canim gecmis olsunKizlar erhan bey mail atmis sabah mr ultrasgof tomografi. CEkildimi ordaki doku yada bichat yag yastikcigi alinir yuz germe yapilir yazmis yag yastikcigini bende dusunmustum cok kotu hastayim yatiyorum erhan bey sevindirdi ama beni zar zor yazdim canlarim gorusuruz
benim kollarimdan 10 cm incelme yapmak lazim:))) bana da etkisi olur mu? saka bir yana da sag kolum hakikkatten sol koluma gore cok kalin ve sag kolum yuzunden aldigim kiyafetlerin sag tarafi kasiyor hephaftada bir evet..öğle tatilinde gidiyorum bana cok yakın..ikinci seansta biter böyle giderse..sen de zayıfmışsın sana da yeter..
benim kollarimdan 10 cm incelme yapmak lazim:))) bana da etkisi olur mu? saka bir yana da sag kolum hakikkatten sol koluma gore cok kalin ve sag kolum yuzunden aldigim kiyafetlerin sag tarafi kasiyor hepbu donemde hep hastaydim hem yattim kilolarima kilo kattim
hahahha benim olcememe gerek yok biliyorum en kalin yeri 34cm:)))sağ kolunu çok kullanıyosun demek ki..diğeri zayıf kalmış.biraz solla kaldır indir:) seanstan önce ölçülmüştü en kalın yeri 29 cmdi..akşam ölçeyim :) sen de bi ölçsene.. 10 cm cok fazla cırpı gibi olursun..
Bu arada hiç utanmadan" ameliyat öncesi sakinleştiren pembe şurup vb" başlıklarla arama yaptım hiçbir şey bulamadım
hahahha benim olcememe gerek yok biliyorum en kalin yeri 34cm:)))
Pembe sarap var:))) o olmasin sakin....
misch pembe surup da ne,atladım mı birseyler aman kaçırmayayım ise yarar birseyse hemen alayım
kızlarrrrr merhaba,
misch cnm kalp kalbe karşıymıss ben de tam geldimm seni gördüm, ayrıca cook sevindim beni düşündüğüne inan ben de sizleri hep düşünüyorum benim tek dünya ile iletişim alanım sizsiniz buna inanın 2 yıldır herkesle herseyden kestim iletişimimi,telim bile yok kızlar .
ayyy benim isler cok yazamasam da okuyorum sanırım yeni amel olanlar var ,sağlıklar kolaylıklar dilerim onlara,
ildeniz sen de mi amel oldun ,geçmişi cok okyamadım bilen biri kısa özet yaparsa sevinirim,
black cnm ozelden yazdıklarına nasıl sevindim bilemezsin inanın cok moral verdin allah da sana en buyuk aşkları mutlulukları versin cnm.
ben hep aynı,ev savaş alanı ...ne zaman sakinler ne zaman normale dönerim bilmiyorum bildiğim tek sey hem ruhumun hem bedenimin artık çekmediği iflas ettiğidir..moral olsun diye estetik mestetik bile bir işe yaramıyor tek istediğim sakin bir ev normal " normal uyku normal film seyretme cafe içme vs vs" kıymet bilin ve hayatınızın tadını çıkarın lütfen ,hayatından memnun olmayan varsa benimle 24 saat geçirmeye gelsin ,gelsin de hayatının kıymetini bilsin.
Rozeee...baş ağrısı yapiyor ..
ben diyecektim:) ameliyat öncesi alındığına göre sağlığa zararı da yok..alkol da değil..e ne ki bu..
kızlarrrrr merhaba,
misch cnm kalp kalbe karşıymıss ben de tam geldimm seni gördüm, ayrıca cook sevindim beni düşündüğüne inan ben de sizleri hep düşünüyorum benim tek dünya ile iletişim alanım sizsiniz buna inanın 2 yıldır herkesle herseyden kestim iletişimimi,telim bile yok kızlar .
ayyy benim isler cok yazamasam da okuyorum sanırım yeni amel olanlar var ,sağlıklar kolaylıklar dilerim onlara,
ildeniz sen de mi amel oldun ,geçmişi cok okyamadım bilen biri kısa özet yaparsa sevinirim,
black cnm ozelden yazdıklarına nasıl sevindim bilemezsin inanın cok moral verdin allah da sana en buyuk aşkları mutlulukları versin cnm.
ben hep aynı,ev savaş alanı ...ne zaman sakinler ne zaman normale dönerim bilmiyorum bildiğim tek sey hem ruhumun hem bedenimin artık çekmediği iflas ettiğidir..moral olsun diye estetik mestetik bile bir işe yaramıyor tek istediğim sakin bir ev normal " normal uyku normal film seyretme cafe içme vs vs" kıymet bilin ve hayatınızın tadını çıkarın lütfen ,hayatından memnun olmayan varsa benimle 24 saat geçirmeye gelsin ,gelsin de hayatının kıymetini bilsin.
Bu arada hiç utanmadan" ameliyat öncesi sakinleştiren pembe şurup vb" başlıklarla arama yaptım hiçbir şey bulamadım
migren in oldugu icin basagrisi yapiyor, bende sarap icemiyorumAu da ameliyata girenlere hakiki morfin veriyorlarmis:))))))