Endoskopik yüz germe - Facelift

o pembe surubu hiç duymadım..sağlık nedeniyle kaç ameliyat geçirdim üstelik..

Selam Mich, ben botox yaptırmadım hiç şu ana kadar ama gözümde o bahsettiğin çizgi bende de var merak etme yalnız değilsin o konuda, o çizgi zaman içinde hafiflediği için kimse sormuyor bana....Ameliyatımdan 1,5 yıl sonrası başka bir cerrahtan görüş almıştım bana alın ve göz çevreme botox yaptırmamı tavsiye etmişti ben botoxla ilgili bir şey sormamıştım kendiliğinden demişti ama ben yaptırmadım hiç....O çizgi hafifleyecek sende de takılma onlara......

Sağlık sistemiyle ilgili de birşeyler demek istiyorum....Kesinilile şu an Türkiyedeki sağlık sistemi Avrupaya açık ara fark atar...İsveç ve Hollanda da yaşayan arkadaşlarım var, buraya geldiklerinde üniversite hastanesine kendilerini zor atıyorlar ve orada yaptıramadıkları tedavilerini burda daha erişimi kolay bi halde yaptırtıyorlar...Orada doğru hastalıklar acil sayılmadığı için aile hekimini ikna edip branş dr'una ulaşamıyorlar bir türlü....Bi arkadaşımın ayağında bir şeyler çıkmıştı İsveçte dr'lar önemli bir şey değil demişler buraya geldi ayak tabanı kıpkırmızı , kaşıntıdan ölüyor hastaneye gitti tahlil yapıldı ayak mantarı çıktı burda tedavisini oldu gittii belki acil değil ama sonuçta hayat kalitesini düşüren bi hastalık başkasına bulaştırma durumu var, bunun gibi bi arkadaş daha geldi idrar yolu enfeksiyonu olmuş acıdan kıvranıyor ama Hollanda daki dr'lara göre gayet sağlıklı bi şeyi yok, kız burda bütün iznini harcadı iyileşmek için...Oradaki hastalar aile hekimine takılıp kalıyorlar, ve branş dr'ları fazla hasta görmedikleri için es kaza ulaşılabilse bile teşhis ve tedavide zayıflar....Türkiye de tam tersi dr'lar gereğ.nden fazla hasta bakıyorlar ama tedavi ve teşhiste çok daha iyiler bence.

@lildeniz kuzummm. Ameliyat yarin saat 10:00 da. Nolur dua edin. O kadar korkuyorum ki. Nerdeyse vazgececegim. ercan bey aradi. Ucube gibi mi olucam dedim 12 gun sonra disardasin dedi. Stresten delirmek uzereyim. Ay kizlar yaptirmasam mi
Sakın vazgeçmeyin, korkacak bir şey yok, dr'unuz gayet iyi emin ellerdesiniz, olup kurtulun bence....Ameliyat olacağım günü hatırladım şimdi, nedense hiç korku yoktu, çok istediğim bir ameliyattı mutluluktan bulutların üzerinde hissediyordum kendimi çok rahattım...Şimdiden geçmiş olsun ve bol şanslar.

PEGANUM iyi ki varsin. Cok tesekkur ederim. Her asamayi yazacagim insallah

Jelesec cok tatlisin

Valla arkadaşım vücut bünye ne oluyorsa ameliyatlara yakın ben dahil çok kişi hasta oldu ertelendi ileri tarihe umarım sende olmaz kötü bir durum çünkü tam hazırsın artık olsun bitsin derken doktor yok yapmam bu şekilde diyor ben içimden saydırmıştım:))))hatta dedim hocam çok iyiyim bişeyim yok:) hem kendi adına risk almıyor hemde hastası adına tabi doğru olan bu.

o pembe surubu hiç duymadım..sağlık nedeniyle kaç ameliyat geçirdim üstelik..

canım bende sağlık sebebi ile ameliyat oldum orada vermedilerkeşke verselermiş:) ercan bey çizimi yaparken hemşire hncım getirin şurubu diyor fondip yapıyon acı tadı ama müthiş bişey :) heyecan yerini havada geziniyon durumuna bırakıyor:) dur bizim Pukkapad atım telden o izlesin bulursam yazar size halimi:)

Ben de simdi geldim doktordan faranjit olmusum,telefonumun sarji bitmisti, sarja taktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…