Endoskopik yüz germe - Facelift

M misch cnm yüzünle oynama artik.cok takiyorsun cidden biraz akisina biraksan. Sporla beraber hersey duzelir inan .sporcu diyeti ,spor ve urun destegi isini halleder.

sorma burada benimde kaprisimi nazımı çok çeken canlar oldu:)sağol canım valla ben hep gülüyorumo halime ayyy güzelleşmek için ne hallere düşüyoruz,20.dakika sonra kesilip bicilcam bennn vuuu çekiyom:)
Cok pozitifsin,masallah sana:)

Sen resimderde 32,33 görünüyorsun. Eminim gerçeğinde öyledir. Şakağa bakma bu ara. 2 ay sonra bakarsın. Güzelsin, güzeliz, güzelim. Hepimiz iyiyiz çok şükür. Amaç senin gibi gençleşip daha güzel olmak, eski yıllarımıza dönmek

O nasıl iş öyle. Botox yaptırılacaksa niye gerdiriyoruz. Zaten botox la geçiyo benim kırışıklıklar. Amaç kalıcı bişeyler olması. Tuhaf geldi bana

Misch kollar iyi olursa gidicem bende. Hatta senin gittiğin yer giderim. Haftada 1 değil mi?. Nolucak gider gelirim

A Ailana kuzummm. Ameliyat yarin saat 10:00 da. Nolur dua edin. O kadar korkuyorum ki. Nerdeyse vazgececegim. ercan bey aradi. Ucube gibi mi olucam dedim 12 gun sonra disardasin dedi. Stresten delirmek uzereyim. Ay kizlar yaptirmasam mi
Uygulama korkma. İyi olacak. Amel. Olupda niye oldum diyen yok gibi. Ercan beydende herkes memnun. Dua et, Allaha sığın, yaptırt. Dualarımız seninle. İyi haberlerini bekliyoruz

Ay içimi daralttın elite. Orda ölmemek başarı ya. O nasıl iş. Ben ülkeme kurban olayım

Canım ya, şurubun adını öğreneydin keşke. Arada içerdik

O nasıl iş öyle. Botox yaptırılacaksa niye gerdiriyoruz. Zaten botox la geçiyo benim kırışıklıklar. Amaç kalıcı bişeyler olması. Tuhaf geldi bana
Ercan bey bir sene botox demis mailde ama yuzyuze daha iyi konusurum, erhan bey de botox demisti ama unuttum neden dedigini... Sanirim bazi bolgeler icin bir sene kadar botox yaptirmak mi gerekiyor ki?

Misch kollar iyi olursa gidicem bende. Hatta senin gittiğin yer giderim. Haftada 1 değil mi?. Nolucak gider gelirim

haftada bir evet..öğle tatilinde gidiyorum bana cok yakın..ikinci seansta biter böyle giderse..sen de zayıfmışsın sana da yeter..

haftada bir evet..öğle tatilinde gidiyorum bana cok yakın..ikinci seansta biter böyle giderse..sen de zayıfmışsın sana da yeter..
BEn lazer le velashape ile power plate ile bölgesel zayıfliyim diye çok uğraştım ama dirhem fark etmedi. Basenlerim yani. Ama yüzümde yapılan lazerli uygulamalar yüzümdeki yağları eritti. Benim vucüt yağları dirençli mübarekler erimek bilmiyorlar Kolları hiç denemedim deniycem seni bekliyorum

Kizlar erhan bey mail atmis sabah mr ultrasgof tomografi. CEkildimi ordaki doku yada bichat yag yastikcigi alinir yuz germe yapilir yazmis yag yastikcigini bende dusunmustum cok kotu hastayim yatiyorum erhan bey sevindirdi ama beni zar zor yazdim canlarim gorusuruz​

internetin hallolmadı galiba..neyse sen dinlen canım..yag yastığı niye alnıyor anlamadım ..ordaki şiş görüntü azalsın diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…