Endoskopik yüz germe - Facelift

Canim Benim Dualarim seninle...ins hersey istedigin gibi olur allahim yardimcin olsun bir an evvel olur biter iyilesirsin bende bir esimin haberi var kimseye söylenmio anlamayacaklari icin ailemede artik ameliyatim bitince bitti diye haber vericem ama ne ameliyati oldugumu yinede sölemeyi düsünüom o halde cekemem valla sitemleri :))) ne diyelim ins hersey güzel olur...seni ziyarete gelirimm tam olarak zaman yazarsan tabi bende insan icine cikabilcek durumda olursam yaninda olmak isterim...elimden geldigince..birde son sorum macs lift endoskopiye göre daha hafif bir islem miki endoskopide iz yok oytun bey bos kisimlara cukur olan yag enjeksiyonu yapiyom ve daha iyi sonuc aliyorum demisti bana endoskopik yöntemde izsiz oldugunu düsünürsek o yüzden daha mantikli gelmisti bence yinede konus canim yüz yüze görüstügün de

aynı canım benim. birebir aynı dertlerimiz daha da sarkarsam buldog köpeği gibi olur muyum acaba diye düşünüyorum. Tabi işin ironisi bi tarafa birerbir aynı dertleri yaşıyorum. zaten yanaklar tombikti. bunlar aşağıya indi. (yer çekimi diye bi şey var, kolejen liflerde zayıflıyor) onlar aşağıya inince göz altlarımı da aşağıya indi. cildim zaten yağlı ve ince belli ki incek daha da. ki annem ortada.

Bi de yüzümde zayıflayınca iyice kare yüzlü bi şey oldum.
haliyle ilknur ve denizkızının resmi gözüme süper gözüküyor. ki zaten süperler. ama onlar iyi görünmüyorlar kendilerine ve bence daha iyi yapıyorar. ilerde daha vahim olmadan baştan önlem almak daha iyi.

benim için uyugn olan teoman beyin de dediği gibi endoskopik orta yüz germe ama ben gözaltında iz kalmasından çok korkuyorum bi de benim gözlerim zaten japon, badem göz olma riskine iyice küçülürse diye de çok korkuyorum.

o yüzden ilknur beni unutma. sonuçlarını çok iyi yaz. özellikle gözaltını. hoş senin gözaltında da bi şey yok ya.

çok güzel olcak hayatım. aklına bi şey getirme. burunun da çok güzel olcak. bizde resimlerine bakıp VAAAAAAAUV diycez.alkisalkisalkis

bu arada kızlar yalnız kalmayın. bi şey ihtiyacınız olursa istanbulda oturuyorum ben. her türlü yanınızda olmaya hazırım. çok ciddiyim. öperim. azzz kaldı. kendim olacak gibi heyecanlıyım. inşallah çok çok güzel olcak. güzel haberlerinizi bekliyorum.

Ne yapalim cnm yaa Allah yardimcimiz olsun ben zaten doktor beye mail yazdigimda resmimi koyunca hemde en iyi halimdeki resmimi koydum cok net olmamakla beraber problemimde anla$iliyor diye yazdim problemimide iyice aciklamali anlattim doktor bu problemlerin caresi endoskopik cerrahidir diye yazmi$ yuz yuze bile goru$meden anladi sorunumu :bbo:

Benimde en cok korktugum goz altindan kesi yapilmasi iz kalirsa falan yoksa sacli deriden agiz icinden kesi yapilmasindan korkmuyorum bile..

Sen en guzeli doktora anlatacaksin goz $eklini badem gozlu olmak istemedigini belki o ona gore bi teknik uygular :S

Denizkizi ve ilknur randevularini yapmislar hayrlisiyla bi operasyonlarini gercekle$tirsinler bakalimda sonra sira bize gelsin ben kasimin basinda falan randevu almayi dusunuyorum bakalim nasip olursa :uhm:

kızlar saolun cesaret veriyorsunuz bana :))) sen belki gelemeyebilirsin ama ben sen gelene kadar biraz toparlanmış olurum da ben gelirim inşallah ziyaretine :))) bu badem gözlü olma kısmına gelince yeşilkelebek gözlerimle ilgili bişey yapılmasın demişti ve de doktor yapmadı isteğe bağlı sanırım. gözaltında iz de kalmadı . o sürekli yeşil çay adaçayı falan bişeyler içti izlerin çabuk geçmesi için kolay atlattı diğer arkdaşlara göre.. ayyy her gece rüyamda amliyat günümü görüyorum bakalım nasıl olcak kızlar hiç biyere kaybolmayın buralardan:)))

canım endoskopi de iz yok mini yüz germe nin kulak önünden kesi olmadan ; sadece saçlı deri ve gözaltlarından girilerek yapaılan bir işlem ... bazı doktorlar ağız içinden bile kesi yapmayabiliyor. tabi bu işlem daha çok çaba ve masraflı bir işlem bu yğzden her doktor yapmıyo biraz da yetenek istiyo tabi diğerinde kesi var rahat rahat çalışıyorlar. senin bütün deri alttaki dokudan ayrılacak ayırmadan asarlarsa eğer etkisi kısa süreli olurmuş. deri alt tabakadan ayrıldığı için ise yüzün oturması mimiklerin yerleşmesi haliyle zaman alıyor ... ama o süreci atlatıktan sonra bişeyciğin kalmıyo . bbenim yöntemde ise mini yüz germe değilde daha fafif bir işlem kulak önünden yine kesi var ama kulak arkası kesi yok deri alttabakadan ayrılmıyor sadece büzdürücü 3 dikiş atılıyo bu nedenle iyileşme süreci daha kısa mimikler daha kısa sürede oturuyo sanırım ettkisi de daha kısa olabilir bundan korkuyorum doktor 10 yıl dedi ama zaten 2-3 yıldrı ülkemizde 1 yılduır uygulanan bi yöntem etkisi nerden biliyorlar ki 10 yıl die.neyse artık kararımı verdim son pişmanlık fayda da getirmez 1 hafta içinde işe de dönmem lazım endoskopi için zaman yok benim(((. inşallah senin de amliyatın çok başarılı geçer Allah yardımcımız olsun:)))

:))) cnm Allah razı olsun bol bol dua edin yeter:)))

bazen resimde ok veriyolar yanına gidince onaylamıyolar cnm:)))) ama zorlayınca da ellerinden bişey gelmio onlara göre bişeyimiz yok eski halimi bilmiyolar ben farkediyorum böle takıntıı da yaşamak istemiyorum. Çok korkuyorum ben kızlar yaklaşıkca inşallah doğru olanı yapıyorumdur:)))

Benim bile $imdiden ruyalarima gircek nerdeyse birak seni
Bizde bu merak varken ayrintilari sizden ogrenmeden kaybolmak ne mumkun zemuszemus

Cnm ben en iyi goruntumdeki resmimi gondermi$tim oyle fazla belli deildi ust yanak bolgemdeki du$ukluk, gece cekinmi$tim makyajda yapmi$tim bide i$igin yuze nerden geldigide onemli sagdan soldan yukaridan geliyosa yuzundeki sorun cok kotu gorunuyor o resimde onada cok dikkat etmi$tim o resme bile evet diyosa yuz yuze goru$unce dunden evet der bence :2:

Son düzenleme:
Ha denizkizi bi$ey diycektim sana her defasinda unutuyorum bu endoskopik yontem senin sorununa care olmuyo demi$ ya doktorlar acaba diyorum endoskopik yontem sadece ust yanaklardami etkili sadece $akaklardanmi uygulaniyor :S sen agiz kenarindaki oyuklardan $ikayetcisinya alt yuz bolgesine etki etmesi icin atiyorum mesela kulak memesi arkasindan falan kucuk kesi yapilip endoskopik kamerayla ordan girerek gercekle$tirseler bu operasyonu asma yada diki$ herneyse ordan yapilsa hem kulak onunden oyle buyuk kesilerede gerek kalmaz bu $ekilde daha kolay olmazmiki hep aklima takiliyor doktorla bi konu$saydin diye :S

Son düzenleme:

canım bi bildikleri vardır sanırım olmuyodru orsan girsiler dokuyu nereye asıcaklar endoskopide şakaklara asılıyo sanırım. bende kulak zarına asılıyormuş. yani kulak arkasından gisip şakaklara asamazlar(( İKİ YÖNTEM Bİ ARADA OLABİLİR SADECE endoskopi oyukları benim gibi belirgin kişlere uygun değil hem kendimi toparlamam sürece çok uzun 10 günüm var benim cnm ... bazı dokotrlar hem endoskopi hem klasik mini yüz germe yapıyo bazı ağır durumlarda. hani makemehaldeki resimlere doktorun da bakmasını istedim bakmış. bana o byanda fazla gerilme yapılmış sende sadece smas tabakası büzdürü dikişlerle gerilcek dıştan bişey belli olmucak. morarma daha az olur demiş bi de onun dikiş izleri çok belirgin seninki belli belirsiz olcak bunu sende farkediceksin demiş. içim raharladı biraz daha .... mesela kavak yellerinde ceyda die bi kız var yaşı 21 daha ama onun da oyukalr şimdiden belli benim yaşa gelince o da benimle aynı detten yakınabilir yüzü de zayıf benim gibi :))) yani bi nevi kalıtsal durum arkdaşlar

Benim bile $imdiden ruyalarima gircek nerdeyse birak seni
Bizde bu merak varken ayrintilari sizden ogrenmeden kaybolmak ne mumkun zemuszemus

:)))) canım evet haklısın bakalım nasıl olcak önünüzde iki farklı örnek olcak nasipse ilknur endoskopi ben macs lift:)))

aslında orta yüze endoskopi yaptırdıkdan sonra alt yüzede macs lifti yaptırıp tüm problemleri kökden çözmek lazım ama işde doktorlara kalsa peşin hükümlüler 50 olmadan kimseye ikisini birden yapmıyorlar.
Değil ikisini yapmak macs lift deyince senin yaşın daha çooook geeenç diyorlar
denizkızı ne diller dökmüşde kabul ettirmiş.
cilt yaşına bakan yok tabi hepsi direk yaşını soruyor
yaşın kaç ?
30
o zaman olmaz..
iyide yaşımızı göstersek sana gelepde niye estetik ameliyat talep edelim be adam
20 görünmek gibi bir arzumuz yokki zaten

Tabi biz bilemeyiz nereye asacaklar dedigin gibi belki kulak zarina asarlar daha izsiz sonuc elde etmek icin belki bir alternatif olabilir diye du$unmu$tum ama :bbo:
Benimde oyuklar belirgin baya banadami uygun olmayacakki ama benim oyuklarin belirgin olmasinin en onemli nedeni yanaklardaki du$ukluk sanirim, benim oyuklar eskiden beri belirgin ama eskiden gayet ho$ ve dogal bi gorunumu vardi $imdi kaba bi goruntu olu$tu benneyaptımki

Anliyorum denizkizi bukadar detayli bilmiodum senin olcagin ameliyati mantikli aslinda kisa sürede isine dönmek isteyenler iyilesmek isteyenler icin umarim hersey istedigin gibi olurrr...Hayirlisi olsun isn canim benim..
Ben 29 u ucuyorum bildiginis gibi ogün direk hastaneye gel dedi yatiralim orda muayene edelim..yani kesin bu is anlasilan :))) persembe yada cumada ameliyati olmus olurum...bir bitse artik bu stres
pepit canim ben her gelismeyi gün gün foto belkide video olarak kayit etcem insankendini görmüoyr hele birde iyilesip bitince aninda unutuyor cektiklerini ama yardimci olmasi acisindan iyilesme dönemi nasi geciyor bilgi vermesi acisindan günlük cekilmis resimler iyi olur bende bir yildir deli gibi arastiriyorum bu islemleri ameliyata hazirlk dönemi gercekten zor hele birde ameliyat olan arkadaslarin cok yardimi dokunuyor bu yüsden kesinlikle ameliyat bitince buraya yazmamazlik yapmam...bu cok önemliii..
ins hepimis istedigimiz görüntüye kavusuruz denizkizi senin tam tarihi kaci canim ameliyatin ??

Benim mumkunse 20 gorunmek gibi bir arzum var canim kaydirigubbakcemile3 cunki ben eski halimi cok ozledim :sinifsinif:

in$allah canim dua edicem sizler icinde hayirlisiyla $u operasyonlari bi atlatalim tek dilegim bu gunlerde bu :Saruboceq:
Hangi hastaneye gideceksin cnm direk derken muayene olur olmaz ameliyati yapalimmi dedi doktor :bbo:

Memorial cnm ewet direk hastaneye gel dedi muayene orda olucak sanirim persembe yada cuma nasil istersen dedi ogün yapalim..hastaneye yerlesirsin dedi...carsamba günüde ayrica dogumgünüm :))))))) böle denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…