$a$kincigim sen ne diyosun bu konuda vakit yakla$tikca benim kafam kari$iyor ne yapsamki :uhm:
i$in tuaf tarafi operasyonu gecirenlerden hic kimseylede konu$amiyoruz sonuclari net bi $ekilde ogrenemiyoruz ancak burda daha onceden yazilanlari okuyup kafamizda degerlendirmekle yetiniyoruz :sm_confused:
kizlar suan hastanedeyim dün ameliyatimi oldum ::))) gözlerim cift görüyor kisada olsa yazmak istedim,,agri var ama cok siddetli degil agri kesici ile kontrol edilebilio ve yüzüm taninmaz derecede sisti :) aynaya bakamiomm ama indiginde güsel olcagini söledi doktor bey tabi uzun zaman alicak simdilk bukadar öpüyorum hepinizi
kizlar suan hastanedeyim dün ameliyatimi oldum ::))) gözlerim cift görüyor kisada olsa yazmak istedim,,agri var ama cok siddetli degil agri kesici ile kontrol edilebilio ve yüzüm taninmaz derecede sisti :) aynaya bakamiomm ama indiginde güsel olcagini söledi doktor bey tabi uzun zaman alicak simdilk bukadar öpüyorum hepinizi
canım benim ayhak ın başka bi sorunu vardı ama amliyattan öncede sorunluydu bi tarfı sanırım. hem erken dönemde ödemden yanılma olmuş olabilir bana erhan abey ayhağında resimlerini gösterdi ama tahminen tabi ben bahsetmiştim siteden biraz ankaradan olduğunu flan söylemiştim. resimleri gösterdi şimdi çok güzel oldu yüzü amliyattan sonra falan demişti. tabi bilmiyorum ama kötü bişey de oolsa yazarlardı sanırım ben şahsen yazarım mutlaka silindiğini de sanmıyorum isim verilme<se olumlu olumsuz paylaşım için burdayız... ama bizler gibi kaç kişi yazıyo sıkılmışlardır tahminimce...şirinimde mystrey de oldu mesela şimdi sesleri çıkmıyo((( ben sizleri unutmucam kızlar :))))
Ya bilmiyorum i$te cnm o yaziyi okuyunca biraz kafam kari$ti erken donemde odem'den dolayi deil operasyon sonrasi $i$liklerinin tamamen gectigini yazmi$ sonrada sag yanagindaki o cokuklugun gecmedigini ve yag enjeksiyonu yaptirdigini yazmi$ :bbo:
Ke$ke arasirada olsa gelseler yada ne biliyim msjlarimiza cvp verseler azda olsa bilgi edinsek fenami olur :dilcikar:
Bakalim seninde unutup unutmayacagin sorunlarindan kurtulunca belli olcak kaydirigubbakcemile3
$aka bi tarafada cnm bunu soylemen bile yeterli $imdiden unutmami$ kadar oldun :1hug:
bu akşam yola çıkıyorum nasipse kızlar amliyattan sonra ben de yazabilirim inşallah:))) ilknurcum bizleri unutmadın yazdın :)) tekrardan büyük geçmiş olsun şişlk mutlaka olucak güzel haberlerini bekliyoru< zbeni gittikçe heyecan basıyo kızlar dua edin bol bol
bu akşam yola çıkıyorum nasipse kızlar amliyattan sonra ben de yazabilirim inşallah:))) ilknurcum bizleri unutmadın yazdın :)) tekrardan büyük geçmiş olsun şişlk mutlaka olucak güzel haberlerini bekliyoru< zbeni gittikçe heyecan basıyo kızlar dua edin bol bol
valla ediyorum, inanın ediyorum. ahahhaah o değil de ben olduğumda siz burda olmayacaksınız bana dua eden kalmıycam kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım :)bu akşam yola çıkıyorum nasipse kızlar amliyattan sonra ben de yazabilirim inşallah:))) ilknurcum bizleri unutmadın yazdın :)) tekrardan büyük geçmiş olsun şişlk mutlaka olucak güzel haberlerini bekliyoru< zbeni gittikçe heyecan basıyo kızlar dua edin bol bol
Nasil oluyoki yanakta cukur yoksa hani ust yanaktaki dolgunluk a$agilara inince elmacik kemiklerin orda bi hacimsizlik oluyo ama ona cukur denemez tabiki :S ona demiyodur dimi cukur diye oyle bi goruntu bendede var in$allah bu operasyondan sonra gecer fisfisfis
Bilmiyorum ya i$te kafam kari$ti o yaziyi okuyunca operasyon sonrasi yoksa tam olarak sorunlardan kurtulmak hala mumkun olmayacakmiki diye :uhm:
valla benimde öyle. hani yastık izi gibi bi iz vardı. şimdi o yanağıma indi. yanakta sarkınca gözümle yanaklarım arasında parmağını sokabileceğin iğrenç bi boşluk kaldı. Zaten ben o boşluğun kalkması için bu ameliyatı olucam?
eğer toparlamayacaksa ne anlamı var. Sorun öncede vardı diyorsunuz ama, zaten sorun olmasa ameliyat olmazki insan. bende de o sorun zaten var. ve ben ortadan kalksın diye ameliyat olmayı düşünüyorum.
Gel dedin geldim peptit kaydirigubbakcemile2
ya kızlar benim de konuma baksanız sorunum çaresi bu ameliyat mı ki. istanbuldayım dr oytun idil e görünmeyi düşünüyorum