hakiki morfin uyusturucu sinifindaki, bizdeki oyle degilmis:)))migrenim yok ama ateşim çıktığında , hasta olduğumda bi şekilde migreni tetikliyor..Allah daimi migren hastalarına şifa versin.hızlı içiyorum ondan da ağrı oluyor..1 yıl hiç alkol almam aklıma gelmez, sonra denk gelir bir arkadaş sohbetinde 5 kadeh içerim çenem düşer kimseyi konuşturmam..
Avustralya'da mı??hakiki morfinle bize verilenin farkı nedşr.Bu konuyu hiç bilmiyorum..
istemiyorum kalin kolçok fark yokmuş gördüğün gibi:))) vücudunla orantılı..
pukka cnm teşekkürler bilgilendirdiğin için....
black ve sana da cook geçmiş olsun,kaynak kaynak acılı tarhana çorbası için.
misch cnm, yatılı Filipinli bir acaip tamam cok güzel çocuk bakıyor da onun dışında hanımefendi evin kraliçesi oldu hanım kahvaltısını yemeğini eline tepsiyle istiyor ,gece uyumadım diyor öğlen 1 e kadar uyuyor eee napiiim haklı, sadece yediriyor gece süt veriyor vallahi onun da yemeği çamaşırı cok işi var günlük kadın geliyor inan onlar kadar ben de calişiyorum yemek bulaşık çamaşır sterilizasyon ki en el oyalayanı bu, iş bitmiyor ,Filipinli hatun uyutamıyordu benim canavarları cok ağladılar girdim odalarına aldım çarşafı tut ucundan sallayacaz dedim şok oldu ama benim canavar şıp diye uyudu yaa dedim ki bu turkiş çocuk uyutma böyle olur ,şimdi ne zaman uyumasalar alıyor çarşafı "gel türkiş sallama "yapalım diye peşimde dolaşıyor ,wallahi ne kol kaldı bende ne sırt..koptumm ben.
mahkeme 21 mayısta bakalım ne olacak detay detay yazacağım şimdilik çıt yok benimkinden iyice daldı alemlere.demişler ya erkeği para,kadını parasızlık bozar,deli gibi paraya kavuştu ilk iş beni şutladı.
yüzüm özellikle şakak kısımları kıpraşıyor sanki daha iyi görünüyor gibiyim sana sonra son halimi foto atarım cnm.o kadar sıkıldım ki herseyden herkesten okuldan öprencilerden insanlardan eylülde nasıl başlarım hic bilmiyorum düşünmek bile beni korkutuyor hiiiiç enerjim yok kızlar.
istemiyorum kalin kol((((((( benim onceden incecikti kollarim
zayiflayamiyorum maalesef, Cambridge diet var gunde 450 kalori ile hayatta kaliyorsun, onunla bile zayiflayamiyorum, sertraline yani lustral yuz kisiden 10 kisi de kilo alimi veya kilo verisini engellermis,o 10 kisiden biri benim maaleseforantısız olur ama inceltirsen..benim hiç zayıf olmadı.46 kiloyken bile ..zayıfla onun yerden her yerden gitsin..
misch cnm, yatılı Filipinli bir acaip tamam cok güzel çocuk bakıyor da onun dışında hanımefendi evin kraliçesi oldu hanım kahvaltısını yemeğini eline tepsiyle istiyor ,gece uyumadım diyor öğlen 1 e kadar uyuyor eee napiiim haklı, sadece yediriyor gece süt veriyor vallahi onun da yemeği çamaşırı cok işi var günlük kadın geliyor inan onlar kadar ben de calişiyorum yemek bulaşık çamaşır sterilizasyon ki en el oyalayanı bu, iş bitmiyor ,Filipinli hatun uyutamıyordu benim canavarları cok ağladılar girdim odalarına aldım çarşafı tut ucundan sallayacaz dedim şok oldu ama benim canavar şıp diye uyudu yaa dedim ki bu turkiş çocuk uyutma böyle olur ,şimdi ne zaman uyumasalar alıyor çarşafı "gel türkiş sallama "yapalım diye peşimde dolaşıyor ,wallahi ne kol kaldı bende ne sırt..koptumm ben.
mahkeme 21 mayısta bakalım ne olacak detay detay yazacağım şimdilik çıt yok benimkinden iyice daldı alemlere.demişler ya erkeği para,kadını parasızlık bozar,deli gibi paraya kavuştu ilk iş beni şutladı.
yüzüm özellikle şakak kısımları kıpraşıyor sanki daha iyi görünüyor gibiyim sana sonra son halimi foto atarım cnm.o kadar sıkıldım ki herseyden herkesten okuldan öprencilerden insanlardan eylülde nasıl başlarım hic bilmiyorum düşünmek bile beni korkutuyor hiiiiç enerjim yok kızlar.
zayiflayamiyorum maalesef, Cambridge diet var gunde 450 kalori ile hayatta kaliyorsun, onunla bile zayiflayamiyorum, sertraline yani lustral yuz kisiden 10 kisi de kilo alimi veya kilo verisini engellermis,o 10 kisiden biri benim maalesefzayiflayinca kolum da ideal oluyor ama zayiflayabilmek icin oncelikle ilac tedavimin bitmesi lazim
Cymbalta 3 ayda 10 kg almama sebep olmustu, o yuzden sertraline gecrimislerdibana da kilo verdirmişti .tı..metabolizmam hızlı galiba..cymbalta diye bi ilaç var demiştim daha önce o herkesi zayıflatıyor galiba..bırakmıştım o yuzden..
Cymbalta 3 ayda 10 kg almama sebep olmustu, o yuzden sertraline gecrimislerdibunye den bunye ye degisiyro maalesef
kesinlikle istah acilmasi ile de alakali degil, cunku istahim cokda olsa iyi diyet yaptigim cok oldu ,bu genetik sanirim annem babam 100kg civarindalardi,babam hasta olunca zayifladi, ablamin biri inceciktir ama digeri diyetler yapa yapa 65 kg de zor kaliyoranacım napiyosun sen..google dan bakmıştım herkes kilo verdim diyodu halbuki..moralin düzelince iştahın açılıyor ondan mı alıyosun acaba kilo..
seni cok iyi anliyorum canim, kizimin bakicisi vardi, inan onun yemegti, camasiri, nazlanmasi ,kiskancligi fena canimi sikiyorduesim bana ne alsa, kiz kiskanclik krizine giriyordu. kizimin sallanmasina asla izin vermiyordum ben cok sukur buna ihtiyac da duymadik:) ben ise gittigimde her mamayi yiyormus kizim:))) bir gun dedim ki yogurdun icine mushily koydum mutlaka yedir dedim hahah ayememisti bebek hic yogurt o zaman anladim ki, yiyen kendisi:))) annem ben yediririm diye odaya kapanirdi ,bir gun bir girdim odaya annem biberonu dikmis kendi kafasina:))))
esin icin uzgunum ama inan ki dunya da cok iyi erkekler de var insallah daha iyisi ile tanisirsin.
daima yanindayim unutma
kesinlikle istah acilmasi ile de alakali degil, cunku istahim cokda olsa iyi diyet yaptigim cok oldu ,bu genetik sanirim annem babam 100kg civarindalardi,babam hasta olunca zayifladi, ablamin biri inceciktir ama digeri diyetler yapa yapa 65 kg de zor kaliyor
geçmiş olsun canım ya.Kizlar erhan bey mail atmis sabah mr ultrasgof tomografi. CEkildimi ordaki doku yada bichat yag yastikcigi alinir yuz germe yapilir yazmis yag yastikcigini bende dusunmustum cok kotu hastayim yatiyorum erhan bey sevindirdi ama beni zar zor yazdim canlarim gorusuruz
Canım hoşgeldin. Bende kaç gündür nerelerde diyordum. Seni anlıyorum ikiz büyütmek kolay değil. Ben bir tane ile bile uğraşırken kriz geçiriyordum hala da geçiriyorum. Ama büyüyünce sana arkadaş olacaklar. Beraber sinemaya gidip, cafede çay içiceksiniz. Hatta sen yaşlanınca sana iyi estetikçiler araştırıp elleriyle bakıma sokacaklar seni.kızlarrrrr merhaba,
misch cnm kalp kalbe karşıymıss ben de tam geldimm seni gördüm, ayrıca cook sevindim beni düşündüğüne inan ben de sizleri hep düşünüyorum benim tek dünya ile iletişim alanım sizsiniz buna inanın 2 yıldır herkesle herseyden kestim iletişimimi,telim bile yok kızlar .
ayyy benim isler cok yazamasam da okuyorum sanırım yeni amel olanlar var ,sağlıklar kolaylıklar dilerim onlara,
ildeniz sen de mi amel oldun ,geçmişi cok okyamadım bilen biri kısa özet yaparsa sevinirim,
black cnm ozelden yazdıklarına nasıl sevindim bilemezsin inanın cok moral verdin allah da sana en buyuk aşkları mutlulukları versin cnm.
ben hep aynı,ev savaş alanı ...ne zaman sakinler ne zaman normale dönerim bilmiyorum bildiğim tek sey hem ruhumun hem bedenimin artık çekmediği iflas ettiğidir..moral olsun diye estetik mestetik bile bir işe yaramıyor tek istediğim sakin bir ev normal " normal uyku normal film seyretme cafe içme vs vs" kıymet bilin ve hayatınızın tadını çıkarın lütfen ,hayatından memnun olmayan varsa benimle 24 saat geçirmeye gelsin ,gelsin de hayatının kıymetini bilsin.
bende ölçecem. Rekor bende ise ne ısmarlıyorsunuz kızlar :)hahahha benim olcememe gerek yok biliyorum en kalin yeri 34cm:)))
benimde incecikti. Yaşla birlikte kolda baldırda kalınlaşıyo işteistemiyorum kalin kol((((((( benim onceden incecikti kollarim
rekor bende sende olmasi imkansiz... yasla mi sisiyorum yoksa ilaclar ile bu ulkemi sisirdi beni bilmiyorum, haftada 3 saat zor spor yapiyorum hergun heryere araba ile gidiyorumbende ölçecem. Rekor bende ise ne ısmarlıyorsunuz kızlar :)
Canım yeni resmini at bir ara. inşaallah iyi olacak yüzün. Pardon da filipinli kadın geceli, ayrı temizlik için de tutuyorsun kadın, ee sen niye nefes alacak zaman bulamıyorsun? Bence onları bir yola sok sen. biraz flipinli kıza Türkish saygıyı, sepeti, orda ne için bulunduğunu hatırlat. sterilizasyonu falan da o yapsın. Çocukları o yedirsin, uyutsun. Gecede bakacak tabi. Gece uyuyamadıysa tamam biraz geç kalkar ama sonra da işe yarar yani.pukka cnm teşekkürler bilgilendirdiğin için....