Endoskopik yüz germe - Facelift

21 Mayısta iyi haberlerini bekliyoruz. öldürme süründür adamı. Ne demekmiş ya çocuklarını gözünün görmemesi , ilgilenmemesi. O çocukları babanın evinden getirmedin. Birlikte yaptınız. Maddi manevi ilgilenicek. Sakın acıma. İyi bir avukat tutaydın canım şöyle dişisinden

kızlar , cook teşekkür ederim hepiniz cok destek oluyorsunuz ,cook önemli benim için görüşleriniz iyi ki varsınız...simdi size öm atacağım buraya yazmak istemiyorum cok ozel ve konuyu dağıtmak istemiyorum ne de olsa bu konu hakk.bilgi almak için insanlar giriyor tüm tr de onlara saygısızlık olmasın ,görüşlerinizi yazarsanız coook sevinirim kızlar.

rekor bende sende olmasi imkansiz... yasla mi sisiyorum yoksa ilaclar ile bu ulkemi sisirdi beni bilmiyorum, haftada 3 saat zor spor yapiyorum hergun heryere araba ile gidiyorum cok harektesizim
bende öyleyim. Spor hiç yok bende Araba ile git gel. Gene iyiyim şükür. Ama bu yaştan sonra kilo alımı daha kolay olacak. Yürüşe başlamalıyım

bende öyleyim. Spor hiç yok bende Araba ile git gel. Gene iyiyim şükür. Ama bu yaştan sonra kilo alımı daha kolay olacak. Yürüşe başlamalıyım
valla bende kilo sorunu gercekte 39 yasimda basladi ,39 a kadar en fazla 55 kg ye cikiyordum(( bu ulkede hep yagmur ve hic yurumuyorum, yemekleri lezzetli bile degil nasil sisyorum boyle anlamiyorum ama tr ye geldigim her yaz doneminde 2-3 kg kediligimden kaybediyorum.. dikkatli ol sende

yaz canım. görüşlerimizi itina ile iletiriz. Her daim yanındayız, desteğiz.

canim hemen akabinde bosandik zaten evin her tarafindan buyuler cikti, hic inanmam oyle seylere ama bir kac ay icind eyerle bir oldu evliligim, 2-3 yil ayri yasadi, tekrar birlestik tekrar yapamadik ayrilmak icin cok belirgin sebebimiz ise hic olmadi ....

Spora baslasaniz inanin cok sey degisecek vucudunuzda kizlar .hergun 1 saat tempolu yuruyusle bile yag yakimi saglaniyor.yediklerine dikkat edip spor yaparsaniz hersey degisir.

evet lildeniz spor şart ben sporsuz bir gün yaşayamam oylebir yerleştirdim ki hayatıma inanın doğuma gideceğim sabah bile sporumu yaptım da gittim yapmadan güne başlayamam ben hava gibi su gibi vazgeçilmez benim hayatımda .
kızlar cvplar için teşekkür ederim coook yardımcı oluyorsunuz halen beklediklerim var onlar da gelsin son durum yorumu yapacağım buradan.
amel den çıkan arkadaşa geçmiş olsun ,sağlık sıhhat ve en önemlisi memnuniyetle döner aramıza.

rekor bende sende olmasi imkansiz... yasla mi sisiyorum yoksa ilaclar ile bu ulkemi sisirdi beni bilmiyorum, haftada 3 saat zor spor yapiyorum hergun heryere araba ile gidiyorum cok harektesizim

spor niye yapmıyosun arkadaşım..zumba filan yok mu..:) cok keyifli oluyor..

bizim kadına da başka kadın tutacağım ben de nerdeyse:)

pukka naz lildeniz black misch yazdım cnm geldi mi gelmediyse bi daha yazayım.

tatlım ancak yazabildim..

arkadaşlar bir önerim var..buraya konu dışı yazmaya devam edecek gibi gorunuyoruz..insanalrı oyalıyor olabiliriz..mail grubu oluşturalım isterseniz.bende black, printemps, pukka, lildenizin var mailleri ama herkesin gercek kimlikleri goruluyor mail adreslerinde..sakıncası yoksa adreslerinizi bu şekilde alayım ya da yeni mail adresleri acıp bana haber verin bi şeyler ayarlamaya çalışayım..whatsupp grubu da olabilir.ama kendi adıma cok fazla yanlış yazıyorum cep telde:) rahat edemiyorum fazla..
sayfadakiler de kafa dinlesin ve topik gerçek amacından uzaklaşmasın daha fazla..

2-3 resim ekledim bu arada..gözler feci duruyor kızlar..yani nasıl düzeltilir bilmiyorum..resmen şaşı bakıyorum..

bu arada kolum 1,5 cm incelmiş..27.5 olmuş.nasıl iş bu anlamadım..bu cuma gittiğimde çok az inceltmeye girip sıkılaştırmayla tamamlatacağım seansı..bunca zaman niye durmuşum..ne kaypak yağlarım varmış anında kaçıp gidiyolar..yüzümden belliydi zaten..

misch cnm evet mail grubu kuralım beni ekle....

naz ,2 kadın var evet biri beb lerle yatıyor ve sadece onlara yediriyor çünkü bir yemek seansı en az 2 saat sürüyor yanı düşün kahvaltı oglen aksam yemek seansları tam 6 saat sürüyor...Filipinli sadece yediriyor ,inan cogu alt almak ust değişmek bile bana kalıyor ,bir de yemek ve mama işi tamamen benim ,bize ayrı beblere ayrı mama hazırlıyorum ne süt kaynatması bitiyor ne yourt yapmak ,süzmek ,blendır gelen sebzeyi ayıkla yap pişir sonra kadınlara ve kendime yemek derken ben mutfaktan çıkamıyorum bir de streil olayı var ki hic girmemeyeyim o konuya her an steril mak çalışıyor durmadan calıştıgı için bu 3. mak,,hiic işim bitmiyor ,yetmiyor kedilerim var ,sadece benim elimden yiyen yerden tasından asla yemeyen köpeğim var ,ee sen düşün vallahi duş almaya vaktim kalmıyor, gelen gündelikçi kadın bebek çamaşırı ,ütü ,her mama sonrası mama sandalyelerini yerleri sil süpür akşam 5 te perişan bir vaziyette evden çıkıyor.benim sırtlarım tutuldu ellerim sudan mosmor oldu sen düşün vallahi bir kadın daha tutsam ancak biraz oturabilirim inan.

kızlar sorduğum soruya süper destek oldunuz cook kaliteli cevaplar verdiniz cook teşekkür ederim hepiniz ayrı bir değersiniz bunu anladım sonuç olarak içerik yorumlarsam eger 1 çekinceli cevap yani yorum var diğerleri tam olur vermişler hic düşünme uygula demişler,ben ki tek tek cook değerli cevaplarınız tekrar tekrar coook teşekkürler ediyorum hepinize.

Spora baslasaniz inanin cok sey degisecek vucudunuzda kizlar .hergun 1 saat tempolu yuruyusle bile yag yakimi saglaniyor.yediklerine dikkat edip spor yaparsaniz hersey degisir.
spor niye yapmıyosun arkadaşım..zumba filan yok mu..:) cok keyifli oluyor..

Canim spor zumba ne ararsan var, ben nefret ediyorum spordan,haftada dotumu kaldirip 3 saat ancak spor yapiyorum,evimde spinnning,powerplate,yuruyus vs aletleri var. Spor salonuna gitmektende cok hoslanmiyorum , yuruyus yapmayi cok seviyorum ama bu ulkede yuruyecegim derken hep hasta oluyorum ,hep yagiyor cunku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…