Endoskopik yüz germe - Facelift

hakiki morfin uyusturucu sinifindaki, bizdeki oyle degilmis:)))
ben de alkol kullanmam hele hele sarap hicc

pukka cnm teşekkürler bilgilendirdiğin için....

black ve sana da cook geçmiş olsun,kaynak kaynak acılı tarhana çorbası için.

misch cnm, yatılı Filipinli bir acaip tamam cok güzel çocuk bakıyor da onun dışında hanımefendi evin kraliçesi oldu hanım kahvaltısını yemeğini eline tepsiyle istiyor ,gece uyumadım diyor öğlen 1 e kadar uyuyor eee napiiim haklı, sadece yediriyor gece süt veriyor vallahi onun da yemeği çamaşırı cok işi var günlük kadın geliyor inan onlar kadar ben de calişiyorum yemek bulaşık çamaşır sterilizasyon ki en el oyalayanı bu, iş bitmiyor ,Filipinli hatun uyutamıyordu benim canavarları cok ağladılar girdim odalarına aldım çarşafı tut ucundan sallayacaz dedim şok oldu ama benim canavar şıp diye uyudu yaa dedim ki bu turkiş çocuk uyutma böyle olur ,şimdi ne zaman uyumasalar alıyor çarşafı "gel türkiş sallama "yapalım diye peşimde dolaşıyor ,wallahi ne kol kaldı bende ne sırt..koptumm ben.
mahkeme 21 mayısta bakalım ne olacak detay detay yazacağım şimdilik çıt yok benimkinden iyice daldı alemlere.demişler ya erkeği para,kadını parasızlık bozar,deli gibi paraya kavuştu ilk iş beni şutladı.
yüzüm özellikle şakak kısımları kıpraşıyor sanki daha iyi görünüyor gibiyim sana sonra son halimi foto atarım cnm.o kadar sıkıldım ki herseyden herkesten okuldan öprencilerden insanlardan eylülde nasıl başlarım hic bilmiyorum düşünmek bile beni korkutuyor hiiiiç enerjim yok kızlar.

seni cok iyi anliyorum canim, kizimin bakicisi vardi, inan onun yemegti, camasiri, nazlanmasi ,kiskancligi fena canimi sikiyordu esim bana ne alsa, kiz kiskanclik krizine giriyordu. kizimin sallanmasina asla izin vermiyordum ben cok sukur buna ihtiyac da duymadik:) ben ise gittigimde her mamayi yiyormus kizim:))) bir gun dedim ki yogurdun icine mushily koydum mutlaka yedir dedim hahah ayememisti bebek hic yogurt o zaman anladim ki, yiyen kendisi:))) annem ben yediririm diye odaya kapanirdi ,bir gun bir girdim odaya annem biberonu dikmis kendi kafasina:))))
esin icin uzgunum ama inan ki dunya da cok iyi erkekler de var insallah daha iyisi ile tanisirsin.
daima yanindayim unutma

orantısız olur ama inceltirsen..benim hiç zayıf olmadı.46 kiloyken bile ..zayıfla onun yerden her yerden gitsin..
zayiflayamiyorum maalesef, Cambridge diet var gunde 450 kalori ile hayatta kaliyorsun, onunla bile zayiflayamiyorum, sertraline yani lustral yuz kisiden 10 kisi de kilo alimi veya kilo verisini engellermis,o 10 kisiden biri benim maalesef zayiflayinca kolum da ideal oluyor ama zayiflayabilmek icin oncelikle ilac tedavimin bitmesi lazim

bi de günlük kadın geliyor yani..e sen işe başlayınca ne olacak peki?off canım onlar bir şekilde çözülür de koca işi kötü olmuş hakikaten fıstık gibi bakımlı hatunsun.elin filipinlisinde ne buldu anlamak zor..pişman olup kendine gelecek ama iş işten geçiyor..
ne diyeyim bilmiyorum.tatilde ne yapacaksın.koca yaz nasıl geçecek? manevi tazminat davası da açsana eşine..

bana da kilo verdirmişti .tı..metabolizmam hızlı galiba..cymbalta diye bi ilaç var demiştim daha önce o herkesi zayıflatıyor galiba..bırakmıştım o yuzden..

Cnm yaaaa cok tatlisin .anne olmak boyle bisey galiba ins. Bende yasarim o duygulari.cok sevimliler cnm maasallah .

bana da kilo verdirmişti .tı..metabolizmam hızlı galiba..cymbalta diye bi ilaç var demiştim daha önce o herkesi zayıflatıyor galiba..bırakmıştım o yuzden..
Cymbalta 3 ayda 10 kg almama sebep olmustu, o yuzden sertraline gecrimislerdi bunye den bunye ye degisiyro maalesef

Cymbalta 3 ayda 10 kg almama sebep olmustu, o yuzden sertraline gecrimislerdi bunye den bunye ye degisiyro maalesef

anacım napiyosun sen..google dan bakmıştım herkes kilo verdim diyodu halbuki..moralin düzelince iştahın açılıyor ondan mı alıyosun acaba kilo..

anacım napiyosun sen..google dan bakmıştım herkes kilo verdim diyodu halbuki..moralin düzelince iştahın açılıyor ondan mı alıyosun acaba kilo..
kesinlikle istah acilmasi ile de alakali degil, cunku istahim cokda olsa iyi diyet yaptigim cok oldu ,bu genetik sanirim annem babam 100kg civarindalardi,babam hasta olunca zayifladi, ablamin biri inceciktir ama digeri diyetler yapa yapa 65 kg de zor kaliyor

evet iyi erkekler var kesinlikle..

hımm..olabilir..snein de cok fazla değil aslında ama istediğin zayıflıkta değilsin belki..

geçmiş olsun canım ya.
watsdan da yazıyorum. erhan beyle yüzyüze görüş. Mr, tomografi ne derse çektir. mutlaka çözüm bulunacak. iyi olacaksın

Canım hoşgeldin. Bende kaç gündür nerelerde diyordum. Seni anlıyorum ikiz büyütmek kolay değil. Ben bir tane ile bile uğraşırken kriz geçiriyordum hala da geçiriyorum. Ama büyüyünce sana arkadaş olacaklar. Beraber sinemaya gidip, cafede çay içiceksiniz. Hatta sen yaşlanınca sana iyi estetikçiler araştırıp elleriyle bakıma sokacaklar seni. O yüzden şimdi geleceği düşün, iyi olacak de ve derin derin nefes alarak ikizlerle ilgilen.

bende ölçecem. Rekor bende ise ne ısmarlıyorsunuz kızlar :)
rekor bende sende olmasi imkansiz... yasla mi sisiyorum yoksa ilaclar ile bu ulkemi sisirdi beni bilmiyorum, haftada 3 saat zor spor yapiyorum hergun heryere araba ile gidiyorum cok harektesizim

Canım yeni resmini at bir ara. inşaallah iyi olacak yüzün. Pardon da filipinli kadın geceli, ayrı temizlik için de tutuyorsun kadın, ee sen niye nefes alacak zaman bulamıyorsun? Bence onları bir yola sok sen. biraz flipinli kıza Türkish saygıyı, sepeti, orda ne için bulunduğunu hatırlat. sterilizasyonu falan da o yapsın. Çocukları o yedirsin, uyutsun. Gecede bakacak tabi. Gece uyuyamadıysa tamam biraz geç kalkar ama sonra da işe yarar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…