşını soruyor
yaşın kaç ?
30
o zaman olmaz..
iyide yaşımızı göstersek sana gelepde niye estetik ameliyat talep edelim be adam
20 görünmek gibi bir arzumuz yokki zaten
Anliyorum denizkizi bukadar detayli bilmiodum senin olcagin ameliyati mantikli aslinda kisa sürede isine dönmek isteyenler iyilesmek isteyenler icin umarim hersey istedigin gibi olurrr...Hayirlisi olsun isn canim benim..
Ben 29 u ucuyorum bildiginis gibi ogün direk hastaneye gel dedi yatiralim orda muayene edelim..yani kesin bu is anlasilan :))) persembe yada cumada ameliyati olmus olurum...bir bitse artik bu stres
pepit canim ben her gelismeyi gün gün foto belkide video olarak kayit etcem insankendini görmüoyr hele birde iyilesip bitince aninda unutuyor cektiklerini ama yardimci olmasi acisindan iyilesme dönemi nasi geciyor bilgi vermesi acisindan günlük cekilmis resimler iyi olur bende bir yildir deli gibi arastiriyorum bu islemleri ameliyata hazirlk dönemi gercekten zor hele birde ameliyat olan arkadaslarin cok yardimi dokunuyor bu yüsden kesinlikle ameliyat bitince buraya yazmamazlik yapmam...bu cok önemliii..
ins hepimis istedigimiz görüntüye kavusuruz denizkizi senin tam tarihi kaci canim ameliyatin ??
Canım benim uzun bir maratondan sonra kararını verdin demek, inşallah herşey arzuladığın gibi olur. Bu arada hangi doktora kaça yaptırıyorsun, ve kendini iyi hisseder hissetmez bizlerede durumunu bildir. Bende 1 veya 2 yıl sonra bunu yaptıra bilirim, çünkü nede olsa yaş 48 alt yanaklardaki sarkma endoskopi ile bende tamamen toplamadı. Eğer iyileşme dönemin çabuk olursa bende düşünmeye başlayacagım.
Ne zaman ameliyat oluyorsun, seni kocaman öpüyorum.
merhaba kimbilir ben 4 ekim e amliyat günümü aldım bi aksilik çıkazsa 8 de hastaneye yatışımı yaptırıcam. tabiki kendime gelir gelmez sizlere yazıcam bulunduğum yerde net olacak muhakkak.... resimde çekicem bol bol hele bi güzelce atlatayım :))) macs lift 2000 peşin 1500 kredi kartı toplam 3.500
Nasil cnm anlayamadim 4 ekimde ameliyat icin gun aldim 8 de hastaneye yati$imi yaptiricam derken ???
4 unden 8 ine kadar ne yapacaksin hastanedemi kalcaksin :S
yok cnm sabah 8 de hastaneye yatışımı yaptırcam tahliller falan sonra da aynı gün amliyata giriyorum nasipse bir gece hastanede kaldıktan sonra salı günü taburcu yakınlarda bi pansyon gibi bi yere yerleşirim artık interneti falan olan:))))
Hmm bende diyorum bi yanli$ anla$ilma var ama kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalim hayirlisi olsun in$allah her$ey gonlunce olur cnm bol $anslar dilerim yerimseniben
Anliyorum denizkizi bukadar detayli bilmiodum senin olcagin ameliyati mantikli aslinda kisa sürede isine dönmek isteyenler iyilesmek isteyenler icin umarim hersey istedigin gibi olurrr...Hayirlisi olsun isn canim benim..
Ben 29 u ucuyorum bildiginis gibi ogün direk hastaneye gel dedi yatiralim orda muayene edelim..yani kesin bu is anlasilan :))) persembe yada cumada ameliyati olmus olurum...bir bitse artik bu stres
pepit canim ben her gelismeyi gün gün foto belkide video olarak kayit etcem insankendini görmüoyr hele birde iyilesip bitince aninda unutuyor cektiklerini ama yardimci olmasi acisindan iyilesme dönemi nasi geciyor bilgi vermesi acisindan günlük cekilmis resimler iyi olur bende bir yildir deli gibi arastiriyorum bu islemleri ameliyata hazirlk dönemi gercekten zor hele birde ameliyat olan arkadaslarin cok yardimi dokunuyor bu yüsden kesinlikle ameliyat bitince buraya yazmamazlik yapmam...bu cok önemliii..
ins hepimis istedigimiz görüntüye kavusuruz denizkizi senin tam tarihi kaci canim ameliyatin ??
merhaba kimbilir ben 4 ekim e amliyat günümü aldım bi aksilik çıkazsa 8 de hastaneye yatışımı yaptırıcam. tabiki kendime gelir gelmez sizlere yazıcam bulunduğum yerde net olacak muhakkak.... resimde çekicem bol bol hele bi güzelce atlatayım :))) macs lift 2000 peşin 1500 kredi kartı toplam 3.500
sana da bi şey kalmamış. çok güzelleş sen de tamam mı. e burun? burun dahil fiyatı mı bu? kime yaptırıyordun sen?
ilknur sen once bilet i$inimi ayarladin yoksa randevu i$inimi ?? biraz ani olduya senin randevu i$i o yuzden soruyorum... Bende acaba $imdiden bilet i$ini ayarlasammiki 1 ay falan sonra gelecek olursam $imdiden ayarlamak daha uygun olacak diye du$unuyorum CADIARZU
denizkızı sayılı gün kaldı hadi bakalım dualarım seninle canım inşallah takıntıların artık bitecek
önce ve sonrası resimleri bekliyoruz bolbol çek :)
bu arada bir yer ayarlayıp geliyorsundur inşallah sonra strese girme burada.
gerçi oytun bey yönlendirir seni.