seni cok iyi anliyorum canim, kizimin bakicisi vardi, inan onun yemegti, camasiri, nazlanmasi ,kiskancligi fena canimi sikiyorduesim bana ne alsa, kiz kiskanclik krizine giriyordu. kizimin sallanmasina asla izin vermiyordum ben cok sukur buna ihtiyac da duymadik:) ben ise gittigimde her mamayi yiyormus kizim:))) bir gun dedim ki yogurdun icine mushily koydum mutlaka yedir dedim hahah ayememisti bebek hic yogurt o zaman anladim ki, yiyen kendisi:))) annem ben yediririm diye odaya kapanirdi ,bir gun bir girdim odaya annem biberonu dikmis kendi kafasina:))))
esin icin uzgunum ama inan ki dunya da cok iyi erkekler de var insallah daha iyisi ile tanisirsin.
daima yanindayim unutma[/QUOTE
Evin içinde sürekli evin hanımını kıskanan, onunla amiyane tabirle aşık atan kadından hayır gelmez. hissettiğin an yollayacan canım. Nazarı değer ayol. Ben inanırım öyle şeylere.
21 Mayısta iyi haberlerini bekliyoruz. öldürme süründür adamı. Ne demekmiş ya çocuklarını gözünün görmemesi , ilgilenmemesi. O çocukları babanın evinden getirmedin. Birlikte yaptınız. Maddi manevi ilgilenicek. Sakın acıma. İyi bir avukat tutaydın canım şöyle dişisindenpukka cnm teşekkürler bilgilendirdiğin için....
black ve sana da cook geçmiş olsun,kaynak kaynak acılı tarhana çorbası için.
misch cnm, yatılı Filipinli bir acaip tamam cok güzel çocuk bakıyor da onun dışında hanımefendi evin kraliçesi oldu hanım kahvaltısını yemeğini eline tepsiyle istiyor ,gece uyumadım diyor öğlen 1 e kadar uyuyor eee napiiim haklı, sadece yediriyor gece süt veriyor vallahi onun da yemeği çamaşırı cok işi var günlük kadın geliyor inan onlar kadar ben de calişiyorum yemek bulaşık çamaşır sterilizasyon ki en el oyalayanı bu, iş bitmiyor ,Filipinli hatun uyutamıyordu benim canavarları cok ağladılar girdim odalarına aldım çarşafı tut ucundan sallayacaz dedim şok oldu ama benim canavar şıp diye uyudu yaa dedim ki bu turkiş çocuk uyutma böyle olur ,şimdi ne zaman uyumasalar alıyor çarşafı "gel türkiş sallama "yapalım diye peşimde dolaşıyor ,wallahi ne kol kaldı bende ne sırt..koptumm ben.
mahkeme 21 mayısta bakalım ne olacak detay detay yazacağım şimdilik çıt yok benimkinden iyice daldı alemlere.demişler ya erkeği para,kadını parasızlık bozar,deli gibi paraya kavuştu ilk iş beni şutladı.
yüzüm özellikle şakak kısımları kıpraşıyor sanki daha iyi görünüyor gibiyim sana sonra son halimi foto atarım cnm.o kadar sıkıldım ki herseyden herkesten okuldan öprencilerden insanlardan eylülde nasıl başlarım hic bilmiyorum düşünmek bile beni korkutuyor hiiiiç enerjim yok kızlar.
bende öyleyim. Spor hiç yok benderekor bende sende olmasi imkansiz... yasla mi sisiyorum yoksa ilaclar ile bu ulkemi sisirdi beni bilmiyorum, haftada 3 saat zor spor yapiyorum hergun heryere araba ile gidiyorumcok harektesizim
valla bende kilo sorunu gercekte 39 yasimda basladi ,39 a kadar en fazla 55 kg ye cikiyordumbende öyleyim. Spor hiç yok bendeAraba ile git gel. Gene iyiyim şükür. Ama bu yaştan sonra kilo alımı daha kolay olacak. Yürüşe başlamalıyım
yaz canım. görüşlerimizi itina ile iletiriz. Her daim yanındayız, desteğiz.kızlar , cook teşekkür ederim hepiniz cok destek oluyorsunuz ,cook önemli benim için görüşleriniz iyi ki varsınız...simdi size öm atacağım buraya yazmak istemiyorum cok ozel ve konuyu dağıtmak istemiyorum ne de olsa bu konu hakk.bilgi almak için insanlar giriyor tüm tr de onlara saygısızlık olmasın ,görüşlerinizi yazarsanız coook sevinirim kızlar.
Spora baslasaniz inanin cok sey degisecek vucudunuzda kizlar .hergun 1 saat tempolu yuruyusle bile yag yakimi saglaniyor.yediklerine dikkat edip spor yaparsaniz hersey degisir.bende öyleyim. Spor hiç yok bendeAraba ile git gel. Gene iyiyim şükür. Ama bu yaştan sonra kilo alımı daha kolay olacak. Yürüşe başlamalıyım
arkadaslar uygulama cikmis kendine gelmis cok sukur, dualarimiz onunla insallah
rekor bende sende olmasi imkansiz... yasla mi sisiyorum yoksa ilaclar ile bu ulkemi sisirdi beni bilmiyorum, haftada 3 saat zor spor yapiyorum hergun heryere araba ile gidiyorumcok harektesizim
Canım yeni resmini at bir ara. inşaallah iyi olacak yüzün. Pardon da filipinli kadın geceli, ayrı temizlik için de tutuyorsun kadın, ee sen niye nefes alacak zaman bulamıyorsun? Bence onları bir yola sok sen. biraz flipinli kıza Türkish saygıyı, sepeti, orda ne için bulunduğunu hatırlat. sterilizasyonu falan da o yapsın. Çocukları o yedirsin, uyutsun. Gecede bakacak tabi. Gece uyuyamadıysa tamam biraz geç kalkar ama sonra da işe yarar yani.
arkadaslar uygulama cikmis kendine gelmis cok sukur, dualarimiz onunla insallah
pukka naz lildeniz black misch yazdım cnm geldi mi gelmediyse bi daha yazayım.
Spora baslasaniz inanin cok sey degisecek vucudunuzda kizlar .hergun 1 saat tempolu yuruyusle bile yag yakimi saglaniyor.yediklerine dikkat edip spor yaparsaniz hersey degisir.
spor niye yapmıyosun arkadaşım..zumba filan yok mu..:) cok keyifli oluyor..