- 17 Aralık 2012
- 345
- 449
Pukkapad bana da yollar misin rica etsemayyyy valla 6.ay oldu ben kol gerdireli yaaa valla şimdide izleyince çok güldümmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pukkapad bana da yollar misin rica etsemayyyy valla 6.ay oldu ben kol gerdireli yaaa valla şimdide izleyince çok güldümmmmmmmmm
Hah hah haaaa cok tatlisiniz
Sen cok tatli bir insansin, herkese moral veriyorsun.izle de sana moral olsun bu halim:))))ameliyat gecesi
Sen cok tatli bir insansin, herkese moral veriyorsun.
genel olarak sağlık sistemi burdan çok daha iyidir yine de..özel hastanede yoğun bakımda yatan birinin faturayı ödemek için evini satması gerekebiliyor.
laser işe yararsa kilo almaya çalışırım..üstü inceltir yüzü toplulaştırırım:)))
melem botox yaptırmıyordu..ellemeyin gözlerimi botox yaptırıyorum zaten dediğimde niye yaptırasın hem geçici hem surekli para ödemen lazım demişti..lamia ve mavinin de yaptırdıkalrını sanmıyorum..peganum zaten hiçbir şeye gerek olmadığını yazmıştı..
Cok pozitifsin,masallah sana:)sorma burada benimde kaprisimi nazımı çok çeken canlar oldu:)sağol canım valla ben hep gülüyorumo halime ayyy güzelleşmek için ne hallere düşüyoruz,20.dakika sonra kesilip bicilcam bennn vuuu çekiyom:)
Sen resimderde 32,33 görünüyorsun. Eminim gerçeğinde öyledir. Şakağa bakma bu ara. 2 ay sonra bakarsın. Güzelsin, güzeliz, güzelim. Hepimiz iyiyiz çok şükür. Amaç senin gibi gençleşip daha güzel olmak, eski yıllarımıza dönmekblackle öğleden önce whatsuptan haberleştik..bugünkü kabinin ışığı iyiydi neyse ki..saçım fönlü ve şakak da kapalı olduğu için sorun yoktu..35 ime indim:) saçı kaldırıp şakağa bakıyım dedim ııh..40 oluverdim.
Ya kilo verdim ya kolum inceldi..
ben de şimdi marco'yu taciz edeceğim..
O nasıl iş öyle. Botox yaptırılacaksa niye gerdiriyoruz. Zaten botox la geçiyo benim kırışıklıklar. Amaç kalıcı bişeyler olması. Tuhaf geldi banaBugun ise gidemedim, benimle calisan kiz da Turkiye de tatilde, mecburen esim yapiyor bugun benim islerimi yarina gitmem sart cunku en yogun gunlerimiz,sali,carsamba sesim tamamen kisildi kizim aile doktorumuzu aradi acil randevu almak icin bakalim,bizi geri arayacaklar, sanirim bugun bir araya sikistirip muayene olabilirim.
@mich lazer in sana iyi gelemdine sevindim, seni adim adim takipteyim:) senden sana ben yaptiririm:))) goz kenarindaki kirisikliga botox yaptirsan? ercan bey bana bir mail atmisti, ameliyattan sonra bir sene duzenli botox yaptirmanizi onerecegim yazmisti ama ne icin yazmisti tam anlayamamistim, belki goz kenarinda herkesin kirisiklik kaliyor d aherkes botox mu yaptiriyor 1 sene ki? Bilemedim
Misch kollar iyi olursa gidicem bende. Hatta senin gittiğin yer giderim. Haftada 1 değil mi?. Nolucak gider gelirimburdaki arkadaşalrın hiçbiri botox yaptırmadı diye biliyorum..kimsede benimki gibi çizgi de oluşmadı.
ercan bey niye öyle dedi ben de merak ettim..sadece 1 yılsa sorun değil idare edersin..
şişlikler insin de yaptıracağım zaten, şimdi kasları felç ettirmeyeyim dedim..
sizin orda da her şey ne kadar zormuşatlayıp istediğin doktora gidemiyo musun yani..
eşinle işiniz ortak galiba ne güzel..cuma günü tekrar gidiyorum seansa.bakalım ne olacak..belim kalın aslında ama elletemiyorum ilerde yağ gerekir yüzüm için diye
Uygulama korkma. İyi olacak. Amel. Olupda niye oldum diyen yok gibi. Ercan beydende herkes memnun. Dua et, Allaha sığın, yaptırt. Dualarımız seninle. İyi haberlerini bekliyoruz
Ay içimi daralttın elite. Orda ölmemek başarı ya. O nasıl iş. Ben ülkeme kurban olayımBurada saglik hizmetleri ucretsiz hatta cogu kisiye ilaclarda ucretsiz, Turkiye bence saglik konusunda buradan iyidir, buranin brans doktorlari cooook iyi ama onlari gorebilmek imkansiz:))) aile doktoru brans dr una gerekli gorurse sevk eder o da aylar surer, esimin goz ameliyati icin ya 1 ya 2 sene sira beklemistik(( kizimin dislerine tel takilmasi icin de 2 sene sira bekledik. Gerci istesek diste sira beklemezdik dis te ehmen ozele gidebilirdikama gerek duymadik, burada dis korkunc pahali, o yuzden tr de hallediyorum dis islerimi:) cocuklar 18 yasina dek ucretsiz.
Kilo almak isterrsen bensana hemen vereyim, kac kilo istiyrosun sen onu soyle:)))
Canım ya, şurubun adını öğreneydin keşke. Arada içerdikuygulama dualarımız seninle çok güzel geçsin korkulacak bişey yok sadece damar yolun açılana kadar o pembe şurubu içtimi leylasın zaten ben kahkaha patlatarak gitmiştim:)))hatta en son ameliyatım da buradan dostum nldglp vardı şurup sonrası videomu çekmiş aylarca onu izledik güldük:)))))o kadar yaniii relaks oluyorsun
Cooook tatlisiniz. Gercekten:))Pukkapad sana yollasın canım ben foruma koymayı bilmiyorum sonra silmeyide:)))yüzüm açık adımıda söylemiş arkadaş
Ercan bey bir sene botox demis mailde ama yuzyuze daha iyi konusurum, erhan bey de botox demisti ama unuttum neden dedigini... Sanirim bazi bolgeler icin bir sene kadar botox yaptirmak mi gerekiyor ki?O nasıl iş öyle. Botox yaptırılacaksa niye gerdiriyoruz. Zaten botox la geçiyo benim kırışıklıklar. Amaç kalıcı bişeyler olması. Tuhaf geldi bana
Aynen olurum Turkiyeme ...Ay içimi daralttın elite. Orda ölmemek başarı ya. O nasıl iş. Ben ülkeme kurban olayım
Misch kollar iyi olursa gidicem bende. Hatta senin gittiğin yer giderim. Haftada 1 değil mi?. Nolucak gider gelirim
Canım ya, şurubun adını öğreneydin keşke. Arada içerdik
BEn lazer le velashape ile power plate ile bölgesel zayıfliyim diye çok uğraştım ama dirhem fark etmedi. Basenlerim yani. Ama yüzümde yapılan lazerli uygulamalar yüzümdeki yağları eritti. Benim vucüt yağları dirençli mübarekler erimek bilmiyorlar Kolları hiç denemedim deniycem seni bekliyorumhaftada bir evet..öğle tatilinde gidiyorum bana cok yakın..ikinci seansta biter böyle giderse..sen de zayıfmışsın sana da yeter..
Kizlar erhan bey mail atmis sabah mr ultrasgof tomografi. CEkildimi ordaki doku yada bichat yag yastikcigi alinir yuz germe yapilir yazmis yag yastikcigini bende dusunmustum cok kotu hastayim yatiyorum erhan bey sevindirdi ama beni zar zor yazdim canlarim gorusuruz