Endoskopik yüz germe - Facelift

Memorial cnm ewet direk hastaneye gel dedi muayene orda olucak sanirim persembe yada cuma nasil istersen dedi ogün yapalim..hastaneye yerlesirsin dedi...carsamba günüde ayrica dogumgünüm :))))))) böle denk geldi

Hmmm in$allah dogum gunu hediyesi olarakta istedigin gibi bir sonuc elde edersin cnm yerimseniben

$iimdiden dogum gununu kutlar nice nice saglikli mutlu yillar dilerim tum sevdiklerinle beraber a.s.

:)))) canım evet haklısın bakalım nasıl olcak önünüzde iki farklı örnek olcak nasipse ilknur endoskopi ben macs lift:)))

Canım benim uzun bir maratondan sonra kararını verdin demek, inşallah herşey arzuladığın gibi olur. Bu arada hangi doktora kaça yaptırıyorsun, ve kendini iyi hisseder hissetmez bizlerede durumunu bildir. Bende 1 veya 2 yıl sonra bunu yaptıra bilirim, çünkü nede olsa yaş 48 alt yanaklardaki sarkma endoskopi ile bende tamamen toplamadı. Eğer iyileşme dönemin çabuk olursa bende düşünmeye başlayacagım.
Ne zaman ameliyat oluyorsun, seni kocaman öpüyorum.

Tabi biz bilemeyiz nereye asacaklar dedigin gibi belki kulak zarina asarlar daha izsiz sonuc elde etmek icin belki bir alternatif olabilir diye du$unmu$tum ama :bbo:
Benimde oyuklar belirgin baya banadami uygun olmayacakki ama benim oyuklarin belirgin olmasinin en onemli nedeni yanaklardaki du$ukluk sanirim, benim oyuklar eskiden beri belirgin ama eskiden gayet ho$ ve dogal bi gorunumu vardi $imdi kaba bi goruntu olu$tu benneyaptımki

cnm ben de çok düzensiz yazıyom keşke bizim düşündüğümüz gibi yöntemler olsa:))) kimbilir belki ilerde çıkar.... cnm dedeiğim gibi benim yanaklarda aşırı bi düşme gözaltı sorunum olsa ve iş yeri sorunu olmasa endodkopiyi tercih ederdim önceden de fikrim o doğrultudaydı:KK43:(( ama sonra bu yola yönlendim hayırlısı olsun demekten başka çarem yok cnm benm :=))))

Canım benim uzun bir maratondan sonra kararını verdin demek, inşallah herşey arzuladığın gibi olur. Bu arada hangi doktora kaça yaptırıyorsun, ve kendini iyi hisseder hissetmez bizlerede durumunu bildir. Bende 1 veya 2 yıl sonra bunu yaptıra bilirim, çünkü nede olsa yaş 48 alt yanaklardaki sarkma endoskopi ile bende tamamen toplamadı. Eğer iyileşme dönemin çabuk olursa bende düşünmeye başlayacagım.

merhaba kimbilir ben 4 ekim e amliyat günümü aldım bi aksilik çıkazsa 8 de hastaneye yatışımı yaptırıcam. tabiki kendime gelir gelmez sizlere yazıcam bulunduğum yerde net olacak muhakkak.... resimde çekicem bol bol hele bi güzelce atlatayım :))) macs lift 2000 peşin 1500 kredi kartı toplam 3.500

aslında orta yüze endoskopi yaptırdıkdan sonra alt yüzede macs lifti yaptırıp tüm problemleri kökden çözmek lazım ama işde doktorlara kalsa peşin hükümlüler 50 olmadan kimseye ikisini birden yapmıyorlar.
Değil ikisini yapmak macs lift deyince senin yaşın daha çooook geeenç diyorlar :KK70:
denizkızı ne diller dökmüşde kabul ettirmiş.
cilt yaşına bakan yok tabi hepsi direk yaşını soruyor
yaşın kaç ?
30
o zaman olmaz..
iyide yaşımızı göstersek sana gelepde niye estetik ameliyat talep edelim be adam
20 görünmek gibi bir arzumuz yokki zaten :p

evt haklısın bide benim yaşım bile büyük geliyo onlara ama biz eski halimizi biliyoruz kızlar ve özlüyoruz ah kıymetini bilemedim şunun gibi olsam bunun gibi olsam nelere takmışım offff:)))))

Anliyorum denizkizi bukadar detayli bilmiodum senin olcagin ameliyati mantikli aslinda kisa sürede isine dönmek isteyenler iyilesmek isteyenler icin umarim hersey istedigin gibi olurrr...Hayirlisi olsun isn canim benim..
Ben 29 u ucuyorum bildiginis gibi ogün direk hastaneye gel dedi yatiralim orda muayene edelim..yani kesin bu is anlasilan :))) persembe yada cumada ameliyati olmus olurum...bir bitse artik bu stres
pepit canim ben her gelismeyi gün gün foto belkide video olarak kayit etcem insankendini görmüoyr hele birde iyilesip bitince aninda unutuyor cektiklerini ama yardimci olmasi acisindan iyilesme dönemi nasi geciyor bilgi vermesi acisindan günlük cekilmis resimler iyi olur bende bir yildir deli gibi arastiriyorum bu islemleri ameliyata hazirlk dönemi gercekten zor hele birde ameliyat olan arkadaslarin cok yardimi dokunuyor bu yüsden kesinlikle ameliyat bitince buraya yazmamazlik yapmam...bu cok önemliii..
ins hepimis istedigimiz görüntüye kavusuruz denizkizi senin tam tarihi kaci canim ameliyatin ??

ben seni 9 u uçuyosun die kalmış aklımda ben ziyarete gelirim seni diyorum bide cnm:)))) sen benden önce girceksin nasipse ....tabi sen kendni bi toparla inşallah görüşürüz cnm şimdiden doğum günün kutlu olsun nice yıllara cnm :))))))))))))ayyy 2 gün sonra uçuyosun cnm hayırlısı inşallah amliyatın çok başarlı geçer :))))

bu arada doktorum yeşil kelebeğin doktoru oytun bey... çok ilgili bi doktor gerçekten bakalım amlişyattan sonra nasıl olcak:))))

merhaba kimbilir ben 4 ekim e amliyat günümü aldım bi aksilik çıkazsa 8 de hastaneye yatışımı yaptırıcam. tabiki kendime gelir gelmez sizlere yazıcam bulunduğum yerde net olacak muhakkak.... resimde çekicem bol bol hele bi güzelce atlatayım :))) macs lift 2000 peşin 1500 kredi kartı toplam 3.500

Nasil cnm anlayamadim 4 ekimde ameliyat icin gun aldim 8 de hastaneye yati$imi yaptiricam derken ???
4 unden 8 ine kadar ne yapacaksin hastanedemi kalcaksin :S

Nasil cnm anlayamadim 4 ekimde ameliyat icin gun aldim 8 de hastaneye yati$imi yaptiricam derken ???
4 unden 8 ine kadar ne yapacaksin hastanedemi kalcaksin :S

yok cnm sabah 8 de hastaneye yatışımı yaptırcam tahliller falan sonra da aynı gün amliyata giriyorum nasipse bir gece hastanede kaldıktan sonra salı günü taburcu yakınlarda bi pansyon gibi bi yere yerleşirim artık interneti falan olan:))))

yok cnm sabah 8 de hastaneye yatışımı yaptırcam tahliller falan sonra da aynı gün amliyata giriyorum nasipse bir gece hastanede kaldıktan sonra salı günü taburcu yakınlarda bi pansyon gibi bi yere yerleşirim artık interneti falan olan:))))

Hmm bende diyorum bi yanli$ anla$ilma var ama kaydirigubbakcemile3

Hadi bakalim hayirlisi olsun in$allah her$ey gonlunce olur cnm bol $anslar dilerim yerimseniben

Hmm bende diyorum bi yanli$ anla$ilma var ama kaydirigubbakcemile3

Hadi bakalim hayirlisi olsun in$allah her$ey gonlunce olur cnm bol $anslar dilerim yerimseniben

saolasın cnm bnm olayım da artık bu kadar düşün düşün ii değil rahatlasın aklım ... inşallah senin de her şey gönlünce olur cnmmmcım

Anliyorum denizkizi bukadar detayli bilmiodum senin olcagin ameliyati mantikli aslinda kisa sürede isine dönmek isteyenler iyilesmek isteyenler icin umarim hersey istedigin gibi olurrr...Hayirlisi olsun isn canim benim..
Ben 29 u ucuyorum bildiginis gibi ogün direk hastaneye gel dedi yatiralim orda muayene edelim..yani kesin bu is anlasilan :))) persembe yada cumada ameliyati olmus olurum...bir bitse artik bu stres
pepit canim ben her gelismeyi gün gün foto belkide video olarak kayit etcem insankendini görmüoyr hele birde iyilesip bitince aninda unutuyor cektiklerini ama yardimci olmasi acisindan iyilesme dönemi nasi geciyor bilgi vermesi acisindan günlük cekilmis resimler iyi olur bende bir yildir deli gibi arastiriyorum bu islemleri ameliyata hazirlk dönemi gercekten zor hele birde ameliyat olan arkadaslarin cok yardimi dokunuyor bu yüsden kesinlikle ameliyat bitince buraya yazmamazlik yapmam...bu cok önemliii..
ins hepimis istedigimiz görüntüye kavusuruz denizkizi senin tam tarihi kaci canim ameliyatin ??

ooy canım benim hep böyle güzel neşeli kal inşallah çok çok da güzel ol. böyle bak aynalara, iyi ki yaptırmışım ben de. dualarım seninle

sana da bi şey kalmamış. çok güzelleş sen de tamam mı. e burun? burun dahil fiyatı mı bu? kime yaptırıyordun sen?

sana da bi şey kalmamış. çok güzelleş sen de tamam mı. e burun? burun dahil fiyatı mı bu? kime yaptırıyordun sen?

yok değil burun da çok önemli bişey olmayacak ama 2.000 de o tutcak sonradan olacağıma ikisi bir ara da çıksın deim 2 sene para harcamam yasak bana:))) hayırlısyla eski mutluluğum olsun dünyalara değişmem mutluluğumu:))))

ilknur sigara içmiyodun demi sen :KK43:(( aman sakın içme ... derinin oturması zor oluyomuş kandolaşımı falan ... ben zaten az içiyodum şlimdi hiç içmiyom ...:KK43:((( çok heyecanlıyım ya kızlar .)

cokk tsk ederim kizlarrrr.... insss hayirlisi artik..pepitcim ah sigara kacamak birkac nefes cekiom bi haftadir ama telefonda söyledim biras daha ertelesek sigara olayi var yeni yeni birakiyorum dedim yok dedi endoskopiyi fasla etkilemiyor sigara tek sorun ameliyat sonrasinda bulanti ve bas dönmesi yapar dedi tarih ayni kalsin dedi...cok heycanliyim kizlar ve cok korkuyorum gün yaklastikca :KK43:(( ayyyy
Deniz kizi cnm benim hersey gönlünce olur ins...

ilknur sen once bilet i$inimi ayarladin yoksa randevu i$inimi ?? biraz ani olduya senin randevu i$i o yuzden soruyorum... Bende acaba $imdiden bilet i$ini ayarlasammiki 1 ay falan sonra gelecek olursam $imdiden ayarlamak daha uygun olacak diye du$unuyorum CADIARZU

Son düzenleme:
ilknur sen once bilet i$inimi ayarladin yoksa randevu i$inimi ?? biraz ani olduya senin randevu i$i o yuzden soruyorum... Bende acaba $imdiden bilet i$ini ayarlasammiki 1 ay falan sonra gelecek olursam $imdiden ayarlamak daha uygun olacak diye du$unuyorum CADIARZU

canim bende bir ay sonra falan düsünüyordum aslinda ama doktorum hemen haftaya olabilir diyince biletide ardina baktim bir ay sonra falan düsünüyorsan bence bilet isini ayarla biletin oldugu zaman doktor herzaman öncelik tanir zaten su zamanda geliyorum ben dersin o güne ayarlar...hayirlisi olsun cnmmm

denizkızı sayılı gün kaldı hadi bakalım dualarım seninle canım inşallah takıntıların artık bitecek
önce ve sonrası resimleri bekliyoruz bolbol çek :)
bu arada bir yer ayarlayıp geliyorsundur inşallah sonra strese girme burada.
gerçi oytun bey yönlendirir seni.

Son düzenleme:
denizkızı sayılı gün kaldı hadi bakalım dualarım seninle canım inşallah takıntıların artık bitecek
önce ve sonrası resimleri bekliyoruz bolbol çek :)
bu arada bir yer ayarlayıp geliyorsundur inşallah sonra strese girme burada.
gerçi oytun bey yönlendirir seni.

saol cnm inşallah bitecek tabi resim çekicem bol bol :))) ayarladım yerimi bi gün önceden gidiyorum zaten. ah iyi ki varsınız.:))))

X