uygulama dualarımız seninle çok güzel geçsin korkulacak bişey yok sadece damar yolun açılana kadar o pembe şurubu içtimi leylasın zaten ben kahkaha patlatarak gitmiştim:)))hatta en son ameliyatım da buradan dostum nldglp vardı şurup sonrası videomu çekmiş aylarca onu izledik güldük:)))))o kadar yaniii relaks oluyorsun
burdaki arkadaşalrın hiçbiri botox yaptırmadı diye biliyorum..kimsede benimki gibi çizgi de oluşmadı.
ercan bey niye öyle dedi ben de merak ettim..sadece 1 yılsa sorun değil idare edersin..
şişlikler insin de yaptıracağım zaten, şimdi kasları felç ettirmeyeyim dedim..
sizin orda da her şey ne kadar zormuşatlayıp istediğin doktora gidemiyo musun yani..
eşinle işiniz ortak galiba ne güzel..cuma günü tekrar gidiyorum seansa.bakalım ne olacak..belim kalın aslında ama elletemiyorum ilerde yağ gerekir yüzüm için diye
Sakın vazgeçmeyin, korkacak bir şey yok, dr'unuz gayet iyi emin ellerdesiniz, olup kurtulun bence....Ameliyat olacağım günü hatırladım şimdi, nedense hiç korku yoktu, çok istediğim bir ameliyattı mutluluktan bulutların üzerinde hissediyordum kendimi çok rahattım...Şimdiden geçmiş olsun ve bol şanslar.@lildeniz kuzummm. Ameliyat yarin saat 10:00 da. Nolur dua edin. O kadar korkuyorum ki. Nerdeyse vazgececegim. ercan bey aradi. Ucube gibi mi olucam dedim12 gun sonra disardasin dedi. Stresten delirmek uzereyim. Ay kizlar yaptirmasam mi
Sakın vazgeçmeyin, korkacak bir şey yok, dr'unuz gayet iyi emin ellerdesiniz, olup kurtulun bence....Ameliyat olacağım günü hatırladım şimdi, nedense hiç korku yoktu, çok istediğim bir ameliyattı mutluluktan bulutların üzerinde hissediyordum kendimi çok rahattım...Şimdiden geçmiş olsun ve bol şanslar.
uygulama dualarımız seninle çok güzel geçsin korkulacak bişey yok sadece damar yolun açılana kadar o pembe şurubu içtimi leylasın zaten ben kahkaha patlatarak gitmiştim:)))hatta en son ameliyatım da buradan dostum nldglp vardı şurup sonrası videomu çekmiş aylarca onu izledik güldük:)))))o kadar yaniii relaks oluyorsun
Ben iyilesirim o tarihe kadar insallah, zaten atesim yok, kanama da durdu, oksuruk ve ses kisikligi var, ben ilac kullanamadim, bu aksam dr randevu verdi ,ilaca bu aksam baslayacagim, Ercan bey isini cok duzgun yapiyor masallah, riske atmiyor kimseyi.
o pembe surubu hiç duymadım..sağlık nedeniyle kaç ameliyat geçirdim üstelik..
Jelesec cok tatlisin
canım bende sağlık sebebi ile ameliyat oldum orada vermedilerkeşke verselermiş:) ercan bey çizimi yaparken hemşire hncım getirin şurubu diyor fondip yapıyon acı tadı ama müthiş bişey :) heyecan yerini havada geziniyon durumuna bırakıyor:) dur bizim Pukkapad atım telden o izlesin bulursam yazar size halimi:)
canım hemen geçmez ilaç alınca 3.4.güne hafifler çok geçmiş olsun tekrrarBen de simdi geldim doktordan faranjit olmusum,telefonumun sarji bitmisti, sarja taktim.
Guldur guldur halt etmis:))) cooook guldum coook, darisi basimiza insallah.
ayyyy valla 6.ay oldu ben kol gerdireli yaaa valla şimdide izleyince çok güldümmmmmmmmm
Aminnnnnn. Darisi tum isteyenlerin basina insallahSansin bol olsun umarim hersey ama hersey gonlune gore sonuclanir.svg
Hah hah haaaa cok tatlisinizPukkapad sana yollasın canım ben foruma koymayı bilmiyorum sonra silmeyide:)))yüzüm açık adımıda söylemiş arkadaş