- 5 Şubat 2010
- 288
- 2
Ayhakta sonuctan memnun diyosun ama cnm senin endollifting hakkindaki acmi$ oldugun konuda ayhak'in bi yazisi dikkatimi cekti oyle cokta memnun kalmadigini ve sag yanaginda daha onceden bi cokukluk oldugunu operasyondan sonrada o cokuklugun gecmedigini vede oraya yag enjeksiyonu yaptirdigini yazmi$ demekki bu operasyondan sonra yuzundeki tum sorunlardan kurtulamiyosun :bbo:
Ayhak'a ozel msj yazdim gecenlerde son durumun nedir gercekten bu operasyondan memnunmusun bu konuda bilgi verebilirmisin diye ama ne yazikki cvp vermedi geriye :uhm:
Aslinda ye$ilkelebek memnun oldugunu yazmi$ en ufak bi memnuniyetsizlik goremedim tum mesajlarinda operasyon sonundaki agrilar $i$likler haricinde kafam kari$ik baya acaba oytun idilemi gitsem bende hem o daha uygun fiyat veriyor :uhm:
Ayhak'a ozel msj yazdim gecenlerde son durumun nedir gercekten bu operasyondan memnunmusun bu konuda bilgi verebilirmisin diye ama ne yazikki cvp vermedi geriye :uhm:
Aslinda ye$ilkelebek memnun oldugunu yazmi$ en ufak bi memnuniyetsizlik goremedim tum mesajlarinda operasyon sonundaki agrilar $i$likler haricinde kafam kari$ik baya acaba oytun idilemi gitsem bende hem o daha uygun fiyat veriyor :uhm: