Endoskopik yüz germe - Facelift

Evet cnm gordum lamianin resimlerini benimde goz altlarim ve elmacik kemiklerdeki dolgunluk orta yanak bolgeme du$tu bu yuzdende burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler derinle$ti hatta lamianinkinden bile derin benimki benneyaptımki lamianin yanaklarda fazla dolgunluk yok benimkinde dolgunlukta oldugu icin bide orta yanaklara du$unce dolgunluk iyice oyuklar derinle$ti oyuklarin hemen yani orta yanak bolgemde pot - kaba gorunuyor benneyaptımki

sende bendensin. ahaha yaptırcan bunu başka yolu yok. ilknur gözaltında iz kalmıor dediği anda gidip yaptırıyorum. biliyorsun o sırf gözaltı için istiyordu yoksa bebek gibi suratı vardı.

neyse sen randevu filan aldın mı? erhan beydi sen de di mi? biz lamiayla buluşup doktorları gezicez kasımdan sonra. sen de kasım gibi olacaktın. o zamana kadar sana da fikir vermiş oluruz. sen yurtdışından geliyordun değil mi?

Daha randevu almadim cnm evet yurtdisindan gelicem ama siz kasimdan sonra gezerseniz doktorlari o zamana kadar belkide ben operasyonu yaptirmi$ olurum nasil fikir vereceksinizki fisfisfis
Resim ekleyemiyorum diyosunya cnm sende istersen profiline ekleyebilirsin resim hem senin problemin nedir sorunlarimiz aynimi aramizda fikir ali$veri$i yapariz kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
oralar dolucak canım zaten onun için yaptırıyorsun anlatmak istediğim o değildi.
Bu operasyonda kişiye göre enjeksiyon takviyesi gerekebilir mesela bende burundan inen çizgiler dahada hafiflesin sonuç daha güzel olsun diye ek olarak işlem sırasında enjeksiyon düşünüyorum daha kalıcı oluyor yada elmacık kemiklerini dahada çıkık göstermek isteyenler olursa ek uygulama yapılabilir yapılması kişiye göre daha mükemmel sonuç doğurur ama yapılmaması problemlerin çözülmeyeceği anlamına gelmesin sadece daha güzel bir sonuç için kişiye göre gerekebilir.
Doktor görecek ona göre birlikte karar vereceksiniz enjeksiyon gerekirmi gerekmezmi ne desek boş CADIARZU

Kızlar son halimi yani 9 ay sonrasını yükledim arkadas listemdekiler görebilir

kimbilir seni arkadaş olarak ekledim ama istek beklemede diyor

Şaşkıncım dediğin şeyi anladım. Ama ne biliyim işte her sene ameliyat olan yada maddi durumu süper insanlar değiliz. Çoğumuz işten zar zor izin alıcaz. Parayı halletmek için kredi alacak olanlar var. istiyoruz ki hiç komplikasyon olmasın Doktor kafamızdakini yapsın bi daha da uğraşmayalım. O yüzden en iyi doktoru ve en iyi çözümü arıyorum. Yoksa biliyorum demek istediğini ve yardımların için çooooooooooook teşekkür ederşm :))

melodi biz laima ile dün konuştuk kasım gibi görüpüp şubat gibi yapıcaz bu işi. İkimizde öğretmeniz ve en uygun zamanlar bunlar. Sen kasımda geleceksen, seni de ziyaret ederiz :)) Sen bize fikir vermiş olursun. Sonra da grup kuralım endoskopikler diye her sene ayn gün buluşalım :)))))))))))))))))))

Canım arkadaslik istegini kabul ettim, girip resimlere bakabilirsin.

Canım arkadaslik istegini kabul ettim, girip resimlere bakabilirsin.

canım benim çok teşekür ederim. gözaltında hiç iz yok ve çok güzel gözüküyor bence.
gözlerin biraz çekildi mi peki? ben farkı anlayamadım benim gözlerim zaten ufak ve çekik, o yüzden çekilmesini hiç isemiyorum

Göz altındaki izler kirpiklerin hemen altında olduğu için görülmüyor, zaten kalemde çekince hiç belli olmuyor, ama evet gözlerim çekilmiş ben bunun yapılacağını bilmiyordum önceden bana söylenmedi yoksa bende istemezdim. Sen önceden bunu istemediğini doktora söyle, gercekten gözlerde kücülme oluyor ve ben bu konuda memnun degilim.

teşekkür ederm canım beim. kızlardan ilknur da ameliyat oldu bakalım o da aynı şeyi diyecek mi. istemiyorum küçülme ben ya büyüsün güzel güzel, niye küçülüyo ööff

denizkızı 4 gündür yok son girdiğinde bu akşam yola çıkıyorum demişti muhtemelen ya bugün yada cuma günü oldu ameliyatı..
hastanede olabilir belki.
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım en çok senin adına sevindim çok uzun zamandır yaptırmak istiyordun inşallah çok güzel olacak herşey.

denizkizi kesin olmustur ins cokk iyi gecmistir ameliyati bende merak ettim...pazar günü hastaneden ciktim ben normalde cumarteside cikabilirdim kendim kalmak istedim pepitcim melodicim bu ameliyatta gercekten korkulacak birsey yokmus sadece sorun yüzün asiri ödem yapip sismesi bunun haricinde ne agri oluyor ne bir sorun pazar günü göz altindaki dikisleri aldi ve gözümün altinda iz denen birsey yok üc gün olmasina ragmen cok ilginc annem cok sasirdi nasil iz olmaz diyor kendiniz bile farkedmeiyorsunuz yani...ilk 3 gün gün bantlar cikana kadar yarasa gibiydm :)simdi biras biras haffledi...tabiki insan icine cikabilmek sanirim iki haftayi alir..suan deniz kizini cok merak ediyorum hayirlisyla haberini alsak inss cok iyidir...

gecmiş olsun canım, senin adına cok sevindim. İz kalmamasının sebebi dikislerinin erken alınması benim doktorum dikişlerimi 8 gün sonra aldı onun icin hafif izler var allahtan kalemle kapatılabiliyorum

ilknur canım bnim çok geçmiş olsun. en merak ettiğim şeylerden ilkine cevap vermişsin. İz kalmıyor olley. peki göz şeklin küçüldü mi? Kimbilirin ki biraz küçülmüş seninkini merak ediyorum çok çok

bu arada tekrar tekrar geçmiş olsun. çok sevindim. hadi sıra bizde inşallah.Doktorun Erhan beydi di mi?

Cnm denizkizi ayin 4'unde yani dun saat 8 de hastanede olucam diyodu galiba dun ameliyatini oldu in$allah onunda her$ey istedigi gibi cok guzel olur yava$ yava$ sira bizlerede geliyoooorrrr akannehir

Cnm cok coookk gecmi$ olsun valla cok sevindim hem senin adina hemde kendi adimiza iz kalmamasida harika bende bu konuda tasalaniyodum iz kalir diye goz altindan kesi olayida beni korkutuyodu agrilarinin olmamasinada cok sevindim
Bu arada sen e$inlemi gitmi$tin yoksa yalnizmi bende annemle gitmem gerekecekte yani annemde benle birlikte hastanede kalabilirmi refekatci gibi :bbo:

Son düzenleme:
Ben Prof. Dr. Özcan Çakmak'ı tek geçerim. Annem, kayınvalideminn kardeşi ve son olarak bir arkadaşımın annesi yaptırdı. Türkiye'deki çok az sayıdaki sadece yüz estetiği yapan doktorlardan. İstanbul'da. Anneminkini bu yıl yaptı, annemden çok bizim endişelerimiz vardı. Son fotoğraf çekiminde doktor bey biryerlere kaybolmayın nolur dedik yani oo kadar. Arkadaşın annesinin burun estetiğini de yaptı, öyle doğal oldu ki eski halini hatırlayamadığımızı düşünüyoruz şimdi... Mutlaka inceleyin derim, iyi de bir hastanede.

annenin ve kayınvaideni önesi sonrası resimlerini koyabilir misin? bi de bizim istediğimiz sadece yüz germe eğiş. endoskopik orta yüz germe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…